Stiri din presa – sezon 2004-2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2004-2005

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 255 total)
  • Author
    dragos
    Member

si andone va confirma “ETERNUL BALCI FINANCIAR” ce domina echipa de
    multa vreme……….

@dragos wrote:

bursucul a fost prezent in emisiunea “min.91” de pe tvr1 si intrebat de moderator (vlad enachescu) despre situatia financiara precara de la club,
    danezul a “dat-o la pace” in sensul ca a admis ca sunt restante financiare pe 3-4 luni, insa la sportul, intotdeauna s-au platit banii chiar cu intarziere;
    iar despre situatia, ca siman, dupa meci nici nu intra in vestiar sa felicite (sau sa-i critice) pe jucatori, danezul a spus ca poate este mai bine asa….
    oare????

SPORTUL FOREVER !!!

Ca nu-i felicita dupa ce castiga este o chestiune de primi 7 ani din viata. Nu tine de management.

😯

dragos
    Member

CORECT.

ultrasro
    Member

“O relaţie specială”

RECE. Vasile Şiman nu se bucură cînd jucătorii săi înscriu şi nici nu-şi pune mîinile în cap la vreo ratare. “Aşa sînt eu”, explică preşedintele. Chiar dacă nu au mai luat salariile de mai bine de trei luni, “studenţii” sînt neînvinşi de şase meciuri, obţinînd două victorii şi două remize în campionat şi două succese în Cupa României. Performanţa Sportului nu-l impresionează prea mult pe boss-ul Vasile Şiman: “E important şi cu cine joci. Pînă acum, Sportul a arătat doar că ştie fotbal, însă trebuie să obţină şi mai multe rezultate pozitive pentru a demonstra că este o echipă competitivă”.
    Reacţia preşedintelui din Regie nu l-a mai luat prin surprindere pe Dan Petrescu. “Relaţia dintre noi şi domnul Şiman este una specială. Poate este mai bine aşa, nu ca la alte cluburi unde preşedinţii îşi ridică echipa foarte sus la victorie, apoi o desfiinţează la înfrîngeri”, a spus “Bursucul”, total neimpresionat de gestul patronului său de a pleca fără să spună un cuvînt după meci.

Patron de sclavi
    La final, patronul Vasile Şiman n-a trecut pe la vestiare. “Aşa se întîmplă la noi şi la victorie, şi la înfrîngere”, a explicat Dan Petrescu. Fostul internaţional a încercat să deschidă cartea diplomaţiei, dar, involuntar, a dat peste un adevăr. Nu ţine de lumea fotbalului nostru, ci de istoria raporturilor de muncă dintre proprietari şi negrii de pe plantaţie. Fiecare cu treaba lui. Că-i place sau nu lui Şiman, trebuie s-o recunoască: e patron peste un lot care, din punct de vedere contractual, se află la un nivel primitiv. Jocul merge încă din prima etapă, de la o vreme au apărut şi rezultatele, dar conturile fotbaliştilor săi încă n-au fost alimentate. Şi nici nu sînt speranţe.
    Şiman poate arunca vina pe lipsa sponsorilor, dar nu trebuie să cădem în capcană. Ce firmă serioasă ar veni să investească alături de un om pe a cărui biografie e scris “Top secret”? La urma-urmei, înainte de a ne întreba de ce nu sînt plătiţi jucătorii Sportului, ar trebui să ne gîndim de unde a apărut Şiman în fotbalul nostru? Nu avem prea multe indicii, dar la o privire mai atentă descoperim un decor desprins parcă din serialul “Sclava Isaura”. În mijlocul scenei, vidat de orice emoţie, tînărul proprietar se pregăteşte să facă o nouă speculaţie pe piaţa bursieră a sentimentelor. Va miza, măcar pînă la primul memoriu depus de Bucur&Co la LPF, pe dorinţa de afirmare şi pe pasiunea jucătorilor Sportului şi ale lui Dan Petrescu. E cea mai importantă sursă generatoare de profit pentru orice patron de sclavi din zilele noastre.

stefan.alexandru@prosport.ro

PS: am incercat sa-l conving pe ziaristul Prosport sa spuna in articol si situatia lui Siman: pentru moment chiar nu are bani, fapt care il acuza nu il scuza, deci nu e corect sa-l acuzam ca nu vrea sa le dea bani, ar fi normal sa spunem ca nu e in stare sa faca rost de bani…

07Ex
    Keymaster

@ultrasro wrote:

am incercat sa-l conving pe ziaristul Prosport sa spuna in articol si situatia lui Siman: pentru moment chiar nu are bani, fapt care il acuza nu il scuza, deci nu e corect sa-l acuzam ca nu vrea sa le dea bani, ar fi normal sa spunem ca nu e in stare sa faca rost de bani…

Ovidiu, eu inteleg ca tu vrei ca ziaristii sa nu-l faca chiar de cacao pe Siman, dar dece sa nu admitem ca Siman greseste cand nu-i plateste pe jucatori. In fond nu conteaza daca Siman nu are bani sau daca nu vrea sa-i plateasca. Conteaza ca jucatorii joaca bine (cel putin in ultima vreme) si este datoria lui Siman ca presedinte al C.A. sa-i plateasca LA TIMP. Unde s-a mai pomenit in lumea asta ca munca sa NU fie platita? Daca Siman chiar nu are bani atunci sa aduca pe cineva care sa-l ajute cu banii sau daca nu sa plece.

Este inadmisibil ce se intampla la echipa asta, si sincer nu mi-ar parea rau daca echipa nu ar juca bine. Dar cand echipa joaca din ce in ce mai bine eu unul daca as conduce destinele acestui club nu as stii cum sa-i platesc mai la timp pe jucatori ca sa-i fac multumiti. Siman insa … dar nu mai zic nimic ca incep sa ma enervez.

ion
    Member

pt a fi obiectiv voi spune ca ieri la emisiunea Fanatik acelas Dan Petrescu a declarat ca Siman e un patron serios si ca acum nu are bani sa plateasca dar ca va plati cindva…A mai declarat ca situatia e grea dar nu asa de nasoala incit jucatorii Sportului sa cada pe jos de rau ce le este -asta am inflorit-o eu!
    Pai bine draga Domnule Dan Petrescu pe noi ne faci cu spume ca Siman e al dracu si nu plateste si baieti sint in pragu sinuciderii cu canciogu si la Tv declari senin ca NU ,,,,NU,,,,NU,,,, totul e normal Siman e baiat Ok si totul e binisor si asta e …Bai fratilor scuzati-ma ca am zis urit de Siman ! E baiat bun recunosc !!! Asta a zis Petrescu si eu il cred !!! Apropo miine dau de baut ca sint suparat …Dar pina miine vedeti ca apar la Tv si va spun acolo unde ne vedem …

dragos
    Member

fratilor, eu nu inteleg un lucru: cand ai aincasat banii de pe urma transferurilor – A FOST BINE, nu??? ai mancat, ai baut etc.; cand vine timpul pentru a-ti plati angajatii – spui ca N-AI DE UNDE….oare????

sa nu te gandesti, ca sile este un personaj de X-FILES???? ba da.

07Ex
    Keymaster

@ion wrote:

Pai bine draga Domnule Dan Petrescu pe noi ne faci cu spume ca Siman e al dracu si nu plateste si baieti sint in pragu sinuciderii cu canciogu si la Tv declari senin ca NU ,,,,NU,,,,NU,,,, totul e normal Siman e baiat Ok si totul e binisor si asta e

S-ar putea ca Siman sa fi avut o “discutie” cu Petrescu in care l-o fi amenintat ca daca continua sa spuna in presa ceva nasol de el il da afara sau mai stiu eu ce. In consecinta Dan s-a conformat si acum declara doar ceea ce vrea Siman sa auda. Stiu, sunt speculatii, dar nu se stie niciodata.

Giani
    Member

Tati, hai sa fim lucizi…. Nu este treaba presedintelui de club sa intre in vestiar si sa traga jucatorii de urechi pentru ratari sau sa ii felicite pentru reusite. Nici “Rahmaninov”ala de la Celsi nu intra in vestiar sa il ia pe Mutu cu duba ca a tras albitura pe nari, asa ca hai sa nu mai comentam. Circul coposian sau cel fecalist sunt demne cel mult de o republica bananiera subecuatoriala, in care “middle class” inseamna sefu’ de plantatie, platit cu 30 de parai si 10 kile de portocale groenlandeze pe luna (ca pe Marte iesea mai mult).

Pe e alta parte, nu cred ca Siman l-ar putea avea la mana pe “bursuc” cu ceva… diferenta dintre cei doi este majora, evident in favoarea antrtenorului. Cand pui fata in fata cel mai bun “wing-back” al deceniului trecut in Premier League cu un “afacerist” bolsevic, este evident ca sovieticul nici nu se vede… este eclipsat complet. In plus, Siman e neserios cu termenele, pentru ca deseori nu are de unde, dar niciodata nu a ramas dator pe termen foarte lung (adik peste un an), si cand a promis nu prea a ratat ocazia de a onora promisiunea. Cel putin asta vad eu, daca aveti argumente, ma puteti contrazice (dar aveti grija, fara jigniri si invective, ca stiu sa raspund la asa ceva, “clientii” fraierului de vadim de la onlinesport stiu lectia).

webmaster
    Keymaster

Stie cineva care va fi programul returului diviziei A? Daca-l stiti postati aici amanuntele. Merci.

dragos
    Member

momentan, liga si frf sunt preocupate de alte probleme; ex: nationala, transferuri etc…….probabil, se va sti programul cand se va incheia perioada de transferuri si se vor intoarce echipele “acasa”…..

Ultras
    Member

Nu stiu daca va ramane asa, dar in principiu asta e programul returului:

17 – Sâmbata 12 martie 2005
    18 – Sâmbata 19 martie 2005
    19 – Sâmbata 2 aprilie 2005
    20 – Sâmbata 9 aprilie 2005
    21 – Sâmbata 16 aprilie 2005
    22 – Sâmbata 23 aprilie 2005
    23 – Miercuri 27 aprilie 2005
    24 – Sâmbata 30 aprilie 2005
    25 – Sâmbata 7 mai 2005
    26 – Sâmbata 14 mai 2005
    27 – Sâmbata 21 mai 2005
    28 – Sâmbata 28 mai 2005
    29 – Sâmbata 11 iunie 2005
    30 – Miercuri 15 iunie 2005

cameliu
    Member

Si etapa 16? Sau avem direct 3 puncte la Alba Iulia?
    Pe 5 martie, nu?

Ultras
    Member

Etapa a 16-a (sambata, 5 martie 2005)
    Rapid – Poli Iasi (in tur 2-1);
    Poli AEK – CFR Cluj (1-2);
    Apulum – Sportul (2-1);
    Dinamo – Farul (0-1);
    FC Brasov – FC National (1-2);
    Univ. Craiova – FC Arges (1-1);
    Gloria – Steaua (0-2);
    Otelul – FCM Bacau (0-1)

dragos
    Member

@cameliu wrote:

Sau avem direct 3 puncte la Alba Iulia?

DOAMNE AJUTA SA FIE ASA !!!!

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 255 total)
  • The topic ‘Stiri din presa – sezon 2004-2005’ is closed to new replies.