Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › Stiri din presa – sezon 2004-2005
- This topic has 254 replies, 29 voices, and was last updated 17 years, 1 month ago by
Anonymous.
-
AuthorPosts
-
February 14, 2005 at 3:38 pm #64728
vadim
Member@Giani wrote:
Cel putin asta vad eu, daca aveti argumente, ma puteti contrazice (dar aveti grija, fara jigniri si invective, ca stiu sa raspund la asa ceva, “clientii” fraierului de vadim de la onlinesport stiu lectia).
Tu fiind cine?
February 14, 2005 at 5:25 pm #64729Radu Dobrin
Memberbun venit pe forum!
February 15, 2005 at 12:06 pm #6473007Ex
Keymaster@vadim wrote:
@Giani wrote:
Cel putin asta vad eu, daca aveti argumente, ma puteti contrazice (dar aveti grija, fara jigniri si invective, ca stiu sa raspund la asa ceva, “clientii” fraierului de vadim de la onlinesport stiu lectia).
Tu fiind cine?
Ouch!
Uite ca sa-l vad pe Vadim la noi pe forum char ca nu ma asteptam. Bun venit Vadim!
February 15, 2005 at 5:26 pm #64731ultrasro
MemberInteleg ca cineva l-a jignit voluntar sau involuntar 😯
February 15, 2005 at 5:36 pm #64732vadim
MemberMa lasa rece jignirile. Nu am inteles de ce “generalul” Giani spune ca pe onlinesport taie si spinzura cu “clientii” mei. Eram cumva mort sau plecat in delegatie si nu l-am remarcat in execitiul functiunii? Cine e acest Giani de fapt?
February 25, 2005 at 8:43 am #64733Tavi
MemberSteaua, Dinamo, U Craiova, Sportul si National au conturile blocate
AVAS a luat la bani marunti 1.392 de societati datoare cu 4.640 miliarde lei
Printre rau-platnicii asigurarilor de sanatate se regasesc si firme de media, transporturi, constructii sau cinematografie
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a blocat conturile a 1.392 de firme cu datorii la Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate, pentru recuperarea a 4.640,6 miliarde lei (136,2 milioane dolari), se arata intr-un comunicat al institutiei. Societatile incluse pe lista au activitate in cele mai diverse domenii, de la agricultura, presa, confectii, taximetrie si pina la cluburile de fotbal. Printre rau-platnici se numara Grupul Dramiral, Nord Est Media sau Asociatiile sportive Steaua, Sportul Studentesc, Universitatea Craiova, Fotbal Club Dinamo si National. Conturile firmelor vor ramine blocate pina la recuperarea integrala a creantelor. In perioada de poprire a conturilor, bancile vor accepta plati doar cu aprobarea AVAS, cu exceptia sumelor in contul creantei detinute de AVAS si al privilegiilor legale, categorie in care sint incluse salariile angajatilor.
Ordinul AVAS a fost transmis unui numar de 38 de banci pentru a fi pus in aplicare. Din conturile debitorilor se va recupera suma de 4.640 miliarde lei, consolidata in dolari, pe baza raportului leu-dolar valabil la data preluarii creantelor.
Potrivit AVAS, casele de sanatate din judetele Caras-Severin, Alba si din Bucuresti au de primit cele mai mari sume, intr-un clasament pe judete, respectiv 549 miliarde lei (16 milioane dolari), 500 miliarde lei (14,6 milioane dolari) si 476 miliarde lei (13,8 milioane dolari). La polul opus se afla casele de sanatate din judetele Salaj si Ilfov, unde sint inregistrate datorii de 101.170 dolari, respectiv 195.400 dolari. Pe lista figureaza si 11 societati aflate in subordinea Ministerului Transporturilor, care au datorii de 22,1 miliarde lei la Casa de Asigurari de Sanatate a Transportatorilor. De asemenea, Casa de Asigurari de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti (OPSNAJ) are de recuperat 9,2 miliarde lei de la sase firme. Pina in prezent, AVAS a recuperat datorii ale firmelor la Fondul Asigurarilor de Sanatate in valoare de 1.547 miliarde lei. (L.T.)Lista cluburilor de fotbal cu popriri pe conturi
AVAS a decis ieri ca echipelor de fotbal cu datorii catre stat sa li se blocheze conturile. Pe lista firmelor pedepsite se regasesc sapte echipe din Divizia A si alte sapte echipe din Divizia B.
Va prezentam lista gruparilor cu datorii. Mentionam ca pe aceasta lista figureaza si societatile care au avut in proprietate echipele, dar au devenit “fantoma” dupa ce “inginerii” din fotbalul romanesc le-au lasat fara active, pentru a scapa de datorii. Printre ele se afla AFC Universitatea Craiova, AFC Steaua si AS FC National.Divizia A
FC Apulum Alba Iulia
AFC Univ. Craiova
AS FC Dinamo
AS FC National
CF Otelul
AFC Steaua
AS FC Sportul Stud.February 25, 2005 at 10:14 am #64734dragos
Membercei din AVAS au inceput executarile silite…….
February 28, 2005 at 2:40 pm #64735ion
Memberparerea mea este ca ne-am “procopsit” cu niste cretini care habar nu au sa conduca tara! Macar aia din’nainte nu faceau valuri de 15 metri cum fac astia…Cum sa faci sport de performanta fara legi adecvate ?Sint curios daca si cum vor fi platiti banii lipsa?Vor desfiinta toate echipele sau vor mai inchide ochii inca odata?
February 28, 2005 at 3:54 pm #64736dragos
Memberla noi e ca la nimeni…….
March 18, 2005 at 8:22 pm #64737Giani
MemberEu zic ca se va intampla ca si pana acum. Cine crede ca il va executa cineva silit pe jiji se inseala amarnic; si daca scapa unul sa vezi atunci proteste din partea celorlalti. Si de ce sa plateasca cluburile impozite? ca oricum acestea nu ajung niciodata acolo unde trebuie, ci numai in conturile personale cele nelimitate ale guvernantilor, indiferent de culoarea politica si a de epiderma a acestora.
April 11, 2005 at 10:25 am #64738dragos
Membersambata, in cotroceni s-a jucat un meci pe care suporterii si jucatorii giulesteni nu-l vor uita TOATA VIATA.
precedentele intalniri fc national – rapid au adus mereu, CEVA INEDIT in desfasurarea lor (vezi cazul lui gino cand il alerga pe arbitrul zota pe teren, ptr.ca eliminase un jucator bancar) si de aceasta data s-a intamplat la fel.
meciul incepuse conform planului lui razvan lucescu: 0-1, apoi 0-2, apoi
0-3 (min.55), multi suporteri giulesteni incepusera sa plece, caci istoria meciului se scrisese, deja.
pana in min.70 a fost tot 0-3 – apoi, a inceput show-ul: 1-3, apoi 2-3; la acest scor vasilache scapa singur cu munteanu si trage in bara (putea fi
2-4), insa dupa aceasta faza, se repune mingea in joc si scorul devine in min.90+2 = INCREDIBIL 3-3 !!!!!
lumea privea inmarmurita tabela si nu credea ceea ce vede!!!!!
suporterii bancari se pupau de fericire, in timp ce giulestenii plangeau…..
dupa celebrul caz, dinamo – foresta 4-5 (dupa ce la un moment dat a fost 4-0), iata ca FOTBALUL TREBUIE JUCAT PANA LA FINAL !!!!April 12, 2005 at 12:42 pm #64739dragos
Memberin derby-ul steaua – dinamo 1-0, s-a consumat GAFA RETURULUI: centreaza fl.petre de pe dreapta pana la claudiu niculescu (pe stanga), insa acesta prinde mingea in brate ca la baschet, in loc sa continue faza si sa patrunda in careu…..probabil, o fi auzit un fluier din tribuna si a crezut ca este in off-side????? iar arbitrul elvetian a fluierat hent, normal.
April 12, 2005 at 7:48 pm #64740Radu Dobrin
Membermitica se pune cu burta pe carte
“”Nici un Guvern roman nu a ajutat fotbalul cu un cent, dar toti s-au dat viteji. Suntem singura tara de pe fata Pamantului in care un guvernant spune ca vinde el jucatorii. Majoritatea echipelor sunt in pragul desfiintarii. Daca nu vom fi ajutati, va trebui sa invatam sa furam“, a cuvantat, energic, Dumitru Dragomir, completat de Mircea Sandu, care a constatat esuarea tentativei de sensibilizare a politicienilor in problema fotbalului.”
…partea buna e ca va fi singurul curs din cariera sa academica pe care il va trece “pe bune” 😆
April 12, 2005 at 9:57 pm #64741ultrasro
MemberBazele sportive bucurestene nu au fost sprijinite de structurile municipalitatii cu vreun cent. Nu stiu cum este din punctul asta de vedere in Suedia sau in tarile din UE. 😯
April 13, 2005 at 10:46 am #64742dragos
Memberconu’ mitica si ‘nea nasu’ trebuiau sa traga semnale de alarma privind starea precara a bazelor sportive din tara in timpul mandatelor si nu acum la final….probabil, acum, la final, vor sa ii “planga” lumea……
-
AuthorPosts
- The topic ‘Stiri din presa – sezon 2004-2005’ is closed to new replies.