Stiri din presa – sezon 2005-2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2005-2006

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 299 total)
  • Author

Inteleg eu bine? Fiecare sponsor va cumpara 40% din actiuni? adica cu totul 80%???? Si ramane stapanul cu 20%? Se schimba vremea fratilor. Prea greu de crezut totusi.
    cine o fi al doilea sponsor? Mircea Sandu? Hagi? Bursucul?

Ovide, imi datorezi un numar de telefon!

Haide Sportul! Hai odata!

dragos
    Member

@Tavi wrote:

Vasile, hai ca devi simpatic :)

nu numai ca ne devii simpatic, dar incepem sa credem ca nu este clubul nostru……

ultrasro
    Member

E vorba de telefonul meu sau al lui Dan, ca sunt destul de ametit!

Ultras
    Member

Dan Petrescu rămîne
    Paul Muntenescu

Deşi a avut oferte de la Steaua, FC Vaslui şi Genclerbirligi, Dan Petrescu a fost convins de preşedintele Sportului, Vasile Şiman, să continue în Regie. “Petrescu rămîne aici. Mai are încă trei ani din contract cu noi”, a mărturisit Şiman. / Paul Muntenescu

S-au dat banii
    Restanţi de trei luni cu salariile, “studenţii” şi-au primit miercuri o parte din bani, înainte de vacanţă. Prima de obiectiv urmează să fie achitată la începutul noului sezon. Pentru locul şapte obţinut în campionat, jucătorii din Regie au de primit aproape 11.000 de dolari. / Paul Muntenescu

http://www.gsp.ro/index.php?a=16854&shift=1

Tavi
    Member

@Ultras wrote:

Dan Petrescu rămîne
    Paul Muntenescu

Deşi a avut oferte de la Steaua, FC Vaslui şi Genclerbirligi, Dan Petrescu a fost convins de preşedintele Sportului, Vasile Şiman, să continue în Regie. “Petrescu rămîne aici. Mai are încă trei ani din contract cu noi”, a mărturisit Şiman. / Paul Muntenescu

S-au dat banii
    Restanţi de trei luni cu salariile, “studenţii” şi-au primit miercuri o parte din bani, înainte de vacanţă. Prima de obiectiv urmează să fie achitată la începutul noului sezon. Pentru locul şapte obţinut în campionat, jucătorii din Regie au de primit aproape 11.000 de dolari. / Paul Muntenescu

http://www.gsp.ro/index.php?a=16854&shift=1

😮

Sa fie intr-un ceas bun! :D

Ultras
    Member

La intrebarea clasica “Pe ce te bazezi?” se pare ca Siman are ce raspunde din moment ce a refuzat 250.000 pe jumatate din contractul lui Mazilu si i-a declarat pe Cruceru si Stancu netransferabili. Si foarte bine face!

Ultras
    Member

Momentan, oficial, nu se confirma nimic. Exista discutii pentru finantare (care au inceput de mai multa vreme), dar se pare ca nu exista inca discutii pentru transferuri. Baietii sunt in vacanta si se intorc pe 30 iunie. Ramane sa vedem ce se va intampla…

dragos
    Member

sa vedem ce se va intampla dupa vacanta, caci se pare, ca “bursucul” va pleca in america pentru concediu.

Ovide, numarul lui Dan.

Cine+i posibilul finantator din umbra?

Hai Sportul! Haide odata!

ultrasro
    Member

Ai primit numarul prin sms?

07Ex
    Keymaster

@ultrasro wrote:

Ai primit numarul prin sms?

Pai trimite-mi si mie un SMS si nu ma lasa in umbra. 😆 As vrea sa stiu si eu cine este acest finantator din umbra.

Radu Dobrin
    Member

mie imi e si frica sa intreb despre cine e vorba 😆

Da, l+am primit, multumesc mult.
    Cine+i investitorul minune? S+a concretizat ceva sau doar se incearca?

Haide Sportul! Hai odata!

Blue Eyes
    Member

Poate e Giovani Becali.Doamne fereste !!!!!! :(

Ultras
    Member

Ieri am fost la “antrenament” la Nicu si impreuna cu Tavi a tras cateva doze, asa de vara. A fost si Siman la stadion, unde a stat cam o ora si jumatate. Cred ca a fost sa vada juniorii care au avut ieri meciuri. Cred ca trebuie sa ne rugam si sa dam acatiste pentru ca Siman sa se umple de bani sau sa isi gaseasca parteneri potenti pentru ca daca este adevarat ce imi spune Nicu (si nu am motive sa cred altfel) nu cred ca Vasile ne va parasi in urmatorii 10 ani. De ce? Simplu! Ce are acum pe “taraba” e un mizilic, pe langa ce vine din urma. Ma refer la grupele mici de juniori unde sunt numai “scule”. Acum au 12-13 ani, da’ joaca ceva de speriat. Steaua si Dinamo iau de la ei numai de la 11 in sus. Scoruri de 30-0 sunt ceva obisnuit. Si Sile stie ce are in mana. Asa ca…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 299 total)
  • The topic ‘Stiri din presa – sezon 2005-2006’ is closed to new replies.