Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › Stiri din presa – sezon 2005-2006
- This topic has 298 replies, 30 voices, and was last updated 16 years, 11 months ago by
Giani.
-
AuthorPosts
-
March 7, 2006 at 1:29 pm #72584
07Ex
Keymaster@Ultras wrote:
Din cate am inteles aproape toate contractele jucatorilor au fost marite, cu mici exceptii. Si umbla vorba ca este o majorare semnificativa de salarii (cam cu pana la 50% in anumite cazuri). Probabil ca au fost si prelungite cu un numar de ani…
Intr-adevar, daca asta e situatia Siman este un manager bun, sau ma rog, a dovedit ca stie ce vrea.
March 8, 2006 at 11:24 pm #72585Ultras
MemberDecimaţi
“Studenţilor” le-a fost confirmate ieri de către LPF suspendările pentru o etapă ale antrenorului Gigi Mulţescu şi jucătorilor Ionuţ Mazilu şi Costin Lazăr. Vor mai lipsi în prima rundă, la Cluj, Liviu Rusu, suspendat, Marius Oae şi Marian Dedu, accidentaţi. Din echipa alb-negrilor ar putea face parte însă mijlocaşul rapidist Marius Postolache, pentru transferul căruia preşedintele Vasile Şiman s-a înţeles cu oficialii din Grant. (Remus Răureanu)March 9, 2006 at 1:35 pm #7258607Ex
KeymasterDaca asa sta situatia va fi cam greu sa scoatem un punct la Cluj. De victorie nici nu cred ca se pune problema.
March 9, 2006 at 3:01 pm #72587Ultras
MemberPai cu ce difera situatia fata de acum o luna? Cu nimic… Cel putin un egal scoatem, daca nu ii bate rau Curelea… 😈
March 9, 2006 at 8:11 pm #72588Ultras
Member“Favorite sunt cele trei mari echipe din Bucureşti, dar nu este exclus ca să asistăm şi la surprize. Sper ca noi să fim una dintre ele”, a concluzionat finanţatorul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman.
Tot articolul http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?section_title=Sport&article_title=177378
Cred ca e prima data cand il aud pe Siman spunand ca spera sa fim o surpriza in lupta pentru titlu…
March 9, 2006 at 8:32 pm #72589Radu Dobrin
Member@Ultras wrote:
“
…
Cred ca e prima data cand il aud pe Siman spunand ca spera sa fim o surpriza in lupta pentru titlu…sper din tot sufletul ca “surpriza” sa nu se bazeze pe vreun nume dintre cele “pe care nu le pomenim”
March 13, 2006 at 4:36 pm #72590dragos
Membero fi vointa lui sau a lui giovani ??
heheMarch 19, 2006 at 9:29 pm #72591DAN VALER MOLDOVAN
MemberPana la urma cu Giovani ce s-o fi intamplat? Pe une s-a dus?
April 12, 2006 at 9:38 pm #72592sorin
MemberCRONICA
Timisoara nu-i convine
Continua criza profunda a fotbalului banatean. Intr-o atmosfera mai degraba de picnic, Regele fotbalului rom
In buna traditie academica, primul sfert de ora a fost neutru, ambele echipe maltrati nd cu nonsalanta fiecare palma de pamint disponibila, dupa care meciul s-a colorat partial pina la pauza. Sportul a fost mai prezenta fizic, asumindu-si rolul de a investi la mijlocul terenului. Aceasta disponibilitate le-a permis baietilor lui Multescu sa se apropie in citeva rinduri de poarta lui Popa. Cea mai clara ocazie din prima parte a fost lovitura de cap a lui Tibi Balan, faza la care doar transversala l-a salvat pe Hagi.Apoi Dacian Varga, singur la zece metri in stinga careului, a preferat o varianta cu exteriorul in locul unui sut plin la coltul lung si la firul ierbii. Lipsa de inspiratie a trioului ofensiv timisorean i-a scutit pe cei din Regie de emotii. Doar sutul lui Plesan din afara careului, chiar pe finalul reprizei, l-a intins usor pe Stancioiu. Dupa care Tibi Balan a mai facut o incercare la o lovitura libera de la marginea careului, lungindu-le violetilor urechile. Partea a doua a fost dominata de pasiune, perspectiva locului trei, chiar si pentru o singura seara, marind considerabil ritmul si adrenalina.
Totul pina la numele lui Mihaita Ple- san, revendicat din tribuna sa aiba soarta lui Sadam Hussein. Apoi, dintr-o data, dupa folclor au venit golurile. La un contraatac de manual, Varga i-a centrat la bara a doua lui Nae, care l-a culcat in scaun pe Rege. Restul a fost o istorie de penalty-uri. Primele doua au venit pe fondul exuberantei bucures tenilor si, respectiv, a pripelii centralului Augustus Constantin.
La 3-0 se tragea practic cortina peste o infringere inchisa intr-o cutie de plumb si violeta ca un parfum de despa rtire. Dupa care a venit rindul lui Balace sa transforme un 11 metri si sa-l salveze pe Hagi de la cea mai neta infringere de la intoarcerea in fotbalul rom< nesc. Nu mai mult decit atit. Caseta meciului
Autor: Radu Banciu
Publicat pe http://www.spt.ro Miercuri, 12 Aprilie 2006, aparut in ziarul Sport Total Numarul 270.April 13, 2006 at 5:00 pm #72593black@white1916
MemberExplicati-mi de ce este Sportul, mereu înmugurit, mereu primăvăratic ?
Mugurii dintre ruine
de Alin Buzărin
http://www.gsp.ro/index.php?a=39966&shift=1Varianta relaxată. Gigi Mulţescu nu face puncte de rating la emisiuni televizate, pentru că echipa lui, Sportul, nu adună spectatori în tribune. Sau nu aduna, pentru că marţi au fost peste 8.000 de oameni, în condiţiile în care nici un fan de la Timişoara nu s-a deranjat să aducă un steag violet în Regie. Lumea vine acolo unde adulmecă show-ul, iar Sportul, mereu înmugurit, mereu primăvăratic, face spectacol cu zîmbetul pe buze. Vezi la ei exact ceea ce-i lipseşte fotbalului în 2006. Acea candoare care a dispărut imediat ce vedetele interbelice şi-au dat proverbiala bască jos, au renunţat la berea comună de după meci şi şi-au deschis larg buzunarele pentru bani.[/b] Un puşti, Dacian Varga, al cărui tată strîngea din dinţi acum 20 de ani pe flancul stîng la Jiul şi la Dinamo, mîngîie mingea cu exteriorul şi apoi îşi permite să bată un penalty sub bară, ca Lăcătuş la Sevilla.
Sîntem în 2006, nu ne-am întors în timp, iar Sportul face puncte în clasament cu aerul că joacă într-o comedie romantică.Varianta crispată. Hagi strînge în jurul săi zeci de microfoane, mii de suporteri şi milioane de dolari. Echipa sa arată ca un rictus, ca o strîmbătură pe scaunul dentistului, pentru că la fiecare pas trebuie justificaţi pînă la ultimul cent petrodolarii aruncaţi anapoda pe gloanţe oarbe din Serbia şi pe olteni de talent rebutaţi sub tricou dinamovist. Orice pasă e chin, la orice atingere de minge jucătorii au impresia că pică peste ei, de-a valma, contracte, demisii, excluderi din lot, poze de-ale lui Olăroiu, arbitraje ostile şi frînturi din ziare cu bucăţi de clasament în care echipa lor se îneacă printre mediocrităţile aurite şi paupere ale campionatului. Antrenorii par neputincioşi, conducătorii îşi plimbă deruta prin studiouri TV, unde nu comunică soluţii, ci, în cel mai bun caz, pedepse. Iar vedetele, apăsate de propria publicitate, îşi etalează chipurile de ruine îngropate în salarii indecente.
Drama fotbalului tocmai asta e. Variantele relaxate se transformă, o dată cu îmbrăcarea lor în bani, în moace crispate, opărite cu apa fiartă a preţiozităţii goale pe dinăuntru.
Cum ar putea scăpa mînjii Sportului de această consecuţie implacabilă?
April 13, 2006 at 5:08 pm #72594black@white1916
MemberRaspund eu primul !
Cred ca sunt si alte echipe, similare ca potential financiar cu Sportul, care nu sunt atinse de ” îmbracarea în bani”! Totusi Sportul are “ceva” !
Care sa fie “diferenta specifica” care face ca Sportul Studentesc sa fie “mereu înmugurit, mereu primavaratic” ? Cine mentine aceasta stare?
Traditia?
Starea de lucruri existenta (a patra echipa a Bucurestiului aflata in legatura cu “studentii” -Mac Popescu, etc…)?Trebuie sa recunosc ca si Siman are un mare rol aici, pentru ca a inteles spiritul Regiei, l-a mentinut si “isi face si treaba lui” fara a tulbura nimic.
Poate trebuie analizata “reteta Sportul” si sa fie aplicata si in tara la alte echipe, de exemplu la Poli Timisoara. Hagi cred ca a inteles ceva revenind in Regie, deoarece a declarat ca a gasit in Regie “suflete curate si placerea de a juca fotbal”
April 13, 2006 at 10:34 pm #72595Ultras
MemberApril 13, 2006 at 10:37 pm #72596Ultras
MemberUn editorial bun al lui Dan Filoti, cu mici inexactitati… gen Nae (care a crescut pe sub platani)…
April 14, 2006 at 1:53 am #7259707Ex
KeymasterFoarte interesant articolul.
April 14, 2006 at 8:48 am #72598Andrei
MemberGigel Bucur (Poli Timisoara) ii descrie unei eleve minore de la o scoala generala schema pentru urmatorul meci:
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=4850&art=11622&cHash=bf7a54ea87
-
AuthorPosts
- The topic ‘Stiri din presa – sezon 2005-2006’ is closed to new replies.