Home › Forums › Archive › Sezon 2006-2007 Season – Divizia B › Stiri din presa – sezon 2006-2007
- This topic has 132 replies, 27 voices, and was last updated 16 years, 3 months ago by
adi.
-
AuthorPosts
-
September 23, 2006 at 3:09 pm #76154
Spawn09
Member“Numele nu ajunge!”
VASILE SIMAN Dupa 0-6 la Buzau, patronul Sportului anunta masuri drastice.
La o zi dupa esecul categoric de la Buzau, patronul din Regie, Vasile Siman, era abatut. Cu toate acestea a acceptat sa raspunda la câteva întrebari.
Cum explicati evolutia Sportului de la Buzau?
A fost o rusine de meci. Fotbalistii pot sa va explice cel mai bine cum a fost posibil asa ceva.Urmeaza sanctiuni în Regie?
Categoric. Sunt decis sa iau masuri drastice pentru ca peste o asemenea rusine nu pot trece cu vederea.Sportul nu a câstigat niciun meci în deplasare în acest sezon. De ce?
Fotbalistii Sportului au impresia ca simpla lor prezenta în teren este suficienta pentru a obtine victorie. La Buzau, s-a dovedit înca o data în plus ca nu e asa. Numele nu ajunge. Sportul este cea mai puternica formatie din serie, dar trebuie sa tratam toate meciurile cu seriozitate.Dan Petrescu a fost demis de la Wisla. Sunt sanse sa revina la Sportul?
Orice e posibil. Acum nu pot spune nimic concret.Veti mai aduce jucatori la echipa?
Da. In iarna am de gând sa întaresc echipa pentru ca în retur nu ne mai putem permite niciun fel de erori.Regretati plecarile lui Mazilu, Lazar si Stancu?
Sincer, nu aveam cum sa îi pastrez. Dupa ce am fost retrogradati nu mai voiau sa îsi prelungeasca contractele si a trebuit sa îi transfer pentru a nu îi ceda mai apoi gratis.
Sursa prosport.roSeptember 24, 2006 at 6:35 am #76155cameliu
MemberProsport
Studentii în degringolada
DEZASTRU In numai doua etape, elevii lui Cezar Zamfir au primit 11 goluri fara a reusi sa marcheze vreunul
Nici în visul lor cel mai urât nu-si închipuiau suporterii din Regie ca favoritii lor vor încasa în doar patru zile 11 goluri, din care cinci acasa, si nu vor avea vreo reusita.
Ultima înfrângere, total neasteptata prin prisma scorului, miroase a boicot. Zvonurile care circula pe lânga complexul studentesc din Grozavesti sunt ca de fapt s-ar dori schimbarea nu a antrenorului Cezar Zamfir, ci a patronului Vasile Siman. Doritori ar fi destui. Totul se pliaza pe indisciplina unor jucatori alb-negri. De exemplu, mijlocasul Dacian Varga a fugit de trei zile de la echipa si nimeni nu stie de el. Surse din jurul gruparii ne-au dezvaluit ca jucatorul, dupa meciul de la Buzau, a sarit sa-l bata pe antrenorul Zamfir. A fost dat jos din autocar, dar a fost luat în masina de Siman.
Despre meci nu prea sunt multe de spus. Dupa o repriza în care “studentii” au ratat câteva ocazii, elevii unui fost “sportist”, Marian Bucurescu, s-au distrat dupa pauza.
Catalin Anton
Alexandru HENTGazeta:
Îşi bat joc!
Daniel ŢincuDupă 0-6 la Buzău, “stundenţii” au fost călcaţi în picioare ieri şi de Prefab Modelu
“Defilăm în această serie, sigur vom promova!” şi “Abia aşteptăm confruntările cu Prefab Modelu şi FC Snagov!” sînt declaraţiile cu care jucătorii formaţiei din Regie au întîmpinat startul de sezon în eşalonul secund. După un parcurs bunicel în primele 6 etape, elevii lui Cezar Zamfir au “ajutat-o” pe FC Snagov să cucerească primul punct în acest campionat. A urmat dezastrul din restanţa de la Buzău, 0-6 cu Gloria. “Studenţii” ori n-au fost în stare să joace, ori n-au vrut.
Ieri, Sportul a avut şansa reabilitării. A eşuat însă lamentabil în faţa unei echipe din subsolul clasamentului. Fără Varga, Raţiu şi Secăreanu, toţi accidentaţi, trupa din Regie s-a bazat pe mai mulţi juniori aduşi în regim de urgenţă în lot, această mutare dovedindu-se falimentară. Calvarul alb-negrilor a început pe finalul primei reprize, cînd Ionuţ Vasiliu a deschis scorul pentru oaspeţi. Ce a urmat este de domeniul inimaginabilului. Posesie zero, nici o fază de poartă, nici un şut, fără pic de vlagă şi încă patru goluri încasate!
Promovarea pare acum o Fata Morgana, dorinţa de performanţă s-a evaporat deja. Din “gaşca nebună” care în urmă cu 3 luni se bătea la titlu n-a mai rămas decît o mare ruşine!
Şiman s-a înjurat cu fanii
Deşi ieri dimineaţă la arena din Regie au fost doar vreo 200 de suporteri, aceştia n-au contenit să conteste politica patronului Vasile Şiman. “Şimane, ţi-ai bătut joc de noi! Asta e echipă?! Ai distrus cea mai frumoasă echipă din România!”, i-au strigat fanii pe parcursul partidei. La final, finanţatorul alb-negrilor i-a înjurat pe susţinătorii Sportului şi a pus jandarmii să-i evacueze din stadion: “Cine sînteţi voi să-mi cereţi socoteală?! Marş de aici!”. Apoi, Şiman a refuzat să comenteze evoluţia penibilă a Sportului.“Cu echipa asta n-avem nici o şansă să promovăm! Trebuie neapărat să întărim lotul, altfel vom avea probleme chiar cu retrogradarea”
Tibi Bălan, mijlocaş Sportul“Nici nu mi-am închipuit că o să învingem aşa uşor pe terenul Sportului! Sînt fericit că am dat trei goluri şi sper să o ţin tot aşa”
Marian Şerban, atacant PrefabSeptember 24, 2006 at 5:01 pm #76156cristiansportul
MemberTVR: ” Multescu a demisionat de la FC Vaslui.” Poate reuseste Siman sa il aduca inapoi la echipa si sa ne scoata din mocirla in care ne zbatem acum.
September 24, 2006 at 10:59 pm #76157nicu
Memberhttp://gsp.ro/index.php?a=56965&shift=1
Iar Petrescu?
Cătălin PopescuMiercurea trecută, “studenţii” au pierdut restanţa de la Buzău cu 6-0. “A fost doar un accident”, au încercat să explice oficialii clubului din Regie. După doar 3 zile însă, o nouă umilinţă: 0-5 cu nou-promovata Prefab Modelu!
“Aşa nu se mai poate continua!”, a tunat Vasile Şiman, care imediat după meci a decis să-l demită pe Cezar Zamfir. În locul acestuia, patronul Sportului vrea să-l instaleze pe Dan Petrescu, liber de contract după ce a încheiat conturile cu Wisla Cracovia. “Sincer să fiu, nu prea ştiu ce se întîmplă de jucăm atît de prost. Probabil că jucătorii şi-au luat-o în cap, nu-l mai ascultă pe Zamfir, cine ştie?! Încerc să-l aduc înapoi pe Petrescu, sper să şi reuşesc. Mi-a zis că ar fi dispus să ne ajute cel puţin pînă la iarnă”, a mărturisit ieri Şiman.
“N-a fost vorba de o demitere. Eu i-am zis domnului preşedinte că e mai bine să aducă un antrenor nou, pentru că echipa are nevoie de un şoc. Nu plec din Regie, rămîn secund ori preiau o grupă de juniori”, a declarat şi Cezar Zamfir.
“Să terminăm cu scuzele şi cu lamentările! Mi-e teamă ca nu cumva asta să fie valoarea actualilor componenţi ai echipei”
Cezar Zamfir“Cred că jucătorii şi-au pierdut motivaţia. Dacă-l vom convinge pe Dan Petrescu, sigur ne vom reveni şi vom ataca promovarea”
Vasile Şiman2 este numărul jucătorilor care au evoluat sîmbătă împotriva lui Prefab şi care anul trecut erau titulari la Sportul în Liga I: Ferfelea şi Curelea
2,5 milioane de euro a încasat Şiman pe cei 7 fotbalişti vînduţi în această vară: Stăncioiu, St. Stancu, Maxim, Cruceru, Nae, C. Lazăr, Mazilu
September 25, 2006 at 12:37 am #76158roland
Member2,5 milioane de euro a încasat Şiman pe cei 7 fotbalişti vînduţi în această vară: Stăncioiu, St. Stancu, Maxim, Cruceru, Nae, C. Lazăr, Mazilu[/b][/quote]
Sincer, cam putin… astia putea fi banii doar de pe Mazilu…September 25, 2006 at 11:18 am #76159razvanR
Memberhttp://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=7637
FC Vaslui negociază cu cinci antrenori români pentru găsirea succesorului lui Gheorghe Mulţescu, tehnician care a demisionat ieri, după meciul de pe teren propriu cu Poli Iaşi, scor 1-1, din etapa a IX-a a Ligii I.
Preşedintele Consiliului de Administraţie al grupării, Octavian Apetrei, a afirmat că cel târziu mâine va fi anunţat noul antrenor al FC Vaslui. Apetrei a precizat că pentru postul de antrenor principal au fost abordaţi Dan Petrescu şi Gabi Balint, dar aceste variante au căzut deoarece fostul tehnician al echipei Wisla Cracovia a semnat un contract cu Unirea Urziceni, iar Balint are contract cu un post de televiziune, până la sfârşitul acestui an.
Gheorghe Mulţescu şi-a anunţat demisia imediat după meciul cu Poli Iaşi şi a plecat de la Vaslui spre Bucureşti cu un taxi.
September 29, 2006 at 11:21 am #76160cameliu
MemberGSP:
SPORTUL
Gigi Mulţescu, din nou la Sportul
Gheorghe Multescu a fost numit astazi 29 septembrie 2006 in functia de antrenor principal la FC SPORTUL STUDENTESC, acesta va semna un contract pe 3 ani avand ca principal obiectiv promovarea in Liga 1 .September 29, 2006 at 12:05 pm #76161cameliu
MemberIn prosport e inca la nivel de zvon:
Vineri,29 Septembrie 2006
Revine Gigi Multescu?
In urma celor doua înfrângeri umilitoare suferite de echipa lui Cezar Zamfir (0-6 cu Gloria Buzău şi 0-5 cu Prefab 05 Modelu), patronul formatiei din Regie, Vasile Siman, este hotarât sa-l înlocuiasca pe actualul antrenor cu Gigi Multescu. Surse din cadru clubului ne-au dezvaluit ca negocierile dintre cei doi sunt avansate, existând posibilitatea ca acesta să fie prezent pe banca “studenţilor” chiar din etapa următoare la meciul de la Tulcea cu formaţia locală Delta.
September 29, 2006 at 4:30 pm #76162cristiansportul
MemberMulţescu a revenit ca antrenor la Sportul Studenţesc
Tehnicianul Gheorghe Mulţescu a revenit în funcţia de antrenor al echipei Sportul Stundeţesc după ce a ajuns la un acord cu patronul grupării din Regie, Vasile Şiman.
“Mulţescu va fi antrenorul Sportului în următorii trei ani. El este cea mai bună soluţie pentru noi în acest moment şi mă bucur că azi-noapte (n.r. – joi noapte) am reuşit să îl conving să se întoarcă aici. Ştiu că s-au vehiculat mai multe nume de antrenori, dar el este singurul cu care am discutat în această perioadă. La finalul sezonului noi am fi vrut să continuăm cu el, dar atunci a ales Vasluiul”, a declarat Vasile Şiman.
Patronul Sportului Stundenţesc a precizat că obiectivul tehnicianului este promovarea în prima ligă. “Noi nu putem să ne propunem decât promovarea, altă variantă nu avem. Acum este o situaţie foarte grea, dar noi avem încredere că jucătorii vor ajuta echipa să iasă din această pasă proastă”, a adăugat Şiman.
Gheorghe Mulţescu, prezent astăzi la primul antrenament al zilei, a condus Sportul Studenţesc în returul sezonului trecut, dar a renunţat la prelungirea contractului, semnând cu FC Vaslui. Duminică, după meciul de pe teren propriu cu Poli Iaşi, scor 1-1, din etapa a IX-a a Ligii I, tehnicianul şi-a anunţat demisia de la echipa vasluiană. El îl înlocuieşte pe Cezar Zamfir, care a condus echipa în debutul acestei ediţii a Ligii a II-a.
Prosport
September 30, 2006 at 9:50 am #76163ovidiu
Member@nicu wrote:
http://gsp.ro/index.php?a=56965&shift=1
Iar Petrescu?
….. …….
“Să terminăm cu scuzele şi cu lamentările! Mi-e teamă ca nu cumva asta să fie valoarea actualilor componenţi ai echipei“
Cezar ZamfirSi mie mi-e foarte teama de acst lucru. Dar si de dezinteresul jucatorilor.
Sa speram ca Gigi Multescu va reusi sa-i puna la punct.
Dupa ziua de astazi insa … …VIVA SPORTUL STUDENTESC
November 6, 2006 at 10:05 am #76164cristiansportul
MemberTransferam împreuna!”
SPORTUL Gigi Multescu vrea sa stie ce face Vasile Siman
Antrenorul Gigi Multescu (foto) nu doreste sa-l mai lase pe patronul Vasile Siman sa mai vânda jucatori daca nu vor fi adusi altii valorosi în locul acestora.
“Când m-am întors la echipa, am convenit cu domnul Siman ca, daca vor pleca fotbalisti din Regie, în locul acestora vor fi adusi jucatori de valoare. Astfel, îmi va fi foarte greu sa aduc din nou în Liga I formatia «studentilor»”, a declarat Multescu, care a mai afirmat la finalul meciului Sportul – FC Botosani, scor 1-0, ca nu întelege prestatia modesta a centralului din Râmnicu Vâlcea, Teodor Craciunescu. “La început m-am suparat pe el, apoi m-am amuzat de maniera sa de arbitraj. Am avut 11 m clar la Curelea, dar el i-a acordat «galben» pentru simulare. Bine ca am câstigat pâna la urma”.
Prosport.
November 6, 2006 at 10:12 pm #76165sircos
MemberLa început m-am suparat pe el, apoi m-am amuzat de maniera sa de arbitraj. Am avut 11 m clar la Curelea, dar el i-a acordat Ťgalbenť pentru simulare. Bine ca am câstigat pâna la urma.
multescu era cam suparat la finalul meciului si pe jucatori cred. cam greu s-a indurat sa salute galeria.
November 30, 2006 at 10:44 am #7616607Ex
KeymasterHai sa folosim thread-ul asta pentru stirile/zvonurile care vor apare in presa in aceasta pauza competitionala.
December 13, 2006 at 6:01 pm #76167Spawn09
Memberam deschis acest topic unde puteti posta informatii legate de achizitiile si vanzarile de jucatori
December 14, 2006 at 8:02 pm #76168Giani
MemberCica vor veni la noi Ganea, Vladoiu si Moldovan, cuceriti de perspectiva unui titlu in divizia secunda 😈 . Sper ca nu ai timp sa ma si crezi, dar oricum vom fi campioni.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2006-2007 Season – Divizia B’ is closed to new topics and replies.