Stiri din presa – Sezon 2007-2008

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2007-2008

 • This topic has 86 replies, 17 voices, and was last updated 14 years ago by 07Ex.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 87 total)
 • Author
  Posts
 • #50611
  Tavi
  Member

  http://www4.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=45142

  Sportul Studentesc se va pregati la Brasov

  Echipa din regie si-a stabilit o prima parte a programului de pregatire pentru editia urmatoare de campionat.

  Astfel, studentii au primit unda verde de la conducerea clubului pentru a-si petrece liber restul lunii iunie.

  Reunirea lotului va avea loc la începutul lui iulie, pe data de doi. Acestia se vor prezenta la stadion la ora 10:00, unde vor efectua si primul antrenament. Patru zile mai târziu va avea loc vizita medicala obligatorie.

  Primul turneu de pregatire a fost deja stabilit, “gasca nebuna” urmând a pleca la Brasov în perioada 9-20 iulie. Se preconizeaza si doua meciuri cu echipe din Liga II, pe finalul perioadei de pregatire, numele acestora nefiind cunoscut înca. Ce de-a doua optiune privind cantonamentul jucatorilor din Regie ar fi o destinatie europeana. Exista varianta plecarii în Turcia sau Austria. In situatia în care Sportul Studentesc va merge în Austria, ar putea întâlni acolo pe echipa tocmai retrogradata în Liga III si anume FC Snagov. (Daniel Donea)

  #78998
  razvanR
  Member

  http://www.gsp.ro/Cel-mai-puternic-centru-de-copii-si-juniori.html?a=3312/17086

  “Cel mai puternic centru de copii şi juniori”

  de Adrian Popa

  – În calitate de creator al acestui proiect, cum simţi că evoluează lucurile? Care este feed-back-ul din partea publicului ţintă? Apropo, care este publicul ţintă?

  – Am dorit să schimb în totalitate din interior spre exterior imaginea clubului, am început cu caiete de reclamaţii pentru media, observator, arbitrii la joc, un manual de identitate, primul site oficial şi încă nu sîntem unde mi-am propus. La venirea mea aveam o serie de proiecte schiţate, le-am reformulat, m-am uitat prin buget ( nu avem buget) şi m-am gîndit la diferite soluţii de a creşte imaginea clubului. Am avut mai multe întîlniri cu Bogdan Naumovici şi am ajuns să stabilim poziţionarea clubului – cel mai puternic centru de copii şi juniori din România. Am ales şi un slogan, “Iubeşte Sportul!”, pentru că nu poţi să nu iubeşti Sportul Studenţesc. Am facut calcule şi cel mai ieftin, în mod ciudat, a ieşit crearea unei campanii compuse din spoturi.

  Publicul ţintă au fost părinţii, în principal, şi iubitorii de fotbal. Am reuşit să atragem spre stadion foarte mulţi tineri din toate categoriile de vîrstă, de la 5 la 21 de ani. Dar o să vă spun mai multe legat de această campanie, din care mai avem un spot nedifuzat.

  – Ai primit reacţii vizavi de spoturile lansate de Sportul?

  – Reacţiile au fost pozitive, dar datorită faptului că nu am avut buget media, nu au avut expunerea pe care o doream. Sper ca următoarea campanie să aibă o expunere mai bună, voi avea şi o altă strategie.

  – L-ai găsit pe Kaka prin Regie pe 2 iunie?

  – A fost şi Lampard, Ronaldinho, au fost mai mulţi. Un număr relativ restrîns de copii, dar extrem de talentaţi. Unii dintre ei aveau deprinderi tactice şi tehnice la nivelul unora de 15-16 ani. Asta deşi aveau numai 8. Am rămas surprinşi de valoarea unora dintre ei. A fost evenimentul final al campaniei pentru acest an. Am avut peste 500 de printuri în toate şcolile din Bucureşti, primele spoturi radio, lucruri care nu s-au mai făcut.

  – Tu te ocupi de promovarea Sportului, dar Sportul se ocupă de promovarea sa în Liga I? Crezi că veţi reuşi anul ăsta să reintraţi în Liga I?

  – Toţi ne vom concentra pentru a ne reîntoarce acolo unde ne este locul: în Liga 1. Lucrăm intens la amenajarea bazei sportive, vestiare şi terenuri. Am promis că într-un an vom avea una dintre cele mai frumoase baze sportive din ţară.

  – Cu ce ne veţi mai surprinde? Ce aţi mai pregătit pentru fanii Sportului?

  – Avem foarte multe iniţiative noi pentru România pornind de la spoturi şi preselecţie pînă la programul de alimentaţie pentru copii, manualul de identitate, pachetele pentru sponsori, zona de îmbunătăţire a tehnicii, toate pot fi văzute pe http://www.fcsportulstudentesc.ro.

  De curînd s-a finalizat programul de control şi evaluare al centrului de copii şi juniori, un soft unic în România, cu care ne mîndrim. Pe viitor? Sînt proiecte despre care nu vreau să vorbesc, dar cu certitudine “Iubeşte Sportul!” continuă cu o nouă campanie ( am deja de ales dintre trei strategii). Anul acesta am spus ca sîntem cel mai puternic centru de copii şi juniori din ţară, la anul vom striga tare că la noi copiii ajung fotbalişti.

  – Ce aţi obţinut ca urmare a spoturilor?

  – Potenţialii parteneri ne văd altfel, sîntem apreciaţi altfel şi în plus avem la ora aceasta în portofoliu ceva unic în România. Avem o campanie poate unică în lume, un punct de creştere, un slogan, o imagine, avem un feedback pozitiv, dar mai avem foarte mult de muncă. Suporterii sînt încîntaţi fiindcă pentru prima dată pot accesa un site oficial şi au putut observa că oricărui e-mail i se răspunde în mai puţin de 24 de ore. Şi jucătorii noştrii au fost încîntaţi, li s-a părut unic. Am crescut, dar mai avem mult de muncă. Am un singur regret: alfel se vedea totul dacă eram în Liga 1.

  #78999
  multi
  Member

  EXCLUSIV / 16:58 / Timişoara / L-au luat pe Alin Raţiu de la Sportul!

  de Alexandru Răducanu
  Fundaşul central al divizionarei secunde Sportul Studenţesc se află acum la biroul lui Marian Iancu. Dupã după cîteva ore de negocieri, Alin Raţiu a semnat un acord pe patru sezoane cu timişorenii.

  #79000
  cameliu
  Member

  gsp:
  Constantin Secăreanu: “Am auzit că şi Farul s-a interesat de mine, dar eu aş vrea să joc în Giuleşti”
  2007-06-26 10:46:00

  Jucătorul formaţiei Sportul Studenţesc, Constantin Secăreanu, a declarat că a primit oferte de la Rapid şi Farul, însă speră ca din Liga a II-a să ajungă să joace în Cupa UEFA:

  “Ştiu că Rapid s-a interesat de mine, totul depinde de Şiman. Sper să joc la Rapid, în Cupa UEFA. Am auzit că şi Farul s-a interesat de mine, dar eu aş vrea să joc în Giuleşti”, a declarat fotbalistul pentru Fanatik.

  #79001
  cameliu
  Member

  Prosport:
  http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=47389

  Tanara echipa din Regie si-a organizat prima parte a pregatirii in privinta editiei de campioant 2007-2008. Ramasi fara antrenor la finele campionatului trecut, studentii nu numai ca au ramas fara moral dar si fara obiectivul principal si anume promovarea in Liga I. In cursul diminetii de luni studentii au revenit la stadion cu pofta de joc si revansa pentru ratarea pasului pe prima scena fotbalistica a tarii. Astfel, pe data de sase iulie fotbalistii din Regie vor efectua vizita medicala obligatorie, dupa care se vor pregati la stadion. Urmeaza un turneu de pregatire la Brasov care se va incadra in perioada 9-21 iulie. Organizatorul de competitii al studentilor Mihai Lazarescu a declarat pentru http://www.prosport.ro ca echipa la care este angrenat va stabili numele noului tehnician imediat dupa ce vor reveni de la Brasov.’Deocamdata antrenor este Edi Badescu. Mergem la Brasov unde vom avea si cateva meciuri de pregatire cu echipele de acolo cum ar fi: Forex, Ghimbav (Liga II), dar si Dodu Bucuresti (Liga III). Imediat cum ne intoarcem de acolo vom definitiva intreaga componenta a lotului. O sa ne pronuntam si in privinta numelui celui care va prelua fraiele echipei pentru ca nu mai putem sta fara tehnician’ a declarat Lazarescu.

  #79002
  07Ex
  Keymaster

  Programul pentru Liga a II-a si Liga a III-a, pe 23 iulie

  FRF anunţă că, pe 23 iulie, Casa Fotbalului va găzdui tragerile la sorţi ale programului competiţional, sezonul 2007-2008, al Ligilor a II-a şi a III-a.

  De la ora 10,00 va fi stabilit programul competiţional al Ligii a II-a, seriile 1 şi a 2-a, iar la ora 11,00 va începe aceeaşi operaţiune şi pentru Liga a III-a, seriile 1-6.

  #79003
  cameliu
  Member

  Propsort:
  Amical cu Universitatea Craiova

  SPORTUL Elevii din Regie se afla in prezent la munte pentru un cantonament de 12 zile. Sub comanda lui Eduard Badescu, “Studentii” se pregatesc intens pentru a transa urmatoarea editie de campionat care va incepe pe data de 11 august. Astfel, promovarea pe prima scena fotbalistica este vazuta ca un obiectiv ce nu trebuie ratat anul acesta de catre “gasca nebuna”. La Brasov, Sportul va disputa trei partide de pregatire (12 iulie) cu Ghimbav Brasov, (15 iulie) cu Dodu Bucuresti, (18 iulie) cu Dunarea Galati.
  Imediat dupa ce se vor intoarce de la Brasov, Sportul Studentesc au programata o alta partida amicala, de data aceasta la Craiova in compania Universitatii. “Pe 21 iulie Craiova isi prezinta lotul si cu aceasta ocazie vom sustine si un meci cu baietii lui Cioroianu”, ne-a declarat un apropiat al clubului din Regie.
  Lot Sportul:
  Portari: Niculescu Vlad, Popescu Andrei
  Fundasi: Constantin Secareanu, Ciupe Raul, Patriche Nichita, Lung Daniel, Oae Marius, Stanga Andrei, Dedu Marian, Stefan Stere
  Mijlocasi: Cazan Lucian, Ghinga Sebastian, Postolache Marius, Ferfelea Viorel, Nicola Vasile, Tarnacop Ionut, Balan Tiberiu
  Atacanti: Varga Dacian, Curelea Costin, Gheorghe Costin, Ciubotariu Cristian

  #79004
  cameliu
  Member

  Prosport:

  SPORTUL Noul antrenor din Regie a debutat cu dreptul in primele doua meciuri ale Sportului cu el pe banca tehnica. Aflata intr-un cantonament la Brasov, “Gasca Nebuna” a disputat deja doua partide de pregatire pentru a-si testa nivelul fotbalistilor. Eduard Badescu. El este noul antrenor al echipei care anul trecut a terminat campionatul cu regretul ca va mai evolua inca un an in Liga II. Au in postura lui Stanga Andrei (baiatul fostului handbalist Vasile Stanga) un mijlocas pur sange. A fost intr-un fel omul de care aveau nevoie in confruntarea cu Gloria Buzau din 31 martie 2007. Nici bine nu intrase in teren si a marcat golul egalizator (2-2), pentru studenti. In momentul de fata este golgheterul echipei. Are trei goluri inscrise in doua meciuri. Am putea spune ca este un procentaj destul de bun pentru un jucator care intra prin minutul 50 sau 70. In acest cantonament Sportul a disputat pana acum doua meciuri de pregatire.
  Rocar Anefs – Sportul Studentesc0-6 (7 iulie 2007)
  Marcatori: Curelea 5, Balan 16, Stanga 55, Varga 72, Farcasanu 82, Tarnacop 85
  Ghimbav Brasov – Sportul Studentesc 0-3 (12 iulie 2007
  Marcatori: Ciubotariu 5, Stanga 66, 89

  Daniel Donea

  #79005
  cameliu
  Member

  Prosport:

  A treia victorie pentru Eduard Badescu.
  Noul tehnician al studentilor se intelege de minune cu elevii sai. Aflata in cantonament de 7 zile la Brasov, “gasca nebuna” a disputat astazi a treia partida amicala cu Dodu Bucuresti, echipa din Liga a 3-a. Sportul a invins cu scorul de 3-1, la capatul unui meci interesant in care studentii au inscris prin Ciubotariu de doua ori (9,90) si mijlocasul care-si doreste sa activeze la una dintre primele patru clasate ale primei divizii, Tibi Balan (65).
  “Studentii” vor disputa o partida amicala la Craiova, pe data de 21 iulie, intr-un meci in care “juvetii” isi vor prezenta lotul.

  Danie Donea

  #79006
  ovidiu
  Member

  http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=49293

  Nu prea zice nimnic articolul, dar … mai baga-n seama echipa.

  #79007
  07Ex
  Keymaster

  Articol din Prosport la care ovidiu a pus doar un link:

  O zi cu gasca nebuna

  Echipa din regie se pregateste intens pentru noua editie de campionat care se anunta a fi unul destul de echilibrat.

  De o saptamâna Sportul Studentesc se afla într-un turneu de pregatire la Brasov. Echipa îsi doreste ca în anul ce urmeaza sa se “înfiga” în vârful clasamentului seriei întâi a ligii secunde.

  Atmosfera echipei este una de zile mari. Fotbalistii asculta cu atentie indicatiile date de întreg staff-ul echipei. Un lucru este cert. Vor sa se lupte cu granzii de pe prima scena fotbalistica a tarii. Dar pentru a ajunge în acest stadiu aveau nevoie de un antrenor. Dupa plecarea lui Yesilova Yuksel de la echipa s-a pus problema unui înlocuitor pe banca tehnica. Astfel, cei din conducerea clubului s-au pus la masa tratativelor si au cazut de comun acord ca Eduard Badescu sa fie cel care preia frâiele echipei.

  “Când am venit la echipa, baietii erau cu moralul la pamânt. Acum situatia s-a întors la 180 de grade si ne întelegem ca o adevarata familie, unde domina buna dispozitie si dorinta de afirmare”, a spus noul antrenor al echipei din Regie. La psregatirea studentilor de ieri echipa a fost împartita în doua. O parte a acesteia a facut alergari usoare, iar cealalta a fost împartita în doua echipe a câte cinci insi si au jucat miuta. In alta ordine de idei, Sportul va juca înca un meci de pregatire miercuri (18.07.2007, ora 11:00), în compania Dunarii Galati.

  #79008
  cameliu
  Member

  FRF.RO:

  COMPONENŢA SERIILOR LIGILOR a II-a ŞI a III-a

  Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit astăzi, 19 iulie a.c., componenţa celor două serii ale Ligii a II-a şi a celor 6 serii ale Ligii a III-a pentru campionatul ediţiei 2007 – 2008.

  LIGA a II-a

  SERIA I – FC Naţional Bucureşti, FC Delta Tulcea, SC FC Petrolul SA Ploieşti, CS Forex Braşov, FC Municipal Bacău, FCM Dunărea Galaţi, CS Otopeni, FC Sportul Studenţesc Bucureşti, FC Dunărea Giurgiu, FC Braşov SA, FC Botoşani SA, SC FC Prefab 05 SA Modelu, FC Săcele, FC Municipal Câmpina, CSM Focşani, SC Dinamo 1948 SA Bucureşti II, CS Intergaz Bucureşti, CS Concordia Chiajna;

  #79009
  07Ex
  Keymaster

  Sportul a învins cu 1-0 Dunarea Galati în amical

  Miercuri dimineata, Sportul Studentesc si Dunarea Galati s-au întâlnit într-o partida amicala disputata la Brasov. Sportul s-a impus la limita, scor 1-0, prin golul marcat de Tarnacop. Meciul a durat trei reprize a câte 30 de minute fiecare.

  Echipa trimisa in teren de Sportul a fost: Popescu – Oae, Patrichi, Secareanu, Cazan – Postolache, Ferfelea, Ghinga, Varga – Curelea, Ciubotariu. Au mai intrat: Niculescu, Constantin, Nicola, Lung, Stanga, Dedu, Bintica, Ghe. Costin, Tarnacop. Antrenor: Eduard Badescu

  Pentru Dunarea Galati au evoluat: Budur – Belescu, E. Cristian, Cucu – Savin, Plesa, Ionila, Popescu – Apostol, Camell, M. Niculae.

  Au mai intrat: Dragoi, I. Serban, Rudolf, Bozean, A. Niculae, D. Munteanu, Lungu, V. Munteanu, D. Oprea, Mastacan.

  Dupa meci, tehnicianul galatenilor, Adrian Hârlab, a declarat: “A fost un test util pentru noi chiar daca am pierdut. Am tras destule concluzii. Mai avem doua amicale în aceasta saptamâna iar apoi ne întoarcem la Galati”.

  #79010
  07Ex
  Keymaster

  Sportul a perfectat un test cu Unirea Urziceni

  Sportul Studentesc si-a încheiat vineri seara primul cantonament de la Brasov. Elevii lui Eduard Badescu au primit liber pâna luni iar timp de o saptamâna se vor pregati în Bucuresti. In intervalul 23-29 iulie, studentii au programat un singur amical, la Urziceni, cu Unirea, echipa fostului tehnician din Regie, Dan Petrescu. Meciul va avea loc joi, 26 iulie, de la ora 18:00.

  Mai apoi, de pe 30 iulie si pâna pe 5 august, Sportul va reveni la Brasov pentru un ultim cantonament înaintea startului noului sezon competetional în Liga a II-a.

  #79011
  07Ex
  Keymaster

  Dragomir anunta o noua restructurare

  Presedintele LPF a dezvaluit azi ca peste doi ani esalonul secund va avea doua serii compuse din 12 echipe fiecare, iar liga a treia va avea patru serii. “E nevoie de aceasta schimbare pentru concentrarea valorilor. In plus, partea a doua a campionatului în esalonul secund se va desfasura în sistemul play-off si play-out”, a declarat Dumitru Dragomir.

  “Vor fi depunctari, categoric”

  Mitica Dragomir a confirmat azi ca din toamna vor fi sanctionate drastic iesirile verbale din decor ale celor care lucreaza în fotbal. “Veti vedea ca vor fi depunctate echipele, altfel nu putem stopa acest fenomen. Va mai fi votata în Parlament si legea mea cu privire la violentele suporterilor, iar atunci cei care nu-si vad de treaba vor urmari meciurile de fotbal la sectiile de politie, ca în tarile din Vest”, a mentionat oficialul LPF, care mai crede ca nu stie daca Ionut Lupescu este omul ideal sa delege arbitrii, dar ca îi va acorda încredere. (Calin Teodorescu)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 87 total)
 • The forum ‘Sezon 2007-2008 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.