Stiri din presa – Sezon 2009-2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2009-2010

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 90 total)
 • Author
  Posts
 • #50707
  cameliu
  Member

  http://www.liga2.ro

  URMEAZĂ CEL MAI GREU SEZON DIN ULTIMII ANI
  Studenţii îşi reiau pregătirile pe 29 iunie

  Sportul Studenţesc a încheiat un nou sezon dezamăgitor, clasându-se doar pe poziţia a zecea. Formaţia din Regie, care an de an are ca obiectiv promovarea, nu s-a ridicat la nivelul pretenţiilor. Timp de 20 de etape, alb-negrii au fost conduşi de pe bancă de Adrian Falub, tehnicianul nereuşind să elimine din jocul echipei sale greşelile personale, care au dus la pierderea unui număr important de puncte.

  După despărţirea de Falub (antrenor care a promovat în Liga I cu Unirea Alba Iulia), situaţia nu s-a schimbat semnificativ în ceea ce priveşte rezultatele, însă cu Florin Motroc jocul Găştii Nebune a crescut în viteză şi spectaculozitate. Tehnicianul a încercat să le redea jucătorilor pofta şi motivaţia de a juca fotbal, însă concentrarea pe faza defensivă a rămas deficitară, echipa continuând să primească goluri decisive în urma unor erori copilăreşti. Eficienţa atacanţilor a crescut semnificativ, Sportul marcând în medie 2 goluri pe meci, în ultimele 11 partide disputate, iar principala “gură de tun”, Costin Curelea, a reuşit să termine pe locul secund în topul marcatorilor, cu 12 reuşite, după ce în tur nu se putea lăuda cu prea multe realizări. De asemenea, mijlocaşul ofensiv Viorel Ferfelea, al doilea golgheter al Regiei, şi-a trecut în cont 10 goluri.

  Studenţii au intrat, practic, în vacanţă după meciul pierdut la Bacău cu 4-3, având asigurată, la masa verde, victoria în ultima etapă, când ar fi trebuit să primească, pe teren propriu, vizita Progresului.

  Reunirea lotului, în vederea reluării pregătirilor, este programată pentru data de 29 iunie. Prima etapă a sezonului următor ar putea găsi mulţi dintre fotbaliştii aflaţi sub contract cu Sportul Studenţesc la alte formaţii, mai ales din Liga I. Unirea Urziceni a făcut deja o primă ofertă pentru Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, însă negocierile cu Vasile Şiman nu vor fi uşoare. De asemenea, este de aşteptat ca cel puţin alţi patru “studenţi” să fie ofertaţi. Pentru Costin Curelea, Viorel Ferfelea, Cristian Irimia şi Liviu Rusu există interes din partea altor grupări, cel puţin la nivel declarativ.

  Sportul Studenţesc nu duce lipsă de oferte. Adrian Falub vrea sub comandă sa, la Unirea Alba Iulia, o parte dintre foştii colaboratori, printre care şi Roberto Berruero, însă conducerea alb-negrilor nu pare dispusă să se despartă de italian, mai ales că un preparator fizic competent nu e uşor de găsit.

  Şi în privinţa conducerii tehnice lucrurile se află în suspensie. Varianta cu Florin Motroc la timonă este la fel de probabilă ca şi aceea a aducerii unui nou tehnician, ambele fiind luate în calcul. Indiferent de antrenorul care va fi instalat în funcţie, acesta va avea nevoie de stabilitate la nivelul lotului pe care se va baza într-o competiţie ce se anunţă încă de pe acum extrem de dură, seria I urmând să fie compusă din formaţii puternice şi cu ambiţii mari: Farul Constanţa, Gloria Buzău, CS Otopeni, Petrolul Ploieşti, FCM Bacău, Dinamo II, Steaua II, Delta Tulcea, Dunărea Galaţi, FC Botoşani, Concordia Chiajna. Nici celelalte echipe nu trebuie desconsiderate, nici măcar noile promovate din Liga a III-a Victoria Brăneşti şi CSM Râmnicu Sărat. Într-o astfel de companie şi fără o pregătire riguroasă pentru performanţă surprizele vor apare cu siguranţă, mai ales cele neplăcute.

  #83148
  cameliu
  Member

  http://www.liga2.ro

  Adio Urziceni?
  EŞEC: ŞIMAN A REFUZAT OFERTA CAMPIOANEI PENTRU VARGA ŞI BĂLAN
  Adio Urziceni?

  Patronul Sportului Studenţesc ţine cu dinţii de două dintre ultimele perle ale „găştii nebune”.
  Vasile Şiman s-a întâlnit zilele trecute cu şefii Unirii Urziceni pentru ceea ce ar fi trebuit să fie o discuţie preliminară în cazul transferurilor lui Dacian Varga şi Tibi Bălan. Din păcate pentru ialomiţeni, patronul „studenţilor” chiar s-a declarat ofensat de oferta lor, el afirmând că, după această întrevedere, sunt şanse minime ca cei doi jucători să evolueze şi sezonul viitor sub comanda lui Dan Petrescu.

  „M-am întâlnit cu cei de la Urziceni pentru a vorbi despre Varga şi Bălan, dar ceea ce mi-au propus ei nici nu se poate numi ofertă. A fost mai mult un interes, din politeţe, deoarece anunţaseră în prealabil că-i vor. Cred că sunt şanse 0% ca ei să mai joace la Urziceni din toamnă”, afirmă Vasile Şiman.

  Se pare că oferta Unirii viza doar cumpărarea unui procent din drepturile federative ale celor doi jucători, pe o sumă care gravita în jurul unui milion de euro. În condiţiile în care Şiman spune că a refuzat şi trei milioane de euro pentru cei doi jucători, este lesne de înţeles de ce propunerea ialomiţenilor l-a lăsat rece.

  „ Nici nu cred că o să ne mai întâlnim, pentru că e o diferenţă foarte mare între cerere şi ofertă, şi nu mai avem ce să discutăm. Nu-i critic pe cei de la Urziceni. Fiecare îşi face politica cum crede. Eu pot să spun că am refuzat categoric oferta lor. Totuşi, în fotbal nu se ştie niciodată”

  Vasile Şiman, patron Sportul Studenţesc

  A vândut toată gaşca

  Actualul refuz al lui Vasile Şiman se încadrează perfect în peisajul plecărilor de jucători din Regie spre fotbalul mare. Un simplu exerciţiu matematic poate fi edificator cu privire la stilul unic de a negocia al lui Şiman, stil care a obţinut însă un profit maxim, cu investiţii minime. Practic, boss-ul din Regie a vândut de-a lungul timpului aproape întreaga „gaşcă nebună” care a fost la un pas să câştige titlul în sezonul 2005-2006. Vasile Şiman a încasat pe cei 15 jucători care au dus greul în acea campanie aproximativ 6,5 milioane de euro, iar Varga şi Bălan sunt ultimii mohicani de pe urma cărora patronul speră să-şi îngraşe conturile. Şi se pare că acest lucru nu se va realiza cu bani de la Urziceni, aşa cum se anticipa.

  Jucător Profit

  Eduard Stăncioiu 200.000
  Răzvan Stanca 150.000
  Cristi Irimia 400.000
  George Galamaz 300.000
  Răzvan Farmache 150.000
  Sorin Rădoi 200.000
  Florin Maxim 200.000
  Stelian Stancu 700.000
  Costin Lazăr 500.000
  Vali Negru 150.000
  Alin Raţiu 200.000
  Ionuţ Mazilu 1.900.000
  Gigel Bucur 1.000.000
  Norbert Varga 200.000
  Octavian Chihaia 200.000

  Total 6.450.000

  *sumele sunt exprimate în euro si cuprind atât cifrele de transfer, precum şi procentele încasate din vânzările ulterioare ale respectivilor jucători.

  articol scris de Gigi STANCU

  #83149
  cameliu
  Member

  gsp.ro:

  CAMPIONII BĂLAN ŞI VARGA AU VIITORUL INCERT
  Victor Becali: “Şiman refuză orice sumă pe care i-o oferi, pînă cînd opreşti licitaţia”

  Impresarul Victor Becali a mărturisit că are dificultăţi în găsirea unor echipe pentru Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, spunînd că această misiune este îngreunată şi de pretenţiile patronului Sportului, Vasile Şiman:

  “Şiman, de fiecare dată cînd îi oferi o sumă pentru jucători, spune că nu-i convine. Atunci, tu eşti tentat să ridici miza şi, la un moment dat, te opreşti. El nu spune niciodată «Da, atît vreau». Pentru Varga şi Bălan nu am nici o ofertă concretă, nici măcar din partea Unirii Urziceni.

  Pentru Varga nu a existat nici din partea lui Standard Liege un interes clar, echipele de acest nivel trebuie mai întîi să vîndă ca să poată face alte transferuri”, a spus Victor Becali la GSPTV.

  PORTUL STUDENŢESC
  Dacian Varga: “Incertitudinea asta nu mă supără, sînt chiar relaxat”
  de Antonio Robitu

  Proaspăt campion al României cu Unirea Urziceni, Dacian Varga spune că nu este speriat de faptul că începutul pregătirilor îl va prinde la Sportul Studenţesc, însă mărturiseşte că este încrezător că-şi va găsi o formaţie de top pînă la sfîrşitul perioadei de transferări:

  “Mă voi prezenta la reunirea Sportului, nu am fost anunţat pînă acum de vreo altă ofertă. Pentru asta trebuie să-l întrebaţi pe domnul Şiman. Ce echipă mi-aş dori? Îmi doresc să fiu sănătos şi voi vedea. Dacă nu voi găsi unde să mă transfer, rămîn şi la Sportul. Ce, acolo nu se joacă fotbal? E adevărat, e nivelul mai scăzut, dar nici eu nu sînt marele fotbalist Varga.

  Incertitudinea asta nu mă supără, sînt chiar relaxat. Ce rost ar avea să mă agit sau să mă enervez? Dacă asta e soarta mea, ca de la an la an să fiu nesigur de formaţia la care voi juca, nu am ce face. Cu toate acestea, sînt convins că voi reuşi pînă la urmă să mă transfer la o echipă de top”, a spus Dacian Varga pentru gsp.ro.

  Standard se bate cu Unirea Urziceni pentru transferul lui Varga » Boloni: “Îl vreau pe Dacian!”

  Antrenorul grupării Standard Liege, Ladislau Boloni, a declarat,că Dacian Varga rămâne în continuare un fotbalist pe care doreşte să îl transfere, chiar dacă echipa sa l-a achizionat pe francezul Cedric Collet, care evoluează pe acelaşi post ca şi mijlocaşul Sportului.

  “Nu poate să ştie nimeni ce planuri am eu la echipă şi chiar dacă l-am luat pe Cedric Collet de la Mons, interesul lui Standard pentru Dacian Varga rămâne acelaşi. La echipă nu vor fi făcute transferuri bombă”, a spus Ladislau Boloni.

  Dacian Varga, care a fost împrumutat de la Sportul Studenţesc la Unirea Urziceni în returul ediţiei 2008-2009 a Ligii I, a evoluat ca mijlocaş dreapta în majoritatea meciurilor disputate pentru campioana României. Pe aceeaşi poziţie evoluează şi Cedric Collet, jucător achiziţionat vineri de Standard Liege de la Mons, în schimbul a 350.000 de euro.

  SPORTUL STUDENŢESC
  Costin Curelea: “Vreau să fac performanţă, dar nu disper să plec de la Sportul”

  Atacantul Sportului Studenţesc, Costin Curelea, spune că nu ţine morţiş să părăsească gruparea din Regie, deşi în fiecare pauză competiţională este dat ca transferat sigur:

  “Vreau să fac performanţă, dar nu disper să plec de la Sportul Studenţesc. Avem toate condiţiile acum în Regie, s-au adus îmbunătăţiri majore la stadion faţă de cum era în trecut.

  Domnul Şiman este impresarul nostru. Mi-a spus de ceva zvonuri, dar eu sper să nu fie doar atît, ci oferte concrete”, a spus Costin Curelea la GSPTV.

  #83150
  cameliu
  Member

  http://www.liga2.ro:

  SPORTUL STUDENŢESC 26.06.09 GOLGETERUL SPORTULUI E APROAPE DE UN ÎMPRUMUT LA RAPID
  Rapid îl ia pe Curelea!

  Vasile Şiman şi George Copos s-au întâlnit ieri pentru a negocia detaliile transferului lui Costin Curelea.

  Unul dintre ultimii supravieţuitori ai „găştii nebune” din Regie, Costin Curelea, este pe cale să revină şi el în Liga I. Trecerea nu se va realiza însă printr-o promovare miraculoasă a Sportului Studenţesc, ci la fel ca şi în cazul colegilor săi, Varga şi Bălan, printr-un împrumut la o grupare din primul eşalon. Deşi reţeta este neschimbată, beneficiar este de această dată Rapidul lui George Copos. Bossul din Giuleşti s-a întâlnit ieri cu finul său, Vasile Şiman, căruia i l-a cerut gratis până în vară pe jucătorul care a înscris 12 goluri în în sezonul recent încheiat al Ligii a II-a.

  Se pare că patronul Sportului este tentat să accepte această variantă, mai ales că are în faţa exemplele Varga şi Bălan, cu care i-a ieşit perfect compromisul cu Urziceni. Sătul până peste cap de meciuri la Chiajna şi Snagov, jucătorul în vârstă de 25 de ani ar fi încântat să revină în fotbalul mare, mai ales că oferta vine de la o echipă de tradiţie. „Ar fi o onoare pentru mine să joc la Rapid. Aşa cum şi alţi colegi de la Sportul Studenţesc au confirmat la echipe cu pretenţii, aşa sper să o fac şi eu. Sportul a fost mereu o pepinieră bună”, a afirmat Curelea pentru ProSport.

  Articol scris de Gigi Stancu şi Victor Stoicescu

  #83151
  07Ex
  Keymaster

  Sportul Studenţesc s-a reunit în formulă completă

  La revenirea din vacanţă toţi componenţii lotului Sportului Studenţesc au răspuns “Prezent” la apel, inclusiv campionii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan. De asemenea, niciun jucător nou nu şi-a făcut apariţia la prima şedinţă de pregătire pentru noul sezon, condusă de Florin Motroc. Chiar dacă se are în vedere întărirea lotului, până acum Sportul nu a perfectat niciun transfer.

  Primul antrenament a fost unul de reacomodare, ceea ce a permis o atmosferă destinsă, studenţii dând ture ale terenului central cu zâmbetul pe buze. Lotul a fost împărţit pe posturi. Florin Motroc a alergat cot la cot cu mijlocaşii, Cezar Zamfir cu atacanţii, în timp ce Roberto Beruerro a luat comanda fundaşilor. Doar Dean Beţa şi Leonard Dobre s-au pregătit separat, cei doi fiind în continuare indisponibili după accidentările suferite în sezonul trecut.

  Rămâne de văzut cu ce lot va aborda Sportului Studenţesc noua ediţie de campionat, fiind de notorietate faptul că mai mulţi dintre actualii componenţi au perspectiva de a părăsi Regia până la startul primei etape.

  #83152
  sircos
  Member

  Roheţki şi Onciu au ajuns la Sportul!

  De la reunirea din această dimineaţă a Cetăţii vor lipsi portarul Andrei Roheţki şi mijlocaşul Marius Onciu. Cei doi jucători vor părăsi gruparea din Areni şi vor semna cu Sportul Studenţesc. Suma vehiculată pentru cei doi este de 100.000 de euro @-)

  Ciprian Anton a confirmat că fotbaliştii Andrei Roheţki şi Marius Onciu vor fi transferaţi la Sportul Studenţesc, însă spune că nu ştie prea multe aspecte despre acest subiect, deoarece totul s-a hotărât înainte de venirea sa la club. „Negocierile s-au purtat încă înainte de venirea mea. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar atunci când am venit eu soarta acestor jucători era deja pecetluită. Mai multe detalii nu pot să vă dau, pentru că nu sunt în posesia vreunei hârtii care să certifice condiţiile în care Onciu şi Roheţki au fost transferaţi. O să încerc să vorbesc cu preşedintele Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, şi atunci o să aflu mai multe amănunte. Poate pe undeva e bine că au plecat aceşti doi jucători, pentru că astfel vom avea şi noi bani să ne plătim datoriile”, a declarat conducătorul Cetăţii.

  Andrei Roheţki şi Marius Onciu sunt de câteva zile în Capitală şi au efectuat deja vizita medicală alături de noii lor coechipieri. „Consider că mi-am făcut datoria faţă de Cetatea şi mă bucur că s-a realizat acest transfer. După 5 ani petrecuţi la Suceava simţeam nevoie de o schimbare în cariera mea. Aici, la Sportul Studenţesc, atât condiţiile de pregătire cât şi obiectivele de performanţă sunt cu totul altele. Sper să-mi îndeplinesc visul şi să ajung să joc în Liga I, poate chiar la finalul viitorului sezon”, a declarat Andrei Roheţki.

  Marius Onciu spune că nu i-a fost tocmai uşor să se despartă de familie şi prieteni, însă consideră că venise timpul să facă un pas înainte în carierea sa.
  „Sunt hotărât să mă pregătesc cât mai bine şi să mă impun la noua mea echipă. Chiar dacă atât Sportul Studenţesc şi Cetatea activează în acelaşi eşalon, pot spune că în Regie condiţiile de pregătire sunt cu totul altele decât la Suceava. Chiar dacă nu va fi deloc uşor, sper să îndeplinim obiectivul trasat de conducerea clubului pentru viitorul sezon, care este promovarea în Liga I”, a precizat Marius Onciu

  #83153
  Chido
  Member

  @sircos wrote:

  Roheţki şi Onciu au ajuns la Sportul!

  De la reunirea din această dimineaţă a Cetăţii vor lipsi portarul Andrei Roheţki şi mijlocaşul Marius Onciu. Cei doi jucători vor părăsi gruparea din Areni şi vor semna cu Sportul Studenţesc. Suma vehiculată pentru cei doi este de 100.000 de euro @-)

  * 40 000… fiecare va semna pe 5 ani.

  #83154
  07Ex
  Keymaster

  “Studenţii de lux” nu au oferte

  Sportul Studenţesc nu a primit, până în acest moment, nicio ofertă demnă de luat în calcul pentru transferul sau împrumutul jucătoriilor săi. Deşi mai multe cluburi par interesate de serviciile unor fotbalişti precum campionii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, dar şi de ale lui Costin Curelea, Viorel Ferfelea şi Marius Postolache, nicio grupare din România nu a demarat negocieri cu patronul Vasile Şiman.

  Unirea Urziceni a făcut totuşi o propunere pentru Varga şi Bălan, dar aceasta a fost respinsă categoric de conducerea clubului din Regie. De asemenea, au existat tatonări din partea Rapidului pentru împrumutul celorlalţi trei fotbalişti, dar şi acestea au fost stopate în fază incipientă. “Au existat unele discuţii cu cei Rapid, dar nu s-au concretizat. Curelea, Ferfelea şi Postolache nu au oferte”, a declarat directorul executiv al studenţilor, Cristian Gheorghe.

  Acesta a dorit să precizeze că Sportul Studenţesc este dispus să discute transferul oricărui jucător doar pe baza unei oferte oficiale înaintată clubului, “alb-negrii” nefiind interesaţi de intenţii mai mult sau mai puţin reale transmise prin intermediul presei.

  În aceste condiţii, cel mai probabil, “Gaşca Nebună” va începe săptămâna viitoare primul stagiu de pregătire, de la Poiana Braşov, în formulă completă.

  #83155
  07Ex
  Keymaster

  Dumitru Dragomir: Este posibila amanarea inceperii campionatului

  Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că este posibilă amânarea campionatului naţional, ediţia 2009-2010.

  “În această toamnă o să fie o revoltă în tot sportul românesc, nu numai în fotbal. Fiscul şi ANAF fac abuzuri în aplicarea legilor ţării şi prin urmare nu vom începe campionatul în această toamnă”.

  Dragomir a menţionat că se doreşte să se ia de la sport şi mai mulţi bani. Dragomir a subliniat că este posibil ca viitoarea ediţie de campionat să înceapă la primăvară.

  #83156
  07Ex
  Keymaster

  Roheţki şi Onciu au refuzat Sportul!

  Răsturnare de situaţie în cazul transferului fotbaliştilor Andrei Roheţki şi Marius Onciu de la Cetatea la Sportul Studenţesc.

  Chiar dacă există un acord de transfer între cele două cluburi, Roheţki şi Onciu nu au fost de acord cu condiţiile financiare oferite de către patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman şi au refuzat să semneze contractele de joc cu gruparea bucureşteană.

  Ba mai mult, Roheţki şi Onciu părăsit deja cantonamentul „studenţilor” şi au revenit în grabă la Suceava, unde azi dimineaţă s-au antrenat deja sub comanda tehnicianului Ioan Radu. (Gabriel TODERAŞCU)

  #83157
  07Ex
  Keymaster

  Roheţki şi Onciu, nemulţumiţi de salariile oferite de Şiman

  Preşedintele FC Cetatea, Ciprian Anton, a confirmat faptul că transferul fotbaliştilor Andrei Roheţki şi Marius Onciu la Sportul Studenţesc are toate şansele să nu se mai realizeze.

  „Aşa cum am mai spus, nu ştiu toate amănuntele acestei tranzacţii, pentru că a fost parafată înaintea venirii mele la conducerea clubului. Cert este că fotbaliştilor nu le-au convenit condiţiile financiare prezentate de Sportul Studenţesc şi au preferat să se întoarcă acasă. Consider că nu are rost să se aventureze şi să plece în altă parte dacă nu sunt mulţumiţi de ceea ce li se oferă. Noi le-am făcut o propunere avantajoasă ca să continue la Cetatea, astfel că Roheţki şi Onciu şi-au dat acordul să plece în cantonamentul montan cu FC Cetatea. Totuşi, le-am dat asigurări că nu le vom pune beţe-n roate în cazul în care vom primi o ofertă avantajoasă pe numele lor”, a declarat preşedintele FC Cetatea, Ciprian Anton. (Gabriel TODERAŞCU)

  #83158
  07Ex
  Keymaster

  Test cu Înfrăţirea Hărman

  Sportul Studenţesc va disputa azi primul meci amical din cadrul cantonamentului montan de la Poiana Braşov. Adversara alb-negrilor va fi formaţia de Liga a IV-a Înfrăţirea Hărman, care în aceasă vară a întâlnit campioana României, Unirea Urziceni, în faţa căreia a cedat cu 4-1. Partida este programată să înceapă în jurul orei 17.30.

  Din tabăra studenţilor studenţilor va lipsi atacantul Andrei Truţă. Acesta s-a accidentat în primele şedinţe de antrenament, fiind suspectat de ruptură musculară.

  În prima partidă disputată de la reluarea pregătirilor Gaşca Nebună s-a impus în Regie în faţa Concordiei Chiajna, scor 1-0, prin reuşita lui Postolache.

  #83159
  sircos
  Member

  Au făcut scor de tenis

  Sportul Studenţesc s-a impus categoric în primul meci amical din cadrul cantonamentului pe care îl desfăşoară la Poiana Braşov. Formaţia condusă de Florin Motroc a trecut cu 6-0 de gruparea locală Înfrăţirea Hărman din Liga a IV-a. Golurile bucureştenilor au fost înscrise de Curelea (2), Ferfelea (2), Nae şi Varga.

  În urmă cu o săptămână, braşovenii au cedat mai greu în faţa campioanei României, Unirea Urziceni, reuşind chiar să marcheze un gol (scor 1-4).

  Dacian Varga şi Tiberiu Bălan se pregătesc în continuare cu formaţia din Regie, în aşteptarea unui semnal din partea patronului Vasile Şiman cu privire la mult aşteptatul transfer.

  Sportul Studenţesc (repriza I): Vreme – Farmache, Stere, Ghinga, Cazan – Postolache, Irimia, Nicola, Varga – Bălan, Păuna

  Sportul Studenţesc (repriza a II-a): Vreme – Ciupe, Patrichi, Secăreanu, Rusu – Costin Gheorghe, Lungu, Cruceru, Ferfelea – Nae, Curelea. Au mai intrat: Niculescu şi Târnăcop.

  #83160

  O nouă victorie pentru studenţii lui Motroc

  Sportul Studenţesc s-a impus clar în amicalul disputat sâmbătă dimineaţă la Braşov în faţa colegei de serie Delta Tulcea. Aerul de la munte pare să priască Găştii Nebune care a înscris de patru ori prin Curelea, Ferfelea (pen), Bălan şi Postolache (pen.). Cea mai frumoasă reuşită i-a aparţinut lui Tibi Bălan, acesta alegând să finalizeze printr-o execuţie pretenţioasă, prin foarfecă.

  Florin Motroc, ca şi în precedentele verificări din această vară, a folosit garnituri diferite pentru cele două reprize:

  Repriza I: Popescu – Ciupe, Patrichi, Secăreanu, Rusu – Costin Gheorghe, Cruceru, Lungu, Ferfelea – Nae, Curelea

  Repriza II: Samoilă – Farmache, Stere, Ghinga, Cazan – Postolache, Irimia, Nicola, Târnăcop – Bălan, Păuna.

  sursa: http://www.liga2.ro

  Până la partida de astăzi, Sportul Studenţesc mai disputase două meciuri de pregătire, primul în Regie cu Concordia Chiajna (1-0), iar al doilea la Braşov cu Înfrăţirea Hărman (6-0).

  #83161
  07Ex
  Keymaster

  Final de cantonament

  Primul cantonament din această vară al Sportului Studenţesc se apropie de final. Luni dimineaţă, alb-negrii vor efectua un ultim antrenament în Poiana Braşov, urmând ca în cursul zilei să revină în Capitală. Pe parcursul celor zece zile petrecute la munte, pe lângă şedinţele de pregătire, studenţii lui Florin Motroc au susţinut şi două teste pe care le-au trecut cu brio. În primul meci de verificare, Sportul a întâlnit formaţia locală Înfrăţirea Hădman, din liga a IV-a, în faţa căreia s-a impus lejer cu 6-0. Nici confruntarea cu Delta Tulcea, o colegă de serie, nu a pus probleme bucureştenilor, aceştia obţinând o nouă victorie clară cu scorul de 4-0.

  Formaţia din Regie nu a finalizat până acum niciun transfer, nici la capitolul sosiri, dar nici la plecări. La începutul pregătirilor s-au purtat negocieri pentru înregimentarea sucevenilor Onciu şi Roheţki, însă pretenţiile salariale ale jucătorilor nu au fost pe placul patronului Vasile Şiman, cei doi ajungând apoi sub Pietricica. Nici în privinţa campionilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan lucrurile nu sunt clare. Conducerea alb-negrilor susţine că cei doi nu vor juca sezonul viitor în liga a II-a cu Sportul, însă, până în acest moment, nu s-a primit nici o ofertă seriosă care să satisfacă clubul şi jucătorii.

  Programul pentru săptămâna următoare include câteva zile libere, iar apoi, până la plecarea spre Italia, unde se va desfăşura cel de-al doilea cantonament al verii, şedinţe de antrenament la baza din Regie.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 90 total)
 • The forum ‘Sezon 2009-2010 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.