Home › Forums › Archive › Sezon 2009-2010 Season – Liga II › Stiri din presa – Sezon 2009-2010
- This topic has 89 replies, 11 voices, and was last updated 12 years, 8 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
July 21, 2009 at 2:20 pm #83162
07Ex
Keymaster“Vreau să rămân la Sportul! Anul ăsta vom promova”
Dacian Varga s-a săturat de telenovela plecării sale de la Sportul şi anunţă că nu-şi mai doreşte altceva, în acest moment, decât să rămână la echipa ‘studenţilor’, cu care are mari şanse să promoveze la anul şi să facă din nou senzaţie în Liga 1.
După ce sezonul trecut a contribuit din plin la succesul Unirii în campionat, mijlocaşul stânga se vede nevoit să dea Liga Campionilor pe eşalonul secund. Chiar dacă în săptămânile anterioare Varga părea convins că îşi va găsi un angajament la o echipă de top, acum, acesta pare resemnat.
“Asta e, dacă nu s-a concretizat nimic, rămânem aici şi trebuie să ne concentrăm pe munca pe care o avem la Sportul. În Liga a 2-a e mai greu ca-n Liga 1! Chiar nu am ce să fac… Nu mă interesează câţi bani vrea Şiman pe mine. Important este să joc cât mai bine pentru echipa la care sunt şi să fiu sănătos. Eu îmi doresc să rămân la Sportul acum. Dacă o să rămână aceeaşi echipă aici, eu zic că vom promova fără probleme în Liga 1 şi că vom face o impresie foarte bună”, a spus Varga la gsptv.
July 21, 2009 at 4:01 pm #83163sorin
MemberSPORTUL STUDENŢESC
Dacian Varga: “Dacă Răzvan Lucescu a spus că nu contează liga în care joc, atunci mai sper la naţională”
21.07.2009 – 16:44Dacian Varga continuă să fie liniştit, deşi a revenit la postura de jucător de ligă secundă după ce a cucerit titlul de campion cu Unirea Urziceni. Totuşi, deşi în Liga a II-a, mijlocaşul speră să mai fie convocat la echipa naţională de către selecţionerul Răzvan Lucescu:
Articole pe aceeasi tema
Şiman: ‘Nu e o tragedie că Varga şi Bălan rămîn … VIDEO » Îndrăgostitul Varga: ‘Vreau să joc în … Varga pleacă de la Sportul? Şiman: ‘E posibil, … Varga: ‘Îl înţeleg pe domnul Şiman. Nu-i capăt de … Şumudică: ‘Farul se bate pentru promovare cu … “Deocamdată mă relaxez după cantonamentul pe care l-am efectuat cu Sportul. Asta e, dacă nu a fost să fie să rămîn la Urziceni, rămîn în Liga a II-a. I-am zis şi domnului Şiman că nu-mi pare rău. Nu vom defila, chiar dacă şi eu şi Tibi Bălan sîntem campioni, în Liga a II-a e mult mai greu decît în prima ligă.Dacă voi mai fi convocat? Domnul Lucescu a spus că nu contează liga, deci mai pot fi convocat.
Nu am de ce să fiu agitat, nu aş cîştiga nimic dacă aş fi aşa. Impresarul meu este Victor Becali, dar nu mă interesează cît se cere pe mine şi cine mă doreşte. Pentru mine este important să fiu sănătos şi să dau totul pentru echipa la care joc. Sper să promovăm cu Sportul şi să facem o figură frumoasă la anul, în Liga I”, a spus Dacian Varga la GSPTV.
July 23, 2009 at 1:25 pm #83164sircos
MemberGaşca Nebună dă piept cu Bologna
Studenţii bucureşteni îşi reiau astăzi pregătirile în cel de-al doilea cantonament al verii. Pentru următoarele 11 zile, alb-negrii îşi vor muta cartierul general în Italia, la Imola, plecarea fiind programată pentru această după-amiază. Programul acestui stagiu include şi cinci partide amicale, primii trei adversari fiind deja stabiliţi.
Primul meci va avea loc mâine în compania grupării AC Giacomense din Lega Pro 2.
Varga, Bălan & Co îşi vor măsura duminică forţele cu Marco di Vaio, Osvaldo sau Tedesco, în cea mai tare confruntare de până acum, în compania Bolognei, formaţie ce a reuşit la finalul sezonului trecut să se menţină în Serie A.
Pe 28 iulie, trupa antrenată de Florin Motroc şi Cezar Zamfir va juca cu o echipă ce poată aceleaşi culori, nou-promovata în Serie B Cesena. Ultimii doi adversari din Italia vor fi stabiliţi ulterior.
Lotul pentru Imola este identic cu cel deplasat la Poiana Braşov, în primul cantonament, desfăşurat săptămâna trecută.
Pe 3 august, Gaşca Nebună va reveni în ţară, până la startul campionatului urmând să se pregătească la baza proprie din Regie.
July 26, 2009 at 2:28 pm #83165ovidiu
MemberCANTONAMENT 25.07.09 ALB-NEGRII AU ÎNCEPUT CU STÂNGUL STAGIUL DIN ITALIA
“Gaşca Nebună”, învinsă de Giacomense
Sportul Studenţesc a disputat vineri prima partidă amicală din cadrul cantonamentului din Italia, având ca adversar pe A.C.D. Giacomense. Sosiţi la Imola joi seară, alb-negrii au acuzat acumularea unei uşoare stări de oboseală, care s-a făcut simţită şi în evoluţia lor din acest prim test. Până la ora meciului, studenţii nu au efectuat nici un antrenament, vineri dimineaţă având program de voie, profitând de această ocazie pentru a vizita împrejurimile hotelului în care sunt cazaţi.Partida a început bine pentru oamenii lui Motroc, Sportul reuşind să înscrie de două ori prin Dacian Varga. Până la pauză situaţia de pe tabelă s-a schimbat însă radical, italienii dând dovadă că sunt adevăraţi profesionişti chiar dacă evoluează în Lega Pro 2 (liga a patra italiană). Alb-negrii au încasat nu mai puţin de patru goluri ca urmare a nesincronizărilor din defensivă. Trei dintre acestea au fost înscrise în urma erorilor comise în flancul stâng al apărării.
La pauză, la fel ca şi în celelalte partide de verificare disputate în această vară, Florin Motroc a schimbat complet echipa. Repriza secundă a fost câştigată de studenţi, graţie celor două goluri marcate de Postolache şi Irimia, însă şi italienii au mai înscris o dată, astfel că Gaşca Nebună a contabilizat prima înfrângere, cu scorul de 5-4.
Sportul Studenţesc îşi va măsura duminică forţele cu cel mai puternic adversar de până acum. Confruntarea cu Bologna va începe la ora 18.00, având ca loc de desfăşurare cantonamentul peninsularilor de la Sestola. De această dată, antrenorul Florin Motroc va utiliza o formulă de echipă mult mai omogenă, fiind puţin probabil ca tehnicianul să ruleze din nou tot lotul de jucători aflat la dispoziţia sa.
ACD Giacomense – Sportul Studenţesc 5-4
Pentru alb-negri au marcat: Varga (2), Postolache şi Irimia
Sportul Studenţesc (prima repriză): Vreme – Ciupe, Patrichi, Secăreanu, Rusu – Ferfelea, Lungu, Cruceru, Varga – Curelea, Nae
Sportul Studenţesc (repriza secundă): Niculescu – Farmache, Lung, Cioranu, Cazan – Irimia, Ghinga, Nicola, Costin Gheorghe – Postolache, Bălan.articol scris de Florin Alboiu
July 26, 2009 at 5:27 pm #83166sorin
MemberTiberiu Bălan: “Aş fi vrut să joc cu un trofeu pe masă, dar mă voi mulţumi cu un amical cu Bologna. E totuşi echipă de Serie A”
Tiberiu Bălan crede că Unirea Urziceni îşi va dubla astăzi palmaresul de trofee cu un succes în Supercupă, în faţa lui CFR Cluj.
“Le voi ţine pumnii diseară foştilor mei colegi, cred că se vor impune la penalty-uri. Nu va fi un meci foarte spectaculos, cred că scorul va rămîne 0-0 pînă la expirarea timpului regulamentar. Mi-ar fi plăcut şi mie să joc într-un meci cu un trofeu pe masă, dar va trebui să mă mulţumesc cu un amical cu Bologna. E totuşi echipă de Serie A “.
Tibi Bălan a comentat şi declaraţia de ieri a lui Dan Petrescu, care mărturisise că încă speră la readucerea lui şi a lui Dacian Varga la Unirea Urziceni:
“A spus Dan Petrescu asta? Mă bucur să aud asta, normal că m-aş întoarce. Sper să nu fie doar vorbe în vînt, dar presupun că există ceva semnale, că altfel nu ar fi spus aşa ceva Dan Petrescu. Aştept să fiu sunat şi eu, pentru că nu am vorbit nimic cu nimeni”.
July 27, 2009 at 11:22 am #83167ovidiu
MemberSPECIAL 13:11 ADUNAREA GENERALĂ A STABILIT PROGRAMUL SEZONULUI VIITOR
EXCLUSIV / VEZI programul seriei I! CS Otopeni, în seria Vest! CUM COMENTEZI?
Astăzi la Federaţia Română de Fotbal s-a stabilit programul campionatului 2009-2010, iar http://www.liga2.ro vi-l oferă în exclusivitate. Sezonul următor din liga secundă se anunţă unul de foc. Comentează şi spune ce echipe au cele mai mari şanse la promovare. Rămâi alături de noi pentru a afla în scurt timp şi programul seriei a II-a.SERIA I
Etapa I
Concordia Chiajna – Sportul Studenţesc
Victoria Brăneşti – FC Snagov
Petrolul Ploieşti – Săgeata Stejaru
Delta Tulcea – Dunărea Galaţi
Tricolorul Breaza – Dinamo II Bucureşti
CSM Rm. Sărat – FCM Bacău
Steaua II Bucureşti – Cetatea Suceava
Gloria Buzău – FC Botoşani
Dunărea Giurgiu – Farul Constanţa
… …Program complet:
http://www.liga2.ro/special/exclusiv-vezi-programul-seriei-i-cs-otopeni-in-seria-vest-cum-comentezi-4697779August 4, 2009 at 3:51 pm #8316807Ex
KeymasterStudenţii îşi reiau mâine pregătirile
Echipa Sportul Studenţesc a revenit luni seară din Italia, unde a fost cantonată în ultimele zece zile. În Peninsulă, alb-negrii au disputat patru meciuri amicale, cel mai dificil test fiind cel cu Bologna. Chiar dacă nu au impresionat prin rezultatele obţinute, “studenţii” consideră că stagiu de pregătire a fost util în vederea abordării turului noii ediţii de campionat. Aceştia şi-au exprimat o singură nemulţumire legată de vremea caniculară, fiind nevoiţi să joace primele trei meciuri la temperaturi de peste 38 de grade.
Antrenorul Florin Motroc le-a dat liber jucătorilor până miercuri la ora 18.00, când va avea loc o nouă şedinţă de pregătire la stadionul din Regie. Ultimul meci amical pe care Sportul îl va disputa în acestă vară va avea loc sâmbătă la Giurgiu, în compania formaţiei locale Dunărea.
Până în acest moment, lotul de jucători nu a suferit nicio modificare. Vestea bună e reprezentată de revenirea pe teren a lui Leonard Dobre, juniorul evoluând în ultimele 15 minute ale întâlnirii cu naţionala statului San Marino. Însă, Sportul nu va putea conta în continuare pe atacanţii Andrei Stângă şi Andrei Truţă şi nici pe fundaşii Dean Beţa şi Marian Dedu, aflaţi toţi patru în convalescenţă.
În prima etapă a noului sezon, Sportul Studenţesc va întâlni Concordia, la Chiajna, într-una dintre cele mai interesante partide ale rundei. La începutul pregătirilor, Sportul a învins echipa antrenată de Adrian Bumbescu, în Regie, cu scorul de 1-0.
Rezultatele înregistrate de “Gaşca Nebună” în Italia:
Giacomense (Lega Pro 2) – Sportul Studenţesc 5-4
Bologna FC (Serie A) – Sportul Studenţesc 2-1
AC Cesena (Serie– Sportul Studenţesc 2-0
San Marino (lot naţional) – Sportul Studenţesc 1-4August 10, 2009 at 1:20 pm #83169cameliu
MemberSPECIAL 15:39 RETRAGERI PE BANDA RULANTĂ ŞI PROMOVĂRI LA “MASA VERDE”
La FRF, ca la balamuc! CUM COMENTEZI?Ziua de azi a fost una extrem de grea pentru oficialii Federaţiei Române de Fotbal, care au luat act de retragererile mai multor echipe din Liga a III-a şi Liga a II-a. Încă de vineri, CS Otopeni şi FC Bihor au anunţat FRF că nu pot evolua în eşalonul doi, iar azi dimineaţă a venit şi rândul celor de la Liberty Salonta.
În aceste condiţii, ACU, CFR Timişoara şi FCM Târgovişte, echipe care au solicitat la finalul campionatului trecut că, în cazul în care există posibilitate, îşi doresc să joace tot în Liga a II-a. Cum CFR Timişoara a anunţat azi că nu mai e interesată de a evolua în Liga a II-a, FRF s-a văzut nevoită să mai caute o echipe printre echipele care au pierdut barajul de promovare din Liga a III-a.
Primul care s-a lăudat cu faptul că va juca tot în Liga a II-a a fost preşedintele de la FCM Târgovişte. „Vom juca în B! Federaţia a admis dosarul şi cererea noastră. Am fost singura formaţie cu toate actele”, a declarat în exclusivitate pentru http://www.liga2.ro Ghiorghi Zotic.
„Zotic vorbeşte prostii. Care toate actele? Îţi trebuia doar o adresă prin care îţi manifestai intenţia de a juca în Liga a II-a. Conform regulamentului noi suntem prima echipă sub linie care are dreptul de a evolua mai întâi în eşalonul doi în momentul în care o echipă se retrage”, a venit replica Getei Onu, pentru http://www.observator.info
August 11, 2009 at 12:26 pm #83170cameliu
Membergsp.ro:
SPORTUL STUDENŢESC
Tibi Bălan: “Şiman mi-a spus că voi pleca 100% de la Sportul. Nu intru pe teren în liga a doua”
de Emanuel RoşuMijlocaşul Sportului Studenţesc, Tibi Bălan, se arată încrezător că situaţia sa se va lămuri în cele din urmă şi spune că nu va evolua în runda inaugurală din Liga a II-a, sîmbătă, împotriva Concordiei Chiajna.
“Nu ştiu ce să mai zic, se discută mult pe marginea unui transfer al meu, dar nu se concretizează nimic. Ceea ce pot să spun sigur e că voi pleca, aşa mi-a zis domnul Şiman.
Nu am nici o opţiune, vreau să ajung acolo unde e cel mai bine pentru mine şi pentru club. 100% plec de la Sportul şi nu voi juca sîmbătă în Liga a II-a”, a spus Bălan pentru gsp.ro.
PORTUL STUDENŢESC
Dacian Varga: “Sînt băiat descurcăreţ, mă adaptez oriunde. Joc şi la liga a doua dacă mi se cere”
de Emanuel RoşuMijlocaşul Sportului Studenţesc, Dacian Varga, nu se arată îngrijorat de situaţia sa contractuală şi spune că a primit asigurări din partea lui Vasile Şiman că va fi lăsat să plece în cazul unei oferte convenabile.
“Joc la liga a doua, care e problema? M-am pregătit foarte bine, sînt antrenat şi voi evolua dacă antrenorul mizează pe mine. Atît eu, cît şi Tibi sîntem băieţi descurcăreţi şi avem încredere că ne vom adapta la echipa unde vom ajunge.
Perioada de transferuri e suficient de lungă pentru a ne permite să stăm liniştiţi. Patronul mi-a spus să fiu cu gîndul la fotbal şi că nu voi rămîne în liga secundă. E bine ca oferta pe care o va accepta să convină atît clubului, cît şi nouă”, a explicat Varga pentru gsp.ro.
August 12, 2009 at 10:52 pm #83171cameliu
MemberMaria de la gsp are o parere:
Varga
August 12th, 2009 | Fata de la ultima pagină
Are 24 de ani şi trebuia să fie acolo. La Budapesta, pregătindu-se pentru preliminariile Euro 2012, nu prin mohorul din Regie, pregătind meciul cu Chiajna. “Joc în Liga a doua, care e problema?”. Nu vă lăsaţi păcăliţi! Dacian Varga a tot avut ieşiri teribiliste. El, nu altul, le-a suflat titlul de sub nas dinamoviştilor, pe final de sezon. Juca în Liga 1 şi nu era nici o problemă.
A pupat trofeul, a pus umărul să-l salte în aer pe Dan Petrescu, apoi s-a întors la Sportul. Antrenorul Unirii l-a vrut înapoi, Boloni l-a vrut la Standard, dar conducătorii nu s-au înţeles. “Dacă Răzvan Lucescu a spus că nu contează în ce ligă joc, mai sper la «naţională»!”. Care-i problema?
Şi ca să ne convingă şi să se convingă că nu-i nici o problemă, mijlocaşul adaugă: “În Liga a doua e mai greu ca-n Liga 1!”. Oricum nu-l bănuiam că ar fi dintre aceia care aleg drumul cel mai uşor. Pe terenurile amazoniene din eşalonul secund se văd adevăraţii bărbaţi.
Să fii campion al României o zi, apoi să lupţi la promovare şi să priveşti meciurile “naţionalei” la TV… Nu e ironia sorţii aici, doar măsura îngustimii de gîndire a şefilor din fotbalul nostru. Şiman ţine la preţ şi pe timp de criză. Ştie exact cît valorează jucătorii lui, în care a investit zacuscă şi paltoane. Şi are tot timpul din lume să aştepte cumpărători. Un fotbalist nu dispune, desigur, de luxul ăsta. Dar cui îi pasă? Dacă e norocos şi nu se rupe prea des, are trei-patru ani deplini, de strălucire.
“Chiar nu am ce să fac!”, spune Varga. Nu poate decît să aştepte. Ca broasca ţestoasă cu un singur ochi, dintr-o pildă budhistă povestită de Ioan Petru Culianu. Aşteaptă momentul prielnic pentru a se ridica la suprafaţa apei, exact cînd pe deasupra trece un buştean de care să se prindă. Complicat scenariu, dar nu mai mult decît situaţia lui Varga. Probabilitatea ca broasca să nimerească buşteanul este foarte mică. Dar, conform mitului, ea există.
August 13, 2009 at 12:36 am #8317207Ex
KeymasterSelymes se înrolează în “Gaşca Nebună”!
Tibor Selymes a negociat în ultimele două zile preluarea conducerii tehnice a Sportului Studenţesc şi a ajuns astăzi la un acord cu patronul Vasile Şiman şi a semnat un contract cu gruparea din Regie.
“Selymes a semnat astăzi un contract cu Sportul Studenţesc prin care devine antrenorul echipei. Mai multe amănunte vom da într-o conferinţă de presă”, a declarat Şiman pentru Mediafax.
Fostul mare internaţional român va vedea în această seară pe viu la lucru viitoarea sa echipă în amicalul pe care “studenţii” îl vor disputa la Urziceni cu Unirea, campioana României, cu începere de la ora 19.00.
După despărţirea de tehnicianul Adrian Falub, produsă la jumătatea lunii martie, “Gaşca Nebună” a fost pregătită de secunzii Florin Motroc şi Cezar Zamfir. Noul antrenor a mai pregătit în trecut formaţiile FC Sopron, din Ungaria şi Liberty Oradea.
Singurul obiectiv al alb-negrilor pentru sezonul 2009-2010 e promovarea în Liga I.
August 13, 2009 at 10:09 pm #83173cameliu
MemberSPORTUL STUDENŢESC 23:21 JUNIORUL VA APĂRA BUTURILE ALB-NEGRILOR
Viciu, noul portar al “Găştii Nebune”Sportul Studenţesc a perfectat primul transfer al verii, prin aducerea în Regie a tânărului portar Adrian Viciu.
Crescut la Târgu Mureş, Viciu a avut până acum o carieră foarte agitată pentru cei doar 18 ani ai săi. În urmă cu şapte ani a fost luat de Dinamo în schimbul unor mingi şi echipamente sportive, însă nu a fost legat prin contract de clubul din Ştefan cel Mare, astfel că i s-a permis să plece la Liberty. La Oradea a avut evoluţii foarte bune datorită cărora a fost selecţionat în loturile naţionale U15 şi U16.
Un impresar spaniol l-a invitat la un trial la San Sebastian, iar apoi a semnat un contract pe trei sezoane cu echipa a doua a formaţiei spaniole Cadiz. Lucrurile au mers bine în continuare, portarul fiind remarcat de Real Madrid, “galacticii” cumpărând 50% din drepturile federative ale jucătorului.
După retrogradarea Cadizului în al treilea eşalon, Viciu a rămas fără contract şi a ajuns la Atletico Madrid, unde însă nu s-a adaptat. A fost pus pe liber şi vara trecută s-a întors în ţară, la FCM Târgu Mureş.
Viciu a fost ofertat încă de acum un an de Sportul Studenţesc, însă juniorul nu a acceptat propunerea, deoarece îşi dorea în continuare să joace în străinătate.
Vasile Şiman nu a renunţat la ideea de a-l înregimenta în “Gaşca Nebună” şi a revenit cu oferta. Viciu s-a pregătit împreună cu Sportul în cantonamentul din Italia şi evoluţiile sale au mulţumit stafful tehnic al alb-negrilor. Negocierile au fost finalizate astăzi, Viciu punându-şi semnătura pe contract. Debutul său oficial în tricoul Sportului se va produce cel mai probabil sâmbătă în meciul de la Chiajna cu Concordia, din prima etapă a Ligii a-II-a
În amicalul disputat ieri cu Unirea Urziceni noul “student” a avut o prestaţie foarte bună, chiar dacă a încasat patru goluri. Prin intervenţiile sale, Adrian a reuşit să îşi salveze echipa din câteva situaţii critice, limitând proporţiile scorului.
August 14, 2009 at 9:28 am #83174cameliu
MemberINTERVIU
VREA SĂ PRODUCĂ O SCHIMBARE RAPIDĂ DE MENTALITATE LA SPORTUL
Selymes atacă promovareaNegocierile dintre fostul internaţional şi patronul Vasile Şiman nu au durat mult. Marţi seară, Selymes a venit la Bucureşti pentru demararea discuţiilor, iar miercuri era deja pe banca tehnică a „studenţilor“ în amicalul cu Unirea Urziceni.
Ce v-a determinat să alegeţi Sportul Studenţesc?
În primul rând, faptul că Sportul e o echipă bună, cu care poţi să promovezi şi la care poţi lucra în linişte.Domnul Şiman v-a convins repede să acceptaţi această provocare?
Nu i-a luat mult să mă convingă. Vreau să muncesc, sunt dornic să fac performanţă şi cred că Sportul este un club unde se pot obţine rezultate bune.La primul meci aţi înfruntat un fost coleg la naţională. Cum a fost revederea cu Dan Petrescu?
Păi cum să fie? Întotdeauna e o plăcere să revezi un coleg, un prieten. Ar trebui să ne întâlnim mai des.Cum vi s-au părut, la primul contact, noii dumneavoastră elevi?
A fost primul meci, pierdut cu 4-0. Avem mult de muncit, e o provocare. Trebuie să promovăm, avem un lot bunicel, dar cu mentalitatea stăm foarte, foarte prost. Toţi jucătorii trebuie să înţeleagă că aşa nu se poate continua. Pot să spun că voi încerca foarte repede să produc o schimbare de mentalitate. Pentru că aici suferă Sportul. Aţi văzut şi campionatul trecut, din această cauză a ajuns pe locul 10. Ceva nu e în regulă. Deci, cât mai repede vreau să schimbăm mentalitatea, iar cu muncă multă, cu dăruire, cu concentrare şi respect pentru toată lumea putem să ne îndeplinim obiectivul. Fără muncă nu se poate. Fotbalistul e mai șmecheraş, ca să faci treabă cu el trebuie să îl ţii mai din scurt.Credeţi că veţi promova la finalul acestui sezon?
Eu sper că da, dar pentru aceasta, repet, jucătorii trebuie să îşi schimbe mentalitatea. Au văzut şi ei, doi ani la rând, nu contează că sunt la Sportul şi sunt nu ştiu ce jucători veniți din Liga I. Dacă nu munceşti, nu joci, n-ai cum să ajungi unde ţi-ai propus.Varga şi Bălan, foarte probabil, vor părăsi echipa. Are Sportul resurse să promoveze fără ei?
Nu ştiu cât timp o să am cu cei doi, dacă o să am. Sunt fotbalişti foarte buni, dar mai am în echipă câţiva jucători foarte talentaţi. Nu ştiu să vă spun mai multe acum, încă nu am discutat cu domnul Şiman despre lot, dar în zilele următoare vom clarifica situaţia, cine rămâne şi cine pleacă, pentru a şti cu cine vom aborda noul sezon.“Ceva nu e în regulă. Cât mai repede vreau să schimbăm mentalitatea, iar cu muncă multă, cu dăruire, cu concentrare putem să ne îndeplinim obiectivul”
Tibor Selymes, antrenor Sportul Studențescarticol scris de Florin Alboiu
August 15, 2009 at 1:46 pm #83175cameliu
MemberGsp:
SPORTUL STUDENŢESC
Vasile Şiman: “Vreau să promovez, dar dacă nu se poate, ce să fac? Să îi bat?”Vasile Siman
Vasile Şiman, patronul Sportului Studenţesc, spune că îşi doreşte să revină pe prima scenă a fotbalului românesc.“Nu ştiu ce s-a întîmplat la meciul cu Chiajna. Am pierdut, nu mă interesează, e treaba antrenorului şi a jucătorilor. Ei sînt responsabili cu rezultatele. Vă daţi seama că eu vreau să promovez în Liga I, dar dacă nu pot! Nu pot, ce să fac? Să îi iau la bătaie?”, a spus Vasile Şiman pentru gsp.ro.
Acesta a vorbit şi despre posibilul transfer al lui Dacian Varga şi al lui Tibi Bălan: “Momentan nu se întîmplă nimic. Eu aştept oferte în continuare. Vom vedea ce se va întîmpla”.
August 27, 2009 at 12:17 pm #83176cameliu
Member“Victoria, victoria si… victoria! La altceva nu ma gandesc”
SPORTUL STUDENŢESC 14:45 TIBOR SELYMES A OBŢINUT ÎN CUPĂ PRIMUL SUCCES CU ALB-NEGRII
“Victoria, victoria şi victoria! La altceva nu mă gândesc”Instalat cu două săptămâni în urmă pe banca tehnică a studenţilor bucureşteni, Tibor Selymes a obţinut miercuri, la Brăneşti, primul succes cu noua sa echipă. După un meci electrizant, Sportul Studenţesc a obţinut calificarea în faza a V-a din Cupa României, eliminând la loviturile de departajare echipa locală Victoria. Anul trecut, alb-negrii au atins sferturile de finală ale competiţiei.
Chiar dacă la final era epuizat şi aproape îşi pierduse voce, ca urmare a indicaţiilor permanente date de pe margine, tehncianul a acordat un scurt interviu pentru http://www.liga2.ro.
Acesta este primul succes pe care îl obţineţi pe banca Sportului Studenţesc, calificarea în faza superioară a Cupei României…
Da, un prim succes… Eu zic că am făcut un joc bun, chiar foarte bun, am avut câteva ocazii bune. Pot să spun opt ocazii singur cu portarul, atâtea cât au numărat băieţii, în timp ce adversarii noştri au avut o centrare din care am băgat-o noi singuri în poartă. Deci avem mult de muncit şi la capitolul acesta. Trebuie să finalizăm. Dacă avem o ocazie două într-un meci trebuie să dăm gol. Nu din zece să dăm unul. În plus, trebuie să lucrăm foarte mult şi fizic. Aţi văzut, la ce le cer eu să joace, avem nevoie de mult efort şi fără acesta nu se poate.Faţă de meciul de sâmbătă din campionat ce a fost diferit?
Am schimbat un pic atitudinea, am muncit mai mult, am fost deja mai organizaţi în teren. Dar nu poţi să pui lucrurile la punct în două ore. O să îmi ia un pic de timp, dar eu cred că suntem pe un drum bun. Dacă reuşesc să îi pun şi fizic la punct eu zic că nicio echipă din liga asta nu poate să ne oprească. Mai avem foarte, foarte mult de muncit.Selymes a evoluat în periaoda 2002-2004 la actuala campioană a Ungariei, Debrecen. Aceasta a obţinut marţi calificarea în grupele Ligii Campionilor, devenind prima echipă din ţara vecină care atinge acest nivel, după ediţia 1995-1996, eliminând în play-off campioana Bulgariei, Levski Sofia.
Venind vorba de Ligă, fosta dumneavoastră echipă Debrecen s-a calificat în grupele Champions League.
Debrecen e un club foarte serios, un club care ştie ce vrea. Au construit echipa asta nu în trei luni, ci în trei-patru ani.
Credeţi că vor face faţă la “masa bogaţilor”?
Debrecen-ul? Nu, dar au ajuns acolo. Cred că acesta a fost obiectivul lor, să intre în grupe. Ştiţi cum e… Dacă acum câştigă câteva milioane de euro pot să investească şi dacă o fac bine pot ajunge tot timpul acolo sus.Sportul Studenţesc se deplasează sâmbătă la Ploieşti pentru partida cu Petrolul contând pentru etapa a III-a a ligii secunde.
Pentru meciul următor din campionat ce obiectiv vă propuneţi?
Eu nu concep decât victoria, victoria, victoria şi… victoria. La altceva nu mă gândesc. Nici copiii nu se gândesc la altceva.articol scris de Florin ALBOIU
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2009-2010 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.