Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › Stiri din presa – Sezon 2010-2011
- This topic has 126 replies, 17 voices, and was last updated 11 years, 9 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
September 5, 2010 at 12:14 am #85473
07Ex
KeymasterPleacă şi Cezar Zamfir! Tot la Astra
Cezar Zamfir, probabil cel mai longeviv antrenor secund pe banca unei echipe din România, după 11 ani petrecuţi în Regie, a condus sâmbătă Sportul Studenţesc pentru ultima dată în amicalul cu Milsami Orhei. După ce Tibor Selymes a acceptat oferta Astrei, secundul său îl va urma la Ploieşti. Zamfir va avea un salariu anual de aproape 25.000 de euro, dar va primi şi 75% din prime. Chiar dacă această mutare a fost negată, în mod repetat, până la urmă s-a dovedit că informaţiile prezentate de ProSport în ultimele zile au fost 100% corecte.
September 6, 2010 at 10:13 am #85474cameliu
MemberE oficial:
TIBOR SELYMES – NOUL ANTRENOR PRINCIPAL
Luni, 06 Septembrie 2010Cunoscutul şi apreciatul ex-internaţional Tibor Selymes este noul antrenor principal al echipei de primă ligă FC Astra.
Componentul « generaţiei de aur » va conduce un colectiv tehnic alcătuit din Valentin Sinescu – antrenor secund, Mihai Barbu – antrenor de portari, Gabriel Manu – metodist.
September 9, 2010 at 9:56 am #85475cameliu
MemberArticol publicat de Florin ALBOIU
EXCLUSIV Viorel Moldovan va fi noul antrenor al Sportului Studenţesc
După despărţirea neaşteptată de Tibor Selymes, care a acceptat oferta Astrei Ploieşti, conducerea “Găştii Nebune” s-a mişcat repede şi a găsit în doar câteva zile soluţia pentru ocuparea postului vacant: Viorel Moldovan. Fostul tehnician al grupărilor FC Vaslui şi FC Braşov corespunde profilului “Găştii Nebune”, care a mizat aproape exclusiv pe antrenori tineri, care au făcut parte, ca jucători, din echipele naţionale participante la turnee finale, europene sau mondiale.În zilele următoare se vor stabili detaliile colaborării, iar Viorel Moldovan ar putea debuta pe banca Sportului Studenţesc chiar la meciul de sâmbătă, din Regie, împotriva Victoriei Brăneşti.
September 10, 2010 at 10:22 am #85476sorin
MemberMoldovan, şef peste “Gaşca nebună”
Astăzi, 08:41 Articol publicat de Florin ALBOIU Moldovan,
După doar şase etape, şapte antrenori au luat locul altora pe băncile tehnice ale formaţiilor din Liga I. Ultimul nou-venit în campionatul nostru este Viorel Moldovan, care va pregăti pe Sportul Studenţesc.
După despărţirea neaşteptată de Tibor Selymes, care a acceptat oferta Astrei Ploieşti, conducerea “Găştii Nebune” s-a mişcat repede şi a găsit în doar câteva zile soluţia pentru ocuparea postului vacant: Viorel Moldovan. Fostul tehnician al grupărilor FC Vaslui şi FC Braşov, care a condus ieri primul antrenament în Regie, corespunde profilului conducerii Sportului, care a mizat aproape exclusiv pe antrenori tineri, care au făcut parte, ca jucători, din echipele naţionale participante la turnee finale, europene sau mondiale.Va primi 70.000 de euro pe sezon
Moldovan va semna azi cu Sportul un contract pe trei ani, urmând a încasa aproximativ 70.000 de euro pe sezon. “Discutăm cu Moldovan, dar încă nu am semnat nimic. Cel mai probabil, vom anunţa mutarea zilele viitoare”, a declarat patronul Vasile Şiman.
ECHIPĂ CINE A PLECAT CINE A VENIT
Steaua: Victor Piţurcă (et. 1-3), Ilie Dumitrescu (din et. 4)
Urziceni: Roni Levi (et. 1-4), Eugen Nae (et. 5-6), Octavian Grigore (din et. 7)
Craiova: Aurel Ţicleanu (et. 1-5), Victor Piţurcă (din et. 6)
Tg. Mureş: Adrian Falub (et. 1-6), Ovidiu Sabău (din et. 7)
Astra: Mihai Stoichiţă (et. 1-6), Tibor Selymes (din et. 7)
Sportul: Tibor Selymes (et. 1-6), Viorel Moldovan (din et. 7)Statistică: Răzvan TOMA
September 10, 2010 at 9:18 pm #8547707Ex
KeymasterViorel Moldovan este noul antrenor al Sportului
Lucrurile s-au clarificat în Regie: Viorel Moldovan (38 de ani) este noul antrenor al echipei Sportul Studenţesc.
Patronul Vasile Şiman a căzut la o înţelegere cu fostul internaţional, care urmează să conducă în continuare “Gaşca nebună”, aşa cum este intitulată formaţia bucureşteană.
Fostul antrenor al Braşovului va conduce deja pe “studenţi” în partida de mîine seară, cu Victoria Brăneşti. În cel mai scurt timp, şi oficialii Sportului vor oficializa relaţia. (Gazeta Sporturilor)
September 15, 2010 at 2:01 am #85478razvan
MemberNu știu dacă aici e locul cel mai bun pentru asta. Nu e exact o știre.
Duminica, de la 22:15, Ovidiu Ioanitoaia si Silviu Bogdan modereaza o editie speciala a Recursului etapei. Alaturi de acestia se vor mai afla in studioul GSP TV antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, presedintele Stelei, Helmuth Duckadam si tehnicianul Sportului, Viorel Moldovan.
Pune-le intrebari celor trei si ai sansa sa castigi tricouri ale echipelor pe care le reprezinta!http://recursul.gsp.ro/sumudica-dukadam-si-moldovan-la-recursul-etapei/
September 18, 2010 at 7:29 am #85479September 21, 2010 at 12:42 pm #85480ovidiu
Memberdin prosport:
FUNDAŞUL A SEMNAT PE 4 ANI CU FORMAŢIA LA CARE S-A FORMATT
EXCLUSIV Alin Raţiu s-a întors în Regie“Gaşca Nebună” se numără printre echipele care au încasat cele mai multe goluri (16) în prima parte a campionatului, fiind devansată la acest capitol doar de Dinamo (18). Din aceast motiv, conducerea clubului din Regie caută de la începutul sezonului soluţii pentru întărirea compartimentului defensiv cu jucători experimentaţi, în primele 8 etape bazându-se doar pe doi fundaşi centrali. După aducerea lui Florin Maxim pe banda stângă, alb-negrii au reuşit astăzi să obţină semnătura unui alt fost component al echipei, produs al centrului de copii şi juniori al Sportului Studenţesc. Este vorba de fundaşul central Alin Raţiu, în vârstă de 28 de ani, transferat la Timişoara la sfârşitul anului 2006.
Raţiu a debutat în prima ligă în sezonul 2001 – 2002 în meciul Gloria Bistriţa – Sportul Studenţesc 4-1 şi timp de şase sezoane a evoluat în tricoul alb-negru. La Timişoara a jucat numai în 6 meciuri, apoi a fost trecut la echipa secundă a clubului bănăţean, iar în ultimele trei sezoane a fost împrumutat la formaţiile CS Buftea, Gloria Buzău şi Internaţional Curtea de Argeş.
Fundaşul s-a întors în Regie din postura de jucător liber de contract şi a semnat cu echipa antrenată de Viorel Moldovan pentru următorii patru ani.articol scris de Florin ALBOIU”
O fi bine? Nu cred ca e rau. Mie mi-a placut de el cand a jucat la noi.
Oricum Moldovan poate sa-l incerce maine cu Otopenii.September 29, 2010 at 2:27 pm #85481cameliu
MemberSite-ul oficial:
29-09-2010
Comunicat de presaReferitor la articolul aparut in editia online a ziarului “Prosport” intitulat “Regie in Regie”, Clubul FC Sportul Studentesc are de facut urmatoarele precizari.
Declaratia presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, la care se face referire, nu contine niciun element care ar putea conduce la concluziile ce reies din materialul publicat. Tinem sa reamintim ca Mircea Sandu a petrecut multi ani in Regie si este unul dintre cei mai importanti fotrbalisti care au evoluat la Sportul Studentesc.In calitatea sa de sustinator declarat al echipei noastre poate avea un punct de vedere fata de desfasurarea unui meci, fara sa faca nicio referire jignitoare.
Sportul Studentesc nu a fost niciodata acuzata de aranjamente, nici macar suspectata de asa ceva, fiind cunoscuta ca una dintre cele mai “curate” echipe din campionat. A face astfel de supozitii, a interpreta anumite gesturi sau declaratii, a cauta senzationalul acolo unde nu exista, este mai degraba potrivit pentru un tabloid decat pentru un ziar de sport.
A suspecta jucatorii Sportului Studentesc de “blat”, fara a avea probe concrete, este o inventie rezultata din dorinta de a lansa pe piata noi subiecte.
Clubul nostru nu va raspunde si nu va comenta aceste acuzatii nefondate pentru a nu da “apa la moara” celor care nu au ce scrie.
FC Sportul Studentesc cere “Prosport” sa-si ceara scuze public si spera ca a fost doar o ratacire de moment a unui redactor si nu atitudinea unui ziar.
October 5, 2010 at 8:17 am #85482cameliu
MemberGsp:
Sportul. Moldovan s-a răzgîndit
Antrenorul Viorel Moldovan a fost la un pas să demisioneze după înfrîngerea din Ghencea. Ieri, tehnicianul a purtat o discuţie cu patronul Vasile Şiman, care l-a convins să rămînă, dar a anunţat că la un alt pas greşit al echipei va pleca: “Dacă jucătorii nu mă ascultă şi vom mai avea parte de o asemenea umilinţă, adio!”.October 9, 2010 at 4:29 pm #85483cameliu
MemberSite-ul oficial:
http://fcsportulstudentesc.ro/?page=actualitate&id=19209-10-2010
Interviu cun un studentVladimir Niculescu a avut evolutii foarte bune si s-a remarcat mai ales dupa partida din Ghencea, pierduta de echipa din Regie cu 4-2. Portarul Sportului a stat de vorba cu noi pe site-ul http://www.fcsportulstudentesc.ro si ne-a impartasit cateva din impresiile sale.
Cum te simti acum ca ai ajuns titular incontestabil?
Ma bucur ca am posibilitatea sa joc. Am trecut printr-o perioada grea in care am fost nevoit sa stau deoparte. Am incercat sa ma pregatesc cat am putut de bine si sa-mi astept randul. Atunci cand am intrat in poarta am fost foarte motivat sa incerc sa-mi ajut echipa si sa tin cat mai mult de sansa care mi-a fost acordata.Te gandeai anul trecut ca vei ajunge sa aperi in fata granzilor din Liga I?
Imi doream sa am sansa sa evoluez in Liga I, cu atat mai mult in fata echipelor titrate, in meciuri cu miza mare, cu public numeros. Uite ca aceasta dorinta mi s-a indeplinit.Cum ti se pare Liga I fata de Liga II ?
E o diferenta mare, asta e cert. Echipele sunt mult mai bine organizate, adversarii sunt de un alt calibru, cu jucatori de mare valoare. Speram sa dovedim ca ne ridicam la nivelul Ligii I si ca suntem capabili de rezultate bune.Care ti se pare cel mai bun portar din Liga I?
Imi place foarte mult Kuciak de la Fc Vaslui, este un portar cu evolutii constant bune. Insa din punctul meu de vedere sunt multi portari buni in Liga I : Tatarusanu, Pantilimon, Stanca si Stancioiu, alaturi de ultimii noi m-am si antrenat.Ai vreun model in viata, un portar care te-a inspirat?
Nu am avut un model, dar am incercat sa invat cat mai mult de la portarii care au fost inaintea mea la Sportul Studentesc , Stanca si Stancioiu. Consider ca am de invatat de la orice portar alaturi de care ma pregatesc.Te-ai facut remarcat dupa meciul cu Steaua, multa lume te-a laudat si te vede un portar de viitor. Cum te simti?
Ma bucura faptul ca a fost apreciata evolutia mea, dar totusi a fost un meci in care am primit patru goluri, echipa mea a pierdut, asa ca nu am prea multe motive sa fiu incantat. Stiu ca si eu si colegii mei putem mult mai mult decat ce am aratat in meciul cu Steaua si astept rezultatele bune care sa ne confirme valoarea.In momentul de fata situatia echipei nu este una prea grozava, Sportul este in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Pe ce loc crezi ca va termina?
Intr-adevar, nu suntem intr-o situatie prea buna, nu ma gandeam ca o sa fim pe penultimul loc in campionat, insa eu sunt convins ca este doar o chestiune de timp pana vor veni si rezultatele. Ne pregatim foarte bine, muncim mult si eforturile ne vor fi rasplatite. Speram sa se intample cat mai repede, chiar din meciul de sambata cu Pandurii Targu-Jiu, pentru ca etapele trec si o data cu ele si punctele puse in joc. Nu vreau sa ma gandesc ca Sportul se bate la retrogradare, dar momentan asta e pozitia noastra in clasament si trebuie sa scapam de aici cat mai repede. Eu sper sa ocupam un loc in primele zece echipe la sfarsitul campionatului.Ati schimbat antrenorul, rezultatele deocamdata lipsesc, care este atmosfera la echipa?
Atmosfera este normal sa fie putin mai tensionata din moment ce rezultatele intarzie sa apara, dar noi formam un grup unit si acum, in momentele grele, se vede valoarea grupului. Am mare incredere ca noi vom scoate echipa din situatia grea in care se afla acum.Cum ti se pare Viorel Moldovan ca antrenor?
Este un antrenor bine pregatit, meticulos, exigent si sper sa aiba rezultate bune la Sportul, rezultate pe care le meritam cu totii.Care ti se pare echipa momentului, cea mai in forma din Liga I la ora actuala?
Consider ca cea mai in forma echipa in acest moment in Liga I este, normal, echipa clasata pe primul loc, Otelul Galati. Este o echipa foarte bine organizata si nu se mai poate vorbi de un lider de conjunctura dupa zece etape.Cine crezi ca va castiga campionatul?
Nu stiu, dar cred ca, la fel ca anul trecut, titlul va fi disputat pana in ultimele etape de mai multe echipe: granzii din capitala, CFR Cluj, Timisoara, FC Vaslui si Otelul Galati.Crezi ca Romania va bate Franta diseara?
Ca orice roman, sper la un rezultat bun diseara. Ramane de vazut ce se va intampla, e un meci foarte greu, dar avem forta sa castigam.Crezi ca Romania se va califica?
Trebuie sa ne calificam pentru ca nu mai avem voie sa ratam participarea la un turneu final.October 15, 2010 at 3:01 pm #85484cameliu
Membergsp:
LIGA 1
Sportul, penultima clasată, are un atac mai productiv decât liderul OţelulPandurii – Sportul (19:00, GSP TV)
Cele două echipe ocupă ultimele locuri în Liga 1. Cu toate acestea, Sportul a reuşit să înscrie de aproape 3 ori mai mult decât Pandurii în primele 10 etape. De altfel, “studenţii” au marcat mai multe goluri chiar şi decât liderul Oţelul Galaţi.
October 31, 2010 at 9:09 am #85485ovidiu
Memberonlinesport.ro:
“Sportul Studentesc
Actualizat: Vineri, 29 Octombrie 2010, 15:57:23In tentativa de a salva Sportul de la retrogradare
Obiectivul lui Moldovan pe termen scurt: 20 de puncte pana in iarnaAntrenorul echipei Sportul Studentesc, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinta de presa, ca gruparea bucuresteana ar avea sanse sa evite retrogradarea în cazul în care ar reusi sa adune un total de 20 de puncte pâna când campionatul se va întrerupe.
“Nu prea îmi place sa fac calcule, dar daca am reusi ca din ultimele sapte meciuri sa ajungem la un total de 20 de puncte ar fi foarte bine pentru hibernare. Anul trecut, Gloria Bistrita a avut 14 puncte si a reusit sa se salveze de la retrogradare”, a spus Moldovan.
Viorel Moldovan se asteapta la un meci dificil în partida cu FCM Târgu Mures, dar spera totusi sa obtina prima victorie în campionat ca antrenor al Sportului. “Nu ne intereseaza altceva decât cele trei puncte. Întâlnim un adversar care este si el în suferinta. Sunt convins ca vom avea un meci dificil, dar avem nevoie de puncte. Pierdem de mult timp, iar aceste rezultate nu ne convin”, a adaugat Moldovan.
Viorel Moldovan s-a aratat încrezator dupa meciul cu Steaua, din optimile Cupei României si a precizat ca nu îl interesesaza daca jucatorii sai sunt obositi. “Meciul cu Steaua este un punct de plecare în ceea ce va urma. Ma bucur ca nu am pierdut dupa 120 de minute în fata Stelei. Baietii s-au prezentat foarte bine, iar acest meci îmi da încredere, iar acum va trebui sa câstigam si în campionat. Nu ma intereseaza oboseala jucatorilor, oboseala este pentru sanatoriu. Baietii sunt profesionisti si stiu ce au de facut. Pentru mine Cupa României a trecut, la revedere. Nu stiu daca aveam forta necesara sa facem fata pe doua planuri. Jucatorii trebuie sa creada în ei, sa nu fie superficiali pentru ca platim scump, din pacate. Daca vom juca în vârful degetelor nu o sa avem nicio sansa. Trebuie sa mergem la lupta”, a completat Moldovan.
Tehncianul Sportului este suparat ca munceste de dimineata pâna seara si înca nu a reusit sa câstige vreun meci cu echipa bucuresteana. “Nu am ce sa-mi reprosez din punctul de vedere al implicarii mele la antrenamente. Sunt suparat ca muncesc de dimineata pâna seara, dar rezultatele nu se vad. Încerc sa dau ce e mai bun din mine pentru a iesi din aceasta situatie”, a subliniat Moldovan.
Viorel Moldovan a preluat conducerea tehnica a echipei Sportul Studentesc dupa etapa a VI-a a Ligii I. De atunci, gruparea bucuresteana a înregistrat un rezultat de egalitate si cinci înfrângeri.
Partida FCM Târgu Mures – Sportul Studentesc, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I, se va disputa, duminica, cu începere de la ora 15.00.
Mediafax”
October 31, 2010 at 3:31 pm #85486sircos
Member@ovidiu wrote:
onlinesport.ro:
In tentativa de a salva Sportul de la retrogradare
Obiectivul lui Moldovan pe termen scurt: 20 de puncte pana in iarnala ce echipa ?
)
)
)
caci tocmai a demisionat de la sportul :
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/viorel-moldovan-si-a-dat-demisia-213592.html)
)
)
November 2, 2010 at 11:15 am #85487cameliu
MemberSportul Studenţesc sau Steaua, maşini moderne de tocat antrenori
Nume mari ale vremurilor nu s-au putut lupta cu dragostea de fotbal a aprigilor suporteri olteni, care voiau mai mult de la echipă, indiferent de ce rezultat se obţine. Ei ofereau în schimb o dragoste nemăsurată şi un orgoliu aşijderi. Disputa lor cu Capitala, cu Dinamo în special, le dădea dreptul să dorească mereu mai mult. Rolul modern de maşini de tocat antrenori s-a mutat acum în Bucureşti. Pricina nu mai este însă aceeaşi. Dinamismul de la nivelul băncilor tehnice este influenţat axum de factori cu totul şi cu totul diferiţi. Lipsa de pricepere, de răbdare, duplicitarismul, războaiele interne, dictaturi personale, patroni ahtiaţi după imagine şi bani. Cam astea sunt motivele pentru care antrenorii au mereu valiza pregătită de plecare. Sportul Studenţesc este un exemplu. Patronul Vasile Şiman este hulit de tot complexul „Regie” pentru lipsa sa de corectitudine. Oamenii de la centrul de copii şi juniori, o bijuterie în materie, nu sunt plătiţi de luni bune. Jucătorii joacă pe… mai mult nimic. Tibi Selymes a invocat un contract mai bun la Astra. Deci nu a plecat de cald din „Regie”, după ce promovase pe prima scenă. Acum nici Viorel Moldovan nu a putut mai mult. Semn că respectul pentru aceşti oameni, care au făcut parte din „generaşia de aur” a fotbalului românesc, păleşte când e vorba de bani. Când nu aveau nimic de-a face material, Şiman se mândrea că România învingea Argentina, cu Selymes în teren şi Moldovan pe bancă. Acum, când este patron şi lumea trebuie să joace cum cântă el, i-a îndepărtat, prin diverse mijloace, pe cei doi, ca pe nişte măsele stricate. Am dat un alt exemplu, în speţă Şiman, tocmai pentru a sublinia faptul că nu doar Becali are astfel de comportamente, ci majoritatea oamenilor cu scaun de patron sub partea dorsală, par că au urmat un curs de proaste maniere. De Steaua şi de Becali vorbesc alţii suficient de mult. Că a schimbat nu ştiu câţi antrenori în timp foarte scurt, iarăşi e un subiect tocit. Sportul însă, o echipă mai puţin băgată în seamă, dar cu o tradiţie şi istorie deosebite, trage semnalul de alarmă. Ăştia sunt aptronii noştri, iar foşti fotbalişti trebuie să le suporte hachiţele. Altfel, Sportul este un grup, o inimă, care ar trebui să lupte pentru a menţine vii anumite valori şi tradiţii ale fotbalului românesc. Echipă studenţească prin excelenţă, Sportul este acum lanterna roşie a clasamentului. Însă, ca orice studenţi, ei ştiu că nu ai prestanţă fără restanţă, dar şi că orice restanţă poate fi îndreptată. Aşa că starea de corijenţă a Sportului de acum poate fi reparată şi nu este musai să se transforme în repetenţie. Şiman oare înţelege axioma asta?
de Christian Frisk
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.