Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › Stiri din presa – Sezon 2011-2012
- This topic has 241 replies, 21 voices, and was last updated 11 years, 3 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
July 6, 2011 at 7:53 am #90380
ngm
MemberCostin Curelea: “Aş putea să fac faţă la Steaua”
Ofertat de Gigi Becali, Costin Curelea, atacantul echipei Sportul, vrea cu orice preţ să părăsească Regia.
Costin Curelea (26 de ani), atacantul echipei Sportul Studenţesc, este vânat în această vară de Steaua.
“Roş-albaştrii” caută un vârf de careu, după ce au ratat achiziţionarea brazilianului Junior Moraes. Gigi Becali este dispus să plătească pentru Curelea suma de 1,3 milioane de euro, dar, în stilul său caracteristic, Vasile Şiman, patronul “studenţilor”, întinde coarda cât poate de mult atunci când vine vorba de vânzarea unui fotbalist.
“Cred că este momentul să plec. Am aşteptat destul”“Suma de 1,3 milioane de euro este mică. Avem oferte mai mari pentru jucătorii noştri”, a comentat Şiman propunerea lui Becali. În acest moment, Curelea este blocat în Regie, acolo unde evoluează din 2003. El a jucat în carieră doar pentru “alb-negri”, reuşind să marcheze 74 de goluri în 220 de partide disputate în toate competiţiile interne. Sezonul trecut a punctat de nouă ori.
Curelea crede că a venit timpul să plece de la Sportul. “Am jucat mult timp în Regie. Este momentul să plec. Am aşteptat destul, însă nu vreau să mă grăbesc şi să regret pe urmă”, ne-a spus ieri Curelea. Atacantul susţine că nu este speriat de posibilitatea de a-l avea patron pe vulcanicul Gigi Becali.
“Nu ştiu nimic concret de Steaua. Vara este lungă, perioada de transferări mai durează. Nu cred că la Steaua este chiar aşa presiune, cum se vorbeşte la televizor şi se scrie prin ziare. Aş putea să fac faţă la Steaua, dacă ar fi cazul”, a afirmat “vârful” aflat şi în atenţia lui Victor Piţurcă la echipa naţională.
Curelea a fost remarcat de Gică Hagi, cel care l-a sfătuit pe Gigi Becali să-l cumpere pe jucătorul Sportului. “Bomberul” spune că a mai avut ocazii de a se transfera, dar propunerile nu au fost avantajoase.
“Niciodată nu a venit o ofertă concretă care să ajute clubul şi să mă ajute şi pe mine. Nu am avut frustrări pentru că nu am plecat. Colegii mei care au plecat de-a lungul timpului, Costin Lazăr, Gigel Bucur, Ionuţ Mazilu, erau mai mari decât mine”, a încheiat Curelea.
74 de goluri
a marcat atacantul Costin Curelea pentru portul Studenţesc de-a lungul carierei. El joacă pentru “studenţi” din 2003
evz.roJuly 6, 2011 at 11:25 am #90436ashone
Memberhttp://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/startul-ligii-1-pe-22-iulie-vom-avea-din-nou-tur-prelungit-cu-18-etape-vezi-aici-programarea-rundelor-din-noul-sezon-8448343
din pacate nu e si tintarul ligii.o zi buna.July 7, 2011 at 8:25 am #90438ovidiu
Member@ngm wrote:
PRIMA ETAPA JUCAM IN DEPLASARE !!!
LA CHIAJNA
ETAPA 2 ACASA CU CEAHLAUL
Program destul de usor in primele etape: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/steaua-debuteaza-cu-doua-nou-promovate-vointa-sibiu-d-si-mioveni-a-246581.html
July 7, 2011 at 9:50 am #90439ngm
MemberRomânia Under-19 a pierdut amicardut amicalul cu Sportul, scor 2-3
Reprezentativa Under-19 a României continuă pregătirea pentru turneul final al campionatului european, ce se va desfăşura la noi în ţară în perioada 20 iulie – 1 august.Echipa pregătită de Lucian Burchel a pierdut astăzi în faţa Sportului Studenţesc, scor 2-3, dar în echipa “studenţilor” s-au regăsit foarte puţini din jucătorii folosiţi de Gheorghe Mulţescu în sezonul trecut. Pentru reprezentativa de tineret a României au marcat Buş (min 22) şi Roman (min 88). De cealaltă parte, golurile Sportului au fost marcate de Tîrnăcop (20), Nicola (30, pen) şi Antohe (47).
România a început în următoarea formulă: Brănescu – Peteleu, Remeş, Avrămia, Murgoci – Cîrstocea, Benzar, Stanciu – Serediuc, Buş, Herghelegiu.
Sportul Studenţesc: Samoilă – Beţa, Ciobanu, Lungu, Poppa – Târnăcop, Cruceru – Nicola, Stancu – Chihaia, L. Dobre. Au mai jucat: Viciu, Truţă, Cheţan. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.July 7, 2011 at 10:24 am #90440ashone
Member@ngm wrote:
PRIMA ETAPA JUCAM IN DEPLASARE !!!
LA CHIAJNA
ETAPA 2 ACASA CU CEAHLAULPAI SA FACEM TABELU’ CU EXCURSIA LA CHIANJA. IO VIU CU STEAGU ALA NOU. O ZI BUNA, TRAISCA VIILE ROMANESTI! NU CONSUMATI PRODUSE STRAINE! INCURAJATI PRODUCTIA AUTOHOTONA!!!!!!!!! O ZI BUNA! TRAIASCA FETEASCA REGALA CU SIFON! SA TRAIESTI SIRE CU OCAZIA NOULUI CAMPIONAT SI SA TII FORUMU’ VIU! SI CIND VII P-ACI ADA O CERBOAICA, CA RADU NU A GASIT MORSE DISPONIBILE IN SUEDIA AIA… :-* :-*
July 7, 2011 at 11:17 am #90441ngm
MemberULTIMA şansă, doar o iluzie pentru Poli! ASTA e decizia care poate îngropa toate speranţele bănăţenilor
Timişoara aşteaptă decizia TAS pentru a şti dacă va juca în Liga 1 şi în sezonul viitor! Bănăţenii mai au de aşteptat până pe 13 iulie, dar semnele nu sunt deloc bune pentru Poli! O altă echipă care şi-a căutat dreptatea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv nu a avut câştig de cauză şi va juca în liga a doua!
TAS şi-a declinat competenţa în cazul grecilor de la Iraklis Salonic, însă se va ocupa în continuare de dosarul privind retrogradarea alb-albaştrilor.
Precum şefii Timişoarei, şi liderii de la Salonic au insistat ca decizia retrogradării să fie revocată până când va sosi un răspuns definitiv de la forul din Elveţia.
Federaţia din Grecia a lămurit rapid problema. “Cei de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne nu ne-a cerut să nu validăm sau să suspendăm această decizie a retrogradării clubului din Salonic, ci doar au oferit un termen suplimentar pentru depunerea tuturor actelor”
Şi moldovenii de la CF Găgăuzia Comrat au avut aceleaşi probleme ca bănţenii: au fost retrogradaţi de Federaţia Moldovenească
July 7, 2011 at 11:32 am #90442ngm
MemberAM BELIT-O !!!
Sportul Studenţesc, prima echipă rămasă fără antrenor Gigi Mulţescu renunţă la post
Vasile Şiman nu s-a pus de acord cu Gigi Mulţescu
Nici nu a început campionatul şi Sporul a rămas fără antrenorul principal. Gigi Mulţescu nu a fost convins de Vasile Şiman să continue pe banca Sportului, iar amicalul de diseară, contra nou-promovatei CS Mioveni, va fi ultima acţiune pe care o conduce pe această funcţie.Formaţia din Regie, picată în B conform clasamentului, dar rămasă în prima ligă datorită retrogradării Gloriei Bistriţa şi a Politehnicii Timişoara, va pleca mîine în cantonamentul din Austria, însă nu se ştie cu ce “principal”.
“Aşa cum am vorbit la început, mandatul meu se încheie cu acest prim stagiu de pregătire. Am purtat mai multe discuţii cu Vasile, dar n-am ajuns la o înţelegere. Nu ştiu ce va fi de acum înainte. Oricum, eu mai am de primit nişte bani din campionatul trecut”, a declarat Gigi Mulţescu pentru GSP.ro.
În sezonul trecut, Mulţescu a condus echipa 12 meciuri. Pretenţiile sale nu erau foarte mari, 5.000 de euro pe luna, probabil cel mai mic contract din prima ligă alături de cel al lui Ciobotariu la Dinamo, care va primi tot 5.000 de euro pe lună, dar nici aşa Vasile Şiman nu a fost de acord.
July 7, 2011 at 12:17 pm #90443July 7, 2011 at 8:31 pm #90444ngm
MemberEXCLUSIV Curelea, ca şi transferat la Steaua!
Curelea e cu un pas în curtea SteleiSteaua se mişcă repede după plecarea lui Bilaşco în China şi e foarte aproape de transferul lui Curelea!
Gazeta Sporturilor a scris luni în exclusivitate despre tratativele dintre Gigi Becali şi Vasile Şiman pentru trecerea atacantului în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor a oferit mai întîi 500.000 de euro, apoi 1,3 milioane de euro, dar şeful Sportului a refuzat de fiecare dată, pretinzînd că “vîrful” în vîrstă de 27 de ani valorează mai mult.
Sursele gsp spun că Becali a reluat discuţiile cu Şiman şi că părţile sînt foarte aproape de o înţelegere, acum punîndu-se la punct ultimele detalii ale transferului!
Marius Bilaşco (30 de ani) a părăsit astăzi cantonamentul Stelei din Austria şi a plecat în China, după ce a bătut palma cu formaţia Tianjin Teda.
July 8, 2011 at 7:03 am #90445cameliu
MemberNe intarim:
“Lupul Singuratic” nu mai plânge după Unirea! Înfocatul suporter s-a “transferat” la o altă echipă
Celebrul personaj, “Lupul Singuratic”, cel mai înfocat fan al fostei campioane, Unirea Urziceni, nu-şi va abandona obiceiul de a fi prezent la meciuri în fiecare weekend, în ciuda faptului că echipa sa de suflet s-a desfiinţat.
“Îmi plac trei echipe: Sportul, Târgu Mureş şi Rapid. Cred că o să mă orientez către Giuleşti, deşi torţa aceea care a lovit o fată m-a cam dat înapoi”, afirmă Constantin Leonard, în timp ce tricoul cu campiona României 2008-2009 tremură pe el.
“Lupul” a însoţit echipa ialomiţeană în toate deplasările, nu de puţine orii fiind singurul suporter al oaspeţilor. Din sezonul următor, “studenţii” sunt cei ce-l vor avea în tribună pe carismaticul suporter, câştigând duelul cu mult mai galonaţii giuleşteni.
“Voi însoţi peste tot echipa Sportul Studenţesc. Deja îmi pregătesc bannerele. Îmi voi schimba şi porecla de “Lupul”! Aş fi mers şi la Rapid, pentru că îmi place această echipă, dar în deplasări m-ar fi băgat jandarmii în ţarc, împreună cu restul galeriei, iar mie nu-mi place asta. Pentru mine, fotbalul e un spectacol”, a spus “Lupul singuratic”, al cărui tată, Mihai Constantin, a jucat pe vremuri la Unirea, fiind şi membru fondator al clubului.
July 8, 2011 at 10:58 am #90446dragos
MemberGigi e aproape să bată palma cu Şiman pentru golgeterul Sportului şi îl aşteaptă împrumut pe brazilianul de la ŢSKA Sofia.
Steaua îşi schimbă atacul cu puţin timp înaintea startului sezonului. Costin Curelea şi Junior Moraes, atacanţii pentru care Becali negociază de mai multă vreme, vor deveni roş-albaştri în perioada următoare. Gigi a discutat cu Şiman pentru vîrful Sportului şi sînt şanse foarte mari ca transferul să se facă zilele viitoare.
Iar Moraes urmează să fie împrumutat un an de la ŢSKA Sofia, gruparea cu care a semnat acum trei săptămîni. De ce-i vrea Steaua pe amîndoi? Brazilianul are nevoie de cel puţin o lună înainte să devină apt pentru un meci întreg. El n-a mai jucat o partidă oficială de acum opt luni, din cauza litigiului în care Bistriţa şi Metalurg Doneţk mai sînt implicate şi acum.
Despărţirea de Bilaşco s-a produs ieri după-amiază, cînd fotbalistul de 30 de ani a părăsit cantonamentul şi a plecat în China, să semneze cu Tianjin Teda, o formaţie clasată pe locul 9 în prima ligă de acolo. Bogdan Mara a intermediat transferul. Mara şi Bilaşco sînt prieteni, iar fostul dinamovist a jucat şi el pentru clubul la care l-a dus pe “Bilă”.
“Moraes va semna cu Steaua, sută la sută! Pe Bilaşco l-am lăsat să plece, oricum el era în ultimele şase luni de contract şi putea semna cu oricine” (Gigi Becali, patron Steaua)
9 goluri a marcat Curelea pentru Sportul în sezonul trecut, în care “studenţii” au terminat ultimii în clasament
July 8, 2011 at 12:11 pm #90447ngm
MemberTAS-ul promite să judece cazul Timişoarei înainte de startul sezonului
Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a anunţat astăzi, pe siteul oficial, că a acceptat dosarul de contestare a deciziei de neacordare a licenţei pentru cele trei cluburi româneşti: Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor.TAS va judeca acest caz pe 13 şi 14 iulie, iar un răspuns urmează să fie dat pînă la 22 iulie. În cazul unei decizii favorabile, cele trei echipe se vor regăsi la startul sezonului de Liga 1. De asemenea, timişorenii vor afla dacă vor fi reprimiţi în cupele europene, ei reuşind să obţină calificarea în preliminariile Ligii Camponilor la finalul stagiunii trecute.
Oficialii de pe Bega sînt decişi ca, în cazul în care decizia TAS le este favorabilă, să schimbe toată componenţa comisiei de licenţiere şi să ceară daune din partea Federaţiei, susţinînd că prejudiciul adus echipei pînă acum este de aproape 12 milioane de euro.
DEGEABA! ISI VA DECLINA COMPETENTA
NU INTRA IN CONTRADICTIE CU UEFAJuly 8, 2011 at 1:09 pm #90448cameliu
MemberLiga 1 | Incertitudine pe banca Sportului
Şumudică nu mai vine la Sportul! Mulţescu merge în Austria, dar nu ştie nici el dacă va rămâne: “Discutăm la revenire”
Deşi se afla în negocieri avansate cu Sportul Studenţesc pentru a prelua banca grupării din Regie, Marius Şumudică nu a mai ajuns la un acord cu Vasile Şiman şi îşi va căuta un alt angajament.Conform unor surse din cadrul clubului, Şumudică nu s-a înţeles cu Vasile Şiman în privinţa salariului pe care urma să îl încaseze. Antrenorul primea la Rapid 120.000 de euro anual.
În aceste condiţii, studenţii vor pleca în pregătiri în Austria tot sub comanda tehnicianului Gigi Mulţescu, însă acesta nu este convins că va continua la cârma “studenţilor”: “Plec cu echipa în cantonament, dar când ne vom întoarce voi avea o discuţie decisivă cu domnul Şiman. Voi vedea atunci dacă voi rămâne la Sportul”, a spus Mulţescu pentru ProSport. Antrenorul are oferte din Turcia de la Antalyaspor şi de la echipe din liga a doua.
July 8, 2011 at 2:30 pm #90449cameliu
MemberCateva jocuri le vom juca pe nouls tadion!
situ frf:Azi, 8 iulie a.c., a avut loc, la Casa Fotbalului, o nouă ședință a Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, care a hotărât, printre altele:
1. A aprobat, cu 10 voturi pentru și două împotrivă, solicitarea președintelui Federației Române de Fotbal, de a propune Adunării Generale a FRF declararea ca persona non grata a domnului Marian Iancu. Pentru accesarea solicitării, apăsați aici
2. A aprobat Convenția anuală dintre FRF și LPF pentru sezonul competițional 2011-2012
3. A aprobat ca, pentru a face un pas spre normalizarea climatului din fotbalul nostru și de a readuce civilizația pe stadioanele din România, jocurile dintre echipele, ce vor fi programate în etapele a 4-a, a 8-a, a 12-a, a 16-a, a 20-a, a 24-a, a 28-a și a 32-a ale campionatului Ligii I, ediția 2011-2012, să se dispute, conform unui regulament special, în cuplaj, pe Național Arena din București.
July 8, 2011 at 5:29 pm #90437ngm
MemberCA LA NOI…………LA NIMENI !!!
HAOS TOTAL! Se reface programul Ligii I! Vezi motivul halucinant oferit de Sandu
UPDATE Liga I e liga tuturor posibilităţilor, iar echipele din campionat nu ştiu încă pe cine vor întâlni în prima etapă, cu doar două săptânmâni înainte de primul fluier.
Mircea Sandu a anunţat că întreg programul Ligii I va fi refăcut, pentru a putea rearanja partidele dintre echipele bucureştene.
“Vorbim de cuplajele inter-bucureştene! Rapid – Sportul şi Dinamo – Steaua, de exemplu. Nu mă certaţi pe mine pentru ce a apărut pe site-ul Federaţiei. Nu ştiu ce scrie acolo. Etapele 4, 8, 12 şi 16 au fost alocate meciurilor dintre echipele inter-bucureştene. Deci se vor trage din nou la sorţi etapele. Va fi refăcut tot programul Ligii I”, a declarat Mircea Sandu la gstpv.
FRF a anunţat astăzi că formaţiile din Bucureşti îşi vor împărţi “Naţional Arena” în noul sezon. Ultima dată când formaţiile din Bucureşti au jucat în aceeaşi zi, pe acelaşi stadion a fost acum 25 de ani, însă Federaţia a anunţat astăzi că va reînvia tradiţia. Cele mai interesante vor fi etapele 16 şi 32, când pe “Naţional Arena” se vor disputa partidele Rapid – Sportul şi Dinamo – Steaua.
“Comitetul executiv a aprobat ca, pentru a face un pas spre normalizarea climatului din fotbalul nostru şi de a readuce civilizaţia pe stadioanele din România, jocurile dintre echipele, ce vor fi programate în etapele a 4-a, a 8-a, a 12-a, a 16-a, a 20-a, a 24-a, a 28-a şi a 32-a ale campionatului Ligii I, ediţia 2011-2012, să se dispute, conform unui regulament special, în cuplaj, pe Naţional Arena din Bucureşti”, se anunţă pe site-ul FRF.
Iată ce partide vor fi jucate în “cuplaj” în noul sezon
Etapa 4 Rapid – Concordia Chiajna, Sportul – Dinamo;
Etapa 8 Rapid – CFR Cluj, Sportul – Steaua;
Etapa 12 Rapid – Astra, Sportul – Pandurii Tg. Jiu;
Etapa 16 Rapid – Sportul, Dinamo – Steaua;
Etapa 20 Rapid – Petrolul; Sportul – Braşov;
Etapa 24 Rapid – Dinamo, Sportul – Mioveni;
Etapa 28 Rapid – Steaua, Sportul – Gaz Metan Mediaş
Etapa 32 Steaua – Dinamo, Sportul – Rapid
* lista va suferi modificari majore, dupa noua tragere la sorţi a ţintarului Ligii I
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.