Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 242 total)
  • Author
    ngm
    Member

Începe o nouă telenovelă! Varga, din nou la Sportul: “Sigur nu rămân aici!”

Dacian Varga a plecat astăzi cu Sportul Studenţesc în cantonamentul din Austria, dar spune că startul campionatului nu îl va prinde în Regie. Mijlocaşul a revenit în ţară după ce împrumutul la Kuban a expirat şi Vasile Şiman nu s-a înţeles cu gruparea din Rusia pentru un transfer definitiv.

“Vă spun sigur că nu voi rămâne la Sportul. Merg în cantonament cu ei doar ca să mă pregătesc. Dacă domnul Şiman nu a acceptat ofertele de la Kuban înseamnă că el crede că valorez mai mult”, a declarat Dacian Varga.

Alături de jucătorii Sportului, în Austria a plecat şi fostul rapidist Costin Lazăr.

“Dacă eram eu patron la Kuban, aş fi dat banii ca să-l iau pe Varga”, Dan Petrescu.

dragos
    Member

FRF a anunţat pe site-ul oficial reintroducerea în Liga 1 a cuplajelor pe Naţional Arena, asta însemnînd că programul stabilit deja pentru sezonul viitor va fi dat peste cap.

“Vom face o nouă tragere la sorţi”, anunţă Mircea Sandu. VIDEO mai jos.

Cel mai modern stadion din România ar putea găzdui din patru în patru etape două partide de pe teren propriu ale formaţiilor bucureştene în aceeaşi zi. ”Meciurile ce vor fi programate în etapele a 4-a, a 8-a, a 12-a, a 16-a, a 20-a, a 24-a, a 28-a şi a 32-a ale campionatului Ligii I, ediţia 2011-2012, se vor disputa, conform unui regulament special, în cuplaj, pe Naţional Arena”, anunţă frf.ro.

Comitetul Executiv vede această hotărîre drept ”un pas spre normalizarea climatului din fotbalul nostru şi de a readuce civilizaţia pe stadioanele din România”.

Care sînt problemele?

1. Suporterii
    Cuplajele dorite de FRF înseamnă că am putea avea galeriile celor 3 echipe rivale din Capitală pe acelaşi stadion în aceeaşi zi. Cum în ultimele sezoane, numărul incidentelor s-au mărit la întîlnirile dintre Steaua, Dinamo şi Rapid, Jandarmeria s-ar putea opune acestei idei.

2. Banii
    Marea problemă o reprezintă finanţele. Pentru fiecare meci, Primăria Capitalei cere 37.000 de euro, sumă acoperită de Steaua (meciurile din campionat şi din Europa League), Rapid şi Dinamo (ambele pentru meciurile din Europa League). Cum Federaţia vrea cuplaje în 8 etape, pentru cele 16 meciuri ar trebui plătită suma totală de 592.000 de euro.

Dinamo şi-a dorit să evolueze şi în campionat pe Naţional Arena, dar s-a speriat de preţul chiriei, în timp ce Sportul nu are resursele financiare necesare. Singura soluţie ar fi ca toate costurile să fie acoperite de FRF.

3. Acordul cluburilor
    Steaua deja are parafat contractul pentru a evolua în meciurile de pe teren propriu pe noul stadion. Rămîne de văzut însă în ce măsură vor alege rapidiştii să părăsească Giuleştiul pentru a evolua ”acasă” într-o zonă recunoscută pentru numărul mare de suporteri dinamovişti.

Care ar fi cuplajele
    Etapa IV
    Rapid – Concordia Chiajna
    Sportul – Dinamo
    Etapa VIII
    Rapid – CFR Cluj
    Sportul – Steaua
    Etapa XII
    Rapid – Astra
    Sportul – Pandurii
    Etapa XVI
    Rapid – Sportul
    Dinamo – Steaua
    Etapa XX
    Rapid – Petrolul
    Sportul – Braşov
    Etapa XXIV
    Rapid – Dinamo
    Sportul – Mioveni
    Etapa XXVIII
    Rapid – Steaua
    Sportul – Gaz Metan
    Etapa XXXII
    Steaua – Dinamo
    Sportul – Rapid

Mircea Sandu: ”Facem o nouă tragere la sorti”

ngm
    Member

Dorinel are o armă secretă pentru supercupă:”Îl vreau pe Costin Lazăr”
    Dorinel îşi doreşte ca la meciul cu Steaua din Supercupă să-l aibă pe Costin Lazăr în echipa sa

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu face ultimele pregătiri pentru Supercupa cu Steaua, de pe 17 iulie. Munti spune că şi-ar mai dori cîţiva jucători noi, Costin Lazăr fiind în fruntea listei

“Eu sînt mulţumit de evoluţiile echipei mele. Ne pregătim intens pentru a fi în cea mai bună formă la meciul contra Stelei din Supecupă. E adevărat că îl vreau pe Costin Lazăr. Eu ştiu ce pretenţii are el. Mai sînt şi alţii pe care i-aş vrea la Galaţi. Nu este încă sigur transferul lui Lazăr. Eu vreau doar jucători din România, pentru că îi cunosc cel mai bine.”, a declarat Dorinel Munteanu la Radio GSP.

cameliu
    Member

Prosport:

Miercuri, Kuban Krasnodar are programat un amical cu Sportul Studenţesc, la Salzburg. În precedentul meci al cantonamentului din Austria, “studenţii” au trecut cu 3-1 de naţionala Uzbekistanului (goluri Ferfelea, Stancu şi Bălan).

ngm
    Member

Vand tricouri pentru a-l lua pe Varga

Suporterii echipei ruse au propus conducerii clubului Kuban sa scoata la vanzare tricouri cu numele lui Varga, iar din banii castigati astfel sa-i plateasca transferul.
    Dupa un tur de campionat petrecut la Kuban Krasnodar, Dacian Varga s-a vazut nevoit sa revina la Sportul, in urma unor neintelegeri intre cele doua grupari privind transferul fotbalistului. In ciuda faptului ca a jucat doar un tur de campionat, mijlocasul a reusit sa isi atraga relativ repede simpatia suporterilor “galben-verzilor”. Doar ca diferenta dintre cerere si oferta a facut ca internationalul roman sa iasa din calculele conducerii echipei antrenate de Dan Petrescu, iar sansele ca Varga sa mai ajunga la Krasnodar sunt minime.
    Acest lucru i-a infuriat la culme pe fanii lui Kuban, care
    s-au atasat de mijlocasul roman, propunandu-i, la un moment dat, chiar sa fie capitan. Rusii au venit cu o oferta catre conducere pentru a face rost de banii necesari achizitionarii lui Varga, pe care Siman cere 2,5 milioane de euro. Suporterii doresc ca oficialii echipei sa comercializeze tricouri cu numele fotbalistului, iar banii stransi sa-i adauge la oferta de un milion de euro pe care Kuban a inaintat-o.

cancan

ngm
    Member

BRAVO SIMAN !!!
    http://tv.gsp.ro/iman-este-sigur-c-Sportul-va-r-m-ne-n-Liga-1-Indi-19385.html de vazut !!!

Şiman este sigur că Sportul va rămîne în Liga 1: “Indiferent ce decizie dau cei de la TAS, Poli şi Gloria nu vor primi licenţa”

Vasile Şiman, finanţatorul Sportului Studenţesc, a declarat la emisiunea Versus, pe Gsp TV, că decizia TAS nu va schimba soarta lui Poli sau a Bistriţei. “TAS-ul nu poate să dea o decizie care să ne scoată din prima Ligă, chiar dacă ei dau dreptate cluburilor tot nu pot acorda licenţe. Nu există o speţă TAS în istorie care să acorde licenţa”

ngm
    Member

SPORTUL – SUMQUAYIT 7 – 1

Pentru început, Gigi Mulţescu a trimis în teren următorul unsprezece: Niculescu, Beţa, Alin Raţiu, Vasile Nicola, Cheţan, Stancu, Irimia, Nae, Leonard Dobre, C-tin Stoica, Cioranu

Au marcat: Leonard Dobre (min. 29), C-tin Stoica (min.30), Stelian Stancu (min.53), Nicola (min. 60), Ferfelea (min. 68), Tibi Bălan (min.82), Curelea (min. 86)

Într-un meci amical, de vară, Sportul Studentesc a făcut spectacol cu azerii de la Sumqayit!

Chiar dacă adversarii au fost cei care au deschis scorul, Sportul a reuşit să marcheze 2 goluri consecutive, în min. 29 şi 30, şi să preia conducerea.

Dacă la pauză scorul era 2-1, în partea a doua a jocului, studenţii au dovedit un nivel superior faţă de adversar, au dominat, şi-au creat ocazii şi au marcat încă 5 goluri- ultimul dintr-o foarfecă spectaculoasă reuşită de Curelea, la a treia încercare de a înscrie!

La finalul partidei, azerii au rămas cu golul marcat în prima repriză, iar studenţii au înscris nu mai puţin de 7. Scor final: 7-1.

vedeti rezumatul http://www.digisport.ro/sportul-sumqayit-7-1/

ngm
    Member

SPORTUL-“Kuban” Krasnodar 2-5

NIMENI DIN TARA NU RELATEAZA DE ACEST MECI.
    TRADUCERE APROXIMATIVA PRIN GOOGLE
    PENTRU ORIGINAL SI REZUMAT VIDEO
    VIZITATI http://fckuban.ru/index/

Colectarea celui de al doilea meci de testare german “Kuban”, a avut loc la acompaniament de acest uragan. Ploaie cuplat cu furtună şi nori bleskavshimi aici şi acolo de fulgere pune în pericol meci. Dar meciul a avut loc, să rivali şi a trebuit să lupte nu doar cu adversarul, dar cu elementele.

În primele 15 minute, în funcţie de rezultat, este mai în măsură să echipa romaneasca. De fapt, “Kuban”, mai mult control al mingii, dar a ratat din cauza propriile greşeli, sau mai degrabă “dublu” de acestea. Alternativ Armash Tlisov păcătuit şi transmisiile inexacte decât folosit Bălan, cu pedeapsa a lovit Budakova poarta.

Pierdute gol provoca verde-gălbui, care au continuat să rămânem la linia lor ofensivă. Foştii colegi de la campionat a fost destinat să dezamăgească Traore: După atacul nu flancul stang şi transferul ulterior la minge Marcos Uren atins, şi Traore în lupta cu apărătorilor a reuşit să contrabandă cu bombă la tinta – 1:1.

După pauză, “Kuban”, a adăugat ea brusc Traore,. În mod repetat, ameninţând să poarta de rezultatul obţinut cu 56 de minute, după care a emis un dublu treci izschnogo Marcos Uren, şi după 10 minute a dat cale de a calma câmpul Serghei Davidov.

Cu toate acestea, adversarii de pace nu sunt întotdeauna lipsit, şi pasiunile a fugit de mare pe teren. Deci, prea activă opri Skvernyuka în luarea pedeapsa ilegale, pentru care Sportul jucători “pedepseşte Serghei Davydov, convertit.

Literalmente un minut mai târziu, în Centru de lupta devine lovit în faţă Vladislav Kulik, după care mijlocaşul nu mai poate continua jocul şi părăseşte terenul, însoţit de medicii clubului, care nu au fost încă pentru a determina gradul de severitate al prejudiciului. Vlad, care la înlocuit pe Michael Komkov plăteşte rival în fotbal, posta o poarta două goluri fin – atât cu transferul de Skvernyuka aceeaşi.

Singurul lucru care lipseste română puterea echipei – al doilea obiectiv de prestigiu, autorul care a fost dupa un colţ Ratiu. Ca urmare, al doilea meci în colecţia germană a “Kuban”, este de completare, de asemenea, ruta de a adversarului, obţinerea unui acoperi într-o formă solidă de Kulik prejudiciu.

“Kuban” – “Sportul STUDENTSESK” (Bucureşti), 5-2
    Goluri: Traore, 40, 56, Davidov, 73 – din penalty, Komkov, 81, 84 – Balan, 15, Ratiu, 83.
    “Kuban” (Krasnodar): Budak, Zhavnerchik, Armash, Zela, Kozlov, Bucur (Bugaev, 74), Kulik (Komkov, 74), Tlisov (Skvernyuk, 65), Maksimov (Fidler, 65), Marcos Uren, Traore ( Davydov, 65).
    Judecător: Schwab Nobart (Salzburg)
    13 iulie 2011, Vayerzee, stadionul “Shporttsentrum Auge”, 21 de grade, ploaie.

ngm
    Member

AM GASIT IN SPORT.RO

Dan Petrescu n-a avut mila de studenti! Kuban 5-2 Sportul! Vezi cine a fost omul meciului:

N-a fost nimic amical in amicalul Sportului cu echipa lui Dan Petrescu!

Kuban a castigat cu 5-2 jocul cu studentii. Traore a reusit dubla! Echipa lui Petrescu se pregateste pentru meciul din Cupa, cu Dinamo Bryansk, pe 17 iulie! In campionat, Kuban a terminat pe 6 prima parte a sezonului, la 10 puncte de liderul CSKA Moscova!

Au marcat: Traore, 40, 56, Davidov, 73 – penalty, Komkov, 81, 84 ///// Balan, 15, Ratiu, 83.

Cum a jucat Kuban:
    “Kuban” (Krasnodar): Budak, Zhavnerchik, Armash, Zela, Kozlov, Bucur (Bugaev, 74), Kulik (Komkov, 74), Tlisov (Skvernyuk, 65), Maksimov (Fidler, 65), Marcos Uren, Traore ( Davydov, 65).

Au fost 22 de grade la meci.

ngm
    Member

Iată care sunt televizările primelor trei etape data si ora

Etapa I

Vineri, 22 iulie

Ceahlăul Piatra Neamţ – Pandurii Târgu Jiu, ora 18.30 – Digi TV

Dinamo Bucureşti – FCM Târgu Mureş, ora 20.20 – Antena 1

CS Mioveni – Universitatea Cluj, ora 22.00 – Digi TV

Sâmbătă, 23 iulie

Voinţa Sibiu – Steaua Bucureşti, ora 17.00 – Digi TV

Duminică, 24 iulie

Rapid Bucureşti – FC Vaslui, ora 18.30 – Digi TV

CFR Cluj – Astra Ploieşti, ora 21.30 – Digi TV

Luni, 25 iulie

FC Braşov – Gaz Metan Mediaş, ora 18.30 – Digi TV

Concordia Chiajna – Sportul Studenţesc, ora 19.00 – Dolce TV

Petrolul Ploieşti – Oţelul Galaţi, ora 21.30 – Digi TV

Etapa a II-a

Vineri, 29 iulie

Sportul Studenţesc – Ceahlăul Piatra Neamţ, ora 18.30 – Digi TV

Sâmbătă, 30 iulie

FCM Târgu Mureş – CFR Cluj, ora 18.30 – Digi TV

Universitatea Cluj – Rapid Bucureşti, ora 20.20 – Antena 1

FC Vaslui – Petrolul Ploieşti, ora 22.00 – Digi TV

Duminică, 31 iulie

Astra Ploieşti – Voinţa Sibiu, ora 18.30 – Digi TV

Steaua Bucureşti – CS Mioveni, ora 20.15 – Dolce TV

Gaz Metan Mediaş – Dinamo Bucureşti, ora 21.30 – Digi TV

Luni, 1 august

Pandurii Târgu Jiu – FC Braşov, ora 18.30 – Digi TV

Marţi, 2 august

Oţelul Galaţi – Concordia Chiajna, ora 20.30 – Digi TV

Etapa a III-a

Vineri, 12 august

CS Mioveni – Astra Ploieşti, ora 18.45 – Digi TV

CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş, ora 20.30 – Gsp TV

Sâmbătă, 13 august

Concordia Chiajna – FC Vaslui, ora 18.30 – Digi TV

Petrolul Ploieşti – Rapid Bucureşti, ora 20.15 – Dolce TV

Dinamo Bucureşti – Pandurii Târgu Jiu, ora 21.30 – Digi TV

Duminică, 14 august

Ceahlăul Piatra Neamţ – Oţelul Galaţi, ora 18.30 – Digi TV

Steaua Bucureşti – Universitatea Cluj, ora 20.30 – Digi TV

Luni, 15 august

Voinţa Sibiu – FCM Târgu Mureş, ora 18.30 – Digi TV

FC Braşov – Sportul Studenţesc, ora 21.30 – Digi TV

ngm
    Member

Piţurcă e cauza: Gigi Becali anunţă încă şase transferuri! “Am dat 500 de mii pe Varga! Acum o să fim favoriţi!”

ihai Stoica şi Levi spun că mai au nevoie de încă patru jucători, Gigi Becali îi linişteşte şi spune că Moraes şi Prepeliţă vor veni sigur, dar crede că şi Bourceanu va fi convins în cele din urmă. Jignit de afirmaţia lui Piţurcă, cel care a spus că Oţelul e favorită în Supercupă, patronul Stelie spune că va face nu patru, ci şase transferuri: “Am făcut ofertă pentru Varga”

“O să vedem spre final, atunci când te baţi acolo. Nu am nicio emoţie pentru Supercupă. Sunt unii oameni cărora răutatea le umbreşte viziunea şi nu mai văd bine fotbalul. Dacă aşa vede Piţurcă, e treaba lui, dar cum să spui că Oţelul e favorită”, a declarat Gigi Bceali la gsptv

“Moraes şi Prepeliţă vor veni sigur!”

“Moraes, Prepeliţă vor veni sigur! E posibil, dar nu ştiu în ce procent, să vină şi Bourceanu! Eu m-am înţeles şi cu Marian Iancu, dar să vedem ce vrea şi băiatul. Dar eu cred că va veni în cele din urmă”, a mai spus Becali.

“Vreau şase jucători, ca să fim favoriţi şi în opinia lui Piţurcă”

“L-am vrut şi pe Varga, am dat 500 de mii pe el, dar Siman mi-a zis că sunt departe. Eu cred că Şiman speră să mai facă ce a făcut cu Mazilu, de a luat vreo trei milioane pe el. Eu vreau să iau şase jucători, nu patru, dar deocamdată nu ştim pe cine. Asta o spun ca să devenim favoriţi în viziunea lui Piţurcă. Vreau să ne facă favoriţi Piţurcă. Declaraţiile lui sunt aiurea”, a mai spus Becali

ngm
    Member

Varga e prea scump pentru Steaua. Şiman: “Credeam că Gigi se îmbracă de la magazine de lux, nu de la Metro”

Revenit la Sportul după împrumutul de la Kuban Krasnodar, Dacian Varga este curtat insistent de Steaua. Patronul Sportului, Vasile Şiman, este dezamăgit de oferta de 500 de mii de euro pe care Gigi Becali i-a făcut-o în schimbul fotbalistului

“Credeam că Gigi se îmbracă de la magazinele de lux, nu de la Metro. Poate şi-a schimbat magazinul. Nu se poate negocia dacă oferă un preţ necorespunzător, dacă oferea un preţ bun, negociam. Eu am refuzat şi alte oferte de 500 de mii. Steaua poate a făcut cele mai bune achiziţii şi nu le mai trebuie jucători. Eu discut cu orice echipă, dar le spun că nu-mi convine oferta.Eu fac ce este cel mai bine pentru Sportul”, a spus Vasile Şiman la Contraatac, pe GSP TV.

“Steaua ia jucători pe simpatii”

Şiman îi ironizează pe stelişti, despre care spune că nu pot fi disăuşi să ofere sume mari pe transferuri, pentru că avut încasări modeste în ultimii ani: “Dacă vor să se comporte ca un club mare, să arate ca un club mare. Steaua a luat jucători pe simpatii, nu pe criterii de valoare. Steaua n-are putere financiară, ca să ai putere financiară trebuie să iei bani din Champions League. Steaua,în ultimi ani, nu prea a luat bani de nicăieri”, a încheiat patronul Sportului Studenţesc

ovidiu
    Member

De pe sport.ro:

“Stelistii n-au de ce sa planga! Asta e lovitura care l-a schimbat pe Becali! Cele 5 nume care pot TREZI Steaua la viata:
    Steaua a pierdut primul trofeu al sezonului, dar e pe cale sa castige o echipa!

De mult n-au mai inceput stelistii atat de suparati un sezon! Becali s-a trezit ca din pumni dupa 0-1 cu Otelul in Supercupa, Levy a prins curaj si i-a cerut patronului sa ii rezolve o problema extrem de importanta: atacul!
    Fara Mihai Costea, care inca nu a fost legitimat inca, echipa ros-albastra sta in atac doar in Rusesu si Tatu. Becali a anuntat dupa Supercupa ca mai aduce 4-5 jucatori.
    Varga, Curelea, Ferfelea, Moraes si STRAINUL! Ele sunt numele care se aud tot mai des in discutiile dintre Meme, Levy si Becali. 3 dintre ei vor ajunge la Steaua, dupa ce Gigi si-a dat seama ca echipa nu va face fata un sezon intreg cu un lot incropit. STRAINUL este jucatorul al carui nume inca nu se stie. Meme si Levy se uita pentru un jucator tehnic, pe care sa se poata baza in fata portii.
    Steaua e ajutata si de programul campionatului. Joaca primul meci in deplasare la nou-promovata Vointa Sibiu si in urmatoatele 2 etape joaca acasa, cu Mioveni si U Cluj! … … …”

Oare chiar asa sa fie sau cei din presa nu prea mai au ce scrie?

ngm
    Member

EXCLUSIV TAS a decis: Hotărârea Comisiei de Apel rămâne valabilă! Timişoara, FC Bihor şi Bistriţa rămân în B

ovidiu
    Member

Stiri contradictorii:
    onlinesport.ro:
    “Oficial: TAS trimite Bistrita si Bihor in B. Timisoara mai spera

Tribunalul Sportiv de la Lausanne a respins, luni, memoriul echipelor Gloria Bistrita si FC Bihor, acestea urmand sa evolueze din sezonul urmator in Liga 2. O decizie in cazul Timisoarei va fi luata in scurt timp
    Presedintele echipei Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a anuntat ca a fost instiintat de TAS ca decizia prin care licenta le-a fost retrasa ramane in picioare. “Si noi, si Bihorul vom juca in Liga 2. De Timisoara nu stiu. Nu mai vreau sa vorbesc, sunt nervos, lasati-ma in pace”, a tunat Padureanu.
    Vom reveni cu detalii “

Apoi urmeaza:
    onlinesport.ro:
    “Oficial: TAS trimite Timisoara, Bistrita si Bihorul in Liga 2
    Tribunalul Sportiv de la Lausanne a respins, luni, memoriul echipelor Poli Timisoara, Gloria Bistrita si FC Bihor, acestea urmand sa evolueze din sezonul urmator in Liga 2.
    Vom reveni cu detalii “

Sper sa se inchei odata!

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 242 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.