Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › Stiri din presa – Sezon 2011-2012
- This topic has 241 replies, 21 voices, and was last updated 11 years, 3 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
July 18, 2011 at 11:12 am #90466
ngm
MemberDusan Uhrin (antrenor Poli Timişoara): “Este foarte trist. Nici nu ştiu ce să spun mai mult în aceste momente. Am sperat pînă în ultima clipă că vom juca în prima ligă. Ramîne de văzut ce se va întîmpla de acum înainte. Trebuie să mă întîlnesc cu domnul Iancu în zilele următoare să vedem ce avem de făcut de acum înainte”
July 18, 2011 at 11:16 am #90467ovidiu
Memberprosport:
EXCLUSIV TAS a decis: Hotărârea Comisiei de Apel rămâne valabilă! Timişoara, FC Bihor şi Bistriţa rămân în liga a doua
UPDATE! FRF a primit hotărârea Tribunalului de Arbitraj Sportiv! TAS a păstrat hotărarea Comisiei de Apel: Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor rămân în liga a doua!gsp:
E OFICIAL! TAS a respins apelul: Timişoara, Bistriţa şi Oradea, în “B”!
Timişoara, Gloria Bistriţa şi Oradea au primit verdictul pe careTAS trebuia să îl dea cu privire la primirea licenţei pentru sezonul 2011/2012. Dosarul celor trei echipe nu a fost aprobat de către Comisia de Licenţiere a Ligii 1 şi ca urmare, ele nu au primit drept de joc pentru noua stagiune, urmînd să evolueze în eşalonul secund.Concret, Poli şi Gloria rămîn fără licenţă, iar Bihorul nu are drept de promovare. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis să respingă cererea acestora de a primi licenţa.
Dusan Uhrin (antrenor Poli Timişoara): “Este foarte trist. Nici nu ştiu ce să spun mai mult în aceste momente. Am sperat pînă în ultima clipă că vom juca în prima ligă. Ramîne de văzut ce se va întîmpla de acum înainte. Trebuie să mă întîlnesc cu domnul Iancu în zilele următoare să vedem ce avem de făcut de acum înainte”
După zeci de amînări, TAS a fost nevoită să dea astăzi verdictul în cazul Timişoarei şi Gloriei Bistriţa, care nu au primit licenţa pentru noul sezon şi în cazul Oradei, care nu are drept de promovare.Chiar dacă decizia ar fi trebuit să vină pe 15 iulie, aceasta a fost amînată pînă astăzi.
– 14 iulie a fost ultima zi pentru audieri în dosarul licenţelorSe pare ca devine definitiva retrogradarea celor 3 echipe. Ramanem in prima liga. Sa fie de bun augur si sa facem o figura frumoasa.
July 18, 2011 at 11:29 am #90468ngm
MemberASTA ESTE !!!!!!!!!!
July 18, 2011 at 1:09 pm #90469ngm
MemberA renunţat la Sportul Studenţesc pentru UTA
UTA Arad şi-a asigurat, exact înaintea plecării în cantonamentul de la Moneasa, serviciile tânărului fundaş central, Alexandru Lungu. În vârstă de 20 de ani, Lungu a luat o decizie curajoasă prin venirea la echipa din Liga a II-a, după ce în această vară a făcut cantonamentul cu Sportul Studenţesc, bucureştenii propunându-i să se pregătească şi în cel de-al doilea tot cu ei.
“Am început pregătirea de vară acum 20 de zile cu Sportul. Am făcut un cantonament centralizat la Bucureşti, am jucat şi câteva meciuri amicale, iar cei de la Sportul mi-au propus să mă testeze şi în cel de-al doilea cantonament, cel din Austria. Atunci, împreună cu Daniel Chiriţă, am decis să vin la UTA şi cred că am făcut alegerea bună.”, spune fundaşul pentru Sport Arad.
Crescut de Petrolul şi Şcoala de Fotbal “Daniel Chiriţă”, Lungu s-a transferat la UTA după ce şi-a terminat contractul cu Conpet Ploieşti, acolo unde a evoluat meci de meci în sezonul trecut. Fotbalistul spune că se descurcă în banda dreaptă a defensivei, însă preferă un loc în centrul apărării.
“Recunosc că nu am prea jucat într-un system cu trei fundaşi centrali, dar mă voi acomoda. Dacă nu simţeam că nu pot face faţă în Liga a 2-a, la un club ca UTA, nu mai veneam aici. UTA este o echipă de mare tradiţie, care nu-şi poate propune decât să facă performanţă, iar asta e bine pentru mine. Vreau să progresez împreună cu acest club şi asta înseamnă să promovăm în Liga 1.”, mai spune Lungu.
July 26, 2011 at 1:38 pm #90470sorin
Member“Mesaje” de la Piţi! Cei pentru care Steaua a refuzat să pluseze merg la echipa naţională
“Mesaje” de la Piţi!
Oamenii pentru care Steaua a refuzat să pluseze merg la Naţională! Argentina a spus “pas” amicalului cu România, însă tricolorii se vor reuni oricum pentru mini-cantonamentul programat înainte de partida ce ar trebui să se joace pe 10 august.
ProSport a aflat că printre cei convocaţi se vor număra Curelea , Varga şi Bălan, adică trei fotbalişti ai Sportului Studenţesc. Cei trei fotbalişti au fost doriţi în această vară de Steaua, însă tratativele au picat rând pe rând, fie din cauza pretenţilor exagerate ale jucătorilor (Bălan), fie pentru că între cererea lui Vasile Şiman şi oferta lui Gigi Becali au existat diferenţe considerabile.
În aceste condiţii şi cum granzii nu prea oferă mai mult de două variante pentru Victor Piţurcă, este foarte posibil ca, în mod inedit, Sportul să devină la meciul cu Argentina lider al cluburilor care dau jucători la echipa naţională.
Conform unor apropiaţi ai lui Curelea, vârful de atac al “studenţilor” a şi fost informat de către selecţioner că se pun mari speranţe în el şi că se va lupta pentru titularizare la naţională cu Marica şi cu Mazilu
July 27, 2011 at 2:17 pm #90471dragos
Memberhehehe……..inteleg, ca sile “conduce” lupta anti-mitica……….deci, ni s-a urat de liga 1…..bun asa:
Rivalii lui Dumitru Dragomir îi pregătesc debarcarea şefului Ligii Profesioniste de Fotbal. Vasile Şiman, finanţatorul Sportului Studenţesc, a dezvăluit că s-au strîns deja şase semnături pentru convocarea Adunării Generale.
Intenţia şefilor de cluburi din Liga 1 este ascunsă însă în spatele scandalului pe drepturile tv. Planul este convocarea Adunării Generale pentru recalcularea banilor ce revin cluburilor din drepturile tv, dar adevăratul motiv e propunerea de schimbare a şefului Ligii.
“Dacă noi solicităm, Dragomir o să convoace Adunarea Generală. Sînt deja şase-şapte semnături, deci o să ajungă în faţa Adunării. Mioveniul nu a semnat pentru că nu a răspuns la telefon. Este voinţa cluburilor”, a spus Şiman.
Finanţatorul “studenţilor” a dezvăluit la GSPTV care este aparentul motiv pentru convocarea adunării generale.
“Este vorba de suma totală din drepturile tv care a fost împarţită. Există diferenţe între suma reală şi suma propusă în Adunarea Generală, ca procent şi ca sumă. Eu am ridicat o problemă, l-am sunat şi pe Vali Alexandru şi se făcea că nu ştie despre ce e vorba. Dragomir mi-a spus să strîngem minim şase şi i-am strîns”, a spus Şiman.
Oficialul “studenţilor” a continuat atacul la adresa lui Dragomir:
“Eu încerc să fac ceva pentru cluburi. Sportul are cel mai mic interes, echipa noastră oricum primeşte cei mai puţini bani. Nu toţi se tem de Dragomir, de exemplu domnul Ştefan are o părere foarte clară, sînt foarte mulţi care sînt de aceeaşi părere. Dacă în acea Adunare Generală s-a produs o eroare, o să ne adunăm iar să o îndreptăm”.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Dumitru Dragomir continuă dezvăluirile în cazul întîlnirii de taină a lui Gigi Becali cu patru dintre şefii din Liga 1, prin care şeful Stelei a încercat să schimbe şefia LPF.
Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a spus că, după întînire, reprezentanţii echipelor Pandurii şi Mioveni l-au sunat ca să-i povestească despre iniţiativa lui Becali. Mai mult, se pare că aceştia l-au şi înregistrat pe şeful Stelei şi i-au trimis discuţia lui Dragomir.
“Un singur om vrea să mă dea jos, Becali, dar nu mă interesează pe mine. Din cei 18 pe care i-a chemat au venit numai patru: Sportul, Mioveni, Tg Jiu şi Steaua. Dintre aceştia, cei de la Pandurii şi de la Mioveni m-au sunat imediat după întîlnire şi mi-au povestit ce s-a discutat. Mi-au pus chiar şi o înregistrare, ştiu tot ce s-a discutat”, a spus Dragomir la GSPTV.
Luni după-amiază, Gigi Becali, Şiman, Condescu şi directorul general al Daciei Mioveni s-au întîlnit la reşedinţa şefului Stelei pentru a pune la cale convocarea unei Adunări Generale în care să solicite demiterea lui Dumitru Dragomir.
July 27, 2011 at 3:45 pm #90472ngm
MemberIrimia a intrat în istorie! “Sunt Usain Bolt”
Cristian Irimia (30 de ani) a deschis scorul luni, în meciul Sportului împotriva Concordiei Chiajna (1-2), în secunda 11. Reuşita îl trimite direct în istorie, dar “studentul” rămâne modest: “E o fază lucrată”. Cu zâmbetul pe buze, mijlocaşul a povestit pentru ProSport cum se simte după această performanţă.
Cum e să fii erou şi să dai gol atât de repede?
Am intrat în istorie, nu? (râde) M-a dus valul până în careu şi mi-a ieşit. Stai, erou nu sunt eu. E bine că a câştigat echipa. Eu am fost Usain Bolt. Cel mai rapid dintre toţi.Omul potrivit la locul potrivit?
Eu înainte jucam mai retras şi nu prea ajungeam acolo. Dar să-ţi spun ceva: e o fază lucrată la antrenamente, aşa că… să nu fie nimeni surprins. Anul trecut, şi Tibi Bălan a dat un gol după o fază asemănătoare. El a avut nevoie de vreo 20 de secunde. Eu sunt mai rapid.Aştepţi o primă specială din partea domnului Şiman?
Aştept altceva ce ar trebui dat, înţelegi tu. Dacă se rezolvă problemele de la echipă, vom fi surpriza campionatului. Să nu uiţi asta. Vom rămâne cam aceiaşi, pentru că eu cred că va pleca doar Varga, iar forţa echipei nu va slăbi.Dai un gol şi mai rapid?
Da, după două secunde. Şi pe urmă mă retrag în glorie.“Eu sunt mai vechi pe aici, ştiu cum stau lucrurile şi nu cred că Bălan şi Curelea vor pleca. Vom fi surpriza Ligii I”, Cristian Irimia, mijlocaş Sportul
July 28, 2011 at 5:38 pm #9046507Ex
KeymasterPerspectiva sezonului 2011-2012 de Liga 1: Sportul Studentesc
Rezultate sezon trecut: Locul 18 în ultimul sezon. Locul 13 conform clasamentelor comisiilor. Echipa a promovat fără probleme sub comanda lui Tibor Selymes, dar antrenorul cu origini maghiare s-a reprofilat către o echipă cu finanţare mai mare, evident. Fiind nou-promovată, avea pretextul sublim pentru a nu depinde de rezultatel; desigur, evitarea retrogradării este un principiu pe care toţi nou-veniţii îl adoptă, dar nu îl şi respectă. Turul a fost dezastruos, sub comanda lui Florin Tene, care a jucat rolul de interimar până la sfârşit, la fel ca şi Gabi Popescu, la începutul returului, un clovn venit de la televiziune, mai urât decât analizele chinuite scoase pe gura lui aurită de fosta domnişoara care prezenta ştirile sportive ale trustului voiculescian. Apoi, a revenit bătrânul salvator, Gigi Mulţescu, care dacă s-ar fi trezit mai devreme (şi el, şi Şiman), echipa ar fi supravieţuit fără nicio problemă în prima ligă. Jucătorii sunt practic aceiaşi ca atunci când s-a retrogradat, numai că acum sunt un pic mai bătrâni. Din fericire, nu punctele şi licenţa au făcut Sportul să rămână în prima ligă, ba chiar fără nicio problemă, având în vedere că nu şi-a îndeplinit baremul de puncte necesar în ultimul sezon. Odată cu retrogradarea Timişoarei, Bistriţei şi apoi ignorarea Bihorului, legiferată de TAS, Sportul a devenit din cenuşărească, o viitoare pretendentă la cupele europene, asta dacă rămân aceiaşi jucători, acelaşi antrenor, acelaşi stadion, poate nu şi acelaşi finanţator. Unii dintre tinerii pe care se va miza ar fi Ormenişan, Beţa, Cioranu, Lungu, Dobre sau Truţa, iar veteranii care şi-au demonstrat talentul şi în sezonul trecut au rămas şi în acest sezon, Maxim, Raţiu, Ferfelea, Irimia, Bălan, Curelea.
Obiectiv: salvarea de la retrogradare, promovarea unor jucători tineri de perspectivă, omogenizarea unui lot cu jucători experimentaţi din campionatul intern.
Echipa tip: Ormenişan – Farmache, Lung, Cioranu, Maxim – Ferfelea, Nicola, Cheţan, Nae – T.Bălan, Curelea (C).
Lot: Vladimir Niculescu, Octavian Ormenişan, Andrei Popescu, Adrian Viciu -portari-, Marian Beţa, Codruţ Cioranu, Raul Ciupe, Răzvan Farmache, Daniel Lung, Florin Maxim, Nichita Patriche, Alin Raţiu -fundaşi-, Lucian Cheţan, Florentin Cruceru, Viorel Ferfelea, Costin Gheorghe, Sebastian Ghinga, Cristian Irimia, Andrei Lungu, Marius Nae, Vasile Nicola -mijlocaşi-, Tiberiu Bălan, Octavian Chihaia, Costin Curelea, Leonard Dobre, Andrei Truţă -atacanţi-.
Media de vârstă: 24,8 ani
Golgheter: Tiberiu Bălan (12 goluri)
Cel mai vârstnic jucător: Răzvan Farmache (32 ani)
Cel mai tânăr jucător: Octavian Ormenişan (18 ani)
Cel mai longeviv jucător: Costin Curelea (iulie 2003)
Ponderea autohtoni-străini: 25 – 0 (100%-0%)
Tinere talente: Octavian Ormenişan, Marian Beţa, Codruţ Cioranu, Leonard Dobre, Andrei Truţă,Staff: Gheorghe Mulţescu –antrenor principal-, Gabriel Mărgărit –antrenor secund-, Cătălin Mulţescu –antrenor cu portari-.
Transferuri:
Veniri: –
Plecări: –Meciuri amicale:
* Nu avem destule informaţii sigure privind desfăşurarea meciurilor amicale ale Sportului, privind atât integralitatea lor cât şi numele marcatorilor, scorurile, deoarece directorul executiv de la Sportul, care aparent se preocupă şi de site, are alte probleme decât cea a de a informa publicul despre ce rezultate are echipa.Avantaje:
– un antrenor experimentat, care a reuşit să gestioneze situaţii delicate la cluburile mici, plus că ultimele performanţe de la Sportul îl recomandă într-o asemenea poziţie.
– un lot constant, similar cu cel care a retrogradat, care a crescut în experienţă cu 5 ani (deşi aproape 4 au trecut în Liga 2), dar majoritatea jucătorilor par mai stăpâni pe calităţile lor.
– primirea licenţei, un deziderat aparent imposibil pentru cluburile cu pretenţii (una condusă de un pseudo-magnat, mai greu de încadrat într-o cameră decât bolta cerească, alta membră a unei Cooperative dubioase, şi una condusă de un preşedinte de federaţie de sport internaţională, total pararelă cu fotbalul).
– legătura cu preşedintele federaţiei, Mircea Sandu şi secretarul general, Adalbert Kassai, cei mai importanţi demnitari din cadrul federaţiei, cu funcţii la UEFA, care asigură un oarecare “spate” pentru echipă în cazul unor lipsuri.
– cel mai vechi stadion din Liga 1, şi singurul valabil din capitală, un lucru demn de observat în circumstanţele actuale: Steaua s-a mutat din Ghencea, Rapidul nu ştie dacă să mai plătească în Giuleşti chiria pe stadion, iar FC Dinamo ar putea fi exclus de clubul sportiv printr-o decizie a ministerului de interne; oferta de închiere a stadionului ar putea aduce bani frumoşi clubului din Regie.Dezavantaje:
– finanţarea nesigură; în fiecare există posibilitatea unui transfer, care niciodată nu se concretizează, sub pretextul –conform spuselor lui Şiman-, suma nu convine clubului, sau pretenţiilor jucătorilor.
– lipsa de disciplină a unor jucători care şi-au obţinut un statut favorabil, care depun memorii pentru neplata unor salarii sau chiar a unor amenzi (meritorii, pe de altă parte), faţă de “juniorii” care trebuie să tacă din gură, ca orice mezin dintr-un grup.
– expunerea în presă; există oameni care se ocupă special de clubul din Regie, dar doar în anumite contexte ce privesc jucătorii cu multă expunere, gen Curelea, Bălan sau Varga; lipsa de acurateţe în informaţii prezentată pe site-ul oficial, administrat, ciudat de directorul executiv, Cristian Gheorghe.
– lipsa suportului microbiştilor neutri (care nu ţin nici cu Steaua, nici cu Dinamo, nici cu Rapid), care s-ar putea orienta spre această echipă aparent interesantă, capabilă de minuni plăcute, dar şi de surprize hilare.
– lipsa transferurilor, care asigură constanţa, dar nu şi o anumită triere a jucătorilor, o anumită evaluare care să ridice sau scadă lotul; desigur e bine să te bazezi pe juniorii proprii, dar trebuie să creezi capabilă să gestioneze o tranziţie de la un statut la altul.Sursa: Sebi Răducu
July 28, 2011 at 7:10 pm #9047307Ex
KeymasterVictorie a “studenţilor” în războiul cu Şiman! LPF i-a apărat pe Bălan & co. de furia patronului
Mai mulţi jucători ai Sportului Studenţesc au depus memorii la LPF. Fobaliştii din Regie s-au săturat să îşi aştepte salariile şi au recurs la ultima soluţie de care dispun, hotărâţi să-i forţeze mâna patronului.
Vasile Şiman a reacţionat prompt şi a depus o cerere, tot la LPF, prin care şi-a anunţat intenţia să-i amendeze pe jucătorii nemulţumiţi. Printre aceştia se numără şi Tibi Bălan.
Liga a respins însă cererea lui Şiman şi va face publică decizia legată de memoriile jucătorilor printr-un comunicat afişat pe site-ul oficial.
July 30, 2011 at 10:17 pm #9047407Ex
KeymasterSportul trimite doi jucători la naţională! Ce “studenţi” au primit scrisori de convocare de la Victor Piţurcă
Sportul Studenţesc trimite doi jucători la echipa naţională. Victor Piţurcă a decis să-i cheme pentru amicalul cu Uzbekistan pe Tibi Bălan şi Costin Curelea.
Iniţial, selecţionerul naţionalei României avea în vedere trei jucători de la Sportul Studenţesc, însă până la urmă s-a oprit la cei doi. Până acum au mai primit scrisori de convocare Gabi Mureşan şi Nicoară, de la CFR.
În primele două etape, Sportul Studenţesc a obţinut patru puncte, într-un interval de trei zile, şi va avea cea mai mare pauză competiţională, nu mai puţin de 18 zile, următorul joc pentru trupa lui Mulţescu urmând să se desfăşoare pe 15 august. Tocmai din acest motiv, conducerea studenţilor a hotărât ca echipa să intre de luni în al treilea cantonament al verii, la Braşov, chiar în fieful adversarei din runda a treia a Ligii I.
August 6, 2011 at 10:20 pm #90475ngm
MemberRapid a învins Sportul cu 2-1!
Rapid a învins formaţia Sportul Studenţesc, scor 2-1 (1-0), într-un meci amical disputat, sâmbătă, la Buftea. Pentru Rapid au marcat Roman ‘5 şi Teixeira ’50, iar pentru Sportul a înscris Dobre ’56.Rapid a jucat în prima repriză în formula: Straton – Creţu, Burcă, Oros, Ezequais – Grigorie, Grigore, Teixeira – Roman, Cassio, Deac, iar în a doua parte au evoluat: Drăghia – Rui Duarte, Marcos Antonio, Glauber, Bozovici – Apostol, Alexa, Teixeira – Sburlea, Pancu, Surdu.
Sportul i-a folosit pe următorii jucători: Ormenişan (Niculescu) – Patriche, Lung, Farmache, Maxim, Ghinga (Stancu), V. Lazăr, Novac, Nicola (Antochi) – Ferfelea (Truţă), Dobre (Târnăcop)
Dani Coman nu a jucat deloc, menajându-se după accidentarea la cot suferită înainte de meciul cu Universitatea Cluj. Răzvan Lucescu s-a confruntat cu încă o problemă, Rui Duarte ieşind accidentat. Portughezul va fi supus unor analize suplimentare în zilele următoare.
“A fost un meci-test foarte bun. Teixeira a fost singurul integralist pentru că el nu prea a jucat până acum şi am vrut să văd cum rezistă”, a spus Răzvan Lucescu după meci.
August 6, 2011 at 10:40 pm #90476ngm
MemberExistă planuri pe termen lung şi în Liga 1 » Sportul anunţa înfiinţarea unui muzeu în 2016!
Sportul Studenţesc a rămas în Liga 1 după scandalul licenţelor, deşi a terminat pe ultimul loc în sezon. Chiar şi aşa “studenţii” au planuri mari şi anunţă printr-un comunicat că doresc să-şi înfiinţeze un muzeu peste 5 ani!
“Deoarece istoria este cea care ne conferă identitate şi deoarece fără trecut nu poate exista viitor, F. C. Sportul Studenţesc pregăteşte cu atenţie şi respect pentru culorile clubului apropiata aniversare a centenarului înfiinţării (1916 – 2016), iniţiînd unul dintre cele mai importante proiecte ale sale – realizarea unui muzeu al clubului”, scrie în comunicatul emis de echipa din Regie.
În caz că vă întrebaţi ce o să apară în muzeul unui club care n-a reuşit pînă în momentul de faţă să cîştige un trofeu important: “Nucleul primei expoziţii îl vor constitui materialele existente la nivelul clubului (echipamente de joc, fanioane, insigne, programe de meci vechi, fotografii şi diverse alte obiecte), acestora urmînd a li se adăuga, în timp, materiale provenind de la foşti şi actuali jucători, antrenori şi conducători ai clubului, suporteri şi alte persoane”.
Iată şi cîteva din ţintele muzeului:
– “realizarea unui registru al tuturor jucătorilor şi antrenorilor care au evoluat în culorile Sportului Studenţesc (cuprinzînd scurte informaţii biografice, număr de meciuri, număr de goluri ş.a.m.d.)
– “realizarea unui inventar al tuturor meciurilor disputate de Sportul Studenţesc în îndelungată sa istorie (campionat, Cupa României, cupe europene, meciuri amicale, alte meciuri)
– “realizarea unei arhive foto şi a unei arhive video”
– “realizarea unei arhive de istorie orală”În cazul în care există suporteri sau foşti jucători care pot ajuta clubul cu astfel de materiale sau informaţii, Sportul a pus la dispoziţie o adresă de mail pentru contact muzeu@fcsportulstudentesc.ro.
August 7, 2011 at 2:37 pm #90477ngm
MemberRapid-Sportul 2-1
Rapid a bătut-o aseară pe Sportul într-un meci amical în care a strălucit portughezul Teixeira.Răzvan Lucescu a profitat de întreruperea campionatului şi, în speranţa de a îmbunătăţi relaţiile de joc, a organizat un meci de pregătire cu Sportul. Au lipsit doar Coman, accidentat, şi Herea, plecat la echipa naţională.
Alb-vişiniii au avut nevoie de doar două minute pentru a deschide scorul, Roman marcînd după o combinaţie cu Deac. Tot el mai putea înscrie o dată în prima repriză, dar şi Cassio a irosit o şansă bună. De partea cealaltă, “studenţii” au creat în cîteva rînduri panică în apărarea giuleşteană, însă lipsa de experienţă a noului Lazăr din Regie sau a vîrfului Dobre s-a văzut.
S-a accidentat Duarte
La pauză, Răzvan a schimbat ca la hochei, trimiţînd pe teren o altă echipă, una în care s-a aflat şi Glauber, aflat la primul meci de cînd a revenit în Giuleşti. L-a păstrat doar pe Teixeira, din lipsă de soluţii. Nici nu s-au aşezat bine în teren vişiniii că Sportul putea egala, însă Drăghia l-a blocat pe Lazăr. Apoi, a ieşit la rampă noul “motor” al giuleştenilor, Teixeira, care a reuşit un gol fabulos, cu un şut plasat de la distanţă. Acesta pare că ar fi responsabilul cu spectacolul, după plecarea lui Spadacio, cel poreclit “Maşinuţa”.
Dincolo, Dobre a proftitat de o ezitare a lui Duarte şi a redus diferenţa. Imediat, portughezul a acuzat dureri musculare şi a cerut schimbarea, iar Răzvan l-a chemat de la vestiare pe Oros. Pancu, Sburlea şi Surdu puteau înscrie şi ei, dar s-a terminat 2-1, iar rapidişti dau semne că au depăşit eşecul din etapa trecută, cu U Cluj (0-2).Rapid – Sportul 2-1
Au marcat: M. Roman (2), Teixeira (57) / L. Dobre (62)
Rapid: C. Straton (Drăghia, 46) – V. Creţu (Rui Duarte, 46, Oros, 70), Burcă (Marcos Antonio, 46), Oros (Glauber, 46), Ezequias (Bozovici, 46) – Grigorie (I. Apostol, 46), N. Grigore (Alexa, 46), Teixeira – M. Roman (Sburlea, 46), Cassio (Pancu, 46), Deac (Surdu, 46)
Antrenor: Răzvan Lucescu
Sportul: Ormenişan (Niculescu, 46) – Farmache (Cheţan, 85), Patrichi, D. Lung, Maxim – Ghingă (R. Ciupe, 46) – V. Lazăr, Nicola (Antoche, 88), Novac, Ferfelea (Truţă, 72) – L. Dobre (Tîrnăcop, 76)
Antrenor: Gheorghe MulţescuAugust 7, 2011 at 8:12 pm #90478ngm
MemberDan Petrescu a primit cea mai tare primă de victorie după meciul cu Dinamo Moscova: un jucător român!
Kuban Krasnodar a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1, pe Dinamo Moscova, într-un meci contând pentru campionatul Rusiei. Gigel Bucur a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în minutul 61.
La finalul meciului, Dan Petrescu a declarat că victoria din meciul cu Dinamo este cea mai frumoasă din campionat.
“Probabil, până în acest moment este cea mai frumoasă victorie în campionat. Am câştigat în faţa unei echipe care nu a mai pierdut de mult timp”, a spus Dan Petrescu.
Antrenorul român a anunţat că Dacian Varga a revenit la echipa rusă, după ce îi expirase împrumutul de la Sportul Studenţesc.“Varga a revenit, dar trebuie să văd în ce stare se află. El nu a mai evoluat o lungă perioadă de timp. Are un contract de împrumut până la sfârşitul sezonului”, a mai spus Petrescu.
După ce a plecat de la Kuban, Varga a mai fost şi în atenţia celor de la Rubin Kazan, dar şi a Stelei.
15 meciuri a evoluat Varga pentru Kuban, pentru care a marcat un gol
August 9, 2011 at 12:16 pm #90479Catalin
MemberS-au stabilit programul şi televizările etapelor a 4-a şi a 5-a
Sportul Studenţesc – Dinamo (duminică, 21 august, ora 18:00, Digi Sport)
CFR Cluj – Sportul Studenţesc (vineri, 26 august, ora 20:30, Antena 1) -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.