Home › Forums › Archive › Sezon 2012-2013 Season – Liga II › Stiri din presa – Sezon 2012-2013
- This topic has 168 replies, 18 voices, and was last updated 9 years, 10 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
June 25, 2013 at 11:31 am #93515
ngm
MemberGigi Mulţescu a convins încă un “student” să semneze cu Dinamo!
Valentin Lazăr s-a înţeles deja cu “cîinii”, aşteaptă decizia de joi a Comisiei de Soluţionare a Litigiilor din cardul FRF, apoi va semna cu Dinamo şi se va alătura lotului în cantonamentul din Anglia, din perioada 1-13 iulie.
Un alt “student” care va semna cu roş-albii este Ionuţ Şerban, fotbalistul de 17 ani fiind convins de Mulţescu să accepte oferta lui Ionuţ Negoiţă. Şerban, care poate evolua ca fundaş dreapta, dar şi ca mijlocaş central, a fost la un pas să fie deturnat de Vaslui, însă acţionarii au plusat la partea financiară. Şerban va cîştiga pentru început 2.000 de euro lunar, plus bonusuri de performanţă.
Cazul lui Şerban se va judeca joi, însă decizia finală se va lua abia săptămîna următoare, cînd va şi parafa contractul cu “cîinii”. În aceeaşi situaţie este şi Viorel Ferfelea. Şi el a fost căutat de conducerea lui Dinamo, însă la mijlocaşul central de 28 de ani salariul reprezintă o problemă, întrucît acesta vrea mai mult de 5.000 de euro lunar, cît este plafonul maxim salarial în “Ştefan cel Mare”.
450.000 de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Şerban, conform site-ului specializat transfermarkt.de
gsp.ro
July 6, 2013 at 4:52 pm #93516ngm
MemberValentin Lazăr e “cîine” cu acte în regulă! S-au înţeles şi cu Şerban
Dinamo a mai făcut un transfer. Valentin Lazăr, 23 de ani, a semnat contractul cu Dinamo.
Mijlocaşul lateral a ajuns în această după-amiază în cantonamentul roş-albilor din Anglia şi va începe antrenamentele sub comanda lui Gigi Mulţescu.
“Sînt foarte fericit că am ajuns la Dinamo. De 8 luni aştept momentul ăsta şi sînt nerăbdător să mă antrenez şi eu cu o echipă. Sper să fie bine!”, a declarat Lazăr pentru gsp.ro Oficialii dinamovişti au perfectat şi transferul lui Ionuţ Şerban, 17 ani. Acesta va ajunge mîine în cantonamentul echipei.July 6, 2013 at 5:25 pm #93517ramos
MemberNegoiţă pregăteşte noi mutări » Trei dinamovişti la vînzare, doi “studenţi” vin mîine în cantonament06 Iulie 2013 00:04
Ionuţ Negoiţă, acţionarul principal al lui Dinamo, a vorbit despre egalul cu Oldham, scor 2-2.
“Mi-a plăcut cum s-a mişcat echipa. Avem mari plusuri faţă de sezonul trecut. Jocul se leagă, începe să meargă. Sînt mulţi jucători noi care trebuie să se acomodeze, dar de aceea ne aflăm aici.
Asanovici a fost foarte sigur în apărare. Mi-a plăcut şi Fai. Sînt foarte mulţumită de ce se întîmplă la echipă. E posibil ca trei jucători să ne părăsească, sîntem în negocieri avansate. E vorba de Bălgrădean, Dragoş Grigore şi Alexe. Mîine vin sigur doi jucători. Am discutat deja cu Vasile Şiman şi vor sosi în cantonament Lazăr şi Şerban de la Sportul”, a spus Ionuţ Negoiţă la Look TV.
…despre prezenţa lui Brendan Rodgers, antrenorul lui Liverpool: “Am schimbat două vorbe cu el. A văzut meciul, n-a pus întrebări indiscrete. Sperăm că i-a plăcut ce a văzut. Au venit mai mulţi impresari, ştiu unde să ne găsească”
…despre plecarea lui Marius Alexe: “E posibil să fie ultimul gol pentru Dinamo, nu ştim încă. Nu-i o certitudine transferul lui la Sporting, mai sînt şi alte variante”
July 11, 2013 at 1:31 am #9351807Ex
KeymasterSubiectul a fost arhivat.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2012-2013 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.