Home › Forums › Archive › Sezon 2012-2013 Season – Liga II › Stiri din presa – Sezon 2012-2013
- This topic has 168 replies, 18 voices, and was last updated 9 years, 8 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
July 29, 2012 at 6:45 am #93380
Ultras
MemberSportul Studențesc joacă miercuri cu Delta Tulcea! Satelitul a pierdut cu 3-1 la Tunari
Sportul Studențesc și-a programat miercuri un nou amical în Regie, cu începere de la ora 10.30. Echipa lui Daniel Isăilă va primi replica Deltei Tulcea, una dintre colegele de serie cu pretenții, astfel că meciul se anunță extrem de interesant în perspectiva noului sezon.
Echipa a doua a clubului din Regie se pregătește pentru meciul de Cupă de la Buftea, cu CS Balotești, programat miercuri la Buftea cu începere de la ora 17.30. Sâmbătă, echipa condusă de pe bancă de Cătălin Mulțescu a fost învinsă la Tunari cu 3-1, echipa locală luându-și astfel o mică revanșă pentru eșecul usturător cu 8-0 administrat de Gașca Nebună în Regie.
August 2, 2012 at 9:36 am #93381Ultras
MemberMiercurea neagră a studenților! Delta Tulcea a umilit Sportul cu 4-0 în Regie
Sportul Studențesc nu se dezminte și ieri a reușit o contraperformanță rar întâlnită în amicalul cu Delta Tulcea, echipa care an de an se luptă pentru evitarea promovării. Echipa lui Daniel Isăilă a pierdut cu 4-0 un meci pe care l-a avut în mână și din zecile de ocazii clare de gol nu a putut să înscrie nici măcar golul de onoare.
Prima repriza a aparținut în totalitate gazdelor, fără să forțeze prea tare, formația din Regie având și o posesie foarte bună în jumătatea adversă, dar atacanții, extrem de relaxați, nu au putut sau nu au vrut să înscrie nici când poarta era goală în fața lor, astfel că la pauză scorul a fost alb. Delta Tulcea nu a avut decât două ocazii importante în primele 45 de minute, prin Vișan Crețu și Daniel Florea, ceea ce arată destul de clar care a fost aspectul jocului.
Daniel Isăilă a făcut șase modificări la începutul reprizei secunde, în timp ce Constantin Gache a preferat să schimbe treptat, doar portarul Stoicescu fiind trimis între buturi pentru întreaga repriză. Această modificare s-a dovedit extrem de inspirată, deoarece goalkeeperul s-a remarcat imediat cu câteva intervenții de-a dreptul senzaționale la șuturile lui Nistor și Lazăr, dar și la lovitura de cap a lui Ghinga.
Până la urmă, clișeul despre ocaziile care se răzbună a fost confirmat încă o dată, fiind nevoie doar de o singură eroare în defensiva studenților pentru ca Delta să deschidă scorul, prin Vișan Crețu (63).
Studenții au revenit în atac, dar au neglijat din ce în ce mai mult apărarea și au fost repede taxați de Emil Nanu (70), care a găsit o gaură imensă spre poarta lui Tudor și a majorat avantajul tulcenilor.
De la 0-2, Sportul Studențesc și-a pierdut interesul pentru construcție și a jucat până la final mai mult la întâmplare, în timp ce Delta a stat la cutie și a speculat orice oportunitate oferită de gazde. Emil Nanu a dus scorul la 3-0, iar Marincău a stabilit scorul final cu o lovitură de cap, în urma unei lovituri de la colțul terenului. Proporțiile dezastrului puteau fi și mai mari, dar bara s-a opus în minutele de final la șutul în forță al aceluiași Nanu.
Partida a fost condusă foarte bine de o brigadă de arbitri din București, cu Răzvan Bejan la centru, acesta avându-i ca asistenți pe Cristian Chima și Alexandru Cucu.
Sportul Studențesc (prima repriză): Ormenișan – C. Tudor, Cioranu, Patriche, Beța – Varga, Novac, Ghinga, Ferfelea – Nistor, Dobre
Sportul Studențesc (repriza secundă): A. Tudor – I. Șerban, Ciobanu, Lung, Beța – Stancu, Novac, Ghinga, V. Lazăr – Ferfelea, Dobre (Nistor)
Delta Tulcea: Olteanu – N. Crețu, Mișelăricu, Marincău, Mansur – Câju, Ad. Ionescu, Coconașu, V. Crețu – Pantelie, D. Florea. Pe parcursul reprizei secunde Constantin Gache a efectuat mai multe modificări.
Cum o nenorocire nu vine singură…
Veștile proaste se înmulțesc în tabăra studenților. Andrei Lungu, unul dintre oamenii de bază ai echipei lui Daniel Isăilă, căzut victimă a unui atac descreierat în amicalul de la ProRapid, a fost operat la genunchiul făcut praf, iar verdictul medicilor este extrem de rezervat în privința recuperării, aceasta urmând să dureze aproape un an.
Pe de altă parte, conducerea clubului l-a anunțat pe antrenorul Daniel Isăilă să nu se bazeze în planurile sale pentru viitorul sezon pe Dacian Varga și Costin Curelea. În replică, tehnicianul a anunțat conducerea să nu se bazeze pe serviciile sale în planurile pentru sezonul viitor, dacă nu îi sunt îndeplinite câteva cerințe minime cu privire la programul de pregătire.
Sportul Studențesc II a părăsit Cupa RomânieiPentru clubul din Regie, ziua de miercuri s-a încheiat la fel de prost cum a început, echipa a doua a clubului fiind eliminată de CS Balotești din Cupa României. Partida disputată la Centru Tehnic al FRF de la Buftea, contând pentru faza a doua a competiției KO, s-a încheiat cu victoria ilfovenilor cu scorul de 6-1.
August 3, 2012 at 10:17 am #93382Ultras
MemberEchipele bucureștene din Liga 3 joacă în Seria II! Chindia Târgoviște a fost mutată în Seria I
Comitetul de Urgență al FRF a aprobat astăzi programul competițional și componența seriilor pentru Liga 2 și Liga 3. În mare, așteptările au fost confirmate. Liga 3 va avea 6 serii a câte 13 echipe, în timp ce Liga 2 va avea două serii a câte 15 echipe, însă AS Buftea și Politehnica Timișoara în proporție de 99,9% nu vor lua startul în competiție.
Echipele bucureștene din Liga 3 au fost repartizate toate în Seria 2, în timp ce ilfovenii se vor bate practic între ei în Seria 3.
Campionatul va începe pe 1 septembrie în Liga 2 și pe 31 august în Liga 3.
Componența seriilor este următoarea
Liga 2 – Seria ISportul Studențesc, Delta Tulcea, Săgeata Năvodari, FC Botoșani, CF Brăila, Farul Constanța, Callatis Mangalia, Dunărea Galați, CS Otopeni, FCM Bacău, Dinamo II, Chindia Târgoviște, Rapid CFR Suceava, Unirea Slobozia și CS Buftea
Liga 2 – Seria IIFCM Târgu Mureș, Voința Sibiu, CS Mioveni, FC UTA Arad, ALRO Slatina, CS Luceafărul Oradea, FC Bihor Oradea, FC Argeș Pitești, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Maramureș Universitar Baia Mare, Unirea Alba Iulia, Damila Măciuca, ACS Recaș, Corona Brașov, Politehnica Timișoara
Liga 3 – Seria IIACS Urban Titu, CSM Focșani, CSM Râmnicu Sărat, Gloria Buzău, Eolica Baia, Viitorul Axintele, Rapid Fetești, Dunărea Călărași, Victoria Chirnogi, Sportul Studențesc II București, Rapid II București, Juventus București, Metaloglobus București
Liga 3 – Seria IIIFC Caracal, CS Vișina Nouă, FCM Alexandria, CS Balotești, CS Tunari, CS Ștefănești, CS Afumați, FC Voluntari, ACS Berceni, Viitorul Domnești, Inter Clinceni, Concordia II Chiajna, Progresul Cernica
Liga 3 – Seria IBucovina Frățăuții Noi, Sporting Suceava, FCM Dorohoi, Ceahlăul II Piatra Neamț, Știința Miroslava, CSM Pașcani, Petrotub Roman, Aerostar Bacău, CSM Moinești, SC Bacău, FCM Huși, CS Panciu, Oțelul II Galați
Liga 3 – Seria IVFlacăra Făget, Millenium Giarmata, CS Vladimirescu 2003, CSM Școlar Reșița, Muncitorul Reșița, CSM Lugoj, Autocatania Caransebeș, Minerul Jilț Mătăsari, Minerul Motru, Pandurii Lignitul II Târgu Jiu, Jiul Rovinari, CS ASRA Apă Craiova, Oltchim Râmnicu Vâlcea
Liga 3 – Seria VOlimpia Satu Mare, Plimob Sighetu Marmației, Damore Tricolorul Alpărea, FC Zalău, Unirea Florești, Sănătatea Cluj, Unirea Dej, SeSo Câmpia Turzii, Europa Alba Iulia, FC Hunedoara, Jiul Petroșani, Național Sebiș, Șoimii Pâncota
Liga 3 – Seria VIFCM Avântul Reghin, Sevișul Șelimbăr, FC Cisnădie, CSM Făgăraș, Unirea Târlungeni, FC Zagon, Girom Albota, SCM Pitești, FCM Târgoviște, Unirea Câmpina, CSO Plopeni, Conpet Ploiești, Prahova Tomșani
August 3, 2012 at 11:39 am #93383Ultras
MemberSportul Studențesc și CS Otopeni, printre favoritele la promovare din Seria I
Comitetul de Urgență al FRF a aprobat astăzi componența seriilor în Liga 2, iar peste o săptămână va fi stabilit țintarul pentru sezonul viitor, care va debuta pe data de 1 septembrie.
Faceți loc, faceți loc, “Gașca Nebună” vrea primul loc!
În Seria I, Sportul Studențesc și CS Otopeni au puține contracandidate la promovare, în condițiile în care CS Buftea nu va lua startul în competiție, iar FCM Bacău, Callatis Mangalia și Chindia Târgoviște au mari probleme și va exista permanent riscul ca acestea să se retragă din campionat.
Singurele grupări care pot pune probleme reale sunt Delta Tulcea, Săgeata Năvodari și FC Botoșani, deoarece restul formațiilor din serie nu au capacitatea de a îndeplini nici măcar criteriile minime de licențiere și vor avea dificultăți din acest punct de vedere și cu menținerea în liga secundă.
Componența Seriei 1Sportul Studențesc, Delta Tulcea, Săgeata Năvodari, FC Botoșani, CF Brăila, Farul Constanța, Callatis Mangalia, Dunărea Galați, CS Otopeni, FCM Bacău, Dinamo II, Chindia Târgoviște, Rapid CFR Suceava, Unirea Slobozia și CS Buftea
August 3, 2012 at 2:11 pm #93384Ultras
MemberDinamo și Sportul Studențesc dau câte patru jucători la lotul U17 pentru “Romania Trophy”
Centrul de Fotbal al FRF de la Buftea și stadionul CS Otopeni vor găzdui săptămâna viitoare meciurile contând pentru ediția 2012 a “Romania Trophy”, competiție deschisă echipelor naționale Under 17 (jucători născuți după 1 ianuarie 1996).
Este un turneu deosebit de puternic, ținând cont de faptul că mulți dintre jucătorii care vor fi prezenți în România sunt legitimați la mari cluburi din Germania, Anglia, Franța, Belgia etc. Reprezentativa noastră este pregătită de Ștefan Iovan (antrenorul coordonator al tuturor loturilor naționale de juniori ale României) și Adrian Văsâi, ei selecționând următorii 18 jucători:
Portari: Cătălin Cabuz (CSU Voința Sibiu) și Belo Karoly (Liberty Salonta)
Jucători de câmp: Cătălin Toriște, Răzvan Marin (ambii, FC Viitorul Constanța), Robert Muglan, Alexandru Tudorie (ambii, FC Oțelul Galați), Sebastian Bucur, Andrei Radu, Raul Gabor, Andrei Blejdea (toți, SC Dinamo 1948 SA), Carlo Erdei (Olimpia Satu Mare), Ionuț Băniță, Răzvan Popa, Paul Pațurcă, Alexandru Mareș (toți, FC Sportul Studențesc), George Pușcaș (FC Bihor), Alexandru Haranguș (Borussia Dortmund) și Silviu Balaur (FC Politehnica Timișoara)
PROGRAMUL TURNEULUI
6 august a.c.
Ora 18.30 (Otopeni): Belgia – Albania
Ora 19.00 (Buftea): România – Turcia8 august a.c.
Ora 18.30 (Otopeni): Belgia – Turcia
Ora 19.00 (Buftea): România – Albania10 august a.c. (la Buftea)
Ora 18.30: Turcia – Albania
Ora 20.30: România – BelgiaOra 22.30: festivitatea de premiere, efectuată de două glorii ale fotbalului românesc, Ilie Balaci și Tudorel Stoica
August 8, 2012 at 1:49 pm #93385Constantin Secareanu
Memberhttp://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/o-formatie-de-traditie-din-fotbalul-romanesc-e-la-un-pas-de-desfiintare-jucatorii-sint-neplatiti-de-peste-un-an-351634.html
O formaţie de tradiţie din fotbalul românesc e la un pas de desfiinţare, jucătorii sînt neplătiţi de peste un anUna dintre cele mai mari pepiniere ale fotbalului românesc se chinuie să supravieţuiască! I-a în fotbalul românesc pe Gheorghe Hagi (format de Farul), Claudiu Vaişcovici, Costin Lazăr, Gigel Bucur, Ionuţ Mazilu sau Marius Şumudică, iar acum lipsa banilor o poate face pe Sportul Studenţesc să se desfiinţeze!
Retrogradaţi în Liga a 2-a la finalul sezonului trecut, “studenţii” se confruntă cu mari probleme financiare şi doar un transfer definitiv, pe bani buni, al lui Curelea, Varga sau Ferfelea i-ar mai putea salva de la faliment.
În această vară, patronul Vasile Şiman nu le-a plătit nici un salariu jucătorilor, ajungîndu-se la o situaţie greu de închipuit în 2012! Majoritatea fotbaliştilor din lot sînt neplătiţi de mai bine de un an, iar cei mai fericiţi au “doar” 6 luni restante!
August 8, 2012 at 7:31 pm #93386ngm
MemberSportul în faliment? » Vasile Şiman: “Nu se pune problema să ne desfiinţăm!”
Patronul “studenţilor”, Vasile Şiman, recunoaşte că echipa se confrunta cu probleme financiare, dar că nu se pune problema ca echipa să nu continue în Liga B: “Ca la orice echipă, în această perioadă există ceva dificultăţi, dar nu se pune problema ca Sportul să se desfiinţeze”.
susa : prosport.ro
August 10, 2012 at 9:13 am #93387Ultras
MemberVEZI PROGRAMUL SPORTULUI STUDENȚESC ÎN TURUL SEZONUL 2012-2013
Etapa 1: Farul Constanța (d)
Etapa 2: Dinamo II (a)
Etapa 3: ACS Buftea (d)
Etapa 4: Chindia Târgoviște (a)
Etapa 5: Unirea Slobozia (d)
Etapa 6: CF Brăila (a)
Etapa 7: FCM Bacău (d)
Etapa 8: Săgeata Năvodari (a)
Etapa 9: Callatis Mangalia (d)
Etapa 10:CS Otopeni (d)
Etapa 11:Delta Tulcea (a)
Etapa 12:FC Botoșani (d)
Etapa 13: stă
Etapa 14:Rapid CFR Suceava (d)
Etapa 15:Dunărea Galați (a)August 10, 2012 at 7:17 pm #93388sorin
MemberAstăzi, 21:01
Becali a negociat cu Şiman pentru Costin Curelea: “Am vorbit, să vedem!” Steaua l-a vrut şi în urmă cu un an! Este potrivit pentru echipa din Ghencea?Gigi Becali caută în continuare un atacant. Patronul Stelei dezvăluie că a negociat cu Vasile Şiman pentru Costin Curelea, însă patronul Sportului nu este de acord cu cerinţele lui Becali. Totuşi, negocierile continuă.
Dacă nu va reuşi să-l aducă pe Curelea, Becali se consolează cu ce are acum în lot. Omul de afaceri spune că Adi Rocha şi Stefan Nikolic pot creşte foarte mult în viitorul apropiat.
“Eu vreau un atacant. Am vorbit cu Şiman şi vrea să mi-l dea pe Curelea pe 6 luni, ori mie îmi trebuie 3 luni să-l fac de Steaua. Mi-l dai pe un an cu opţiune de cumpărare şi atunci vorbim. După meciul cu Trnavele l-am sunat pe Şiman să îl iau gratis, cu opţiune, dar să vedem.
Sincer, nu prea am alt atacant român, mai e Marius Niculae, dar nu îl iau, că e dinamovist. Eu am doi de Kapetanos, aşa sunt de buni, Rocha şi Nikolici. Eu ştiu că o să-şi revină, aşa că şi fără Kapetanos mă descurc”, a declarat Gigi Becali la gsptv.
August 13, 2012 at 7:41 am #93389Constantin Secareanu
MemberGigi Becali şi Vasile Şiman continuă negocierile pentru atacantul Sportului, care ar putea semna cu Steaua pînă la finalul lui august.
Steaua n-a renunţat la ideea aducerii unui atacant şi încearcă să-l ia pe Costin Curelea, aşa cum a anunţat în exclusivitate Gazeta Sporturilor de sîmbătă. Gigi Becali a confirmat informaţia şi apoi a detaliat: “Să vedem dacă Şiman acceptă ce i-am propus eu, să ni-l dea împrumut gratis pe un an, cu opţiune de cumpărare. El mi-a zis că ni-l dă doar pe 6 luni, însă poate ne înţelegem pînă la urmă”.
“Gigi insistă pentru el, dar nu înţeleg de ce îl vrea sub formă de împrumut, Curelea e superatacant. Oricum, e cert, Costin Curelea va pleca de la Sportul în această vară, să vedem unde”, a explicat şi Vasile Şiman.
Steaua încă nu se grăbeşte să accepte cerinţele lui Şiman şi pentru că are timp pînă pe 31 august să adauge nume pe lista UEFA cu jucători care au drept de joc în grupele Europa League.
August 13, 2012 at 6:10 pm #93390ngm
MemberReghe îl cere insistent pe Curelea, dar transferul e în impas » “Ce, eu sînt Becali prostul?”
Gigi Becali nu e mulţumit de atacanţii din lotul Stelei şi negociază cu Vasile Şiman pentru Costin Curelea. Patronul Stelei nu e încîntat de atacantul Sportului, dar l-ar lua la insistenţele lui Reghecampf
“Ce, eu sînt Becali prostu’ să-l iau pe 6 luni? El are acum 5 kg în plus. Nu vreau să mai iau ţepe. Pînă şi Walter m-a ţepuit cu Machado. I-am spus să-l ia înapoi pe Machado.
Mie nu-mi place Curelea, dacă îmi plăcea dădeam banii şi-l luam. Mihai Costea îmi plăcea cum joacă, nu m-am păcălit, dar nu ştiam că nu e bărbat adevărat. Că dă de o păsărică şi uită de fotbal.
Reghe mi-a spus că ne-ar putea ajuta Curelea. Dar el nu s-a antrenat bine pînă acum, eu pe asta mizez. Dacă acceptă să mi-l dea pentru un an, îl dau”, a spus Gigi Becali la Versus, pe GSP TV.
August 13, 2012 at 6:28 pm #93391ngm
MemberCurelea, disperat să plece de la Sportul! Şiman râde de oferta lui Becali
Gigi Becali a sperat că îi va întări echipa lui Laurenţiu Reghecampf cu atacantul Costin Curelea, de la Sportul Studenţesc, însă oferta făcută de patronul Stelei lui Vasile Şiman a fost una mult sub pretenţiile şefului din Regie.
“Steaua mi-a propus un împrumut pe 6 luni şi ar mai trebui să îi plătim noi salariul. Cum să facem aşa ceva? Eu am propus la Steaua trei jucători, iar Gigi Becali mi-a spus că se va consulta cu antrenorul. Era vorba de Curelea, Varga şi Ferfelea. Doar de Curelea m-a întrebat, de ceilalţi doi nu. Mi-a propus peste câteva zile că-l preia el, de parcă îmi făcea un favor. Nu puteam fi de acord cu asta. Pentru Varga au fost doar discuţii foarte lungi. Să facă publice ofertele pe care mi le-au înaintat, eu nu pot să muncesc pentru ei.
Varga este unul dintre cei mai buni mijlocaşi de bandă din România, nu e ca dubioşii ăia aduşi din străinătate care nu ştiu să facă o preluare. Nu pot să-i spun preţul lui Varga în public. Dacă o să cer prea puţin, o să se spună că are o problemă jucătorul. Dacă pun prea mult, atunci că e prea scump. Eu am greşit când am împrumutat jucătorii la Unirea Urziceni, de atunci s-a creat această situaţie perpetuată”, a spus Şiman la DigiSport.
Aşa cum ProSport v-a anunţat de sâmbătă, Becali şi Şiman au purtat o nouă rundă de discuţii pentru transferul lui Curelea în Ghencea. Concret, nu este vorba de un transfer propriu-zis, ci de un împrumut cu drept de cumpărare, singura neînţelegere dintre cei doi patroni fiind perioada după care clubul din Ghencea ar urma să activeze clauza respectivă.
Totuşi, egalul de aseară de la Mediaş ar putea să urgenteze negocierile, astfel că săptămâna aceasta vârful Sportului ar putea să se prezinte la antrenamentele lui Reghecampf. Becali este nemulţumit de atacanţii din lot şi vrea să aducă un vârf de careu adevărat, care să fie titular în locul lui Adi Rocha. “Rocha este greoi şi nu are sânge rece în faţa porţii. Portarul medieşenilor nici n-a vrut să apere, i-a zis: “Hai, mă, dă-mi gol”. Dar Rocha nu a vrut să înscrie, nici să vrei şi nu poţi să ratezi din poziţia aia”, recunoştea Becali aseară.
Şiman a recunsocut negocierile
Cunoscut drept un patron extrem de abil, care ştie să negocieze “la sânge”, Şiman îl pune în gardă pe Becali: dacă nu se grăbeşte, s-ar putea să îl piardă pe atacant, care ar avea şi alte oferte. Totuşi, Şiman recunoaşte că în acest moment Steaua este în pole-position pentru obţinerea semnăturii lui Curelea.
“Au fost mai multe discuţii cu Becali. Nu ştiu de ce Steaua îl vrea împrumut pe Curelea, el e un fotbalist care a demonstrat ce valoare are. Un lucru e sigur: Curelea nu va rămâne la Sportul, sunt şi alte echipe interesate de el.”
“Îmi vine să plâng, să urlu, îmi va fi greu să o iau de la capăt. O să ajung la un acord cu domnul Şiman să plec, într-un fel sau altul ne vom înţelege. Nu contează ce tricou o să îmbrac, îmi doresc să joc la un nivel cât mai înalt şi să fac performanţă.”, explica Curelea, după finalul campionatului, disperat că Şiman nu îl lasă să plece.
28 de ani are Costin Curelea. Joacă la Sportul din 2003, a strâns 248 de meciuri şi a marcat de 78 de ori. Atacantul de 1.85 metri are şi o selecţie la echipa naţională. În sezonul trecut de Liga I, Costin Curelea a marcat pentru Sportul de 4 ori.
liga2.prosport.ro
August 14, 2012 at 9:19 am #93392Constantin Secareanu
MemberVasile Şiman a confirmat informaţia publicată de http://www.prosport.ro în această dimineaţă şi a spus că îi va ceda pe cei doi jucători sub formă de împrumut până în iarnă la echipa lui Adrian Porumboiu.
“Nu am negociat de trecerea lui Curelea la Steaua. Cu Vasluiul am discutat de mai multă vremea, există şanse să se materializeze. Este vorba de un împrumut până în iarnă cu opţiune de cumpărare. De la domnul Becali nu am avut nicio ofertă. A avut doar o dorinţă de a prelua contractul jucătorului. Erau două aspecte care nu erau convenabile, nici pentru jucător şi nici pentru club. Ei nu puteau să joace în liga secundă.” a spus Vasile Şiman la Sport.ro
Şiman a spus că există interes şi pentru transferul lui Viorel Ferfelea.
“Mai există oferte pentru Viorel Ferfelea pe care vrem să îl cedăm. Zilele următoare vom vedea ce se va întâmpla”, a mai spus Şiman.
August 15, 2012 at 8:02 am #93393ngm
MemberVarga şi Curelea rezolvaţi, urmează Dorinel
Porumboiu i-a împrumutat pînă în iarnă pe cei doi “studenţi”, învingînd concurenţa Rapidului şi a Stelei. Finanţatorul vasluian vrea să-l aducă şi pe “Neamţ” din nou la Vaslui.
Vasluienii au mai bifat ieri două achiziţii şi şi-au asigurat serviciile mijlocaşului Dacian Varga (27 de ani) şi atacantului Costin Curelea (28 de ani) cel puţin pînă la sfîrşitul turului, iar moldovenii vor avea şi prima opţiune de cumpărare.
La negocierile dintre Şiman şi Porumboiu a asistat şi Copos, care era sigur că cei doi vor ajunge în Giuleşti. Chiar s-a plîns finanţatorului din Regie: “Hai, finule, de ce l-ai adus pe Porumboiu? Vrei să-mi forţezi mîna?”.
Cei doi “studenţi” nu reprezintă ultima lovitură a lui Adrian Porumboiu, fostul arbitru FIFA dorind să-l readucă pe Dorinel Munteanu la Vaslui chiar în locul lui Marius Şumudică, venit de doar o lună şi jumătate în Moldova!
August 16, 2012 at 10:05 am #93394Ultras
MemberMutările din ultimele zile, dar și unele evoluții neconvingătoare din primele etape din Liga 1, au deschis larg apetitul pentru achiziții al echipelor cu pretenții la titlul de campioană. După ce Adrian Popa a ajuns în Ghencea, iar Dacian Varga și Costin Curelea au plecat împrumutați la Vaslui, un alt bucureștean a intrat în calculele pentru un pas important în carieră.
Steaua are nevoie urgentă de un fundaș central pentru a umple găurile apărute în defensivă. Conducerea clubului din Ghencea stă cu ochii pe Regie și după ce i-a ratat pe Varga și Curelea, pare dornică să își asigure serviciile celui mai valoros fundaș central din Liga 2, Răzvan Patriche.
Într-un dialog televizat, conducătorii celor două cluburi păreau că vorbesc aceeași limbă, ceea ce înseamnă că deja au purtat primele negocieri pentru transferul fundașului de 26 de ani în Ghencea:
“Am pus eu ochii pe un fundaş central foarte bun care e peste ce avem noi la Steaua acum. Joacă în Liga a II-a acum, prin Regie. Îl vreau, dar nu ştiu dacă îl putem lua.”
“Nu e chiar mai bun decât toţi de la Steaua. Nu am spus asta. E al doilea după Chiricheş.”
“Adică e mai bun decât Gardoş?”
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2012-2013 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.