Stiri din presa, varianta auto

Home Forums 2017-2018 Season Sezon 2017-2018 Season Stiri din presa, varianta auto

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #50843
  razvan
  Member

  Mie mi-e lene sa vin aici, sa verific sectiunea de stiri din presa, sa vad ce-i nou, apoi sa mai dau o raita si pe site-urile ziarelor, sa vad daca mi-a scapat ceva si, daca da, sa mai si copiez articolul nou descoperit + link si sa-l pun pe forum…greu, greu…
  Asa ca, pentru a confirma proverbul cum ca programatorii sunt oameni lenesi si programele sunt modul lor de a evita sa faca prea mult efort, am scris un programel care verifica pe cateva site-uri (momentan GSP si Prosport, dar voi mai adauga) daca sunt articole despre Sportul si le posteaza, automat, aici, cu link la original cu tot: http://sportul.posterous.com
  Poate v-o fi de folos,

  #91250
  Catalin
  Member

  Mişto idee. Dacă vei include şi mai multe surse, aşa cum ai promis, cu atât mai bine.

  #91251

  Foarte utila aplicatia,Razvan.Bine gandit :)

  #91249
  Radu Dobrin
  Member

  bravo Razvan!

  ps..nu vrei sa automatizezi si pronosticurile :D

  #91252
  Catalin
  Member

  @Răzvan
  Să înţeleg că ideea ta a avut viaţă scurtă? Programul nu mai actualizează ştirile despre echipă. Ar fi păcat, dacă această aplicaţie ar dispărea.

  #91253
  razvan
  Member

  Am fost un picut ocupat si n-am apucat sa ma mai ating de dansul. Ieri am rescris un pic codul, ceea ce ar trebui sa faca mai usoara adaugarea de noi surse pe viitor.
  Acum ar trebui sa fie la zi. Azi o sa ma ocup sa verifice daca-s stiri noi in fiecare zi (sau cel putin in fiecare zi in care am calculatorul deschis, deci aproape in fiecare zi)

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.