Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Studentii studenti
- This topic has 117 replies, 11 voices, and was last updated 14 years, 10 months ago by
Giani.
-
AuthorPosts
-
March 4, 2007 at 7:29 pm #50588
Dragos Chiva
MemberAm o intrebare pentru voi: va rog sa imi spuneti numai daca sunteti foarte siguri, cati din componentii actuali ai lotului si care anume sunt studenti in viata de zi cu zi?
March 7, 2007 at 10:11 am #77707ultrasro
MemberMajoritatea… cei intre 19 si 25 de ani.
March 9, 2007 at 6:16 am #77708Zibling
MemberDa, dar numai la ANEFS banuiesc. Sau sunt si exceptii de jucatori mai “intelectuali” ?
March 10, 2007 at 3:52 pm #77709mary
Membereu una vreau sa stiu daca exista vreun jucator care sa fie student la POLITEHNICA BUCURESTI…..pura curiozitate..exista?
:
March 10, 2007 at 6:23 pm #77710ultrasro
MemberNu prea am auzit sa existe multi fotbalisti studenti la politehnica … se stie ca acolo sunt multe laboratoare si e greu sa le recuperezi in cazul in care ai antrenamente, cantonamente sau meciuri.
March 10, 2007 at 6:27 pm #77711mary
Memberaha..stiu k e ff greu..k eu sunt acolo…de aceea intrebam….eram curioasa..ms pt raspuns….:*:*
March 11, 2007 at 9:50 am #77712Giani
MemberDepinde si de profi, uneori mai ai si posibilitatea de a recupera laboratoarele. Dar e greu de crezut ca un fotbalist sa mearga la Poli din alta cazua: sa inveti inginerie este al naibii de greu, iti prajesti creierul la greu si perspectivele de angajare sunt dupa aceea destul de slabe.
March 11, 2007 at 10:48 am #77713mary
Memberaha…dap..e si asta o chestie… 😉 acum eu c sa mai zic,avand in vedere k sunt studenta acolo….dar eram curioasa…ma gandeam k fiind aproape de poli..nu se stie niciodata…dar m-am km inselat..asta e..
…
March 11, 2007 at 2:54 pm #77714cameliu
MemberAtentie mary ca unii d-aici de pe forum is cadres didactice la poli… 😆 😆 😆
March 12, 2007 at 3:15 pm #77715mary
MemberSERIOS??….e..da n-am zis nik de ei….oricum ms:)….si t deranjeaza dak imi spui si km c ar preda si unde?
))…glumesc…cred…desi n-ar strik sa stiu makr asa un pic;)….k sa vad c suporteri are sportu nu d altceva:)))
March 13, 2007 at 3:35 pm #77716black@white1916
MemberDom’ profesor hai da-te pe faţă ! Zi-i colegei noastre de forum cine esti si unde predai. Macar prin mesaj privat….
Pentru Mary: Chiar nu ti-ai dat seama pana acum ce suporteri are Sportul ?
Trebuie sa dovedim declinandu-ne profesiile si meseriile ?Dar daca insisti… eu sunt profesor, mai stiu doctori, ingineri, economisti, juristi….
Tine-te de “dom’ profesor”, cel de la “politehnica”, pana se da in vileag…poate te ajuta cu ceva documentatii, informatii, pile….
Conditie ! Dom’ profesor nu o ajuta pana nu vine la un meci, la galerie, sa vedem si noi daca o primim in galerie
March 13, 2007 at 6:36 pm #77717mary
Memberaha…am inteles…e bine k Sportu are astfel de suporteri…desi ma face sa am simt km mik fata de restul lumi..dar nu conteaza…
…si sper sa-mi spuna totusi c preda…..
…doar din curiozitate;)…si o sa vin la un meci cu sportu;)….k am mai fost..dar anul trecut..anul asta nu….dak asta este conditia;)
March 13, 2007 at 7:41 pm #77718franz_kafka
MemberMary,
Nu crede chiar tot ce ti se spune despre suporterii SS ca ar fi asa si pe dincolo… Priveste fotografia mea si gandeste-te! Sau… eu cunosc, de ex, un (probabil) fost suporter care, in prezent, este personaj de desene animate, si in niciun caz doctor, profesor sau ce ti s-a mai zis! Il poti gasi sezand pe fotoliul de presedinte al unei federatii!
Nici eu nu stiu cine este cadru didactic la Politehnica, insa daca ai sa citesti atent niste mesaje interesante de pe forum, ai sa ajungi ca mine sa-l banuiesti pe Giani, care nu se poate abtine, cateodata, sa faca niste aluzii despre chimie, chiar daca vorbeste despre fotbal! Si chiar ultrasro e suspect, intr-o oarecare masura, din acest punct de vedere! Dar, cum ii cheama in realitate pe acesti profesori (probabil, foarte severi) nu ti-as putea spune!
Citeste, ca sa te lamuresti: http://www.sportulstudentesc.com/forum/viewtopic.php?t=1285&postdays=0&postorder=asc&start=315Si parca, totusi, la un moment dat, se putea accesa link-ul!
March 13, 2007 at 8:03 pm #7771907Ex
Keymaster@franz_kafka wrote:
Citeste ca sa te lamuresti: http://www.sportulstudentesc.com/forum/viewtopic.php?t=1285&postdays=0&postorder=asc&start=315
Link-ul respectiv nu merge. 😉
March 14, 2007 at 3:06 pm #77720Giani
MemberNu imi este rusine cu ceea ce fac (desi ar trebui, avand in vedere niste chestii). Predau la chimie, in polizu. Mai mult nu are rost sa spun, si studentii mei stiu ca sunt un ultras foarte rau al unei echipe expediate abuziv si pe criterii mafiote in liga secunda.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.