Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Superstitiile suporterilor Sportului Studentesc
- This topic has 13 replies, 10 voices, and was last updated 14 years, 5 months ago by
Giani.
-
AuthorPosts
-
November 1, 2007 at 12:01 pm #50641
Zibling
MemberAcum mi-a venit ideea, si am si pus-o pe ecran. Deci, dupa ce ma intorceam ieri de la deplasarea de la Intergaz impreuna cu Giani, el mi-a spus ca ieri am castigat datorita faptului ca nu si-a mai adus aparatul foto. O superstitie asemanatoare imi amintesc ca avea Ovidiu (ultrasro) care in unele meciuri evita sa mai faca fotografii cu aparatul sau la fazele de gol, inainte de finalizare. Eu am avut o perioada superstitii cu fularul meu alb-negru-albastru cu Inter Milano cu care veneam uneori la stadion. Dragos avea superstitii privind grupurile de suporteri care trebuie sa faca sau nu o anumita deplasare.
Hai, sa va mai aud si pe voi: ce superstitii aveti inainte de un meci al Sportului? ce trebuie sa faceti sau sa nu faceti inainte de un meci pt ca Sportul sa castige?
November 1, 2007 at 1:57 pm #80708adi
MemberDl Dobrin imi spunea ca vine cu ambii catei (unul alb si unul negru !) la meciurile de acasa …
November 1, 2007 at 3:42 pm #80709Andrei
MemberEu evit sa vin cu masina la meciurile de acasa… Nicu stie de ce 😆
November 1, 2007 at 8:25 pm #80710Giani
MemberSi mai am o superstitie: sa tin bratarile siliconice numai pe mana dreapta si sa nu port tricoul negru cu nr. 20.
November 2, 2007 at 9:24 am #80711cristiansportul
MemberCand eram in divizia A urcam la peluza doar pe anumite scari, daca urcam pe alta parte sigur se termina rau. 😆
November 2, 2007 at 11:39 am #80712Ultras
MemberAm avut o perioada in care veneam la meciuri cu o punga in care fusese impachetata hartie igienica in buzunar, pe care o luasem de la Doru Stanculescu cand vedeam meciurile pe Telesport la el. Apoi cu bratarile am avut o perioada. Acum sunt cu tricoul si cu rasul. Ma barbieresc cu cel putin o zi inainte de meci. Cea mai importanta e ca in timpul meciurilor sa nu strigam “Lupta Sportul”…
November 2, 2007 at 1:36 pm #80713cristiansportul
MemberChestia cu barbieritul o aveam si eu. DAr era de bine daca ma barbieream in ziua meciului, pana am pierdut un meci si mi-am dat seama ca nu asta era cauza.
November 2, 2007 at 8:03 pm #80714ashone
Membereu nu vin la meci decit cu autobuzul 105, cu care veneam in tineretile mele…… daca vin cu tramvaiul 41 e belea mare.in 41 m-am intilnit cu gigel inainte de meciul cu xamax si a fost nasol. de atunci nu vin cu 41, mai bine vin pe jos.
November 3, 2007 at 11:00 am #80715Zibling
Member@Ultras wrote:
Am avut o perioada in care veneam la meciuri cu o punga in care fusese impachetata hartie igienica in buzunar, …
Punga??? Esti de coma
November 3, 2007 at 8:47 pm #8071607Ex
KeymasterLa mine singura superstitie este sa nu vin la meciurile echipei. Cand am fost in tara ultima data tin minte ca am fost la 2 meciuri pe stadion, cu Otopeni in cupa si acasa cu Targoviste. La Otopeni am pierdut atunci la 11m iar cu Targoviste am facut egal acasa.
Mi-am zis ca daca vin in tara nu voi mai veni la stadion si in schimb ma voi uita la meciuri numai la TV.
November 9, 2007 at 10:55 pm #80717dragos
Member@Zibling wrote:
Dragos avea superstitii privind grupurile de suporteri care trebuie sa faca sau nu o anumita deplasare
in privinta persoanelor ce fac deplasarea, nu sunt deloc superstitios……
te mai tachinez eu, din cand in cand….hihi
totusi, am o “superstitie generala” (daca pot spune asa), sa nu ma intorc din drum chiar daca am uitat ceva acasa……..insa, tin minte ca, fiind nevoit de imprejurari, m-am intors din drum si apoi, am plecat din nou spre stadion, unde, crezand, ca echipa va suferi un esec, am constatat, de fapt, contrariul.
asadar, superstitia e un fel de EFECT PLACEBO !!!!November 25, 2007 at 10:57 pm #80718razvanR
MemberIn acest tur am observat urmatoarele:
– Toate meciurile pe care le-am vazut de pe stadion le-am castigat (cu Dinamo, Giurgiu, Bacau, Campina)
M-a vazut cineva pe stadion si nu am castigat ? NU.– In nici un meci pe care l-am vazut la TV nu am castigat (Otopeni, Forex, Tulcea, Progresul, Petrolul, Brasov): 4 infrangeri si 2 egaluri (si alea acasa)
– La meciurile pe care le-am ascultat cu sufletul la gura la Total Sport FM am facut egal in deplasare (Sacele, Modelu, Botosani)
– La meciurile la care am aflat rezultatul tarziu de la radio sau de pe net am avut 3 victorii in deplasare (Galti, Focsani si Inter) si o infrangere acasa (Chiajna)
In nici un caz nu trebuie sa ma mai uit la TV sau sa ascult la radio; pot doar sa caut rezultatul seara pe net.
Dar ce credeti, daca in retur vin sa vad toate meciurile pe stadion, terminam pe primul loc?
November 26, 2007 at 9:46 am #80719Zibling
MemberTu vino la meciuri si vom face analiza dupa aceea!
November 30, 2007 at 5:15 pm #80720Giani
MemberTe incumeti sa vii la absolut toate meciurile? Eu mai am o supersitie: cand vad meciul din Regie la TV, fiind in Ploiesti, castigam.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.