Suporteri noi – postati aici

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 173 total)
  • Author
    ultrasro
    Member

Evident ca este A5 ;)

Zibling
    Member

Amin !

In sfarsit, vad ca si ideile mele prind contur. Sa vedem ce putem face si noi pt echipa (club) in acest an 2007, ca in ultimii ani pauza mare.

adi
    Member

1. Formatul corect este A5; mea culpa.
    2. Ce nume dam programului de meci si eventual revistei ulterioare? Si uite ca iar revenim la discutia anterioara. Eu va propun Avanti Bianconeri.

@adi wrote:

va propun Avanti Bianconeri.

PERFECT !!!

07Ex
    Keymaster

Daca vreti sa puneti programele de meci pe site in format pdf eu nu am nimic impotriva. Pot pune link de pe pagina principala.

Zibling
    Member

Da, buna ideea cu “Avanti BiancoNeri”. In primul numar se poate oare un articole cu o trecere scurta in revizie a perioadei de off-season din iarna asta ??? Si poate un alt articol privind istoricul echipei, prin raportare la cei 91 ani recent impliniti ???

laucantona
    Member

eu nu sunt de acord cu numele revistei Avanti bianconeri…nu pt ca nu prea sunt de acord cu metodele folosite de italieni in fotbal:trageri de timp, antijoc si sa nu mai vorbim de Juve….eu cred ca Regia Fotbalistica a fost un nume bun sau daca vreti sa fim in pas cu moda Gasca Nebuna…nu stricati limba romana fratilor
    cu respect din Canada
    Laurentiu

@laucantona wrote:

eu nu sunt de acord cu numele revistei Avanti bianconeri…
    Laurentiu

Precizare:
    Pentru cei din galerie care scandeaza : “Avanti bianconeri” aceasta sintagma are semnificatia de indemn obisnuit, un “strigat de lupta”, o tradite a galeriei…
    Pentru cei din galerie sintagma “Avanti bianconeri” si-a pierdut rezonanta italiana.

Iti doresc sa poti veni in galerie, alaturi de noi, si ai sa strigi infiorat: AVANTI, AVANTI, AVANTI BIANCONERI !

Mai avem una cu “un strigat din vechea Troie….” si asta nu inseamna ca ii iubim pe greci :D

ultrasro
    Member

Gasca Nebuna e un nume bun!

@ultrasro wrote:

Gasca Nebuna e un nume bun!

Mai mult decat PERFECT!

07Ex
    Keymaster

Si mie imi place “Gasca Nebuna”. :)

laucantona
    Member

multumesc mult pt invitatie in mijlocul galeriei(sper sa apuc sa vin o data in Bucuresti la un meci) si pt faptul ca nu te-ai suparat ca am zis Nu la avanti bianco neri, draga black@white1916.
    din punctul meu puteti alege titlul revistei ce nume este mai representativ pt galerie…eu si asa nu cred ca am acces la ea…
    va salut pe toti
    Laurentiu

@laucantona wrote:

multumesc mult pt invitatie in mijlocul galeriei
    Laurentiu

Deci, ramane cum am stabilit, cand ajungi in RO te asteptam la meci !

Blue Eyes
    Member

“Avanti fratelos” e un super nume … Asa imbinam limba italiana cu expresia romaneasca frate- fratelos iar cei care vor cumpara revista vor fi placut surprinsi…
    nu ? :D

adi
    Member

Tin sa-i multumesc lui Ovidiu pentru efortul depus pentru afisele si programele de meci realizate pentru azi. Eu personal am fost multumit de modul in care ne-au iesit; cu siguranta, acest proiect va continua.
    Si va astept si pe voi sa va implicati mai mult in aceste proiecte. Orice ajutor e binevenit.
    Multumesc.

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 173 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.