Suporteri noi – postati aici

Viewing 8 posts - 166 through 173 (of 173 total)
  • Author
    laucantona
    Member

felcitari celor implicati in realizarea primului nr din noua colectie – prima dragoste: Regia Fotbalistica…jos palaria…imi amintesc ca pe vremuri cand aparea Regia Fotbalistica cumparam si 2-3 numere doar sa fac vanzare la club…si acum mai am acasa in tara o multime de numere(de fapt nu am aruncat nici una)…inca o data perfect si Bravo!

07Ex
    Keymaster

@laucantona wrote:

felcitari celor implicati in realizarea primului nr din noua colectie – prima dragoste: Regia Fotbalistica…jos palaria…imi amintesc ca pe vremuri cand aparea Regia Fotbalistica cumparam si 2-3 numere doar sa fac vanzare la club…si acum mai am acasa in tara o multime de numere(de fapt nu am aruncat nici una)…inca o data perfect si Bravo!

Mda, am vazut si eu primul numar si mi-a placut foarte mult. Felicitari celor implicati.

Pentru cei care nu au vazut inca primul numar al revistei, l-am postat in subforumul meciului cu Dunarea.

Radu Dobrin
    Member

arata excelent! Bravo!

Blue Eyes
    Member

pot sa vad si io cum arata ? …m-ati facut curios…

07Ex
    Keymaster

@Blue Eyes wrote:

pot sa vad si io cum arata ? …m-ati facut curios…

Pai este un link in subforumul meciului cu Giurgiu.

adi
    Member

Singura veste buna dupa remiza de azi este ca a aparut mai multa lume noua in peluza noastra si chiar in galerie. Sper sa fie si rezultatul afiselor postate prin zona Regiei in ultima perioada.

Zibling
    Member

Da, o veste buna, insa cum ar fi sa ne facem o super-galerie, iar echipa sa ramana inca vreo 5-6 ani in B ? 😡

franz_kafka
    Member

@adi wrote:

Singura veste buna dupa remiza de azi este ca a aparut mai multa lume noua in peluza noastra si chiar in galerie.

EPPUR, SI MUOVE!

Viewing 8 posts - 166 through 173 (of 173 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.