Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Suporteri noi – postati aici
- This topic has 172 replies, 35 voices, and was last updated 16 years, 2 months ago by
franz_kafka.
-
AuthorPosts
-
July 13, 2004 at 9:01 am #65255
dragos
MemberENJOY the CLUB!!!!!
WELLCOME!!!!
ne bucuram sa avem printre noi o prezenta feminina britanica, sunt sigur agreabila si atat de infocata……..este un plus de imagine si sunt sigur ca nu este singura!!!!
July 13, 2004 at 10:45 am #65256Ultras
Member@dragos wrote:
ENJOY the CLUB!!!!!
WELLCOME!!!!
ne bucuram sa avem printre noi o prezenta feminina britanica, sunt sigur agreabila si atat de infocata……..este un plus de imagine si sunt sigur ca nu este singura!!!!
Vezi cum sari la concluzii eronate. De unde pana unde “prezenta feminina britanica”? A scris fata doua – trei cuvinte in engleza si gata i-ai si schimbat nationalitatea. Inteleg ca treci prin momente dificile acum ca ti-ai pierdut libertatea, dar trebuie sa te regasesti.
July 13, 2004 at 1:23 pm #65257Tavi
MemberDe unde stiti voi ce stie Dragos? Poate e verisoara lui!
Bine ai venit pe forum D_P_fanitzo! Sper sa devi si fan Sportul in curand!
Ne vedem si in galerie!
July 13, 2004 at 3:01 pm #65258dragos
Member@Ultras wrote:
@dragos wrote:
ENJOY the CLUB!!!!!
WELLCOME!!!!
Vezi cum sari la concluzii eronate. De unde pana unde “prezenta feminina britanica”? A scris fata doua – trei cuvinte in engleza si gata i-ai si schimbat nationalitatea. Inteleg ca treci prin momente dificile acum ca ti-ai pierdut libertatea, dar trebuie sa te regasesti.
nu trec prin niciun moment dificil.
mie asa mi s-a parut ca ar fi “straniera”, probabil este de la vremea asta “britanica” ce ne tot da tarcoale.
ne vom lamuri in curand…… pe stadion.July 14, 2004 at 8:28 am #65259ion
MemberLinistiti-va fratilor!! Nu va mai aruncati in valuri ca s-ar putea sa va loviti de tabla ligheanului !!!
De cind pe voi va intereseaza altceva decit echipa Sportu Studentesc?July 14, 2004 at 10:00 am #65260dragos
Member@ion wrote:
Linistiti-va fratilor!! Nu va mai aruncati in valuri ca s-ar putea sa va loviti de tabla ligheanului !!!
De cind pe voi va intereseaza altceva decit echipa Sportu Studentesc?eeee, asa este ……. ne mai “ambalam” si noi cand este vorba despre
“fane”…….dau bine in peisajul suporterilor……ati vazut ce imagini cu suportere au fost la EURO 2004…..daca nu le-ati vazut in direct, le puteti
admira pe site-ul prosport.ro la capitolul: galeria fotoNovember 11, 2004 at 1:42 pm #65261dragos
Membereste vorba despre Vlad Enachescu (realizatorul emisiunii Min. 91), care
a fost invitat (alaturi de Emil Gradinescu) in emisiunea “Cronica Carcotasilor” de pe PrimaTV si a marturisit ca tine cu SPORTUL STUDENTESC.
FELICTARI DOMNULE ENACHESCU !!!voi incerca sa-i gasesc adresa de e-mail (de la respectiva emisiune) pt. a-i
scrie un MESAJ PRO SPORTUL !!!!November 12, 2004 at 8:22 am #65262mihada
MemberDaca s-ar duce la meciuri si ar fi vazut in tribuna ar cintari si mai mult…
November 12, 2004 at 10:13 am #65263razvanR
MemberUn alt prezentator de stiri sportive, Vlad Ionescu de la Antena1, a declarat public ca tine cu Sportul studentesc.
November 12, 2004 at 10:49 am #65264dragos
Membereste vremea NOASTRA !!!!
echipa are nevoie de cat mai multi SUPORTERI !!!!
IMAGINEA CONTEAZA!!!!
SPORTUL FOREVER !!!
November 24, 2004 at 5:46 am #65265ovidiu
MemberIn timpul meciului de duminica, cu Gloria Bistrita, unul din comentatorii Nationalului, s-a declarat FAN al echipei Sportul Studentesc, continuand prin a face un pic de istorie si a aminti numele MARI CE AU JUCAT IN REGIE (SPERIATU, CRISTIAN, MUNTEANU II, BOZESAN, IORGULESCU, HAGI, CORAS, MIRCEA SANDU, TERHES, CHIHAIA S.A.) SI MECIURILE BUNE FACUTE DE ECHIPA IN CUPELE EUROPENE.
VIVA SPORTUL STUDENTESC
November 24, 2004 at 12:13 pm #65266multi
MemberFanu’ ala , Octavian Topa, mi-a fost coleg de liceu si mi-e bun prieten si azi (dupa multicei ani de la liceu incoace) si nu vreau sa-mi amintesc ce haz facea de mine si de optiunea mea pentru Sportul ….deh , el tinea cu Dinamo… De o bucata de vreme i-a trecut (s-o mai fi copt cu varsta) si iata-l pe un drum bun 😆
November 24, 2004 at 1:05 pm #65267dragos
Member@multi wrote:
De o bucata de vreme i-a trecut (s-o mai fi copt cu varsta) si iata-l pe un drum bun 😆
deh, toti bajbaim in negura, insa vine o vreme cand trebuie sa iesim la lumina si sa mergem pe drumul cel BUN………
December 2, 2004 at 6:40 am #65268Cainele
MemberHmmm credeam ca e vorba de mine…. dar se pare ca nu eu sunt VIP-ul
February 4, 2005 at 1:09 pm #65269sacris
MemberHello romanian friends.
I write you from Valladolid, Spain. I´m supporter of Real Valladolid, I have a web site ( http://www.blanquivioletas.com ), and I love Romania as countrie. I´ve learned a bit of romanian ( numbers, typical sentences … ) because here there are not language centers where you can learn it. I like your football, specially national team, although I prefer Hagi, Popescu and Petrescu team.
I´m interested in trade/change/buy items of Sportul or Romanian national team. I don´t like powerful teams, like Real Madrid, I prefer modest teams with its history and its fans, so if you want to export this maravellous team to other countries ….. you can prove at first with me
Thank you very much ¡¡¡
La revedere
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.