Suporterii Sportului joaca fotbal

Home Forums Miscelaneous Diverse / Miscelaneous Suporterii Sportului joaca fotbal

Viewing 7 posts - 76 through 82 (of 82 total)
  • Author
    dragos
    Member

@Radu Dobrin wrote:

nu e cam racoare sa jucati afara?…ieri prin bucuresti mi-au cam inghetat urechile :)..

daca vremea e ok (si romania-nigeria nu intra in prelungiri), vin si eu…daca nu, poate bem macar o bere :)

Radule, poate reusim sa ne vedem joi sau vineri seara…..cum ti se pare???

ashone
    Member

@Radu Dobrin wrote:

nu e cam racoare sa jucati afara?…ieri prin bucuresti mi-au cam inghetat urechile :)..

daca vremea e ok (si romania-nigeria nu intra in prelungiri), vin si eu…daca nu, poate bem macar o bere :)

pe mine nu contati nu ma lasa nevasta-mea ca a aflat ca nu jucam pe stadion si a facut program 😥 😥 😳 😳 😥 😥 as fi baut o bere la greu

ultrasro
    Member

Ai o nevasta informata domnule. Poti sa-i spui ca DUMINICA NINGE si o sa mergem la sanius in Ghencea :)

Radu Dobrin
    Member

@97SiR wrote:

Radule, esti in Romania? Marfa. Pacat ca meciul cu Steaua se joaca cu portile inchise ca altfel te-ai fi putut dus la meci sa-i vezi pe ai nostrii “live”.

din pacate sint in avion la ora meciului :(. macar m-am bucurat in tribuna la meciul cu bacaul :)

@dragos wrote:

Radule, poate reusim sa ne vedem joi sau vineri seara…..cum ti se pare???

joi sau vineri imi suna excelent. putem tine legatura prin telefonul lui taica-meu. in alta ordine de idei, merge cineva la romania – nigeria?

ultrasro
    Member

Sa vedem insa daca Nigeria ajunge la meci ;)

ashone
    Member

@ultrasro wrote:

Ai o nevasta informata domnule. Poti sa-i spui ca DUMINICA NINGE si o sa mergem la sanius in Ghencea :)

MERSI ! 😥

Blue Eyes
    Member

Min. 1: Arbitrul basarabean a dat startul partidei

*Echipele au ieşit pe gazon, în acest moment se intonează imnurile celor două ţări

*Pe TVR2, televiziunea care ar trebui să transmită meciul, sunt difuzate acum clipuri muzicale

*Singura excepţie este Abiodun Agunbiade, jucătorul de la FC Naţional convocat de urgenţă în naţionala “Super Vulturilor”, aflată în criză mare de “personal”

*Jurnaliştii prezenţi la stadion nu au primit absolut nici o informaţie despre jucătorii nigerieni care se încălzesc pe teren, nimeni nu ştie cine sunt aceştia

*Al 12-lea nigerian este încă aşteptat să ajungă la stadion, pentru ca foaia de rezerve să nu fie goală

*Partida ar fi trebuit să înceapă de la ora 18:00, însă, deocamdată, pe gazonul din Ghencea au ieşit la încălzire doar 11 fotbalişti nigerieni

*Bună seara şi bine aţi venit pe http://www.prosport.ro pentru comentariul live al meciului România – Nigeria
    :) 😆 🙄

La mine in bloc gasesc mai multi nigerieni….
    Nasu, nasu, nasu….lasa-ne….lasa-ne…lasa-ne…

Viewing 7 posts - 76 through 82 (of 82 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.