Thread-ul despre politica

Home Forums Miscelaneous Diverse / Miscelaneous Thread-ul despre politica

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 203 total)
  • Author
    Radu Dobrin
    Member

o sa ii sun si o sa incerc sa ajung acolo (ore cu publicul…etc). problema e ca la ambasada noastra, orice ai vrea sa faci e foarte greu. deh…

cameliu
    Member

Din pacate nu…

07Ex
    Keymaster

@dragos wrote:

NU UITATI – DUMINICA CINE NU VOTEAZA – NU CONTEAZA !!!!

Radu, Cameliu, Caz veti vota si voi la ambasade ???

Nu cred ca ma voi duce pana in downtown doar ca sa votez. In plus ultima data cand am fost la consulat (tot pentru a vota) a fost o coada imensa, datorata bineanteles lipsei totale de organizare a celor de acolo. Ca tacamul sa fie complet tin minte ca angajatii de la consulat au inceput la un moment dat sa tipe la lume ca cica eram prea multi si ei nu se asteptau sa vina atata lume, si vezi Doamne era nu mai stiu ce ora cand ei ar fi trebuit sa plece acasa dar din cauza noastra nu au putut.

De atunci mi-am zis ca nu mai trec pe acolo. :(

Avem parte de uni candidati care sunt chiar de caterinca. Chiar mauit la e acum si cad pe jos de ras cat sunt unii de penibili.

Ultras
    Member

E cumva chior, prost si badaran?

E si ala dar mai sunt alti care te fac sa razi. Avem modelul fascisto-legionaro-comunist al domnulu Gheorghe Dinu, e cam tinerel caci as fi putut spune ca a copilarit cu Hitler dupa modul cum vorbeste. Mai avem si un popa raspopit sau ratacit. Baiatul “dulce” de la palatul Victoria care din afisele electorale parca iti spune:” lasa ca vezi tu dupa 28 daca ies eu.”Sa nu uitam vesnicul candidat furat la alegeri nu zic ca nu o avea dreptate dar nu va iesi niciodata mister Vadim. E si Raj un indian pierdut printre romanii. Si ne jiji care nu avea ce face pe acasa sau la Marriot la birou si a zis sa candideze si el. Avem un tinerel de 35 de ani nu stiu cum il chiama dar ici nu ced ca e foarte important nu cred ca aduna 0,5 %. Si alti cativa care sunt atat de importanti de nici nu le-am retinut numele si impreuna nu cred ca aduna 2%. Asa ca pe 28 nu prea ai multe optiuni viabile. Daca jucam la vara printr-o minune a echipei in Uefa poate in 2008 isi va depune si Vasilica Siman candidatura si promit ca il votez. 😆 😆 😆

ultrasro
    Member

DJ Vasile pentru Romania, da paltoane si mobile la toata tara :)!!!

Radu Dobrin
    Member

voi fi la ambasada miine…uhmm…adica azi..:)….habar n’am cu cine votez..(hic..:) )…dar partea buna e ca macar stiu sigur cu cine sa nu… :)

Traiest tradegia romanului de rand care stie cu cine nu trebuie sa voteze dar nu are solutii viabile pe care sa puna stampila.

dragos
    Member

din sondaje reiese: nastase, basescu, vadim……. becali, petre roman.

vadim in turul 2 va fi arbitru; va trebui sa imparta voturile fie lu’ nastase, fie lu’ bass(escu)……

becali era suparat aseara si a spus ca isi va cumpara un post tv, un ziar, iar in 2009 va iesi prezident…….

dragos
    Member

sfat pentru turul 2: CINE VOTEAZA DE DIMINEATA – VOTEAZA BUIMAC !!

Ultras
    Member

Oricum…

07Ex
    Keymaster

@dragos wrote:

becali era suparat aseara si a spus ca isi va cumpara un post tv, un ziar, iar in 2009 va iesi prezident…….

Becali, daca ar putea, si-ar cumpara locul la presedentie. 😆

Daca s-ar fi dat legea cu alegerea presedintelui de catre parlament poate ca ar fi putut jiji sa cumpere aceasta functie asa sa mituiesti 350 de oameni ar putea dar sa mituiasca 18 milioane de romani nu are nici el bani pentru asa ceva. Poate vorbeste cu Abramovichi sau cu Ahmetov ,probabil daca si-ar schimba numele de familie sa inceapa cu A ca cei doi poate ar deveni si el miliardar in parai. 😆 😆 😆

dragos
    Member

n-ati vazut faza cu becali din emisiunea de vineri pe tvr1???
    era o emisiune cu toti candidatii la presedintie: intrebari, teme etc.etc.
    moderatorul emisiunii il intreaba pe gigi ce studii are si daca poate sa ne spuna anul cand a terminat liceul…….urmeaza aprox. 7-8 sec. de pauza
    (se gandea, probabil) si apoi, raspunde pe un ton tipator: ce ma intrebati pe mine despre aceste lucruri, vreau sa raspund la alta intrebare.

NO COMMENT !!!

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 203 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.