Thread-ul despre politica

Home Forums Miscelaneous Diverse / Miscelaneous Thread-ul despre politica

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 203 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Nimic de’ voturi nule ???
    etc… Eu citesc doar prin ziare ascult la radio, voi sunteti acolo…
    Pareri? Diferite, va rog!

dragos
    Member

adevarul este undeva la mijloc: bassescu acuza de fraudare, nastase si b.e.c. dezmint, spunand ca nu exista asa ceva…..
    problema ridicata este cu procesele verbale completate gresit……
    oricum, in turul 2, doar ei vor stii ce va fi…….

ultrasro
    Member

Presedintii sectiilor si reprezentantii partidelor au fost suficient de buimaci incat au completat in procesul verbal la numarul pamenilor prezenti la vot din lista initiala exact numarul total de oameni de pe lista :))

iar de aici totul a mers ca un bulgare de zapada crescand procentul de voturi nule…

Giani
    Member

… sau de voturi exprimate pentru cine trebue? chair daca votantii au fost absolut absenti…

Mai pe scurt, suspectez frauda (nici OSCE nu a declarat, dupa 6 zile, ca alegerile au fost corecte, ceea ce spune multe). Nu sunt de acord cu modelul ukrainian, dar oricum voi vota, ca si in primul tur, anti-bombo.

In turul doi va fi cu adevart dificil la urne eu unul nu stiu cu cine sa votez .bombo traieste intr-un partid format in mare parte din baieti cu maini alunecoase , dar nici corsarul modern nu este cu mult mai breaz avand si el la activ niste lovituri ( dosarul ala flota care e si nu prea) nu stii pe cine sa mai crezi. Astept confruntarea directa si poate atunci ma voi decide.

dragos
    Member

pai, eu cu cine votez, hic,hic, ‘coane fanica?????

cred, ca voi vota cu tiriac………surprize-surprize….

dragos
    Member

acum cateva minute m-am intalnit cu tata puiu, care mergea la adunarea
    psd (el fiind candidat pe listele psd pentru jud.ilfov) si am vrut sa-i strig: tot cu politica ai ramas, puiule !!! ce cashketa ta??????

a coborat din masina, si-a scos paltonul si s-a imbracat cu o geaca albastra pe care scria: votati adrian nastase !!!!

Tot penibil a ramas.Nici macar nu a fost ales nu va ajunge in parlament va ramane un simplu consilier la Ilfov.Sa speram ca va ramane in mediocritatea care l-a caracterizat in ultimii ani.

dragos
    Member

maine seara de la ora 20.15 pe ANTENA 1 se vor intalni “face-to-face” bass si tase…..iar pe tvr1 aceeasi confruntare va fi vineri…….

IT’S SHOW TIME !!!!

Pe tvr a fost aseara si nu cred ca vor mai avea o alta confruntare televizata sau cel putin asa am auzit.

dragos
    Member

antena 1 i-a prezentat separat pe fiecare dintre candidati, insa tot penibili au fost……iar tvr1 in “confruntare”

dragos
    Member

cine castiga “batalia” de duminica – sta la cotroceni 5 ani.
    cine oare, cine va fi????

Ultras
    Member

Eh, cum cine? Eu deja mi-am luat bilet dus spre Congo!

07Ex
    Keymaster

Pai si pana la urma cine iese presedinte?

Mai sunt bilete la avionul catre Congo ca s-ar putea sa vin si eu daca iese mister bombo. 😆 😆 😆 La Tvr1 in confruntare marinarelul a spus un lucru pe cat de adevarat pe atat de socant ” poporul roman este blestemat sa nu scape de comunisti, caci dupa 15 ani de la inlaturarea sistemului a ajuns sa aleaga tot intre doi fosti comunisti”.

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 203 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.