Thread-ul despre politica

Home Forums Miscelaneous Diverse / Miscelaneous Thread-ul despre politica

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 203 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Marinarul macar e SINCER!

In rest, daca iese bombo, la nivel de presa si TV, romanii ar trebui sa asculte din nou prin cotloane Europa libera…

Si sa spere ca dimineata nu cumpara cite unu, toate Ev Zilei, sau Catavencu… cit or mai exista si astea si nu vor fi scoase in afara legii…

Pai cred ca prin sinceritatea lui Marinarul a reusit sa-i dea o lovitura de imagine lui bombo si sa recupereze procentele care il despart de el.

Ultras
    Member

Diferenta dintre mine si voi este ca eu am avut un dialog face-to-face cu Marinelul…

Tavi
    Member

si mergeti la vot … pe multi v-am uzit ca nu mergeti la vot pe motiv ca n-aveti din ce alege! Cum sa nu? Nu sunt doi? mergeti si puneti stampila pe unul din ei!

E dreptul vostru! Nu va bateti joc de el!

Ultras
    Member

Sau pe amandoi, ca in tura a doua e voie… 😈

50-50 la ora 21:00 dar nu prea am incredere in exitpolurile astea mai ales ca unele su facute de institute de cercetare aservite puterii. Sa vedem numararea si sa vedem cine castiga . Daca intereseaza pe cineva eu cred ca bate Base. 😆 😆 😆

cameliu
    Member

Se pare ca a cistigat Basescu

Rezultate partiale

Candidatul Aliantei PNL-PD Traian Basescu a cistigat turul doi al alegerilor prezidentiale, obtinind 51,75% din voturi, indica rezultatele partiale comunicate oficial, luni, de Biroul Electoral Central, dupã numãrarea voturilor la 92,15% din sectiile de votare.

Contracandidatul sau din partea Uniunii PSD+PUR Adrian Nastase a obtinut 48,25% din voturi.

Data: 13-12-2004

dragos
    Member

TRAIASCA CANDIDATUL NOSTRU ALES: TRAIAN NASTASE !!!! URA,URA!!

oricum, aseara in piata universitatii s-au adunat simpatizanti ai lui basescu
    care au cantat, dansat etc.etc. pana la ora 2 a.m., in timp ce “tase” cu ai lui erau linistiti asteptand numararea voturilor…….basescu la ora 21.20 anuntase deja ca este CASTIGATOR !!!!

iar, azi la posturile de radio + tv, basescu este dat ca si castigator, dupa ce a inceput numaratoarea voturilor…..

Cainele
    Member

mDA :)) singura placere a mea e ca a luat-o Nastase peste ochi …cu toate butoanele in mana… 😈

ultrasro
    Member

Oricum numarul celor care au votat este jenant de mic…

Ii urez succes lui Basescu daca are ceva ganduri bune sub freza … :P

dragos
    Member

‘coane fanica de-acum incolo se va vedea ce-am votat si ce vom semana.
    sa vedem, ce are in cashketa lui, corsarul ??????

Acum trebuie sa vedem ce optiuni avem la functia de primar . Chiar de la primul discurs nea Base m-a dezamagit putin speram sa- i lase pe unguri in opozitie dar se opare ca viata fara ei ,cel putin in politica, nu se poate.

Radu Dobrin
    Member

…din pacate, singura intebare e’…. astia cit de mult vor fura? 😥

dragos
    Member

hit-urile iepurasului pentru ursulet, in aceasta campanie, au fost:
    ROMANIAAA, TREZESTE-TE !!!!!! si “CE BINE-MI PARE CA AI LUAT TEAPA”

ursuletul kokolino este trist, foarte trist…….

Probabil ca acum ar trebui sa cante “Sunt singur si trist”. La victorie toti erau cu el acum ca a luat bataie toti il trimit la groapa de gunoi a istoriei. Doar cine castiga e important. Si in privinta intrbarii ” cat de mult vor fura?” cred ca raspunsul este atat cat sa-i prinda din urma pe predecesori si poate chiar sa-i intreaca. Oricum nea Nelu pare ca vrea sa devina un personaj important in parlament credeam ca ne scuteste cu prezenta dar se pare ca meandrele concretului inca nu au fost elucidate. 😆 😆 😆

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 203 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.