Traian Tomescu 20.10.1920 – 08.06.2006

Home Forums Sportul Studentesc Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone Traian Tomescu 20.10.1920 – 08.06.2006

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
 • Author
  Posts
 • #50136
  ultrasro
  Member

  E suporterul lui Mircea Sandu care e cu totul altceva!

  #54133
  Giani
  Member

  Cred ca e suporterul Sportului dintr-un singur motiv: exista cineva (sau ceva) mai batran ca el in peisajul Diviziei A :-).

  #54134
  dragos
  Member

  eu il stiu de multi ani de zile ca fiind sustinator al sportului – sa nu uitam ca este prieten cu mac popescu si nasul lu’ mircea sandu.

  #54135

  Da, dar dupa dclaratiile belicoase de sambata ar trebui sa taca, sau sa se duca la reciclat, daca ar fi cu sufletul alaturi de Sportul ar fi declarat cu totul alceva si nu ar fi atacat totul, pentru ca declaratiile lui nu erau un atac la adresa lui siman ci a tot ce inseamna Sportul Studentesc

  #54136
  Tavi
  Member

  Deşi ieri au aniversat 50 de ani de căsnicie fericită, nici acum nu s-au schimbat prea mult. Se uită unul la celălalt cu priviri grijulii. El îi spune “draga mea Felicia”, iar ea îi vorbeşte ca o femeie încă îndrăgostită. Îi leagă o jumătate de secol de respect şi înţelegere, 50 de ani în care au trecut împreună şi prin bune, şi prin rele. S-au cunoscut în vara anului 1951, cînd el era profesor la o şcoală de instructori sportivi din Bîrlad, iar ea îi era elevă. Trei ani mai tîrziu, pe un frig cumplit, şi-au jurat iubire veşnică, iar în septembrie 1955 au întărit legămîntul lor printr-un copil. “Radu a fost cea mai mare bucurie a vieţii noastre. Pe atunci trăiam vremuri groaznice. Din cauza convingerilor mele liberale, care erau în contradicţie cu regimul, fusesem dat afară din toate şcolile unde predam şi din funcţiile pe care le ocupam pe atunci. Stăteam amîndoi într-o singură cameră, în care înainte locuise femeia de serviciu. Iarna era atît de frig, încît ca să ne putem încălzi, eu o ţineam în braţe pe Felicia, iar ea îl ţinea pe Radu”, povesteşte Traian Tomescu, actualul vicepreşedinte al Comisiei de Apel din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

  “Au fost şi vremuri grele. Dar ne leagă atîtea lucruri frumoase… Îmi amintesc primul cadou pe care mi l-a făcut: m-a întrebat la şcoală ce parfum îmi place, iar a doua zi a venit cu o sticlă mare de Lancome. Pînă seara, parfumasem toate fetele din cămin”, spune Felicia Tomescu cu nostalgie în glas. Cu ocazia aniversării lor, Traian Tomescu i-a făcut cadou soţiei sale un buchet imens de flori albe, cu o urare simplă: “La mulţi ani!”.

  #54137
  dragos
  Member

  LA MULTI ANI!!!!
  CASA DE PIATRA SI SANATATE!!!

  #54138
  Cainele
  Member

  …Sanatate! …

  #54139
  ion
  Member

  Traian Tomescu a suferit o criza puternica de rinichi si se afla in spital (la Colentina intr-o rezerva)Se pare ca acum e mai bine….ar trebui vizitat de noi sau macar sa-i aratam intentia noastar de a-l vizita.Aveti ceva de adaugat visavis de aceasta propunere?
  Amanunte in ziarul Ziarul de azi

  #54140
  dragos
  Member

  daca se va merge acolo, eu as putea dupa ora 17.00…..

  #54141
  Radu Dobrin
  Member

  din cite am inteles (citit), starea lui e stabila acum

  ps…nelu, am mutat postul aici pentru eventuale intilniri intre voi care sinteti acolo

  #54142
  wex
  Member

  Multa sanatate seniorului Traian Tomescu

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.