Transferuri intersezon

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Transferuri intersezon

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 37 total)
  • Author
    Ultras
    Member

Nume:Sergiu Vasile Costea
    Data Nasteri:10.01.1983
    Zodia:Capricorn
    Inaltime:1,78m
    Locul Nasteri:Cluj-Napoca
    Hobby-uri:Muzica,Sporturile in general
    SergiuCostea@yahoo.com

S-a lansat la U Cluj, a trecut pe la Dinamo (a fost in vara in turneul din Elvetia) si acum este la Sportul. O sa-i faca mare concurenta lui Tibi Balan. 😈
    http://www.sergiu-costea.s5.com/index.html

Radu Dobrin
    Member

Suna bine :)

sa fie bine venit printre noi! :)

dragos
    Member

sa fie SANATOS si cu SUFLETUL PENTRU SPORTUL STUD. !!!!

Ultras
    Member

Şiman la Timişoara
    În negocierile Poli Timişoara – Balkan Petroleum ar putea să apară o nouă variantă, deocamdată bazată pe informaţii confidenţiale, prin care se urmăreşte atragerea înspre Poli a unui număr mare de jucători de la Sportul Studenţesc. Patronul bucureştenilor, Vasile Şiman, şi antrenorul Dan Petrescu s-au aflat ieri pentru cîteva ore la Timişoara, negînd totuşi că s-au întîlnit cu oficialii clubului de pe Bega.

http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=45639

cameliu
    Member

Sa fie doar un zvon?
    Sa speram…

Daca insa Siman si Petrescu au cautat doar un sponsor pe-acolo??? Bine-ar fi!…
    Sau daca l-au vindut definitiv pe Dumitru la Poli, care a aratat ceva interes… iar Alba nu i-a platit salariul…

Asta daca tot veni vorba de zvonuri!

ovidiu
    Member

Nici Troc-Sportul nu se lasa mai prejos cu zvonistica.

Sper sa fie doar un zvon.
    Locul echipei Sportul Studentesc este in Regie.
    Spun asta chiar daca sunt mai apropape de Timisoara decat de Bucuresti.
    Sper ca aceasta echipa sa ramana vesnic acolo unde ii este locul

VIVA SPORTUL STUDENTESC

Ultras
    Member

SPORTUL y “Sergiu Costea de la Dinamo II este singura achiziţie de pînă acum. Mai avem încă patru jucători pe care vrem să-i cumpărăm, dar asta se va întîmpla de la 1 februarie. La capitolul plecări nu este nici o noutate. Nici un jucător nu a fost ofertat pînă acum”, a declarat preşedintele Sportului, Vasile Şiman. y Paul Muntenescu

http://www.gsp.ro/index.php?c=2&a=32310

Ultras
    Member

http://www.romaniansoccer.ro anunta ca posibile tranferuri la Sportul a jucatorilor de la UTA Norbert Varga si Bogdan Apostu. Eu n-am auzit nimic despre asa ceva.

dragos
    Member

asteptam confirmarile sau……infirmarile…….

ce o fi cautat siman la timisoara???
    o posibila fuziune cu aek bragadiru sau doreste sa investeasca acolo ????

cameliu
    Member

Eu zic ca a cautat vreo firma sa puna nocturna in Regie 😆 😆 😆

dragos
    Member

@cameliu wrote:

Eu zic ca a cautat vreo firma sa puna nocturna in Regie 😆 😆 😆

asa este dom’ne…….cum de nu m-am gandit?????

Ultras
    Member

Oferte pentru Radu Oprea
    Căzut în dizgraţia tehnicianului Petre Grigoraş şi retrogradat la echipa a doua după meciul cu FC Braşov, Radu Oprea încearcă se devină liber de contract în această perioadă. Fotbalistul a depus deja un memoriu la LPF prin care cere rezilierea contractului său cu Farul. Dacă va primi un verdict pozitiv din partea Comisiei pentru Statute şi Contracte, Oprea ar putea da curs uneia dintre ofertele primite de la Oţelul, Sportul şi FC Vaslui.

Ultras
    Member

După ce a afirmat, luni, la reunirea lotului, că nu e dispus să-l lase pe Cristi Pojar să plece la Sportul, preşedintele lui Apulum, Viorel Măluşel, s-a răzgîndit ieri, anunţînd că fostul secund e liber să părăsescă Alba. “Din retur vom lucra fără Pojar”, a declarat Măluşel, care speră să se înţeleagă cu patronul Sportului, Vasile Şiman, şi în legătură cu mai vechea datorie a lui Apulum faţă de gruparea din Regie. “Poate că Şiman va mai scădea ceva din cei 35.000 de dolari pe care trebuie să-i achităm pentru Aurelian Dumitru”, a mai spus Măluşel.

Trecerea în Regie ar putea fi motivată şi de prietenia dintre impresarul Tiberiu Petriş, amic al lui Pojar, cu patronul Sportului, Vasile Şiman. De cealaltă parte, Pojar, care va fi antrenor secund la Sportul, a declarat că, sentimental, e legat numai de clubul unde a jucat toată cariera, “U” Cluj. “Asta nu înseamnă că nu m-am legat de Apulum, unde am rămas pentru Pelici. Îmi pare rău, pe undeva, că plec. Însă cred că, profesional, am de învăţat multe de la Dan Petrescu”, a declarat Pojar, căruia Dan Petrescu i-a garantat că-l va lua cu el la orice echipă, dacă părăseşte Sportul. Antrenorul clujean a fost adus la Apulum în vară, de directorul tehnic Stelian Gherman.

5 jucători au părăsit Apulum în acestă iarnă: A. Paleacu, D. Bumb, D. Miclea, A. Dumitru şi T. Moldovan. Lor li se adaugă secundul Pojar

“Cu Dan Petrescu şi cu Neluţu Sabău mă duc şi în Groenlanda, dacă trebuie, să antrenăm foci”
    Cristi Pojar

Contactat la Cluj

Dan Petrescu l-a contactat pe Cristi Pojar la meciul dintre CFR Cluj şi Sportul Studenţesc, jucat pe 2 octombrie (scor 1-1). “Am crezut că glumeşte, apoi m-am convins că e interesul său e real”, a spus Pojar, care a purtat discuţia finală cu Dan Petrescu la finalul turului, cînd fostul secund al lui Apulum le-a fost prezentat şi jucătorilor din Regie. Pojar s-a mai arătat interesat şi de tehnicile preparatorului fizic italian, Giovanni Melchiore, care a mai lucrat la Foggia, Chievo, Pistoiese, Verona şi Bursaspor. “Este un adevărat profesionist şi, cu siguranţă, am să mă descurc mai greu fără el. Stelian Gherman m-a anunţat, însă, că revine la echipă, pe 25 ianuarie. Pînă atunci, mă descurc cum pot”, a comentat principalul lui Apulum, Pelici, despărţirea de Pojar. y Dan Henegar – Alba Iulia

A. Dumitru a plecat

Jucătorul A. Dumitru a stabilit cu Măluşel detaliile ruperii contractului. “Renunţ la 11.000 de dolari şi vin cu o echipă dispusă să plătească pentru mine 30.000 de dolari, cît mai are Apulum de dat la Sportul. N-am făcut o alegere bună venind aici”, a explicat jucătorul, care e liber să se pregătească cu o altă echipă, variantele fiind Poli AEK şi Oţelul. Şi Balauru vrea să plece, însă el nu a acceptat, încă, să renunţe la banii pe care-i are de încasat, respectiv 15.000 de dolari. y Dan Henegar – Alba Iulia

http://www.gsp.ro/index.php?c=2&a=33213

dragos
    Member

la bursa transferurilor (vezi gsp.ro) erau scrise urmatoarele:
    balan si maxim – posibili la dinamo; lazar – la dinamo kiev (posibil)…..

ultrasro
    Member

Jozsef Lorincz

Defender

Birth Date 13.04.1985

Nationality Romania

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 37 total)
  • The forum ‘Sezon 2004-2005 Season – Divizia A’ is closed to new topics and replies.