Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › Transferuri intersezon
- This topic has 36 replies, 9 voices, and was last updated 18 years, 3 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
January 12, 2005 at 1:10 pm #69901
cameliu
Member@ultrasro wrote:
Jozsef Lorincz
Defender
Birth Date 13.04.1985
Nationality Romania
Pai dupa virsta cred ca e de la Gloria 2 din Divizia C…
January 17, 2005 at 1:15 pm #69902cameliu
MemberProsport:
Gigel Bucur virează spre Podul Grant
Conducerea rapidistă mai vrea un singur jucător pentru a fi cu adevărat mulţumită de campania de achiziţii: pe Gigel Bucur de la Sportul Studenţesc. Oficialii giuleşteni speră ca săptămîna aceasta să ajungă la o înţelegere cu Vasile Şiman, patronul “studenţilor”, acesta fiind dispus să-i dea drumul atacantului, însă doar în schimbul unei sume consistente.January 17, 2005 at 1:57 pm #69903cameliu
MemberUltima ţintă: Gigel Bucur
Giuleştenii îşi mai doresc un singur fotbalist, pe atacantul Sportului, cotat de Vasile Şiman la 1.000.000 $. I-au transferat pînă acum pe Buga, Coman, Postolache, Rusu şi Oghinciuc. Dintre aceştia, doar primii doi sînt deja consacraţi în Divizia A. Acum rapidiştii mai pregătesc un tun: aducerea lui Gigel Bucur de la Sportul. “Avem un milion de dolari pentru transferuri”, a anunţat George Copos la sfîrşitul turului. Ulterior, patronul Rapidului a început să trimită “săgeţi” către preşedintele Dinu Gheorghe, somîndu-l pe acesta, mai în glumă mai în serios, să se ocupe de achiziţionarea unor fotbalişti. Încet-încet, planul giuleştenilor pare să se fi îndeplinit, ei reuşind să-i ia pe Daniel Coman şi Mugurel Buga, dar şi trei fotbalişti de perspectivă, Rusu, Postolache şi Oghinciuc. Prezent pentru două zile în Poiană, “Vamă” s-a declarat mulţumit de ce a făcut pînă acum, întrebîndu-se retoric: “Sînt curios ce o să mai zică domnul Copos acum. Mă mai împuşcă?”.Ofertat şi de Dinamo
Chiar dacă sînt în grafic, rapidiştii mai au ceva în vizor. Lovitura cea mare s-ar putea numi Gigel Bucur, atacantul Sportului, probabil cel mai rîvnit vîrf din ţară. Problema e că patronul “studenţilor”, Vasile Şiman, e recunoscut ca un om cu care greu se poate ajunge la o înţelegere, fixînd preţuri exorbitante pentru fotbaliştii săi. Deunăzi, Dinamo a pus 450.000 de dolari pe masă pentru Bucur, însă Şiman a refuzat. “Sînt tatonări din partea Rapidului, însă aştept o ofertă avantajoasă”, a spus patronul Sportului. Giuleştenii ar putea oferi, pe lîngă suma de transfer, şi un procent consistent dintr-o viitoare vînzare.January 18, 2005 at 7:12 am #69904Cainele
MemberIdeea ar fi sa ii dea drumul in vara lui Gigel Bucur…pana atunci ar ajuta echipa si de ce nu s-ar lua si mai multi bani pe el
January 18, 2005 at 9:36 am #69905Ultras
MemberAtac de forta pentru Bucur
Antrenorul Razvan Lucescu i-a cerut presedintelui Dinu Gheorghe sa-l aduca in Giulesti pe atacantul Sportului Studentesc, Gigel Bucur, inainte de plecarea in turneul din Antalya. Jucatorul si-a dat si el acceptul de a se transfera la Rapid.
SORIN ANGHEL
MUTARE. Schimbarea echipei i-ar putea aduce lui Gigel Bucur (in alb) un salariu anual de 60.000 de dolari
Patronul Sportului, Vasile Siman, si-a dat acordul de principiu pentru trecerea lui Gigel Bucur la Rapid. Acum mai urmeaza ca Dinu Gheorghe sa puna la punct detaliile transferului, impreuna cu seful gruparii din Regie.DORINTA. Constient ca golgheterul campionatului, Daniel Niculae, nu mai are nici o sansa ca din sezonul viitor sa evolueze sub Podul Grant, ofertele fiind din ce in ce mai tentante, Razvan Lucescu a cerut conducerii un atacant care sa suplineasca plecarea lui “Makaay”. Presedintele Dinu “Vama” a reusit sa-l induplece pe patronul Sportului, Vasile Siman, care a acceptat ca vedeta echipei sale sa se mute din Regie in Giulesti.
STRATEGIE. “Sunt in discutii cu Rapidul pentru Gigel Bucur. Tranferul inca nu este perfectat, dar urmeaza ca zilele urmatoare sa ajungem la un acord”, a confirmat Siman, care va primi in schimbul jucatorului 300.000 de dolari. In plus, la un eventual transfer in strainatate al atacantului, el ar urma sa incaseze jumatate din suma obtinuta. N-ar fi exclus ca presedintele Sportului sa fi fost de acord sa-l cedeze pe Bucur la Rapid pentru a-i creste cota, urmand ca el sa-l recomande celor de la Dinamo Kiev, asa cum a facut si cu dinamovistul Cristi Irimia.
JUCATORUL VREA SI EL
Gigel Bucur mai are contract cu gruparea din Regie pana la finalul actualei editii de campionat. Daca ar fi ramas pana in vara la Sportul Studentesc, atunci atacantul ar fi putut pleca gratis la o echipa din strainatate, ceea ce i-ar fi produs o paguba insemnata lui Vasile Siman. In clipa de fata, Bucur si-a dat si el acordul pentru a juca in Giulesti. “Vreau sa joc la Rapid. Acum astept doar ca cele doua cluburi sa ajunga oficial la o intelegere”, a declarat atacantul in varsta de 24 de ani, care primeste de la Sportul Studentesc un salariu anual de 30.000 de dolariJanuary 18, 2005 at 12:09 pm #69906dragos
Membersuma oferita de rapid este mult prea mica pentru valoarea lu’ gigel, insa probabil sile stie ce face.
este pacat sa-l pierdem asa…..January 18, 2005 at 7:59 pm #69907cristiansportul
MemberE mare pacat ca il pierdem pe GIgel sa speram ca echipa va trece peste aceasta pierdere si vom avea un traseu cat mai bun in returul campionatului.
January 19, 2005 at 2:15 am #69908cvimer
MemberAntrenorul Razvan Lucescu i-a cerut presedintelui Dinu Gheorghe sa-l aduca in Giulesti pe atacantul Sportului Studentesc, Gigel Bucur, inainte de plecarea in turneul din Antalya. Jucatorul si-a dat si el acceptul de a se transfera la Rapid.
Patronul Sportului, Vasile Siman, si-a dat acordul de principiu pentru trecerea lui Gigel Bucur la Rapid. Schimbarea echipei i-ar putea aduce lui Gigel Bucur un salariu anual de 60.000 de dolari. Acum mai urmeaza ca Dinu Gheorghe sa puna la punct detaliile transferului, impreuna cu seful gruparii din Regie.
February 2, 2005 at 8:36 am #69909Radu Dobrin
Memberbun venit pe forum!
February 2, 2005 at 11:05 am #69910Ultras
MemberCe avem pana acum:
Sergiu Costea mijlocas (a jucat fundas central cu Wisla) 10.01.1983 Dinamo II (U Cluj)
Jozsef Lörincz fundas 13.04.1985 Gloria Bistrita
Paul Borz mijlocas 1983 Ceahlaul Piatra Neamt (FC Onesti)February 2, 2005 at 12:35 pm #69911Ultras
MemberMai sunt 2 jucatori in probe (un stoper si un fundas stanga) dar nu dau nume sa nu le creasca pretul… 😈
Si Borz este tot in probe…February 2, 2005 at 12:46 pm #69912dragos
Member@Ultras wrote:
Mai sunt 2 jucatori in probe (un stoper si un fundas stanga) dar nu dau nume sa nu le creasca pretul… 😈
Si Borz este tot in probe…cine sunt cei 2 ???? hai spune-ne, caci eu unul nu sunt, sigur…….
oricum, acum impresariez doar nume consacrate, nu tineri sperante…..February 2, 2005 at 12:53 pm #69913Ultras
MemberMarin si Constantin 😈
February 2, 2005 at 12:57 pm #69914dragos
Member@Ultras wrote:
Marin si Constantin
de la ce echipa provin???? ce secretos esti??? acestea sunt numele, prenumele sau renumele lor????
February 2, 2005 at 1:06 pm #69915Ultras
MemberChiar nu am… 😈
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2004-2005 Season – Divizia A’ is closed to new topics and replies.