Transmisii meciuri online

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 40 total)
  • Author
    stefan
    Member

Ridic si eu o problema pentru ca o parte din forumisti stau in strainatate, dar ea este valabila si pentru suporterii din tara – transmisii online de meciuri.
    Am in minte exemplul Stelei – orice meci – campionat, Cupa, cupe europene este transmis audio live pe internet. Din punct de vedere tehnologic nu cred ca este o mare problema – in Regie se poate face o instalatie permanenta, in deplasare presupun ca se poate transmite prin GSM, un server cat de cat si apoi mai trebuie un voluntar care sa comenteze, evident un suporter. Are cineva idee cat poate sa coste toata povestea asta?
    Stiu ca o parte dintre voi ascultati pe totalsport. Am incercat si eu de vreo doua ori, comentariul este fragmentat si mizerabil. TV-ul nu mai transmite meciuri pe internet. Pentru noi ar fi de mare ajutor un astfel de sistem.

cameliu
    Member

Pai totalsportul nu mai transmite nici macar fragmentat…

sorin
    Member

Daca aveti posibilitatea luati-va satelit, in Boston ii vad pe Sportul aproape in fiecare etapa in functie de cine transmite. Astia dau mai multe meciuri decit am eu timp iar on-line nu mai reuseam sa prind nimic…

Radu Dobrin
    Member

daca nu aveti posibilitatea sa va puneti satelit, solutii rezonabile pot fi:

1. cineva in romania cu internet > 256 “in sus”, tv tunner + skype.
    2. cineva de oriunde care are satelit, tv tunner digital (DVB-S), cartela (de ex de la max tv, pentru meciurile nationalei, uefa, etc…) + skype (si internet, bineinteles)

(zic skype pentru ca are cea mai buna calitate video din toate programele gratuite, din cite am gasit eu)

07Ex
    Keymaster

Eu unul nu stiu cum am putea face sa vedem meciurile Sportului decat daca avem satelit. Nu stiu cat ar costa afacerea cu cineva din Romania care sa aibe internet + TV tuner + skype, dar banuiesc ca nu e usor.

Eu unul am prins doar meciurile din Cupa UEFA ale Rapidului si ale Stelei pe canalul GolTV (canalul 428 in Toronto), dar nimic live pe internet. Daca afla cineva cum e mai bine sa ne spuna si noua.

Tavi
    Member

nu cred ca mai e dificil azi pentru cineva sa-si puna satelit … in Romania costa cam 100 – 150 de euro … iar apoi rugati-i pe cei de acasa sau luati-va voi cand veniti pe aici o cartela … cum spunea Radu gen Max TV (ofera placeri nebanuite 😆 )
    care mai costa 100 si un an n-ai treaba … despre cum se achizitioneaza cartela intrebati-l pe Radu pe PM ca e interesant 😉

sorin
    Member
    Radu Dobrin
    Member

@97SiR wrote:

… Nu stiu cat ar costa afacerea cu cineva din Romania care sa aibe internet + TV tuner + skype, dar banuiesc ca nu e usor…

pai asta nu costa decit bunavointa…si un milion de lei o placa tunner (presupunind o conexiune decenta de internet). si e simplu. asta facem eu si cameliu acum la meciurile noastre

complicat (nu din punct de vedere bani) si ideal este sa reusim broadcasting. acum reusim de la un “emitator” la max. doi “vizionari”…dar mai e de studiat acolo…

@Tavi wrote:

nu cred ca mai e dificil azi pentru cineva sa-si puna satelit … in Romania costa cam 100 – 150 de euro …

la mine, cel putin, cum sti si tu tavi, problema e de “antena si nu balcon”, sau “balcon si nu antena” 😥

@Tavi wrote:

… despre cum se achizitioneaza cartela intrebati-l pe Radu pe PM ca e interesant 😉

aia da!… 😆 😆 😆

ashone
    Member

@Radu Dobrin wrote:

2. cineva de oriunde care are satelit, tv tunner digital (DVB-S), cartela (de ex de la max tv, pentru meciurile nationalei, uefa, etc…) + skype (si internet, bineinteles)

(zic skype pentru ca are cea mai buna calitate video din toate programele gratuite, din cite am gasit eu)

eu am tv tunner,am net de 512,am skype mai departe m-ai bagat in ceata,apoi problema nr 1 e ca ts se receptioneaza numai cu mufe euroscart sau svideo alea in trei culori,iar asa ceva nu intra in placa tunerului ca plasa asta mi-am luat-o eu: am crezut ca decodoru intra in tuner si aveam decodor si a trebuit sa mai cumpar un televizor ca sa vad linistit meciurile nu stresat de nevasta! deci solicit explicatii ca sa pot sa dau meciuri sa le vada lumea daca nu vino la mine acasa sa vezi ce si cum! sa nu lasam suporterii fara echipa! eu stiam ca pe skype se vorbeste ca la telefon nu se vad si imagini…astept indicatiile de folosire.sau radule ne vedem in regie cu trubadurii si imi spui in viu grai.sa vada si baietii fotbal de calitate!

cameliu
    Member

@ashone wrote:

@Radu Dobrin wrote:

eu am tv tunner,am net de 512,am skype mai departe m-ai bagat in ceata,apoi problema nr 1 e ca ts se receptioneaza numai cu mufe euroscart sau svideo alea in trei culori,iar asa ceva nu intra in placa tunerului ca plasa asta mi-am luat-o eu: am crezut ca decodoru intra in tuner si aveam decodor si a trebuit sa mai cumpar un televizor ca sa vad linistit meciurile nu stresat de nevasta! deci solicit explicatii ca sa pot sa dau meciuri sa le vada lumea daca nu vino la mine acasa sa vezi ce si cum! sa nu lasam suporterii fara echipa! eu stiam ca pe skype se vorbeste ca la telefon nu se vad si imagini…astept indicatiile de folosire.sau radule ne vedem in regie cu trubadurii si imi spui in viu grai.sa vada si baietii fotbal de calitate!

se vorbeste, da se vad si meciurile!
    sa vezi ce studio face radu la meciuri (via oradea)! el pe skipe, eu pe yahoo! :D :D :D

ashone
    Member

@cameliu wrote:

@ashone wrote:

@Radu Dobrin wrote:

se vorbeste, da se vad si meciurile!
    sa vezi ce studio face radu la meciuri (via oradea)! el pe skipe, eu pe yahoo! :D :D :D

e in regula da invatati-ma cum sa fac!

Radu Dobrin
    Member

citeste-ti PM-ul 😆

roland
    Member

Salut!
    As vrea sa vad si eu meciurile Sportului de pe telesport, am internet cu conexiune buna, am ant de sateli , n-am tv tuner, astept un raspuns de la cineva care se pricepe 🙄 .
    In rest bon chance Sportului si sa ne vedem in cupele europene!
    Stiu de 5 ron sistem pay tv de la tele sport, dar inca nu e valabil pe rcs, asta stiu eu.

Radu Dobrin
    Member

bun venit printre noi!

pentru tine, eu cred ca cea mai simpla solutie e o cartela. daca ai receiver compatibil cu viaccess (daca nu ai, nu costa multi lei sa cumperi un cam), eu zic sa contactezi pe cineva (daca nu stai in romania) sa iti cumpere una (e nevoie de “buletin” acolo :( )

daca stai in romnania, ia-ti una! vezi pe unde au distributorii.. http://www.maxtv.ro/

roland
    Member

Stau in Bucuresti , si as vrea sa vad si meciurile de pe tele sport. Am receiver doar pt posturile free, dar vreo varianta pe net nu e posibila?javascript:emoticon(‘:lol:’)
    Laughing
    Merg si la meci de prin 83 -84 deci sunt vechi. N-am prea mai scris ca mi-am tot uitat ba parola ba nick-ul

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 40 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.