Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › Turneul de la Brasov
- This topic has 63 replies, 11 voices, and was last updated 19 years, 9 months ago by
Tavi.
-
AuthorPosts
-
July 22, 2003 at 7:43 am #50160
dragos
Memberin perioada 24.07 – 31.07 se va desfasura la brasov (pe stadionul fcm-ului, adica tineretului) un turneu de fotbal.
la turneu vor participa: SPORTUL STUD., FCM BRASOV, FC NATIONAL si
BURSASPOR (echipa lu’ hagi).sa vedem ce vom realiza acolo.
oricum, eu il apreciez pe bursuc pentru entuziasmul, elanul tineresc si vointa de care da dovada in acest inceput de antrenorat.
sper sa-i motiveze si pe ai nostrii…..doar moral, caci in stomacul lor – urla
foamea !!!!!sper sa faca treaba buna, caci el isi propune urmatoarele obiective:
1. formarea unei echipe competitive
2. promovarea in div.A
3. clasarea (in div.A) INTRE PRIMELE ECHIPE si nu evitarea retrogradarii (cum s-a mai intamplat)…….MULTA BAFTA!!!!
oricum, ne da sperante si noua !!!July 22, 2003 at 1:32 pm #5633607Ex
KeymasterN-am stiut ca echipa va pleaca in turneu la Brasov, dar imi pare bine sa vad ca vom avea macar cateva meciuri amicale mai serioase inainte de inceperea campionatului. Desi sunt constient ca Dan Petrescu nu poate face mare lucru intr-un timp foarte scurt, sper totusi sa-i mobilizeze pe baieti si sa scoata rezultate cat mai bune in meciurile astea amicale si in cele din campionatul urmator.
July 23, 2003 at 11:30 am #56337Tavi
Memberdaca ne uitam la lotul cu care s-a jucat amicalul cu steaua eu cred ca avem un atac care rezista la varful diviziei A, mijloc omogen si experimentat … cu apararea … deh … sa speram ca o drege Dan cumva … nu prea shtiu cum dar sper …
Din pacate Siman a pronuntat un cuvant nou: SARACIE!!!
Or trece si vremurile astea …
July 23, 2003 at 11:45 am #56338Tavi
Memberaveti idee de programul meciurilor de la Bv … ceva pentru uichend … mergem pe acolo?! Amatori?!
July 23, 2003 at 1:44 pm #56339Giani
MemberCred ca pentru un jucator adevarat, chestia asta cu banii e o nimica toata. Saracie, de acord, este, dar la nivelul la care castiga un jucator de divizia A, ar fi moral sa taca atunci cand apar restante la salarii pe una sau doua luni. Ma uit acum la Dinita… se cramponeaza atat de bani, si cu AEK Atena a jucat… un mare nimic. NIMIC. A fost egal cu zero. Am dubii majore ca va reusi vreodata sa prinda echipa. Chiar ma intreb de ce s-o fi obosit oierul sa il cumpere.
Lot avem cat cuprinde, mai ales la mijloc si atac, antrenor avem… Orice jucator serios va avea de castigat pe viitor, chiar daca acum nu. Sa vedem ce va urma si daca si jucatorii vor avea aceasta mentalitate.
M-a distrat lupta dintre Dinamo si rapid pentru galamaz. Cat ar trebui sa le dea Siman ca sa il ia? (asta ar merge ca intrebare de sondaj
)
July 25, 2003 at 8:03 am #56340dragos
MemberAntena 1 va transmite duminica ora 17.00 meciul BursaSpor – FCM Brasov
probabil noi vom juca sambata sau….????July 25, 2003 at 11:09 am #56341dragos
Memberduminica, potrivit gazetei sporturilor, sportul joaca cu fc national; iar marti
vor juca invingatoarele si invinsele.
deci, bursaspor va juca de la ora 17.00; inseamna ca sportul va juca la ora 15.00 sau 19.00July 25, 2003 at 12:50 pm #56342Tavi
Memberne vedem acolo?
July 25, 2003 at 1:25 pm #56343George Apostol
MemberAstazi s-a anuntat sosirea echipei conduse de Hagi si de turneul de la Brasov. Vesti bune… oricum turneul inca nu a inceput.
July 25, 2003 at 10:22 pm #56344Anonymous
Member😉 Eu sunt in Sighisoara la festival momentam ,dar o sa merg cu unchimiu la meciurile lu` Sportu.Mai vine cineva?
FORZZA SPORTUL!
July 27, 2003 at 3:04 pm #56345Daphix_
MemberFC National- Sportul Stud. : 1 – 3
July 28, 2003 at 2:04 am #5634607Ex
Keymaster@Daphix_ wrote:
FC National- Sportul Stud. : 1 – 3
Asta demonstreaza inca odata (daca mai era nevoie) ca NU meritam sa retrogradam anul asta.
July 28, 2003 at 6:13 am #56347Tavi
Memberazi jucam cu mujahedinii lui Gica
July 28, 2003 at 6:30 am #56348Tavi
MemberFrom Dan Petrescu with love (28.07)
În primul joc al turneului de la Brasov, Dan Petrescu a reusit să-l învingă pe fostul său coleg de bancă de la FC National, Walter Zenga. Sportul a intrat pe teren în fata “bancarilor” avînd sfiala unei domnisoare. Experienta băietilor lui Zenga părea să-i fi sufocat pe studenti, care au primit gol în minutul 23, după o bîlbîială în lant a defensivei. Reusita lui Gigel Coman a fost practic anihilată de Mitrovici, eliminat pentru proteste, iar jocul Sportului a început să se lege abia după pauză.
Apărarea Nationalului a început să fie numărată în picioare încă din minutul 48. Portarul Marius Popa s-a opus egalării, care a venit însă 17 minute mai tîrziu. Gigel Bucur i-a surprins pe “bancari” dormind în ghete, a recuperat o minge în careul advers, si l-a executat pe Popa.
Schimbările făcute de cei doi antrenori au înclinat balanta în favoarea echipei lui Dan Petrescu, în ciuda faptului că la Sportul au jucat trei fotbalisti de 18 ani: Stefan Stere (venit de la juniorii Stelei), Costin Curelea si Dacian Varga (ambii promovati de la echipa de tineret).
Chihaia a marcat de două ori, ultima dată, în minutul 81, din excelenta pasă primită de la Dacian Varga, punînd capăt unui meci în care Nationalul a dezamăgit. A fost prima victorie a lui Dan Petrescu în fata fostului său “coleg de bancă”, Walter Zenga.July 28, 2003 at 6:59 am #56349Ultras
MemberIsi face cineva probleme in ceea ce priveste echipa care va promova din grupa noastra? Nici eu. Daca vom rezolva problemele legate de aparare si de bani cred ca peste un an putem sa ne batem pentru unul dintre primele 5 locuri ale Diviziei A. Cu jucatorii platiti la timp si motivati putem deveni o forta.
AVANTI BIANCO – NERI! -
AuthorPosts
- The topic ‘Turneul de la Brasov’ is closed to new replies.