Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › Turneul de la Brasov
- This topic has 63 replies, 11 voices, and was last updated 19 years, 9 months ago by
Tavi.
-
AuthorPosts
-
July 28, 2003 at 7:08 am #56350
dragos
MemberFELICITARI STUDENTILOR!!!!
SPER SA (RE)VENIM IN DIV. FANTASTICA – “A” chiar dupa finalul TURULUI!!!July 28, 2003 at 7:49 am #56351dragos
MemberSportul s-a impus lejer in fata Nationalului, Dan Petrescu obtinind practic prima victorie importanta din cariera sa de antrenor tocmai in fata echipei la care a activat in sezonul precedent
FC National si Sportul au deschis turneul de la Brasov cu o partida influentata in mare masura de caldura neobisnuita pentru orasul de sub Timpa, dar si de eliminarea lui Mitrovici din minutul 23. Desi au deschis scorul printr-o executie de efect al lui Coman, “bancarii” s-au stins treptat, permitindu-le elevilor lui Dan Petrescu, parca mai proaspeti si mai motivati, sa se impuna fara probleme.
“Bancarii” au inceput cu o formula inedita de fundasi centrali, Mc Kain – Cinu, care a dus practic greul meciului, alaturi de portarul Popa, salutar in citeva interventii. |n rest, dupa eliminarea lui Mitrovici, Caramarin s-a zbatut inutil intr-un post ciudat de playmaker, fiind sprijinit prea putin de lateralii Coman si Ghindeanu. Nici la capitolul resurse, “bancarii” n-au dat semne ca ar avea prea multe solutii, Nationalul prezentind o banca de rezerve subtire, un melanj intre citiva tineri talentati, dar inca necopti, si trei jucatori de culoare, incolori insa in scurta lor prestatie.
Sportul a inceput mai timorat, dar faptul ca au evoluat trei sferturi din partida cu un om in plus le-a dat curaj studentilor, gruparea din Regie practicind un fotbal deschis, direct pe poarta, copie fidela a antrenorului ei.
“Oriunde in Romania as fi antrenat, problemele financiare ar fi existat”
La finalul meciului, antrenorul Sportului, Dan Petrescu, era evident satisfacut de victoria in fata fostei sale echipe, admitind insa ca rezultatul final a fost influentat si de eliminarea timpurie a lui Mitrovici. “N-as fi crezut niciodata ca imi voi face vreodata debutul in cariera de antrenor intr-un turneu in care sa-i am ca adversari pe banca pe Lacatus si Hagi. Ma bucur foarte mult pentru acest lucru si sper ca toti sa avem ca antrenori succesul pe care l-am avut ca jucatori”, a spus Dan, care a facut apoi referire la echipa sa: “S-a spus mereu ca la Sportul exista foarte multe talente, dar cu toate acestea rezultatele au lipsit. Cred ca numai muncind putem obtine ceva”. Referitor la situatia financiara a echipei, Dan a precizat ca “indiferent unde m-as fi dus sa antrenez in Romania problemele acestea le-as fi intilnit oricum, iar experienta de la FC National mi-a prins foarte bine in acest sens”Dumitru a condus la singe
Arbitrul Robert Dumitru a condus foarte riguros prima partida a turneului, eliminindu-l pe Mitrovici pentru proteste dupa doar 23 de minute de joc. Comportamentul centralului a fost influentat si de prezenta in tribuna a sefului Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu, care le-a cerut cavalerilor fluierului desemnati la aceasta competitie sa trateze cu maxima seriozitate turneul. Mitrovici, care a fost certat de Walter Zenga pentru gestul sau imediat dupa ce a parasit terenul, are drept de joc in finala mica de marti. El ar fi fost indisponibil doar daca primea direct cartonasul rosu.Motivatii “bancare”
Pentru a avea un stimulent suplimentar la acest joc, Cosmin Olaroiu le-a promis elevilor sai ca vor primi citeva ore libere in plus in cazul in care vor invinge pe Sportul. Mai mult, Oli si-a invitat elevii la “Stina Turistica” din Poiana Brasov, unde a fost sarbatorit si Flavius Moldovan, care a implinit ieri 27 de ani.Nationalul testeaza 5 stranieri
|n acest turneu, FC National testeaza mai multi straini. |n afara australianului Mc Kain, care a venit in Cotroceni la reunirea lotului “bancar”, au mai jucat ieri pentru bucuresteni un portar angolez, Fernandes Da Cruz, 26 de ani, doi nigerieni, Dandy Okongo, un mijlocas de 22 de ani, si Aiejuvoni Emola, un atacant in virsta de 25 de ani. |n afara lui Mc Kain, nici unul nu a reusit sa rupa gura tirgului.Lume buna la “oficiala”
Cu 5 minute inainte finalului primei reprize, in tribuna stadionului brasovean au sosit impreuna Gigi Netoiu si Gica Popescu, care s-au asezat aproape de presedintele Nationalului, Gino Iorgulescu, de selectionerul Anghel Iordanescu si de Gica Hagi. Popescu i-a urat bafta cumnatului sau, salutindu-se apoi cu patronul Sportului, Vasile Siman, si cu Gabi Balint, prezenti de asemenea la meci. Dupa terminarea primului joc, Dan Petrescu a urcat si el la “oficiala” alaturi de bunul sau prieten Popescu.FC National – Sportul 1-3
Marcatori
Coman (23) / Bucur (65), Oct. Chihaia (68, 77)FC National:
Popa (Da Cruz, 65) – Keca, Mc Kain, Cinu, P. Marin (Herea, 76) – Ghindeanu, Olah (M.Dumitru, 84), Ov. Petre (Ogongo, 65), Coman (R. Iancu, 76) – Caramarin (Emola, 65), Mitrovici. Antrenor Cosmin OlaroiuSportul:
Stanca – St. Stere, Galamaz, Secareanu (Ciubotariu, 58), Maxim (Curelea, 88) – Irimia, V. Negru (Paduret, 55), C. Lazar, T. Balan (L. Rusu, 55) – Mazilu (Oct. Chihaia, 58) Bucur (Varga, 76). Antrenor Dan PetrescuEliminare Mitrovici (23)
Arbitru Robert DumitruJuly 28, 2003 at 11:38 am #56352Tavi
Member@dragos wrote:
FELICITARI STUDENTILOR!!!!
SPER SA (RE)VENIM IN DIV. FANTASTICA – “A” chiar dupa finalul TURULUI!!!normal era sa nu picam … a nu se uita ca au jucat in 10 mai tot meciul … Oricum un
CINSTE LOR! CINSTE LOR! CINSTE LOR STUDENTILOR!
July 28, 2003 at 12:12 pm #56353ion
Member@Ultras wrote:
Isi face cineva probleme in ceea ce priveste echipa care va promova din grupa noastra? Nici eu. Daca vom rezolva problemele legate de aparare si de bani cred ca peste un an putem sa ne batem pentru unul dintre primele 5 locuri ale Diviziei A. Cu jucatorii platiti la timp si motivati putem deveni o forta.
AVANTI BIANCO – NERI!Da .Eu imi fac probleme deoarece prin tot ce iese la iveala se vede faptul tot mai clar ca Siman nu a mai vrut sa tina echipa in A.Avem lot,avem valoare dar la nivel de conducere nu avem decit un om axat pe profit personal.Uitati-va la toata divizia A si B si spuneti voi cum arata celelalte loturi de jucatori incepind cu locul 1 si terminind cu 16 sau 18.Echipa nostra avea valoare de cupe europene si pot spune ca daca Siman dorea sa faca un lucru bun si pentru el si pentru echipa atunci accepta infuzia de capital de la alti sponsori!Nu va e teama ca vom ajunge in situatia de a promova dar Siman vazind din nou ca nu are bani va vinde locul sau va mai gasi iar o ghidusie pentru a ramine in B?
July 28, 2003 at 2:01 pm #5635407Ex
Keymaster@Ultras wrote:
Isi face cineva probleme in ceea ce priveste echipa care va promova din grupa noastra? Nici eu. Daca vom rezolva problemele legate de aparare si de bani cred ca peste un an putem sa ne batem pentru unul dintre primele 5 locuri ale Diviziei A. Cu jucatorii platiti la timp si motivati putem deveni o forta.
AVANTI BIANCO – NERI!Nu prea iti dau dreptate. Cred ca Ion a pus punctul pe “i” cand a spus ca Siman nu a mai vrut sa tina echipa in divizia A. Imi aduc aminte cand am promovat in A si cand, bazat pe lotul pe care-l aveam, zicea lumea ca vom ajunge printre primele 5-6 echipe din campionat. Am ajuns? Nu! Dece? Deoarece nu am avut bani, nu am avut aparare, in ultimele cateva etape nu am avut antrenor, s.a.m.d.
Nu cred ca acum lucrurile vor fi diferite. Se poate sa promovam, deoarece chiar nu este alta echipa care sa ne poata sta in cale, dar odata ajunsi in A Siman isi va da din nou seama ca nu are bani si iarasi vom retrograda, poate nu intr-un an doi, dar peste 3-4 sigur. Eu chiar nu pot intelege cum de voi sunteti asa de optimisti atata timp cat echipa (si mai ales conducerea) nu au suferit modificari majore in vara asta. Cum de va inchipuiti ca avand lotul pe care-l avem (aduceti-va aminte de gafele lui Stanca, Stancioiu, Negru, Galamaz, etc. de anul trecut) si cu conducerea pe care o avem (adica cu Siman la timona) vom reusi sa facem performanta in divizia A? Poate in divizia B, dar in A ma insel. Eu imi aduc aminte ca in anul cand am promovat in A am maturat pe jos cu echipele din divizia B dar in A nu am reusit decat sa ne clasam pe un loc de baraj. Sa nu uitam ca in divizia A nu conteaza numai cat de buna e echipa dar conteaza de asemenea si cu cine te ai bine si cu cine nu. Din pacate pentru noi Siman nu prea se are bine cu cei din conducerea LPF asa ca vom avea de suferit in A indiferent daca vom avea un lot valoros sau nu.
July 29, 2003 at 5:33 am #56355Ultras
MemberNu ati citit cu atentie ce am scris. Am spus ca putem realiza performanta numai daca rezolvam problemele legate de aparare si de bani! Daca nu am fi avut aceste probleme anul acesta nu numai ca nu am fi retrogradat dar am fi fost in prima parte a clasamentului. Vedeti meciurile pierdute numai in retur pe “barba” apararii si din cauza dezinteresului echipei la unele meciuri datorita restantelor financiare. Cat despre dusmani, acestia vor exista in continuare chiar daca dispare Siman. Chiar si daca ar veni presedinte la Sportul Mitica Dragomir.
PS. Consider ca in momentul acesta avem jumatate de aparare, deoarece jucatori avem dar le lipseste concentrarea.
PPS. Stie cineva ceva despre pustiul venit de la Steaua, Stefan Stere. O fi venit pe bani? Nu de alta dar iar ne trezim cu jocuri neprogramate!July 29, 2003 at 5:38 am #56356Ultras
MemberPoate va reusi Bursucu’ sa-i invete cu e cu aparare, ca de la Andone au luat numai sindromul “Roger Milla” 😈
July 29, 2003 at 6:14 am #56357Tavi
MemberAntrenorii Hagi si Dan Petrescu, in finala turneului de la Brasov
Cei doi prieteni, fosti coechipieri in nationala Romaniei si la Steaua, se reintalnesc cu ocazia meciului Bursaspor – Sportul StudentescDuminica, in primul meci al turneului de la Brasov, Dan Petrescu, antrenorul divizionarei B Sportul Studentesc, si-a invins fara mila fosta echipa. “Studentii” au dispus cu 3-1 de FC National, echipa pregatita de Zenga si Cosmin Olaroiu, pentru a juca in finala impotriva turcilor de la Bursaspor. Elevii lui Hagi s-au chinuit serios cu FC Brasov, o alta echipa pregatita de un prieten si fost coechipier la nationala, dar si la Steaua, Marius Lacatus. La sfarsitul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 0-0, turcii impunandu-se la penalty-uri cu 4-3. “Nu ma asteptam sa debutez ca antrenor impotriva lui Hagi si a lui Lacatus”, a spus Dan Petrescu, “dar ma bucur ca ne-am intalnit in teren si ca antrenori. In ceea ce ne priveste, mai avem mult de lucru si sper sa promovam la anul in Divizia A”. “Ma bucur ca sunt antrenor impreuna cu Lacatus si Petrescu, pentru ca, desi timpul a trecut, este bine ca am ramas toti in fotbal”, a spus si Hagi, completat de Lacatus: “Legat de intalnirea cu Hagi, acest lucru s-a mai intamplat si cu alte ocazii, dar deosebirea e ca, astazi, nu noi am jucat”. Finala de azi, Bursaspor – Sportul Studentesc, va incepe la ora 17.00, in vreme ce meciul pentru locurile 3-4, in care se vor intalni FC National si FC Brasov, se va disputa de la ora 15.00. Desi multumit ca a castigat acest prim joc din cadrul turneului brasovean, Hagi asteapta mai mult de la elevii sai, in special de la Ganea: “Lui Ganea ii lipseste doar golul. Alearga mult, se zbate si se face remarcat. Chiar am discutat cu el si i-am spus ca ar fi mai simplu daca ar juca direct. Sunt convins ca, incet-incet, va veni si golul”.
July 29, 2003 at 7:11 am #56358dragos
Membermeciul nostru va fi transmis in direct pe ANTENA 1 de la ora 17.00 !!!!
HAI, HAI, HAI, HAIDE SPORTUL !!!!
July 29, 2003 at 8:31 am #56359Tavi
MemberCe inseamna un antrenor cu nume?!! Nu putea sa va vina ideea asta mai demult … ati fi vandut si jucatorii mai bine si am fi fost si in A
July 29, 2003 at 1:14 pm #5636007Ex
KeymasterMerci mult pentru fisa tehnica. Voi pune informatiile acestea pe site peste weekend.
July 29, 2003 at 2:28 pm #56361Anonymous
MemberStie cineva de ce nu s-a mai televizat meciul?
July 29, 2003 at 2:35 pm #5636207Ex
KeymasterHabar n-am!!! Stie cineva rezultatul final?
July 29, 2003 at 2:35 pm #56363ultrasro
MemberCum sa dea un meci la o ora de varf pentru bucatarese!
Antena 1 este cea pura televiziune! Voiculescule esti jenant!
July 29, 2003 at 5:37 pm #56364ramos
Membersportul – bursa
2 0bucur si paduret
doamne ajuta.avanti bianco-neri.
-
AuthorPosts
- The topic ‘Turneul de la Brasov’ is closed to new replies.