Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › Turneul de la Brasov
- This topic has 63 replies, 11 voices, and was last updated 19 years, 9 months ago by
Tavi.
-
AuthorPosts
-
July 29, 2003 at 5:38 pm #56365
Giani
MemberPai stai, tata! ca jalea pe audienta e cat casa. Are si Antena 1 un interval de maxima audienta: ora 17, cand toate gospodinele lipsite de elementarele satisfactii ale vietii curata cartofi si se uita la ultimele aventuri ale lu’ Geta Bioenergeta.
Si tu ai fi vrut sa il piarda si pe asta cu un meci de fotbal, sa treaca cucoanele in cauza pe ProTV ca sa vada si ele ca pot exista femei mai grase (Teo)
. Ovidiu, te credeam mai plin de umor, ce Dumnezeu? Ca doar proteveu’ are oricum maxim de audienta in majoritatea intervalelor orare, ai fi vrut sa il ia si pe asta?
Bine macar ca ai nostri au reusit sa il enerveze pe regele neincoronat al selectionerilor, iar Gigel Bucur l-a indopat cu cosmaruri cat pentru jumatate de campionat.
July 29, 2003 at 5:41 pm #56366Giani
Member@razvan s wrote:
Stie cineva de ce nu s-a mai televizat meciul?
Din motive de telenovele. Vezi replica mea de mai sus, la topicul lui Ovidiu. Rezultatul a fost deja anuntat de ramos: 2-0 pentru noi: Bucur si Paduret. Se pare ca inca avem echipa.
July 29, 2003 at 6:34 pm #56367ultrasro
MemberSunteti super penibili si nu aveti bunul simt sa anuntati macar motivul anularii transmisiei!
Treceti mai bine la recoltat castraveti cu fundul decat sa mai spuneti ca aveti programe de sport! Sau poate considera Dan Voiculescu de la PUR-oi ca si asta este un sport!?
July 29, 2003 at 6:49 pm #5636807Ex
KeymasterStie cineva mai multe amanunte, eventual caseta tehnica?
July 29, 2003 at 8:46 pm #56369ultrasro
MemberIn minutul 38, o minge de angajament trimisa pe partea dreapta catre Gigel Bucur care ia fata adversarului direct in marginea careului si suteaza apoi cu exteriorul piciorului dreptul de la circa 9 metri lateral dreapta marcand la coltul lung.
In minutul 71, Paduret primeste o minge central la marginea careului de 16 metri si suteaza puternic cu stangul iar mingea intra langa bara din stanga jos de tot.
July 30, 2003 at 3:07 am #56370Anonymous
Memberma bucur tare nespus,
de cateva ore am ajuns acasa(locuiesc in Toronto) si nu am stiut rezultatul meciului o victorie mare care vine intr-un moment important pt “Gasca Nebuna” felicitari inca o data si la anul in prima liga again baieti nu o lasati moale ca si anul trecut am luat Stalinskaia si apoi stim ce a urmat…
thanks celor care s-au gandit sa scrie in forum
va pup din Canada pe toti studentiiJuly 30, 2003 at 6:10 am #56371ion
MemberS-a dovedit inca o data ca retrogradarea echipei a fost de fapt o impletire meschina de interese siman-dragomir-sandu respectiv afacere-clienti-politic .Sint trist dupa acest rezultat care ne spune ca de fapt Sportul trebuia sa joace in A.Pt mine divizia a se va numi de acum daciada …In divizie joci numai dupa interese nu dupa valoare!
July 30, 2003 at 8:00 am #56372Tavi
MemberIon … n-asi fi chiar asa de dur cu Siman … omu’ n-a avut bani … a recunoscut-o … asta e Sportul n-o sa moara din atat … de fapt Sportul n-o sa moara niciodata!
July 30, 2003 at 8:07 am #56373Tavi
Memberdaca in B se joaca asa … inseamna ca Divizia A bate usor de tot Serie A
domnul Dragomir nu este asa?
July 30, 2003 at 8:11 am #56374Tavi
MemberRusine domnul Oancea! Televiziune penibila … embargo Antena 1!
July 30, 2003 at 8:12 am #56375Tavi
Member@razvan s wrote:
Stie cineva de ce nu s-a mai televizat meciul?
pentru ca sunt niste tzepari astia de la Antena 1
July 30, 2003 at 8:15 am #56376dragos
MemberRUSINE SA LE FIE!!!
macar puteau sa anunte inaintea orei 17.00…..eu voi intra pe site-ul lor si le voi multumi din inima !!!!raman niste MOJICI !!!
July 30, 2003 at 8:16 am #56377Tavi
Memberpentru antena unu (locul din coada probabil) nu am decat un cuvat: clantza!
July 30, 2003 at 8:18 am #56378Tavi
MemberDragos … zi-le shi din partea mea ca mie mi-e scarba sa le mai accesez site-ul
July 30, 2003 at 8:19 am #56379dragos
MemberBRAVOS BAIETI !!!
jucatorii au jucat pentru ei, pentru imaginea lor si au ARATAT CA MERITA
UN LOC IN DIV. A !!!!LA MAI MARE !!!!
avem echipa, avem valoare….la vara jucam in divizia MARE !!!
-
AuthorPosts
- The topic ‘Turneul de la Brasov’ is closed to new replies.