Turneul de la Brasov

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Turneul de la Brasov

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 64 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Tavi, faptul ca Siman nu a avut bani este un lucru cert insa pe mine ma inspaimanta faptul ca atata timp cat il vom avea pe Siman la timona situatia noastra financiara va fi aceeasi. In conditiile astea nu vom reusi niciodata sa facem fata diviziei A.

07Ex
    Keymaster
    Tavi wrote:
    daca in B se joaca asa … inseamna ca Divizia A bate usor de tot Serie A[quote]

:)
    Pai stai un pic, nu tot B-ul joaca asa ci doar noi. Cat despre divizia blAt, daca nu ar fi sa faca Dragomir “oridine” si sa zica cine bate si cine pierde, sa vedeti cum am face si noi (si poate si altii fata diviziei blAt). Asa insa …
    Divizia A bate usor echipele din Serie A :) …poate la hattrick!!!

dragos
    Member

le-am zis-o de i-am indoit!!!!

ultrasro
    Member

Cu un minut inainte sa inceapa amicalul Steaua Modena pe ecranul Antenei 1 apare scris clar FC Brasov Bursaspor transmisiune directa de la Brasov! Cred ca unii primesc banii degeaba acolo, sa le fie jena multa ar trebui pentru prostiile debitate!

Sun mari bulangi… nici macar nu au dat imagini la Observatorul de la ora 19… adica la Sport la 8 fara ceva… au dat altii si ei nu au fost in stare :( din cauza lor nu am vazut si eu golurile

Chiar ca sunt penibili………
    ……… dupa asa patron si conducere…….. asa angajati.

Anonymous
    Member

retrogradarea echipei a fost de fapt o impletire meschina de interese siman-dragomir-sandu

poeti v-ati facut.. voi nu va dati seama ca sunteti penibili? sportul e doar o echipa amarata al carei loc e in B, iar voi va vreti in A

ramaneti in B unde poti trai cinstit

07Ex
    Keymaster

Abia astept sa vad reactia vostra la ineptiile scrise de “poet”. Cred ca de acum incolo o sa interzic ca lumea sa poata sa scrie mesaje daca nu sunt logati deoarece vad ca sunt multi care inca posteaza mesaje fara a avea un cont. :D

ion
    Member

@poetu wrote:

retrogradarea echipei a fost de fapt o impletire meschina de interese siman-dragomir-sandu

poeti v-ati facut.. voi nu va dati seama ca sunteti penibili? sportul e doar o echipa amarata al carei loc e in B, iar voi va vreti in A

Mai nevertrebrata ,sint convins ca te-ai distrat copios dar te inteleg …Cap ai minte ce-ti mai trebuie?

dragos
    Member

mai eminescule, grigorescule etc…… stii tu ce-i aia fotbal??? ai jucat vreodata???
    mai bine ai scrie cateva poezii si le-ai publica in revista “Pupaza din tei” sau “Urzica” sa mai radem si noi putin…..poate chiar ai talent!!!!????

Tavi
    Member

O sa ii vina vremea si lui Dragomir … Nea Tomescu a i-a zis intr-o emisiune lui Miron Cozma ca se apropie latzul … nici scarba asta de dragomir nu mai are mult … tine valoarea in loc … jeguri de echipe ajung sa joace in Europa sa ne faca de toata jena … iar noi jucam in B!

Sportul forever! 😉

Tavi
    Member

Nea Simane … daca matale esti … asta ti-a iesit pe gura cand erai in wc? sau cand mancai?

Pofta buna!

Giani
    Member

@poetu wrote:

Poetule, care esti frate? Un soi de CosBuc(a) ratacit prin praful regatean de Bucuresti, un Eminescu visator pe strazile Berlinului sau un Arghezi malitios cuibarit pe strada Martisor??

Sincer, cred ca nu esti decat un caine rosu care te bucuri de situatia noastra, desi stii foarte bine (din pacate pentru tine, nu de creier duci lipsa) ca situatia asta este contra naturii. Stai si latra mai departe si bucura-te de victoria de azi in fata lui WC Arges cu 1-2, echipa pe care am batut-o pe bune de 2 ori in ultimul campioblat, in timp ce voi ne-ati aranjat pe blat, cu complicitatea latratorului IA, marele antrenor de 2 lei si 15 bani, bun numai de promovat echipe din C in B, dar nu mai mult.

PS. Poetule, da’ coloana vertebrala unde iti este? Sau oi fi, vorba lui Nelu, un soi de molusca?

BuCURvati-va mai departe javrelor, ati scapat de un adversar incomod, dar slovacii aia sau ce or fi or sa v-o dea cu strigaturi, mai urat decat a luat-o Rrapidul in blatul cu begienii.

Giani
    Member

@97SiR wrote:

Abia astept sa vad reactia vostra la ineptiile scrise de “poet”. Cred ca de acum incolo o sa interzic ca lumea sa poata sa scrie mesaje daca nu sunt logati deoarece vad ca sunt multi care inca posteaza mesaje fara a avea un cont. :D

Caz, pune un filtru ca pe forumul de pe onlinesport, astfel incat sa nu poata posta mesaje sau replici decat membrii cu cont deja creat. Chiar nu am chef sa suport toate magariile oricarui boschetar care isi da cu parerea pe forumul asta. Hai sa ne respectam odata si sa nu mai permitem oricarui suflator in punga cu vopsea argintie sa ne jigneasca aiurea.

Giani
    Member

@George Apostol wrote:

Chiar ca sunt penibili………
    ……… dupa asa patron si conducere…….. asa angajati.

Bah, voi chiar avetzi pretentzii la presa rromana. De ce nu sunteti voi baieti seriosi si nu va vedeti de treaba, oricum presa mananca kkt!

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 64 total)
  • The topic ‘Turneul de la Brasov’ is closed to new replies.