UEFA Champions League

Home Forums General Football Fotbal Extern / World Football UEFA Champions League

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 478 total)
  • Author
    dragos
    Member

porto s-a calificat aseara in finala UCL dupa un meci greu in dauna lu’ deportivo (1-0)…….nu stiu daca meritau calificarea, caci au jucat ff dur, insa nici SUPER DEPOR nu a prea jucat nimic…..
    sa vedem in seara asta pe chelsea – as monaco…..

cameliu
    Member

Porto-Monaco, cine-ar fi mizat pe-o astfel de finala…???

dragos
    Member

nu se astepta nimeni, insa de-aia este frumos si imprevizibil, totodata fotbalul,nu???

dragos
    Member

a invins cu 3-0 pe olympique marseille…….GAME. SET. MECI.

Radu Dobrin
    Member

de mentionat ca d-na kim milton pilsen nu a ratat nici de data asta ocazia sa se dea in stamba….

dragos
    Member

B. Leverkusen – Real M. 3-0 !!!! (sec…..de murfatlar)
    ai naibi nemti, germanii astia……….

oricum, sunt grupe puternice…….

Sahtior D. – AC Milan 0-1 (imi pare rau de Lucescu…….echipa a jucat bine chiar si in 10 ).

cameliu
    Member

Leverkusen a razbunat finala de acum 2 ani…
    Cit despre ha-ha-lactici…

dragos
    Member

ati vazut meciul chelsea – barcelona ??? ce meci, frate????
    SUPERB, SUPERB, SUPER !!!!

dar ce spuneti despre: Olympique Lyon – Werdern Bremen 7 – 2 !!!!??????
    iar, in tur la Bremen a fost 3-0 tot pentru francezi……nemtilor, ce faceti mai nene??????

meciuri tari se anunta si in seara asta…….

cameliu
    Member

Din pacate n-am vazut ieri nimic. Nemtii din 2 zile de CL, una e doar pe Premiere (PayTV), in cealalta, pe Sat1, de obicei dau pe Bayern… (pe care eu nu-i prea suport)

Ultras
    Member

Da’ ce gol a dat nesimtitu’ ala de Ronaldinho

dragos
    Member

spania, dupa eliminarea lui real, nu mai are nici o echipa in liga campionilor……ce RUSIIIIINNNNEEEEE !!!!

dragos
    Member

@cameliu wrote:

Din pacate n-am vazut ieri nimic. Nemtii din 2 zile de CL, una e doar pe Premiere (PayTV), in cealalta, pe Sat1, de obicei dau pe Bayern… (pe care eu nu-i prea suport)

chiar asa, Cameliu meciurile echipelor germane sunt transmise pe canale Pay TV????
    la noi este SUPER, atunci; se transmit pe posturi nationale……

cameliu
    Member

In general cupa UEFA e pe posturile “normale” (da’, oricum nu mai au echipa in UEFA…)
    Bundesliga DOAR pe Premiere! (cu exceptia meciului inaugural). In Bundesliga 7 meciuri se joaca simbata la aceeasi ora si 2 duminica. pe premiere fiecare meci are canalul propriu, cu analize, interviuri, si exista si un canal-conferinta, gen: “fotbal minut cu minut” cu legaturi unde se dau goluri si ce e mai interesant…
    La fel CL: fiecare meci are canalul propriu! (ba in plus la acelasi meci poti si alege comentariile in limbile echipelor ce joaca!) + conferinta

Un singur meci e dat pe etapa de CL pe Sat1…

dragos
    Member

destul de interesant: vrei fotbal intern si/sau CL, dai banu’………altfel vezi
    decat un meci intern + UEFA.

Radu Dobrin
    Member

@dragos wrote:

…..altfel vezi
    decat un meci intern + UEFA.

..sau (daca stai mai la nord) vezi hockey ….pentru ca cupa (sic) uefa nu are audienta printre reni :( iar campionatul intern incepe atunci cind se topeste zapada, perioda care de regula coincide cu lunile in care lumea isi ia concediu prin europa :)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 478 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.