UEFA Champions League

Home Forums General Football Fotbal Extern / World Football UEFA Champions League

Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 478 total)
  • Author
    dragos
    Member

pai, daca nu pleaca acum (la Real) in plina glorie, atunci cand ???
    oricum, Real nu a mai jucat o finala de CL de ceva vreme…… :-ss :-ss :-ss
    ‘nea Mouri accepta numai provocari marete pe bani muuulllltttttiiiiii…. ;) ;)

dragos
    Member

in preliminariile CL: Urziceni – Zenit St. Petersburg…..waw, balsoi problemi X( X(

07Ex
    Keymaster

Eu nu-i vad pe Unirea calificandu-se, dar … ma rog, orice este posibil.

dragos
    Member

meciul de azi de la ora 20.30 NU va fi televizat…..este o premiera trista si penibila. :ymdevil: :ymdevil:
    demult nu am mai auzit acest cuvant (netelevizat) pentru un meci de-al nostru international…. X( X( X(

dragos
    Member

intr-un final apoteotic, B1 TV a transmis meciul….deh, eu am vazut doar repriza secunda.
    oricum, e un rezultat pozitiv (0-0) tinand cont ca, United a evoluat in 10.

dragos
    Member

chefereul are o grupa grea: basel, bayern munchen, as roma…….nu se va mai intampla minunea de pe Olimpico din urma cu 2 ani. :p :D

cameliu
    Member

Meciul CFR-ului la Roma, meci tipic romanesc… si mai tipic echipei noastre… La prima bara am fost aproape sigur ca vor pierde, la a-2-a bara 100% convins!
    Ce le-a lipsit lor, e ce ne lipseste noua in Liga 1. Habar n-am ce…

In orice caz au fost fraieri! (ca si noi de altfel…)

dragos
    Member

mda, noi cu barele, ei cu golurile/punctele.
    sincer, ma asteptam ca roma sa-i spulbere pe cheferisti (de la 3 in sus), dupa cum joaca in campionat.
    Nuno Claro a aparat multe suturi :ymapplause: :ymapplause:
    parca la golul 2, mi s-a parut a fi offside.
    oricum, fara SANSA, ca si in viata, nu poti reusi nimik.

dragos
    Member

Cameliu, cate goluri incaseaza chefereul de la nemti deseara ?

cameliu
    Member

@dragos wrote:

Cameliu, cate goluri incaseaza chefereul de la nemti deseara ?

De la nemti n-au incasat multe…
    Au dat chiar de 4 ori mai multe decat nemtii. Singura problema e ca la juma’ din ele au incurcat portile… :)) :)) :))
    Numa’ o echipa romaneasca poate pierde un meci de genu asta! Cu un Bayern la curu’ gol…

Si vb aia daca pina si noi le-am dat 3 CFR-ului, cum sa scoata ei un rezultat bun pe Allianz Arena?

dragos
    Member

superba arena – Allianz :ymapplause: :ymapplause:

referitor la meci, offffff, numai noua ni se poate intampla una ca asta……. :)) =))
    in prima repriza nemtii nu au avut ocazii, insa au intrat la cabine cu scorul de 2-1, dupa ce Traore rateaza singur cu portarul. X(
    fantastic acest Traore – “ocheste” barile mai ceva ca un sniper (vezi meciul de la Roma si acesta)…… :D

Stancioiu ar fi putut para unul dintre autogoluri, insa nu cred, ca se astepta la un astfel de ricoseu….. :p

aici putem invoca ghinionul……va ramane de referinta acest meci in privinta ghinionului.
    erau de batut nemtii.

Cadu ii “marcheaza” mereu goluri lui Stancioiu (vezi – meciul impotriva Bordeaux)

07Ex
    Keymaster

V-ati uitat la meciul Inter – Tottehnam? Ce ziceti de meci? Eu in Italia tin cu Inter iar in Anglia cu Tottenham, si asta de ani de zile. A fost pentru prima data cand m-am uitat la un meci din asta de CL si n-am stiut cu cine sa tin … sau mai bine zis am tinut cu ambele echipe.

Pana la urma ma bucur ca a castigat Inter, dar am fost surprins de daruirea cu care au jucat englezii. Pe cand o sa vedem asa ceva si de la jucatorii nostri?

sircos
    Member

@07Ex wrote:

Pe cand o sa vedem asa ceva si de la jucatorii nostri?

niciodata ? :-?

dragos
    Member

am rezistat pana la 4-1, apoi l-am vazut printre dinti :D
    daca mai dura meciul vreo 5 min, egalau englezii :p

dragos
    Member

Stăncioiu: “M-au «ajutat» şi colegii să iau patru!”

Eduard Stăncioiu s-a enervat la finalul partidei şi a dat vina şi pe coechipieri pentru golurile încasate

– Edi, aţi părăsit terenul într-un cor de fluierături. Meritaţi acest tratament?
    – La scorul ăsta merităm orice fluierătură, orice înjurătură, orice critică! Ce-ar mai fi de spus?!

– Ce s-a întîmplat?
    – Chiar mă gîndeam că de data asta n-am mai luat nici un autogol, ca în meciul tur din Germania, dar tot m-au «ajutat» coechipierii să iau patru «boabe». N-am ce să mai zic, asta este.

– Vă mai gîndiţi la calificarea mai departe în Ligă?
    – Da, cum să nu, dar numai în somn! Mai avem şansele porcului de Craciun si al mielului de Paşte. Să fim serioşi, dacă am prinde primăvara Europa League ar fi extraordinar pentru noi!

macar in Europe League sa mergeti………

Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 478 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.