UEFA Champions League

Home Forums General Football Fotbal Extern / World Football UEFA Champions League

Viewing 15 posts - 361 through 375 (of 478 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

M-am uitat si eu la ambele meciuri, Barcelona – Leverkusen si Apoel Lyon. Parca mai mult mi-a placut meciul de la Nicosia decat cel de la Barcelona. La 4-0 imi venea sa schimb canalul si sa ma uit la altceva. M-am cam saturat sa-l tot vad doar pe Messi in prim plan.

@dragos wrote:

REVELATIA Ligii este Apoel Nicosia !!!
    echipa cipriota s-a calificat in sferturi dupa ce a eliminat-o pe O.Lyon…..
    la prima vedere poate parea o surpriza, insa la inceputul sezonului cipriotii au bagat 30 milioane EURO in transferuri !!!
    asadar, cipriotii au cascaval, nu gluma :D

Nu stiu de unde iti iei tu informatiile, dragos, dar ProSportul spune altceva, cica ar fi dat doar 340.000 de euro pentru transferuri din vara trecuta pana acum. Poate bugetul lor per total este de 30 milioane de EURO.

Minunea din UCL!** TOATE transferurile lui APOEL, cât 15% din valoarea unui SINGUR stelist! CINCI lucruri INCREDIBILE pe care nu le știai despre ciprioți

dragos
    Member

@Ace of Spades wrote:

@dragos wrote:

REVELATIA Ligii este Apoel Nicosia !!!
    echipa cipriota s-a calificat in sferturi dupa ce a eliminat-o pe O.Lyon…..
    la prima vedere poate parea o surpriza, insa la inceputul sezonului cipriotii au bagat 30 milioane EURO in transferuri !!!
    asadar, cipriotii au cascaval, nu gluma :D

Nu stiu de unde iti iei tu informatiile, dragos, dar ProSportul spune altceva, cica ar fi dat doar 340.000 de euro pentru transferuri din vara trecuta pana acum. Poate bugetul lor per total este de 30 milioane de EURO.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/liga-campionilor/minunea-din-ucl-toate-transferurile-lui-apoel-cat-15-din-valoarea-unui-singur-stelist-cinci-lucruri-incredibile-pe-care-nu-le-stiai-despre-ciprioti-9380894

eu l-am auzit pe Stoichita spunand acest lucru…..el antreneaza in insula Afroditei :D

dragos
    Member

aseara AC Milan – Barca 0-0
    frumos meci, insa, n-a fost la fel de incins ca cele 2 din grupa….deh, se simte presiunea calificarii ;)

Marti seara: Apoel – Real 0-3…sec…. cipriotii se vor opri aici.

dragos
    Member

asta seara avem: Barca – AC Milan
    sper sa fie un meci frumos, iar cel mai bun sa castige :p

@dragos wrote:

asta seara avem: Barca – AC Milan
    sper sa fie un meci frumos, iar cel mai bun sa castige :p

Eu sincer as dori sa se califice Milan mai departe. Asa cum a subliniat si Cazimir, parca am vazut prea mult Messi si tiki-taka in ultimii ani. Deja devine cam anosta competitia, stiind ca oricum Barca e cea mai buna si e prima candidata, an de an, la trofeu. Asa ca m-as bucura sa vad o finala in care Barca sa nu mai fie prezenta, sa mai se remarce si alte echipe :p .

dragos
    Member

traditia s-a confirmat aseara….Barca merge mai departe :D
    probabil, va juca cu Chelsea….probabil, va trece si de ea…. si va juca finala cu REAL

dragos
    Member

ne-am lamurit si cu semifinalele:

Bayern M. – Real M.
    Barca – Chelsea

07Ex
    Keymaster

Mda, si eu sunt de parere ca Barca o va elimina pe Chelsea, dar in cealalta semifinala cred ca Bayern va trece de Real Madrid.

dragos
    Member

asadar, SPANIOLII domina LUMEA FOTBALULUI !!!
    dupa ce a castigat tot la nivel de echipa nationala, acum, SPANIA, domina si la nivel de cluburi (in cele 2 ligii europene).

:ymapplause: :ymapplause:
    Bayern Munchen – Real Madrid (17-25 aprilie)
    Chelsea Londra – FC Barcelona (18-24 aprilie)

* Finala se va disputa pe 19 mai (”Allianz Arena”, Munchen).

dragos
    Member

UEFA a anunţat numele televiziunilor care au preluat drepturile de televizare pentru următoarele trei sezoane (2012-2015) din Liga Campionilor, în România.

DolceSport şi DigiSport sînt cele două posturi care vor transmite meciurile de marţi şi miercuri, excepţie făcînd prima opţiune din ziua de marţi, care va fi transmisă de un post free-to-air, adică de TVR, potrivit unui comunicat emis astăzi de DolceSport. Cele două reţele de televiziune au obţinut drepturile şi pentru opţiunea de internet şi pentru platformele de mobil.

“Există şi o televiziune „free to air”, TVR, care va transmite meciuri din această competiţie. Această televiziune va transmite cîte un meci din fiecare etapă de UEFA Champions League. Ea are prima opţiune din ziua de marţi de UEFA Champions League, în cazul în care există o echipă din România calificată”, se arată în comunicatul dat de Romtelecom.

Dacă nici o echipă românească nu e calificată în grupe, atunci televiziunea free-to-air va avea marţi opţiunea a doua. Miercuri, indifefent dacă în competiţie e sau nu o echipă românească, televiziunea free-to-air nu transmite nici un meci, toate opţiunile fiind la Romtelecom şi la RCS&RDS.

Deşi în comunicatul oficial dat de Romtelecom se spune că TVR este postul free-to-air care va transmite un meci de UCL, problema va fi lămurită definitiv abia în zilele următoare.

Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor fie în direct, fie în reluare, precum şi rezumatele din cele două seri, dar şi magazinul săptămînal UEFA Champions League.

dragos
    Member

in meciul tur al primei semifinale: bayern a meritat sa castige !! :ymapplause:
    au crezut in sansa lor, au atacat pana in ultimul minut de prelungire si iata: 2-1 contra Realului…..

sa vedem maine: Chelsea – Barca
    oare pe acesti E.T. nu-i “deraiaza” nimeni ?

dragos
    Member

am vazut aseara Chelsea – Barca 1-0
    deh, si baietii (E.T.) plang cateodata :p

m-am bucurat pt englezi…..

07Ex
    Keymaster

Si eu m-am bucurat si pentru englezi dar si pentru nemti. Sper ca meciurile retur sa fie de bun augur echipelor care vor juca in deplasare. As vrea sa vad o finala Bayern – Chelsea. :)

dragos
    Member

m-as bucura pt Bayern daca s-ar califica in finala, intrucat ar juca acasa cu trofeu’ pe masa :)
    oricum, jocul nemtilor se bazeaza pe forta (incl conditie fizica)….nu sunt ei cu “floricele” (calcai-uri etc)

Viewing 15 posts - 361 through 375 (of 478 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.