Home › Forums › General Football › Fotbal Extern / World Football › UEFA Champions League
- This topic has 477 replies, 22 voices, and was last updated 8 years ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
April 24, 2012 at 12:25 pm #67986
dragos
Memberdeseara avem returul: Barca – Chelsea
hai, englezii !!!April 24, 2012 at 8:51 pm #67987cameliu
MemberTactica lu Murinho de amu’ 2 ani! La Barca le dai mingea, si o freaca, o freaca…
Trebuie bagata fratilor in poarta ca doar nu sunteti alde Novac, Nistor & Dobre …April 25, 2012 at 10:12 am #67988dragos
Memberm-am bucurat mult pt englezi. :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
a fost o semifinala SUPERBA, ca o FINALA…..a avut de toate: goluri, faze, ratari, ocazii, eliminare, penalty etc.
dupa 2-0 am crezut, ca vor urma alte goluri, insa…..a venit rapid golul lui Ramirez si apoi ratarea lu’ Messi……oricum, suprematia Barcei nu putea tine la infinit: in campionat sunt la gara, UCL la fel; le-a mai ramas cupa regelui si supercupa, cand o vor intalni pe Real
deseara, se anunta un meci la fel de frumos !!
parca, vad finala: Bayern – ChelseaApril 26, 2012 at 7:05 am #67989dragos
Memberdaca meciul Barcei cu Chelsea a fost superb, atunci meciul de aseara a fost FANTASTIC !!! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
a inceput cu aceeasi desfasurare: 2-0 rapid pt gazde si apoi nemtii au redus diferenta, pana la pauzacei de la hollywood ar trebui sa includa cele 2 meciuri in categoria filmelor thriller !!
ai naibii nemtii, germanii astia
)
)
)
m-am bucurat pt ei, intrucat joaca pana la epuizare si au dovedit ca, sunt o forta…..si-au dorit sa joace acasa cu trofeu’ pe masa
pe nemti nu poti fi sigur, ca i-ai batut decat atunci cand ii vezi in autocar :pnu m-am asteptat ca, la penalty-uri sa rateze Ronaldo si Kaka.
va fi o finala neasteptata, dar pe cinste……
April 28, 2012 at 12:48 pm #6799007Ex
KeymasterDesi nu-i am la suflet nici pe Bayern si nici pe Chelsea, sunt foarte fericit ca pana la urma ele vor juca finala. Aia de la Real si Barca prea se cred buricu’ pamantului.
April 29, 2012 at 1:20 pm #67991dragos
Membereu am ramas uimit, cum pt aceasta finala, exista 1 milion de cereri de bilete numai pt nemti si se vor trage la sorti :p
May 20, 2012 at 6:27 pm #67992dragos
Memberfinala de aseara ne-a aratat inca o data cat de frumos si palpitant este fotbalul.
mi-a parut rau pe de-o parte de nemti, insa m-am bucurat pe de alta parte pt Lampard, Drogba si Abramovici
Drogba putea fi si omul rau, atunci cand l-a faultat pe Ribery, insa a fost inger, in final :ymapplause:
Schweinsteiger a fost inger dupa ultimul penalty executat in meciul din semifinala cu Real, iar acum, a fost…. :ymdevil:una peste alta, Lama a indicat corect (inaintea partidei) castigatoarea finalei……probabil, aceasta LAMA va deveni “oracolul” din fotbal, asa cum a fost caracatita.
May 21, 2012 at 6:05 am #67993sircos
Memberintradevar, palpitanta finala. si epuizanta, s-a jucat la un nivel inalt. epuizanta si pentru telespectatori
nemtii au irosit sansa penaltiului din timpul meciului, iar la 11 m din final nu ai ce reprosa nimic nimanui.LAMA asta al tau avea si variante multe, ca sa greseasca
)
May 21, 2012 at 2:35 pm #67994Ace of Spades
MemberChiar voiam sa castige Chelsea aceasta finala mai mult din considerente personale, nu neaparat ca ar fi prestat fotbalul cel mai bun din competitie. Nu prea ii sufar asa pe Bayern Munchen si nici fotbalul german in general. Oricum, la cati bani a bagat Abramovici in aceasta echipa trebuia de mult sa castige Champions League, inca de la finala din 2008 pierduta in fata lui Manchester United la penalty-uri. Bravo lor, felicitari
.
Petr Cech merita sa fie desemnat jucatorul meciului mai mult decat Drogba dupa parerea mea, dar nah, probabil ca penalty-ul castigator executat de acesta a cantarit mult in luarea deciziei finale.
May 21, 2012 at 6:25 pm #67995dragos
Membera doua zi dupa finala, a fost ziua de nastere a lui P.Cech…..ce SUPER cadou iti mai poti dori ???
titlul de campion al Europei si “caramizi” de bani :p
simplu si modest.July 25, 2012 at 6:13 am #67996sircos
Membersezon 2012-13, turul 2 preliminar – minunea minunilor ! 8-} lolicicaaaa, floricicaaa :ymparty:
Dudelange (LUX) – RB Salzburg (AUS) 1-0 3-4
August 21, 2012 at 6:17 am #67997dragos
Memberdeseara avem prima mansa a play-off-ului: FC BASEL – CFR Cluj, ora 21.45 pe DIGI SPORT 1, TVR1, Dolcesport
din acest sezon DIGI SPORT va transmite toate meciurile UCL si UEL !!!!
August 22, 2012 at 6:22 am #67998sircos
Membervictorie cu 2-1, chinuita, muncita, cu emotii, dar e victorie ! si un super sougouuuuuuuu ! :ymapplause:
August 22, 2012 at 8:35 am #67999dragos
Memberpentru prima data, invingem in Elvetia…..
felicitari !!
i-am SOUG(R)OU(MAT) :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
scorul putea fi mult mai mare, insa, acelasi Sougou a nimerit bara sau portarul…..
ma bucur pt Ando !! :ymapplause:
din acest sezon, potul pt calificarea in grupe (repet doar calificare !!) s-a majorat la 20 milioane euro 8-} 8-}
basca, daca mai castiga vreun punct…….cu acesti bani, o echipa poate trai lejer 2-3 sezoane in liga 1……August 30, 2012 at 6:08 am #68000dragos
MemberFelicitari CFR !!! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
Felicitari ANDONE !!!
pe langa potul incasat (20 mil euro @-) ) pentru accederea in grupele CL, CFR se poate mandri cu cele 4 victorii obtinute in cele 2 tururi preliminare.
JOS PALARIA ANDO !!!
sa vina Real, Juve, City…….
sa joci de 3 ori in grupele CL, nu-i o performanta la indemana oricui :ymapplause: :ymapplause: …….unii tanjesc dupa ea, toata viata
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.