UEFA Champions League

Home Forums General Football Fotbal Extern / World Football UEFA Champions League

Viewing 15 posts - 421 through 435 (of 478 total)
  • Author
    dragos
    Member

VENI, VIDI, VICI
    le-am purtat noroc !

no ase….s-o gatat calificarea :ymapplause: :ymapplause:

faina atmosfera, fain meci……faini ardeleni (nu-i mai opresti de la distractie) ;)

07Ex
    Keymaster

Deci te-ai simtit bine in Gruia? Imi pare bine ca a castigat CFR-ul si ca pastreaza sanse de calificare. Abia astept sa vad meciurile de astazi.

dragos
    Member

da, m-am simtit bine…poate si prin prisma rezultatului pozitiv….dar a fost frig….
    una peste alta, a fost o calatorie de business placuta ;)

dragos
    Member

mi-a placut aseara BVB si consider, ca este echipa cea mai constanta din grupa ei (daca nu chiar din toate grupele UCL) :ymapplause:

in schimb, dezamagire totala a campioanei Angliei si cea a Frantei X(

PS: abia astept sa-l vad pe Benitez la noua sa echipa ;)

07Ex
    Keymaster

Si mie mi-a placut Borussia ieri. Ai dreptate, joaca foarte constant si foarte bine. Dupa parerea mea, poate doar Barcelona ar putea s-o bata pe Borussia anul asta. In rest nu prea vad cine ar putea.

In privinta lui Rafa Benitez, nu cred ca va face purici la Chelsea. Eu imi aduc aminte cand Benitez a fost adus la Inter acum cativa ani si dupa nici jumatate de sezon a fost dat afara. Eu nu-l consider un antrenor cu stofa, dar poate ma insel.

dragos
    Member

bine, ca, am spart gheata pe “Old T”…..CFR este prima echipa romaneasca care castiga acolo….golul a fost de GENERIC !! :ymapplause: :ymapplause:
    pacat, ca, nu s-a calificat in primavara UCL (avand cel mai mare punctaj realizat de o echipa romaneasca).

asadar, “cetatenii” si campioana Frantei sunt euro-PA-PA 8-}

dragos
    Member

avem 2 echipe (UEFA)NTASTICE in primavara !!! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

Mos NICOLAE este ROMAN: cheferist si stelist !

Sarbatori Fericite tuturor !

07Ex
    Keymaster

Sunt foarte curios cu cine va pica CFR la primavara. Poate cade cu Inter Milano si se califica. ;)

dragos
    Member

pe 20 Dec vom afla cu cine vor juca toate echipele…..parca, vad Borussia vs Arsenal sau Milan si Barca vs Sahtior :)
    Borussia – Sahtior

dragos
    Member

@07Ex wrote:

Sunt foarte curios cu cine va pica CFR la primavara. Poate cade cu Inter Milano si se califica. ;)

aici, Caz ai avut dreptate.
    tu ai nimerit adversarul CFR-ului si eu pe cel al Stelei.

07Ex
    Keymaster

A fost pur si simplu o intamplare. :)

dragos
    Member

gataaa, iarna a trecut, incep MARILE meciuri:

maine:

Celtic – Juve
    Valencia – PSG

poimaine:

REAL M. – Man U
    Sahtior D. – B. Dortmund

dragos
    Member

au fost meciuri bune in ambele zile….
    ieri, cel putin au fost meciuri echilibrate, iar retururile ne pot aduce surprize :D

dragos
    Member

deci, Bayern M. sunt 99% calificati :ymapplause:

asta seara avem:
    AC Milan – Barca
    Galata – Schalke

dragos
    Member

aseara am vazut 2 meciuri extrem de interesante…..Milan a jucat exceptional :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
    “Tiki-Taka” a fost rapusa sau “si baietii plang cateodata”…..nu cred, ca se va califica Barca.

iar, in cealalta partida – Galata va avea un retur de foc in Germania…….

Viewing 15 posts - 421 through 435 (of 478 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.