UEFA Champions League

Home Forums General Football Fotbal Extern / World Football UEFA Champions League

Viewing 15 posts - 451 through 465 (of 478 total)
  • Author
    dragos
    Member

da, Borussia va trece lejer…..PSG parca da semne de nesiguranta, cand joaca fara Ibra….iar in primul meci Ibra nu va juca, intrucat este suspendat.

dragos
    Member

asta seara, PSG – Barca;
    Bayern – Juve

nemtii merg ceas in campionat dupa ce i-au descaltat pe Hamburg SV 9-2 !!!!!
    Lui Ibrahimovici i s-a redus susspendarea de la 2 etape, la 1…..daca si la UEFA se intampla asa ceva, atunci…… :D

dragos
    Member

dupa rezultatele de aseara, Barca si Bayern M. au sanse 80% sa mearga mai departe…..previzibil, dealtfel !

dragos
    Member

dupa meciurile de aseara, Real este in semifinale, iar Dortmund are peste 60% sanse sa fie alaturi de Real……

dragos
    Member

aseara am vazut 2 meciuri tari….ne-am bucurat de fotbal !!!

Galata a dat o replica BUNA Realului, iar golul lu’ Drogba este de GENERIC !!! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

cel de-al doilea meci: Borussia – Malaga este de povestit nepotilor !!! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
    ocazii, ratari imense, goluri frumoase, dramatism……ce mai, de povestit nepotilor !!!!!!

vorba aia: nemtii sunt invinsi doar cand ii vezi in autocar, altfel…… :))

dragos
    Member

mi-a parut rau, aseara, de PSG ca nu s-a calificat….ar fi meritat.

in fine, avem semifinale germano-spaniole: Real, Barca, Bayern, Borussia.

07Ex
    Keymaster

Si mie mi-a parut rau de PSG, dar sper ca Bayern s-o elimine pe Barca. In celalalt joc, daca Dortmund nu-si va imbunatati jocul si daca vor continua sa rateze asa cum au facut-o cu Malaga, nu-i vad bine cu Real.

dragos
    Member

am spus ca, Bayer mi-a dori sa joace finala…sper sa fie asa.
    Borussia in grupe le-a luat 4 puncte din 6 Realului…..sper sa-i bata si acum

astept o finala pur germana !!!

dragos
    Member

aseara am vazut o semifinala de vis, o SUPER ECHIPA BAYERN M., care a jucat un fotbal din alta galaxie :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

era min 85 si nemtii faceau pressing in jumatatea Barcei…..Robben a jucat tot meciul si prin min 90 alerga ca nebunul……INCREDIBIL !!!!!!!

DANKE ROBBEN !
    DANKE MULLER !!
    DANKE GOMEZ !!

m-am saturat de Messi, de ros-albastrii, de extraterestrii :D

asa cum am spus, am o echipa germana in finala…..deseara, sper, sa faca pasul si Borussia.

dragos
    Member

aseara a fost inca o semifinala de VIS !!!

DANKE DORTMUND !!!
    :ymapplause: :ymapplause:

nemtii i-au administrat un scor IREAL lu’ REAL M……….nu de alta, da’ sa nu se supere Barca pe ei =))

eu sunt convins, ca jcuatorii Barcei au vorbit deja cu cei ai Realului pt alegerea restaurantului ca sa vada FINALA la TV :)) :))

asadar, Bundesliga – Primera Division 8-1 !!! SEC (de Murfatlar)

sper sa mi se indeplineasca dorinta: finala PUR GERMANA !!!

dragos
    Member

DANKE BORUSSIA !!
    DANKE BAYERN !!

iata pohta ce-am pohtit: finala BUNDES-CHAMPIONS LEAGUE !!!!! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

cica astia de la Bayern consuma NUMAI 7UP, iar Messi & Co consuma NUMAI coca-cola ZEROOO !! =))

Barcelona avea nevoie macar de golul de onoare si l-au rugat pe Pique sa faca “oficiul” :)) :))

dragos
    Member

SUPER BAYERN !!!

Bayern este Regina Europei !! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

meciul a fost deschis oricarui rezultat….si Borussia putea da lovitura, insa…..

dragos
    Member

maine Steaua va afla adversarul din play-off-ul UCL….BAFTA !!

sper sa vad UCL pe Arena Nationala (oricum, UEL este sigur) ;) ;) ;)

va fi o EURO-toamna pe Arena !!

dragos
    Member

Maine seara in play-off:
    Steaua – Legia Varsovia

astazi: PSV – AC Milan

dragos
    Member

am vazut aseara Lyon – Real Sociedat 0-2 – goluri de GENERIC !!!!!!!!!!

mi-a placut si PSV – AC Milan 1-1

Viewing 15 posts - 451 through 465 (of 478 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.