Home › Forums › General Football › Fotbal Extern / World Football › UEFA Champions League
- This topic has 477 replies, 22 voices, and was last updated 8 years, 2 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
March 16, 2013 at 5:29 pm #68061
dragos
Memberda, Borussia va trece lejer…..PSG parca da semne de nesiguranta, cand joaca fara Ibra….iar in primul meci Ibra nu va juca, intrucat este suspendat.
April 2, 2013 at 7:10 am #68062dragos
Memberasta seara, PSG – Barca;
Bayern – Juvenemtii merg ceas in campionat dupa ce i-au descaltat pe Hamburg SV 9-2 !!!!!
Lui Ibrahimovici i s-a redus susspendarea de la 2 etape, la 1…..daca si la UEFA se intampla asa ceva, atunci……April 3, 2013 at 7:58 am #68063dragos
Memberdupa rezultatele de aseara, Barca si Bayern M. au sanse 80% sa mearga mai departe…..previzibil, dealtfel !
April 4, 2013 at 7:58 am #68064dragos
Memberdupa meciurile de aseara, Real este in semifinale, iar Dortmund are peste 60% sanse sa fie alaturi de Real……
April 10, 2013 at 6:11 am #68065dragos
Memberaseara am vazut 2 meciuri tari….ne-am bucurat de fotbal !!!
Galata a dat o replica BUNA Realului, iar golul lu’ Drogba este de GENERIC !!! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
cel de-al doilea meci: Borussia – Malaga este de povestit nepotilor !!! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
ocazii, ratari imense, goluri frumoase, dramatism……ce mai, de povestit nepotilor !!!!!!vorba aia: nemtii sunt invinsi doar cand ii vezi in autocar, altfel……
)
April 11, 2013 at 10:08 am #68066dragos
Membermi-a parut rau, aseara, de PSG ca nu s-a calificat….ar fi meritat.
in fine, avem semifinale germano-spaniole: Real, Barca, Bayern, Borussia.
April 12, 2013 at 8:06 pm #6806707Ex
KeymasterSi mie mi-a parut rau de PSG, dar sper ca Bayern s-o elimine pe Barca. In celalalt joc, daca Dortmund nu-si va imbunatati jocul si daca vor continua sa rateze asa cum au facut-o cu Malaga, nu-i vad bine cu Real.
April 13, 2013 at 1:57 pm #68068dragos
Memberam spus ca, Bayer mi-a dori sa joace finala…sper sa fie asa.
Borussia in grupe le-a luat 4 puncte din 6 Realului…..sper sa-i bata si acumastept o finala pur germana !!!
April 24, 2013 at 6:13 am #68069dragos
Memberaseara am vazut o semifinala de vis, o SUPER ECHIPA BAYERN M., care a jucat un fotbal din alta galaxie :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
era min 85 si nemtii faceau pressing in jumatatea Barcei…..Robben a jucat tot meciul si prin min 90 alerga ca nebunul……INCREDIBIL !!!!!!!
DANKE ROBBEN !
DANKE MULLER !!
DANKE GOMEZ !!m-am saturat de Messi, de ros-albastrii, de extraterestrii
asa cum am spus, am o echipa germana in finala…..deseara, sper, sa faca pasul si Borussia.
April 25, 2013 at 6:13 am #68070dragos
Memberaseara a fost inca o semifinala de VIS !!!
DANKE DORTMUND !!!
:ymapplause: :ymapplause:nemtii i-au administrat un scor IREAL lu’ REAL M……….nu de alta, da’ sa nu se supere Barca pe ei
)
eu sunt convins, ca jcuatorii Barcei au vorbit deja cu cei ai Realului pt alegerea restaurantului ca sa vada FINALA la TV
)
)
asadar, Bundesliga – Primera Division 8-1 !!! SEC (de Murfatlar)
sper sa mi se indeplineasca dorinta: finala PUR GERMANA !!!
May 2, 2013 at 6:35 am #68071dragos
MemberDANKE BORUSSIA !!
DANKE BAYERN !!iata pohta ce-am pohtit: finala BUNDES-CHAMPIONS LEAGUE !!!!! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
cica astia de la Bayern consuma NUMAI 7UP, iar Messi & Co consuma NUMAI coca-cola ZEROOO !!
)
Barcelona avea nevoie macar de golul de onoare si l-au rugat pe Pique sa faca “oficiul”
)
)
May 29, 2013 at 10:56 am #68072dragos
MemberSUPER BAYERN !!!
Bayern este Regina Europei !! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
meciul a fost deschis oricarui rezultat….si Borussia putea da lovitura, insa…..
August 8, 2013 at 8:46 pm #68073dragos
Membermaine Steaua va afla adversarul din play-off-ul UCL….BAFTA !!
sper sa vad UCL pe Arena Nationala (oricum, UEL este sigur)
va fi o EURO-toamna pe Arena !!
August 20, 2013 at 8:00 am #68074dragos
MemberMaine seara in play-off:
Steaua – Legia Varsoviaastazi: PSV – AC Milan
August 21, 2013 at 6:53 am #68075dragos
Memberam vazut aseara Lyon – Real Sociedat 0-2 – goluri de GENERIC !!!!!!!!!!
mi-a placut si PSV – AC Milan 1-1
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.