UEFA Cup

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 188 total)
  • Author
    Radu Dobrin
    Member

@cameliu wrote:

Meciul lor e in 3 august iar cu noi in 7! Normal nu are de ce sa se amine!

Radu Dobrin
    Member

@lucian wrote:

E BINE ATUNCI, POATE II PRINDEM OBOSITI, CINE STIE…

ORICUM, DESI S-AU CALIFICAT IERI AM VAZUT CA AU O APARARE VRAISTE SI CA NU SINT DE NEINVINS. SPER SA PROFITE AI NOSTRI JUCATORI…

Radu Dobrin
    Member

@dragos wrote:

eu nu-mi fac griji de apararea lor, ci de ATACUL NOSTRU !!!
    sper sa fie PRODUCTIV !!!!

adi
    Member

si lituanienii se bucura ca nu joaca impotriva francezilor sau a spanililor, asa ca ….

dragos wrote:
    meciul s-a dat pe TV SPORT si eu l-am inregistrat……..nu l-am vazut in direct, insa mi-a parut bine sa aud ca merg mai departe (vorba ‘lui
    j.walker: keep walking), iar despre meci am auzit ca a fost unul de inalta factura tehnica……abia astept sa-l vad deseara…..daca il doreste cineva pentru arhiva, colectie, sa-mi spuna !!!!

ps: au sanse reale de a ajunge in finala, caci in “semi” vor juca cu o echipa din vilnius……….

Radu Dobrin
    Member

a gasit cineva unde se transmite meciul? (steaua e data pe tvr1,codat in afara, dar si tvri tot direct?!)

dragos
    Member

@Radu Dobrin wrote:

a gasit cineva unde se transmite meciul? (steaua e data pe tvr1,codat in afara, dar si tvri tot direct?!)

18.30 TV SPORT: ZALGIRIS VILNIUS – CFR CLUJ
    21.30 TVR 1: SHELBOURNE – STEAUA

Tavi
    Member

1-2 la Vilnius .. bravo CFR! Da-i tare inainte ca sa ajungi obosita la meciul din Regie 😈

dragos
    Member

dupa cfr si steaua, azi joaca de la ora 20.00 RAPID-St.julia pe TVR1.

cameliu
    Member

Nu stiu cum va fi meciul nostru cu CFR… CFR-ul joaca returul miercuri, apoi duminica in 7 ar trebui sa vina in Regie pt ca marti in 9 sa joace prima mansa a finalei intertoto (asta in ipoteza f. probabila de calificare…)

Cred ca o sa ne amine meciul…

dragos
    Member

poate, in acest meci, daca nu va avea pe cine conta in aparare, sa joace “bursucul”………

dragos
    Member

echipele romanesti au MARI SANSE de a juca in cupa uefa, respectiv CL…

Radu Dobrin
    Member

meciul clujenilor e dat de protv, marti de la ora 17.00

Radu Dobrin
    Member

clujenii continua sa impresioneze..(pe mine, cel putin). Daca au jucat la fel cu noi simbata, dupa parerea mea am scos un rezultat foarte bun

dragos
    Member

clujul a jucat foarte bine cu noi si au avut destule ocazii in prima repriza, iar in cea secunda au mai cedat fizic, dar este o echipa solida si organizata.

Radu Dobrin
    Member

steaua are in continuare mari sanse sa intre in CL. Nu am vazut de mult un meci la nivelul asta in care diferenta de valoare sa fie atit de mare. Singura problema e sa reuseasca sa dea gol din ocazii usoare si sa le rateze pe cele grele (contrar la ce se pare ca fac acum :? ).

ahh…si inca una din “d’ale tvr:ului”…(sau..aici sint banii dvs :))

– luni apare in programul tvri ca meciul e transmis direct..(bucurie mare)
    – marti, in program, meciul e inlocuit de festivalul (celebru) de la callatis (sau pe-acolo..)…meciul e transmis decalat de la 23.30.. (ok..se poate si mai rau….micii si berea sint planificati conform datelor :) )
    – miercuri, 15 min inaintea meciului, program nemodificat…callatis in loc de meci…meci inregistrat de la 23.30 in continuare…boon..
    – miercuri, ora meciului + 5 min…responabilul nostru cu antena parabolica da sfoara’n tara ca meciul e transmis direct!!!…(toata lumea + mici + bere + insultele de rigoare… sare in masini si prinde meciul de la jumatatea primei reprize)
    – miercuri ora 23.40…program neschimbat…meciul e dat in continurare inregistrat de la …23.30 😯 …dar pe ecran racneste dida dragan cit o tin curelele…. Cap_PDT_01_31

intrebare…racolarea angajatilor la institutia cu pricina, are loc in piata matache cumva? 👿

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 188 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.