UEFA Cup

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 188 total)
  • Author
    cameliu
    Member

@Blue Eyes wrote:

Tragerea a fost aranjata !!!!!!!!
    Ambele echipe ar fi trebuit sa aiba o sansa de calificare….O echipa a fost eliminata din START…..

😡

Ce tragere de 2 lei….Ce regulament infect are UEFA….
    HUOOOOOOOOOO UEFA !!!!!!!
    Sper ca echipa care se califica VA CASTIGA FINALA !!!!!!!!!!!!!!!!

Asa e romanu din nastere…
    Ce sa faci…
    Cind au jucat spanioli sau italieni in sferturi, n-a mai fost aranjat?
    Sa fim seriosi era sansa mare de 1 din 7 sa cada una cu alta!
    Macar asa avem una in semifinale!
    Si inca 1.66 puncte la coeficientu uefa!

dragos
    Member

nu se putea sa picam mai rau, insa suntem siguri ca o echipa romaneasca va juca in semifinale si cine stie……. !!!!

dragos
    Member

victoria este meritata !!!

waw: 2 echipe in sferturi, nici nu stiu daca am avut vreodata !!!!

HAI ROMANIA !!!!!!

HAI IN FINALA !!!!!!!!!!!!

07Ex
    Keymaster

Ma intreb care din cele 2 echipe se va califica. Eu inclin sa cred ca se va califica Steaua dar nu se stie niciodata.

Blue Eyes
    Member

“Am vazut si am patimit multe, asa ca, ascultati la mine, totul a fost dirijat in defavoarea noastra”, a incheiat Mircea Lucescu……
    Daca Mircea Lucescu spune asta in Libertatea ……. :(

dragos
    Member

JOI este TURUL MECIULUI SECOLULUI pentru romania !!!!

07Ex
    Keymaster

Nu stiu daca v-ati uitat cumva la meciul Middlesbrough – Basel (4-1), dar m-am uitat ieri si nu mi-a venit sa cred ce noroc au avut englezii. Cand scorul era 0-1 am fost sigur ca se califica Basel iar la sfarsit nu mi-a venit sa cred ca au pierdut.

Nu stiu cat de bine joaca Steaua, dar dupa cat de “buni” i-am vazut pe englezi nu cred ca Steaua va avea probleme sa treaca de ei.

cameliu
    Member

Nu cred ca Steaua trece de Middlesbourg! De Basel era poate ceva mai usor…

sorin
    Member

Daca reusesc sa cistige (marcheze) acasa au sanse. Basel a avut aparare slaba si un om mai putin spre sfirsitul meciului cind au si incasat doua (golul patru a fost gol de portar) iar Middlesboro e mediocra cu o aparare greoaie. Steaua joaca mai bine in deplasare si o sa-i prinda pe contraatac. Sper sa se califice Steaua, ar fi bine pentru Romania, am avea o sansa in plus sa jucam in UEFA la …anu’….

cameliu
    Member

@sorin wrote:

Daca reusesc sa cistige (marcheze) acasa au sanse.

Si Basel a batut cu 2-0…

@sorin wrote:

(golul patru a fost gol de portar)

… iar Steaua il are pe Carlos… 😆 😆 😆

sorin
    Member

2-0 este cel mai periculos scor. La 1-0 Basel puteau sa mai inscrie cel putin o data insa nu au facut-o si cum ocaziile ratate, de obicei, se razbuna ….Insa nu cred ca Middlesboro are valoarea sa marcheaza mai mult de doua goluri intr-un meci (vezi meciurile lor din UEFA si campionat), dar nu se stie niciodata. Ma uitam la repriza a doua si parca presimteam ca o sa se intimple asa dupa starea jalnica si lipsa de conditie fizica in care erau cei de la Basel. Poate ma insel. Noi am cam avut “ac de cojocul englezilor” mai intotdeauna.
    In privinta lui Carlos, vai de el…numai pe linga mingie zboara. Sper sa aiba noroc, ca la Sevillia.

dragos
    Member

oricum, va fi o semifinala puternica, deschisa oricarui rezultat.

Radu Dobrin
    Member

pentru cine nu a vazut meciul, este inregistrat pe realitatea.net

07Ex
    Keymaster

Eu nu am vazut meciul. In schimb am vazut cealalta semifinala, Shalke – Sevilla si sincer sa fiu nu prea m-a entuziasmat.

Radu Dobrin
    Member

@97SiR wrote:

Eu nu am vazut meciul. In schimb am vazut cealalta semifinala, Shalke – Sevilla si sincer sa fiu nu prea m-a entuziasmat.

in ce sens?…au fost prea buni, sau prea slabi?

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 188 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.