UEFA Cup

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 188 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

In sensul ca nu prea am vazut un meci de buna factura. A fost mai mult un joc de forta a nemtilor iar spaniolii nici macar la capitolul forta nu au fost cine stie ce.

Radu Dobrin
    Member

Hai Steaua!…hai baieti ca se poate!

07Ex
    Keymaster

@Radu Dobrin wrote:

Hai Steaua!…hai baieti ca se poate!

Intr-adevar, desi nu tin cu Steaua, sper ca ei sa se califice in finala. De fapt nu este foarte dificil sa se califice deoarece Boro nu este o echipa foarte puternica.

cameliu
    Member

@cameliu wrote:

@sorin wrote:

Daca reusesc sa cistige (marcheze) acasa au sanse.

Si Basel a batut cu 2-0…

@sorin wrote:

(golul patru a fost gol de portar)

… iar Steaua il are pe Carlos… 😆 😆 😆

DUPA CUM SPUNEA!

STEAUA IL ARE PE CARLOS!!!

cameliu
    Member

Nu-mi revin…

Dupa cum zicea comentatorul german printre altele:
    -asta lasa tot…
    -prinzatori de fluturi,
    – n-are valoare nici de judeteana (oberliga…)
    – trebuie doar tras pe poarta…

Radu Dobrin
    Member

carlos e mic copil fata de ce ne-a oferit portarul junior englez la ambele goluri….din pacate, dupa golul 2, nu l-am prea mai intilnit 🙄

imi pare rau sa zic asta, dar dar nici nu imi pare rau de steaua 😳 … imi parea rau daca s-ar fi calificat (fara gol in min 88 ) dupa prestatia de azi.

ps… sa ne fie rusine pentru ce am aratat azi!

sorin
    Member

N-am avut dreptate apropos de acul romanilor si cojocul englezilor. Insa am avut dreptate cind am spus ca 2-0 este cel mai periculos scor.
    Niste rahati, Carlos ar trebui impuscat sa nu se mai chinuie…
    Ce am vazut azi a fost o Steaua care a jucat fotbal cam 20 de minute in care a si marcat de doua ori din singurele ocazii avute,in urma a doua greseli de portar/aparare, in rest anti-fotbal si traditionalul culcat prematur pe laurii victoriei, de parca ar fi jucat cu Gloria Bistrita. Pacat,
    s-au inecat ca tiganu’ la mal, si ce mal, 2 echipe in CC si 4 in UEFA…
    Lipsa de profesionalism, caracter, tarie psihica, conditie fizica s.a.m.d.
    Pina cind ne lepadam de metehnele astea nu vom avea nici o sansa…
    Middlesboro insa a aratat exact cum trebuie sa joace o echipa profesionista.

sorin
    Member

@cameliu wrote:

Nu-mi revin…

Dupa cum zicea comentatorul german printre altele:
    -asta lasa tot…
    -prinzatori de fluturi,
    – n-are valoare nici de judeteana (oberliga…)
    – trebuie doar tras pe poarta…

ECHIPA STEAUA a execrabil, ne luam de saracul Carlos.
    Comentatorul englez zicea ca apara “like a school girl” insa cu trasul pe poarta a avut noroc, s-a lovit mingea de el de vreo 2 ori si de alte 2,3 ori se afla pe picior gresit insa mingea a trecut pe linga sau peste. De asemenea cred ca a scapat mingea 3, 4 ori.
    La primul gol n-avea ce face, la al doilea cred ca nici nu i-a vazut pe cei doi atacanti care-l facusera sandwich pe Goian (cred) altfel nu se explica dupa ce s-a aruncat, la al treilea a facut aceeasi gresala ca si portarul englezilor iar pe al patrulea nu l-am vazut, am plecat din casa sa nu fac vre-un infarct, am copil mic, da-l dracului de fotbal, nici macar nu juca Sportul….

Radu Dobrin
    Member

pps….Lubos Michel o sa doarma bine noaptea de acum inainte…

razvanR
    Member

Carlos e portar bun. Nu din cauza lui s-a pierdut calificarea.

La meciul Hamburg-Rapid am avut emotii tot timpul am stat conectat pana in ultima secunda.

Azi n-am avut nici o emotie, eram absolut sigur ca Steaua se va califica, pana la 3-2 nici nu m-am uitat cu atentie la meci, faceam ordine prin casa si mai trageam cu coada ochiului, imi faceam traseul Bucuresti – Viena – Linz – Liege, plec luni ma intorc vineri. Niciodata nu am fost mai relaxat la un meci important !

Nici in minutul 85 nu-mi faceam probleme, ziceam ca e greu dar Steaua sigur se va califica.

Din pacate la fel ca si mine toti jucatorii au fost deconectati, se gandeau la altceva si asta a fost cauza.

Imi aduc aminte la un meci de la Buzau, Sportul – Otelul cand cu Multescu pe banca ne-am calificat in semifinale cupei la penalty-uri, ca Paduret a ratat 11m si a spus ca indreptandu-se spre minge se gandea cum se va bucura dupa gol; dar a ratat; la fel si Steaua.

Oricum, Felicitari Steaua, Rapid, Dinamo pentru acest sezon de cupa UEFA.

razvanR
    Member

Steaua a mai patit ceva similar la inceputul anilor 90
    – dupa ce a castigat cu 1-0 acasa cu PSV Eindhoven si a condus in deplasare cu 1-0 a pierdut pana la urma CU 5-1
    – in alt meci cu AS Monaco a condus in deplasare cu 1-0 dar a pierdut cu 4-1

Alte meciuri nebune:
    – Basel a luat tot 4 la rand dar a jucat in 10 oameni, e o diferenta.
    – in 2003 in ultima etapa de Divizia A, FC Arges conducea la pauza in Regie cu 2-0 iar la final Sportul a castigat cu 4-2 dar tot cu un om in plus.
    – tot in 2003, cu cateva etape mai devreme Steaua ne conducea la pauza in Ghencea cu 2-0, in minutul 55 era 3-2 pentru Sportul, iar la final 4-3 pentru Steaua
    – cel mai nebun meci a fist in acelasi sezon Sportul 5-6 Dinamo, dupa ce Dinamo a condus cu 4-1, iar noua ne-au anulat 2 goluri valabile !!!

cameliu
    Member

@razvanR wrote:

Carlos e portar bun. Nu din cauza lui s-a pierdut calificarea.

Cu a doua afirmatie sunt de acord.
    Dar cu prima nu. Bun? La ce?

Imi aduc aminte si de finalul meciului din sferturi Steaua-Rapid, a fost si acolo sublim… Parerea mea sincera: toti portarii din Divizia A sunt peste el ca valoare! Poate doar Minca de la Rapid sa fie mai slab…

Radu Dobrin
    Member

cred ca un portar bun trebuie, printre altele, sa fie constant.

ieri, portughezul imi aducea aminte de prunea (sau prune-ea, cum ii zic astia pe aici :) ), care avea darul de a-mi da fiori de fiecare data cind se indrepta mingea spre el.

cameliu
    Member

@Radu Dobrin wrote:

cred ca un portar bun trebuie, printre altele, sa fie constant.

Parerea mea: Carlos e constat! Da fiori tot timpul!

dragos
    Member

meci de infarct alaturi de acel danemarca-romania 2-2 !!!

englezii fie au destul noroc, fie norocul tine cu cei puternici….pe basel i-a intors dupa 0-2 si 1-1…….pe noi, dupa 0-1 si 0-2 !!!

n-am mai vazut atatea gafe facute de steaua intr-o partida, de nu mai stiu cand !!

pacat, dar asa se intampla cand incerci sa pacalesti fotbalul !!

au vrut sa omoare spectacolul in dauna rezultatului, insa ambele au sucombat subit.

un lucru este clar: cand ne arbitreaza urs meier sau l. michel nu ne putem putem duce la sfarsit VISUL !!!

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 188 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.