UEFA Europa League

Home Forums General Football Fotbal Extern / World Football UEFA Europa League

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 186 total)
  • Author
    dragos
    Member

BAFTA UNIREA, insa nu cred, ca vor putea scoate un punct.
    gazdele joaca “oficiale” de vreo 2 luni, in timp ce noi doar ne-am antrenat……asadar, lipsa meciurilor……..

dragos
    Member

http://www.sport.ro/europa-league/video-ce-atmosfera-pe-anfield-cum-au-trait-cei-1000-de-romani-la-liverpool-unirea.html?autoplay=true
    :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

dragos
    Member

“cormoranii” s-au calificat in semifinala, dupa ce au batut-o pe benfica cu 4-1……
    de asemenea, Fulham este in semifinala……..celelalte 2 echipe calificate sunt hamburg, atletico madrid.
    parca, vad o finala (jucata la hamburg): liverpool – fulham

Zibling
    Member

@dragos wrote:

“cormoranii” s-au calificat in semifinala, dupa ce au batut-o pe benfica cu 4-1……
    de asemenea, Fulham este in semifinala……..celelalte 2 echipe calificate sunt hamburg, atletico madrid.
    parca, vad o finala (jucata la hamburg): liverpool – fulham

Si eu vad tot o finala britanica in Europa League 2010.

dragos
    Member

dupa primul tur al semifinalelor, fulham si liverpool au sanse sa se intalneasca in finala de la hamburg……

dragos
    Member

asadar, finala va fi: Atletico M. – Fulham
    pacat, de “cormorani” ca au iesit……

dragos
    Member

asadar, Atletico Madrid este castigatoarea ligii Europei. :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
    sincer, mi-as fi dorit ca, englezii sa castige, insa Forlan a facut diferenta.

sircos
    Member

joi, dinamo joaca primul meci in turul 1 (sau preliminar, cum i-o zice) cu moldovenii din balti. mai joaca si alta echipa romaneasca in aceasta faza avansata a competitiei ? ( L-) )

dragos
    Member

@sircos wrote:

joi, dinamo joaca primul meci in turul 1 (sau preliminar, cum i-o zice) cu moldovenii din balti. mai joaca si alta echipa romaneasca in aceasta faza avansata a competitiei ? ( L-) )

poate ii tranteste pe “caini” in “balti”

dragos
    Member

joi de la ora 21.00 pe protv: dinamo – hajduk split

dragos
    Member

la split, dinamo s-a uitat ca, curca-n lemne si…..a ramas in afara europei. :)) :)) =)) =)) =)) :)) =)) =)) :)) =)) :))

in tur timisoara a castigat in deplasare cu 1-2 contra finlandezilor, iar in meciul retur disputat acasa, a fost condusa cu 0-3, iar in min. 93 a egalat si s-a calificat in extremis 3-3 !!!!!
    8-} 8-} 8-}

07Ex
    Keymaster

^ Am citit si eu de Timisoara si nu mi-a venit sa cred. Cat despre Dinamo, nu i-am avut niciodata la suflet, asa ca, din punctul meu de vedere, imi pare bine ca au fost eliminati.

Tavi
    Member

@07Ex wrote:

^ Am citit si eu de Timisoara si nu mi-a venit sa cred.

Ati vazut cu cine a cazut Tm in play-off? Manchester City. O sa fie interesant :ymdevil:
    Iata care sunt adversarele echipelor romanesti in playoff-ul Europa League:

Hajduk Split (Croatia) – UNIREA URZICENI

SC VASLUI – Lille (Franta)

Grasshopper Zurich (Elvetia) – STEAUA

FC TIMISOARA – Manchester City (Anglia)

Meciurile din playoff-ul Europa League se vor juca pe 19 august (prima mansa) si 26 august (mansa secunda).

07Ex
    Keymaster

Dupa o asa tragere la sorti eu nu le vad decat pe Unirea si pe Steaua calificandu-se.

ngm
    Member

SALUT DISPARITIA ECHIPEI DINAMO DIN EUROPA !!!

INCURAJATI ECHIPA NOASTRA, HAIDE SPORTUL STUDENTESC !

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 186 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.