Home › Forums › General Football › Fotbal Extern / World Football › UEFA Europa League
- This topic has 185 replies, 10 voices, and was last updated 8 years, 9 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
October 20, 2011 at 9:13 pm #83339
dragos
Memberdupa SCHALKE 04, vine STEAUA 05
)
)
imnul stelutei si al lu’ ilie stan: GIVE ME 5 !!!
)
fratilor, am fost PRAF in ambele competitii europene X(
October 21, 2011 at 7:18 am #83340dragos
Memberdupa meciul de aseara, numai in pielea lu’ Stanca sa nu fii !!!
iti vine sa te lasi de fotbal :ymdevil: :ymdevil:October 21, 2011 at 11:06 am #83341dragos
MemberGigi Becali inovează şi atunci cînd îşi distruge propriul antrenor. Aseară, a făcut-o fără să se enerveze şi fără să ridice tonul, însă efectiv l-a călcat în picioare pe cel pe care l-a adus ca înlocuitor al lui Ronny Levy.
“Ilie Stan e tînăr, iar cînd eşti tînăr crezi prea mult în poezie. El n-are experienţă deloc. El face antrenamente bune, ştie să le vorbească jucătorilor, însă crede că fotbalul e poezie, dar dacă ar fi aşa, atunci toţi l-ar mînca pe pîine” şi-a început tirul Becali.
“El a jucat un sistem incredibil 4-2-4, echipa era efectiv ruptă în două. Ăia 4 din atac rămîneau în faţă, în apărare aveam tot 4, la mare distanţă, iar la mijloc pe Bourceanu şi Bicfalvi, care sînt doi distrugători, care nu ştiu să construiască. Nu combinam, nu pasam, nu ţineam de minge, nu nimic”, a continuat Becali.
“L-a băgat pe Nikolici titular? Păi, ăla e jucător să joace titular? Ăla e să-l bagi pe final, cînd vrei să ţii de scor, nu să-l titularizezi, că băiatul nu poate. Chiar nu mi-a plăcut deloc cum a făcut primul 11, a greşit tot. A vrut să împuşte doi iepuri dintr-un foc, dar nu i-a ieşit nimic. Ce să mai vorbim, Ilie Stan a pierdut acest meci”, a încheiat Becali.
“La cum a pregătit şi cum a făcut primul 11 Ilie Stan, nu puteam cîştiga niciodată acest meci. Fotbalul nu e la întîmplare, aşa cum a crezut antrenorul nostru”
Gigi Becali“Poate după acest meci s-a trezit la realitate şi Ilie Stan şi va şti ce are de făcut la meciul cu Rapid, de luni, că dacă jucăm cumva la fel ca în seara asta, n-avem nici o şansă”
Gigi BecaliIlie Stan pe banca Stelei
Steaua – Oţelul 2-1
Vaslui – Steaua 0-0
Maccabi – Steaua 5-03 săptămîni au trecut de cînd Ilie Stan a fost instalat ca antrenor principal la Steaua, el preluînd echipa după egalul, 1-1, de la Nicosia, cu AEK Larnaca
Gigi Becali a bătut cîmpii în direct la GSP TV
**** “Tot noi ne calificăm din grupa asta. Păi, ne mai trebuie şase puncte, pe care le luăm acasă cu AEK Larnaca şi cu Maccabi şi gata. Şase puncte ne trebuie sau şapte? Nici nu mai ştiu, oricum nu prea mă interesează Europa League”
**** “Ce e mare lucru că am pierdut cu 5-0 sau 6-0, cît a fost că nici nu ştiu exact. 5-0 s-a terminat? Aşa şi care e problema?, e fotbal, e un joc, de ce să dramatizăm?”
**** “Ce umilinţă, mă? Cine spune că a fost umilinţă înseamnă că nu ştie ce vorbeşte. Păi, eu am fost în pelerinaj la Locurile Sfinte şi acum credeţi că mă interesează pe mine de fotbal?”
**** “Cine a tuşit în studio? Lucian Bălan? OK, atunci să rămînă să vorbească marele cîştigător al Cupei Campionilor cu Steaua să discute cu voi despre meci, la revedere!”
**** “Am dat ordin să fie transmis următorul mesaj în vestiar: echipa să nu fie supărată, să nu existe certuri, că nu s-a întîmplat chiar nimic pentru a fi scandal!”
)
November 4, 2011 at 10:11 am #83342dragos
Memberin sfarsit, respiram.
o seara superba pt Vaslui si Steaua !!hai, sa prindem primavara……….
pt rapid – euro-PA !!! @-)
December 2, 2011 at 8:29 am #83343dragos
Memberaseara, Vasluiul a obtinut un rezultat bun…..sper sa se califice in ultimul meci de la Zurich. :ymapplause:
stoia – asteapta ultimul meci (de-acasa), dar si rezultatul din celalalt meci al grupei…..
Rapid – praf….la pamant
)
December 2, 2011 at 2:06 pm #8334407Ex
Keymaster@dragos wrote:
Rapid – praf….la pamant
)
Poate faptul ca sunt in degringolada ne va ajuta si pe noi weekendul asta, si poate vom putea obtine un rezultat bun in Giulesti.
December 3, 2011 at 12:01 pm #83345dragos
Membercel mai halucinant meci al zilei a fost: NK Maribor – fc Bruges 3-4, dupa ce in min 72, gazdele conduceau cu 3-0 !!!!!!
iar in ultimul minut de prelungiri, putea fi 4-4 !!!Iata rezumatul:
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/maribor-club-brugge-15760188/
December 8, 2011 at 9:57 pm #83346dragos
MemberMiercuri 14.12.11, Vaslui si Steaua isi decid soarta in UEL.
SUCCES !!December 12, 2011 at 10:30 pm #83347dragos
MemberMiercuri seara la PRO TV avem un thriller de 4 ore:(de la 20.00) STEAUA – AEK Larnaka si (de la 22.00) FC Zurich – FC Vaslui
hai, ai nostri !December 15, 2011 at 7:25 am #83348dragos
MemberSteaua RELOADED !!!
am avut emotii pt steaua (n-as fi crezut), m-am bucurat pt ei si pt cei 50.000 spectatori.
FELICITA STEAUA ! :ymapplause:
DANKE SCHALKE ! :ymapplause:
DANKE MARICA ! :ymapplause:vaslui, desi au avut multi jucatori indisponibili sau suspendati, parca, nu au avut atitudinea (pozitiva) necesara obtinerii unui rezultat bun. pacat.
meritau sa se califice, intrucat in restul partidelor au aratat ca, pot si au echipa.December 19, 2011 at 9:28 am #83349dragos
Memberin Februarie 2012: STEAUA – TWENTE
in cazul in care vor trece de olandezi, vor juca cu castigatoarea dintre Plzen – SCHALKE 04…..deci, tot cu Marica
December 20, 2011 at 2:53 pm #8335007Ex
KeymasterEu zic ca Twente este un adversar accesibil, dar pe urma cu Shalke va fi mai greu.
December 20, 2011 at 10:26 pm #83351dragos
Membermeci greu cu olandezii…..sansele sunt 40-60.
PS: imi pare rau ca, nu am mai apucat bilete la finala X(
February 16, 2012 at 10:43 pm #83352dragos
Memberam avut 2 bilete la meciul Stelei, insa, datorita vremii am spus pas…..oricum, un egal ar fi fost echitabil :p
February 23, 2012 at 9:40 pm #83353dragos
Membersteaua spune: euro-PA !!
Tatarusanu a fost “omul” ambelor meciuri)
)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.