Home › Forums › General Football › Fotbal Extern / World Football › UEFA Europa League
- This topic has 185 replies, 10 voices, and was last updated 8 years, 3 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
March 9, 2012 at 2:30 pm #83354
dragos
MemberManU – Ath Bilbao 2-3
neasteptat de bine au jucat oaspetii……
March 30, 2012 at 8:08 am #83355dragos
MemberSchalke 04 – Athletic Bilbao 2-4
superb meci !!! :ymapplause: :ymapplause:April 6, 2012 at 10:59 am #83356dragos
Membersi aici lucrurile sunt simple: Peninsula IBERICA este la PUTERE !!!!
Sporting Lisabona – Athletic Bilbao (19-26 aprilie)
Atletico Madrid – FC Valencia (19 -26 aprilie)Finala va avea loc pe 9 mai (”Naţional Arena,” Bucureşti).
April 17, 2012 at 1:38 pm #83357dragos
Membersi-a luat cineva bilet la finala Europa League de pe National Arena ??
April 20, 2012 at 9:28 am #83358dragos
Memberdupa meciurile de aseara, avem deja o finalista: Atletico Madrid
April 27, 2012 at 7:08 am #83359dragos
Memberasadar, va fi o finala ATLETICA (pe 09 Mai):
Athletic Bilbao – Atletico Madrideste remarcabil faptul, ca Bilbao are numai jucatori spanioli (din regiunea orasului Bilbao)….
ei cu spectacolul, noi cu ARENA !!! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
viva ESPANA !!! :ymparty: :ymparty: :ymparty:
April 28, 2012 at 10:02 am #83360Zibling
Member@dragos wrote:
este remarcabil faptul, ca Bilbao are numai jucatori spanioli (din regiunea orasului Bilbao)….
Athletic Bilbao are aceasta politica de personal inca de la infiintare. Ei (cei din Tara Bascilor) sunt mult mai extremisti decat catalanii. Mi s-a parut si mie ceva extraordinar ca se poate obtine performanta doar cu basci, care-s putini la numar.
April 28, 2012 at 8:13 pm #83361sircos
Member@Zibling wrote:
[Mi s-a parut si mie ceva extraordinar ca se poate obtine performanta doar cu basci
pai sa le tranteasca si nea sile jucatorilor nostri o basca in cap, poate iese de-o promovare in liga I in urmatorii 10 ani !
April 29, 2012 at 1:25 pm #83362dragos
Member@sircos wrote:
@Zibling wrote:
[Mi s-a parut si mie ceva extraordinar ca se poate obtine performanta doar cu basci
pai sa le tranteasca si nea sile jucatorilor nostri o basca in cap, poate iese de-o promovare in liga I in urmatorii 10 ani !
poate sa le dea si caciuli cu urechi, ca tot nu pot ai nostrii
May 5, 2012 at 9:51 pm #83363dragos
Memberare cineva bilet la finala de Miercuri – 9.05.12 ??
finala lor, arena noastra !! :ymparty: :ymparty:
hai, spaniolii !! :ymapplause: :ymapplause:
May 10, 2012 at 11:45 am #83364dragos
Memberchiar am vazut o finala frumoasa :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
m-am bucurat pt A.Madrid :ymparty: :ymparty:
May 10, 2012 at 8:22 pm #83365sircos
Memberintradevar, frumos meci !
May 10, 2012 at 10:40 pm #83366Ace of Spades
MemberFalcao a fost magistral, jumatate din spectacolul meciului a fost creat de golurile sale superbe. Pot spune ca acest meci, fara a exagera, s-a ridicat la nivelul unuia de Champions League Imi pare rau de Bilbao totusi, dupa parerea mea ar fi meritat si ei un gol, deoarece au prestat un fotbal frumos, cu nimic mai prejos decat Atletico Madrid, avand cateva ocazii clare de a marca, insa nu au avut eficienta.
De asemenea, felicitari organizatorilor, se pare ca atat jucatorii, cat si suporterii ambelor echipe au fost foarte multumiti de organizare. Poate odata cu acest eveniment, se va mai schimba putin in bine imaginea noastra pestre granite. Bucuresti chiar a aratat in acest 2-3 zile ca o capitala europeana civilizata.
May 11, 2012 at 6:22 am #83367sircos
Member@Ace of Spades wrote:
… cat si suporterii ambelor echipe au fost foarte multumiti de organizare. Poate odata cu acest eveniment, se va mai schimba putin in bine imaginea noastra pestre granite. Bucuresti chiar a aratat in acest 2-3 zile ca o capitala europeana civilizata.
se pare ca nu e chiar asa:
http://www.realitatea.net/europa-league-2012-fanii-din-bilbao-romania-tara-din-lumea-a-treia_941059.htmlMay 11, 2012 at 8:39 am #83368dragos
Memberhttp://www.tolo.ro/2012/05/11/fata-adevarata-a-fotbalului/
Așa arată pagina 1 de azi a Gazetei. Cu ce rămînem după finală? Priviți figurile suporterilor lui Bilbao!
Imaginea realizată miercuri, la finala Europa League de la București, de către fotoreporterul gsp Alex Nicodim oferă un posibil răspuns la o întrebare obsedantă. Am construit un stadion de 200 de milioane de euro, scump, doamnă, scump, în Germania era mai ieftin!
Am găzduit 23.000 de suporteri străini, ne-am supus serviciile publice aeriene, de siguranţă și urbane unui test de stres fără precedent, am organizat aproape impecabil o finală de clasă mondială și noi ce am cîștigat?
Să facem o socoteală. 23.000 de spanioli înmulţit cu 500 de euro cheltuiţi în medie de fiecare… ies cam 12 milioane de euro…
Doar atît? Mai bine priviţi pe îndelete, priviţi faţă cu faţă această tribună de la Naţional Arena! Încercaţi! Bătrîni și tineri, femei și bărbaţi, suporterii lui Athletic Bilbao sînt deziluzionaţi pentru că echipa lor va pierde finala.
Sînt triști, gînditori, demni și civilizaţi. Mulţi își ţin mîna la faţă, cîţiva aplaudă, unii se uită la cubul de sus măsurînd timpul pînă la final, dar toţi sînt demni, convinși de înţelesul simplu și bun al frazei pe care mai toţi aveau s-o rostească la final: “Ăsta-i fotbalul, ăsta-i sportul!”.
Sînt îndrăgostiţi de fotbal.
Cu asta am rămas după finală! Cu sentimentul că sportul poate fi iubit așa cum îl iubeam odată.
Reîmprospătarea iubirii noastre este cîștigul nostru și ea va continua să ne surîdă discret și după ce graniţele contabile ale acestui 9 mai 2012 vor rămîne în urmă.
Doi suporteri basci se despart de România pe “Otopeni” privind chiar această fotografie cu tribuna lor, pe care am publicat-o și în ediția de ieri a ziarului
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.