UEFA Europa League

Home Forums General Football Fotbal Extern / World Football UEFA Europa League

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 186 total)
  • Author
    dragos
    Member

ManU – Ath Bilbao 2-3

neasteptat de bine au jucat oaspetii……

dragos
    Member

Schalke 04 – Athletic Bilbao 2-4
    superb meci !!! :ymapplause: :ymapplause:

dragos
    Member

si aici lucrurile sunt simple: Peninsula IBERICA este la PUTERE !!!!

Sporting Lisabona – Athletic Bilbao (19-26 aprilie)
    Atletico Madrid – FC Valencia (19 -26 aprilie)

Finala va avea loc pe 9 mai (”Naţional Arena,” Bucureşti).

dragos
    Member

si-a luat cineva bilet la finala Europa League de pe National Arena ??

dragos
    Member

dupa meciurile de aseara, avem deja o finalista: Atletico Madrid

dragos
    Member

asadar, va fi o finala ATLETICA (pe 09 Mai):
    Athletic Bilbao – Atletico Madrid

este remarcabil faptul, ca Bilbao are numai jucatori spanioli (din regiunea orasului Bilbao)….

ei cu spectacolul, noi cu ARENA !!! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

viva ESPANA !!! :ymparty: :ymparty: :ymparty:

Zibling
    Member

@dragos wrote:

este remarcabil faptul, ca Bilbao are numai jucatori spanioli (din regiunea orasului Bilbao)….

Athletic Bilbao are aceasta politica de personal inca de la infiintare. Ei (cei din Tara Bascilor) sunt mult mai extremisti decat catalanii. Mi s-a parut si mie ceva extraordinar ca se poate obtine performanta doar cu basci, care-s putini la numar.

sircos
    Member

@Zibling wrote:

[Mi s-a parut si mie ceva extraordinar ca se poate obtine performanta doar cu basci

pai sa le tranteasca si nea sile jucatorilor nostri o basca in cap, poate iese de-o promovare in liga I in urmatorii 10 ani !

dragos
    Member

@sircos wrote:

@Zibling wrote:

[Mi s-a parut si mie ceva extraordinar ca se poate obtine performanta doar cu basci

pai sa le tranteasca si nea sile jucatorilor nostri o basca in cap, poate iese de-o promovare in liga I in urmatorii 10 ani !

poate sa le dea si caciuli cu urechi, ca tot nu pot ai nostrii :D

dragos
    Member

are cineva bilet la finala de Miercuri – 9.05.12 ??

finala lor, arena noastra !! :ymparty: :ymparty:

hai, spaniolii !! :ymapplause: :ymapplause:

dragos
    Member

chiar am vazut o finala frumoasa :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

m-am bucurat pt A.Madrid :ymparty: :ymparty:

sircos
    Member

intradevar, frumos meci !

Falcao a fost magistral, jumatate din spectacolul meciului a fost creat de golurile sale superbe. Pot spune ca acest meci, fara a exagera, s-a ridicat la nivelul unuia de Champions League Imi pare rau de Bilbao totusi, dupa parerea mea ar fi meritat si ei un gol, deoarece au prestat un fotbal frumos, cu nimic mai prejos decat Atletico Madrid, avand cateva ocazii clare de a marca, insa nu au avut eficienta.

De asemenea, felicitari organizatorilor, se pare ca atat jucatorii, cat si suporterii ambelor echipe au fost foarte multumiti de organizare. Poate odata cu acest eveniment, se va mai schimba putin in bine imaginea noastra pestre granite. Bucuresti chiar a aratat in acest 2-3 zile ca o capitala europeana civilizata.

sircos
    Member

@Ace of Spades wrote:

… cat si suporterii ambelor echipe au fost foarte multumiti de organizare. Poate odata cu acest eveniment, se va mai schimba putin in bine imaginea noastra pestre granite. Bucuresti chiar a aratat in acest 2-3 zile ca o capitala europeana civilizata.

se pare ca nu e chiar asa:
    http://www.realitatea.net/europa-league-2012-fanii-din-bilbao-romania-tara-din-lumea-a-treia_941059.html

dragos
    Member

http://www.tolo.ro/2012/05/11/fata-adevarata-a-fotbalului/

Așa arată pagina 1 de azi a Gazetei. Cu ce rămînem după finală? Priviți figurile suporterilor lui Bilbao!

Imaginea realizată miercuri, la finala Europa League de la București, de către fotoreporterul gsp Alex Nicodim oferă un posibil răspuns la o întrebare obsedantă. Am construit un stadion de 200 de milioane de euro, scump, doamnă, scump, în Germania era mai ieftin!

Am găzduit 23.000 de suporteri străini, ne-am supus serviciile publice aeriene, de siguranţă și urbane unui test de stres fără precedent, am organizat aproape impecabil o finală de clasă mondială și noi ce am cîștigat?

Să facem o socoteală. 23.000 de spanioli înmulţit cu 500 de euro cheltuiţi în medie de fiecare… ies cam 12 milioane de euro…

Doar atît? Mai bine priviţi pe îndelete, priviţi faţă cu faţă această tribună de la Naţional Arena! Încercaţi! Bătrîni și tineri, femei și bărbaţi, suporterii lui Athletic Bilbao sînt deziluzionaţi pentru că echipa lor va pierde finala.

Sînt triști, gînditori, demni și civilizaţi. Mulţi își ţin mîna la faţă, cîţiva aplaudă, unii se uită la cubul de sus măsurînd timpul pînă la final, dar toţi sînt demni, convinși de înţelesul simplu și bun al frazei pe care mai toţi aveau s-o rostească la final: “Ăsta-i fotbalul, ăsta-i sportul!”.

Sînt îndrăgostiţi de fotbal.

Cu asta am rămas după finală! Cu sentimentul că sportul poate fi iubit așa cum îl iubeam odată.

Reîmprospătarea iubirii noastre este cîștigul nostru și ea va continua să ne surîdă discret și după ce graniţele contabile ale acestui 9 mai 2012 vor rămîne în urmă.

Doi suporteri basci se despart de România pe “Otopeni” privind chiar această fotografie cu tribuna lor, pe care am publicat-o și în ediția de ieri a ziarului

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 186 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.