Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Ultras sau nu inca
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 14 years, 7 months ago by
Giani.
-
AuthorPosts
-
November 13, 2007 at 2:21 pm #50644
ultrasro
MemberM-am gandit sa postez un fel de decalog pentru ultrasi
1. In timpul meciului nimeni nu se aseaza
2. Indiferent de rezultat nu te opri din cantat
3. Fii loial peluzei tale
4. Mergi la cat mai multe meciuri indiferent de distanta si preturi
5. Ultrasii isi doresc ca echipa lor sa invinga mereu si peste tot iar principala diferenta fata de ceilalti sustinatori o constituie faptul ca ultrasii incurajeaza echipa activ si permanent
6. Exclude din actiunile tale vandalismul si violenta nemotivate
7. Respecta vechimea si ierarhia in sectorul tau de peluza
8. Pentru ultrasi este intolerabil ca in timpul partidei jucatorii echipei iubite sa fie contestati in caz de randament negativ iar infrangerea este acceptata in cazul unei superioritati tehnice a adversarului
9. Este important ca jucatorii sa lupte pana la epuizare si sa nu faca un pas inapoi deoarece ultrasii nu sunt niste naivi si le pot readuce aminte jucatorilor ca trebuie sa fie in serviciul culorilor clubului: “Jucatorii vin si pleaca, culorile raman!”
10. Toti ultrasii respecta principiul ” Traieste si lasa-i sa traiasca!”November 13, 2007 at 4:48 pm #80818Zibling
MemberNu esti sanatos sau nu e sanatos cel care a creat “decalogul” respectiv. De ce? Cu 1-5 sunt de acord, insa…
…la 6 de ce mai apare expresia “nemotivate”??? ar trebui suprimata, deoarece nu trebuie sa fim violenti in nici un context, in nici o imprejurare.
…la 7 e aberant, ca doar nu ma voi comporta ca un superior fata de cei care sunt nou-veniti in peluza, gen aka C.Secareanu, Spawn etc.
…8-10 sunt formulate cam complicat, desi sunt valabile in principiu pt orice fel de spectator, neutru sau patimas.November 15, 2007 at 8:19 pm #80819ashone
Member@Zibling wrote:
Nu esti sanatos sau nu e sanatos cel care a creat “decalogul” respectiv. De ce? Cu 1-5 sunt de acord, insa…
…la 6 de ce mai apare expresia “nemotivate”??? ar trebui suprimata, deoarece nu trebuie sa fim violenti in nici un context, in nici o imprejurare.
…la 7 e aberant, ca doar nu ma voi comporta ca un superior fata de cei care sunt nou-veniti in peluza, gen aka C.Secareanu, Spawn etc.
…8-10 sunt formulate cam complicat, desi sunt valabile in principiu pt orice fel de spectator, neutru sau patimas.phiiiiiii ce inseamna sa lucrezi mister ba baiete! frumos le-ai ticluit ovi!
November 15, 2007 at 11:24 pm #80820Zibling
Member@ashone wrote:
phiiiiiii ce inseamna sa lucrezi mister ba baiete! frumos le-ai ticluit ovi!
Nu inteleg nimic din ce ai scris. Vorbesti cu mine sau cu Ovidiu?
November 17, 2007 at 8:37 am #80821dragos
Memberunul din refrenele unor galerii din vestul tarii, datorat misterioasei disparitii a avocatei din brasov este:
“OLE OLA
unde e Elodia”. 😆 😆December 22, 2008 at 7:47 am #80822Merlin
MemberMie imi place punctul 8. Oricum la Sportul din cate am vazut echipa e huiduita rar, spre deosebire de ceea ce vad la tv in cazul altor echipe. Fanii Sportului sunt destul de generosi ceea ce e chiar o.k.
December 26, 2008 at 12:24 am #80823Zibling
MemberMerlin, bun venit pe forumul Sportului Studentesc!
December 26, 2008 at 9:27 am #80824Merlin
MemberMerci de primire, Zibling !!!
February 12, 2009 at 4:14 pm #80825Giani
MemberMa rog, violenta si vandalismul sunt intolerabile, fie ele si “motivate”. Iar punctul 9 nu are sens: daca pe jucatori ii doare la 1000 km in fatza poolii de suporteri, nu poti schimba asta. Decat abrogand punctul 6.
Nu agreez faza cu “vechimea in peluza”. Suna ca la armata, unde bibanii erau tinta veteranilor.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.