Universitatea Craiova

Home Forums General Football Fotbal Intern / Romanian Football Universitatea Craiova

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)
 • Author
  Posts
 • #50369
  Tavi
  Member

  Craiova vîndută, Piţurcă antrenor

  Aseară tîrziu, Dinel Staicu a finalizat operaţiunea de vînzare a Universităţii Craiova către Adrian Mititelu, fost preşedinte al clubului pînă în luna martie. Preţul tranzacţiei este de şase milioane de euro, dintre care patru milioane în acţiuni la o fabrică de utilaj minier din Petroşani şi alte două milioane din vînzarea ulterioară a unor jucători din lotul Ştiinţei. Victor Piţurcă e primul pe lista posibililor antrenori.

  #67535
  Tavi
  Member

  REGELE A MURIT! TRĂIASCĂ REGELE!
  SATISFACŢIE. Vînzarea Ştiinţei i-a făcut fericiţi atît pe Dinel Staicu (dreapta), cît şi pe urmaşul său la cîrma clubului, Adrian Mititelu. După încheierea tranzacţiei, care va avea loc în maximum o săptămînă, Dinel Staicu va rămîne acţionar minoritar şi preşedinte de onoare. Miercuri, Dinel Staicu a vîndut, Adrian Mititelu a cumpărat. “Într-o zi mă voi întoarce la Universitatea Craiova, dar nu vicepreşedinte sau preşedinte, ci patron al echipei”. Erau cuvintele lui Adrian Mititelu în iarna lui 2004, după ce a demisionat din funcţia de preşedinte executiv, din cauza faptului că Ionuţ Rada şi Ionuţ Stancu au fost vînduţi la Rapid. Miercuri seară, Mititelu s-a întîlnit cu Staicu la cantonamentul Universităţii, au mîncat împreună, au inspectat stadiul lucrărilor la stadionul din Lunca Jiului, după care s-au înţeles asupra preţului de vînzare a echipei. Valoarea tranzacţiei este greu de stabilit, deoarece constă în pachetul majoritar de acţiuni de la UPSROM Petroşani, fabrică aparţinînd lui Mititelu, cîteva proprietăţi imobiliare din Craiova, dar şi un procent semnificativ din eventualele transferuri ale jucătorilor Guso, Daouda şi Bundea. Pînă la finalul negocierilor, Dinel încearcă să obţină şi drepturile tv pe următorii doi ani. La rîndul său, Staicu oferă întregul lot de jucători, autocarul, sediul clubului, însă nu şi cantonamentul, care rămîne în proprietatea sa. “Am bătut palma, dar nu s-a semnat încă nici un act. În maximum o săptămînă îi voi lăsa echipa lui Adrian Mititelu, dacă nu mai vine nimeni să o cumpere”, a declarat Dinel Staicu. Contactat de ProSport, Adrian Mititelu a refuzat să comenteze subiectul Universitatea Craiova, declarînd că de abia din iarnă doreşte să discute despre fotbal. Dinel Staicu va deţine în cadrul clubului de pe Unirii 86 funcţia de preşedinte onorific, pentru a nu activa clauza din contractele lui Guso, Daouda şi Papură. Cei trei ar deveni automat liberi de contract dacă Dinel se retrage definitiv de la club.

  Recordul patronilor
  După Revoluţie, gruparea alb-albastră a fost cea mai vîndută echipă din Divizia A. Timp de patru ani, din 1990, Ştiinţa nu a avut un patron, trăind din banii obţinuţi din transferul lui Gică Popescu la PSV Eindhoven. Din 1994 şi pînă în 1997, George Constantin Păunescu a deţinut pachetul majoritar de acţiuni, Universitatea obţinînd sub patronatul său clasarea pe poziţia secundă, în 1995,
  antrenor fiind atunci Victor Piţurcă. În 1996, la conducerea echipei a venit un grup de investitori craioveni, în frunte cu George Ilinca, patronul de atunci cedîndu-i Universitatea, patru ani mai tîrziu, lui Gigi Neţoiu. Contestat de suporteri, Neţoiu i-a vîndut-o lui Dinel Staicu, în 2002, în schimbul a 700.000 de dolari plus drepturile tv pe doi ani. De ieri, pe lista patronilor Universităţii Craiova figurează şi numele lui Adrian Mititelu.
  PleŞan ar putea pleca la Ajax
  O altă condiţie pusă de omul de afaceri Dinel Staicu lui Adrian Mititelu, la întîlnirea de miercuri seară, a fost păstrarea lui Mihăiţă Pleşan (foto) în proprietatea vînzătorului.
  “Nu ştiu cît valorează Mihăiţă Pleşan, dar cu siguranţă este cel mai bun fotbalist scos de Universitatea Craiova. Sînt dispus să-l dau la Ajax în iarnă şi pentru mai puţin de trei milioane de euro, dar cu condiţia ca el să joace. Poate am greşit faţă de el cînd nu l-am lăsat în vară, însă va avea de cîştigat. Dacă el vrea să rămînă la Universitatea Craiova, nu e nici o problemă, dar va fi în proprietatea mea”, a declarat Staicu.

  #67536
  dragos
  Member

  pe CORABIA NEBUNILOR numita STIINTA s-au intors DINEL, BADEA si REDNIC…………TIGANU’ adrian COPILU’ MINUNE (pardon mititelu), a plecat IN TIGANIA LUI……..
  in doar 3 zile, stiinta a avut 5 antrenori: iovan, boldici, geolgau, piturca (doar pe hartie), rednic + 2 patroni………

  CE LUME NEBUNA-NEBUNA-NEBUNA, numai in OLTENIA POTI INTALNI !!!!

  #67537
  Tavi
  Member

  una peste alta Dinel s-a facut cu o caciula (olteneasca :)) plina cu bani …

  mi-e mie teama sa nu invete si altii schema s-o aplice prin Regie :(

  ca tocmai “baga” cineva pe forum un zvon cum ca se pregateste si imbarcarea lui sile …. zvon neconfirmat inca :D … dar toate incep de la un zvon, nu?

  #67538
  dragos
  Member

  MUICAAAAAAA, SUNTEM NEAM DE PIATRA…….
  ce facurati mai????

  #67539

  @dragos wrote:

  MUICAAAAAAA, SUNTEM NEAM DE PIATRA…….
  ce facurati mai????

  Mancaram praz 😆

  #67540
  dragos
  Member

  rednic a debarcat de pe CORABIA NEBUNILOR (dandu-si demisia) si il propune pe badea antrenor principal…….momentan, de echipa se ocupa
  eugen neagoe, care este jucator in div.C!!!!!!
  oricum, pe lista se mai afla piturca, ionut popa (care intre timp a devenit
  principal la Poli Iasi), stoichita, panduru……..

  LA NAIBA – A INNEBUNIT LUPUL !!!!

  #67541
  Tavi
  Member

  Autor: IONUT CONSTANTIN

  Dinel Staicu l-a adus in pragul disperarii pe Aurica Solomon .
  Edilul municipiului Craiova a declarat ieri ca nu mai vrea sa preia Universitatea de la Staicu: „Nu mai am nevoie! Sa faca ce vrea. Sa se spele pe cap cu echipa de fotbal, pentru ca eu nu sunt dispus sa cheltui aiurea banii contribuabililor. I-am facut o oferta superconvenabila lui Dinel, am fost bine intentionati, dar degeaba. Nu ai cu cine! Eu nu pot sa-mi bat joc de banii publici. Ce vrea Sraicu? Vrea 6 milioane de euro din drepturile de televizare, vrea sa aibe jucatori, vrea sa primeasca banii de pe formarea lui Cristi Chivu, vrea tot! Apare in toata presa si minte ca vrea sa dea echipa cu un euro. Seara batem palma si ma inteleg cu el, iar dimineata imi trimite fax ca o vrea pe soacra-mea! Nu are cuvant. Gata! Ori o lasa gratis si o luam, ori daca nu, sa o tina si sa se spele pe cap cu ea, ca eu nu o mai iau“. Intrebat daca nu ii pare rau ca renunta intr-un moment tragic pentru Stiinta (echipa este pe ultimul loc in clasament), primarul craiovean a spus sec: „Si legendele mor!“. Ultima runda de negocieri va avea loc astazi.

  #67542
  dragos
  Member

  corsarul dinel se intoarce pe CORABIA NEBUNILOR !!!!

  la asa capitan, asa ECHIPAJ………..

  #67543
  Tavi
  Member

  Au pierdut si la Iasi cu 1-0

  #67544
  dragos
  Member

  ii va bate si steaua pe olteni si ei se vor scurge linistiti in B !!!!
  precum jiul……

  #67545
  Tavi
  Member

  @dragos wrote:

  ii va bate si steaua pe olteni si ei se vor scurge linistiti in B !!!!
  precum jiul……

  poate in C (http://www.ziarulcn.com/article/aid/16889/)

  #67546
  dragos
  Member

  se pare, ca nu se infige nimeni sa cumpere craiova; doar pe la colturi se vorbeste de posibila preluare a echipei de catre tiganul mititelu…….

  #67547
  dragos
  Member

  oltenii au scos DOLARII pentru a putea castiga in fata bancarilor, insa Gino
  se dovedeste a fi doar un profitor si un avar.
  cand marchezi 3 goluri, unul dupa altul in repriza secunda, iar apararea + portarul bancar DORM, atunci te gandesti daca stiinta MERITA SA RAMANA IN DIV.A??????
  RUSINE CARNATI OLTENESTI !!!!

  #67548
  dragos
  Member

  meciul din banie: craiova – fc brasov a aratat ca “stiinta” nu merita sa ramana in A……..poate merita in B sau………..
  oricum, meciul a fost cu scantei, iar oltenii o furara iara.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.