Valentin Ioviţă 23.01.1984

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Valentin Ioviţă 23.01.1984

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 103 total)
 • Author
  Posts
 • #50131
  razvanR
  Member

  Iovita a fost injunghiat si se afla in stare grava in spital.

  Agresorii au facut asta pentru a-i fura telefonul mobil !

  #53938
  Radu Dobrin
  Member

  incredibil!……..

  #53939
  Ultras
  Member

  nu-mi vine sa cred. Dar, in Romania se poate intampla orice! Eram cu George pe Yahoo si a ramas si el socat cand i-am spus

  #53940
  ultrasro
  Member

  Se pare ca viata nu-i este pusa totusi in pericol. Am vorbit la 21.35 cu domnul Romeo Chihaia si mi-a dat asigurari ca Iovita are totusi viata pusa in pericol!!!

  #53941
  Radu Dobrin
  Member

  cum e pina la urma ovidiu?…..

  #53942
  cameliu
  Member

  Suntem toti cu el! Doamne ajuta sa treaca peste asta!

  #53943
  ultrasro
  Member

  La vara poate juca fotbal din nou!

  #53944
  07Ex
  Keymaster

  Nici mie nu-mi vine sa cred!!! Stie cineva daca Iovita se simte mai bine sau nu?

  #53945
  07Ex
  Keymaster

  Sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine cu Iovita. Abia asteptam sa-l vedem din nou in primul 11.

  #53946
  ultrasro
  Member

  La vara poate juca din nou!

  #53947
  dragos
  Member

  SANATATE MAXIMA!!!!!!!!
  speram sa se refaca si psihic cat mai rapid.

  #53948
  Giani
  Member

  Sa dea Dumnezeu sa fie bine. Presimt ca dupa iminenta retrogradare (desi sunt un optimist, cred ca mai avem 10% sanse, adica trei victorii), Iovita va fi un jucator de baza. Imi este greu sa cred ca Dinita, Paduret si Bucur vor mai ramane daca picam.

  #53949
  Anonymous
  Member

  Siman nu i-a dat lui Iovita nici un telefon! Jucatorul care este orfan de tata, are o situatie financiara precara! Daca Siman nu plateste spitalizarea sa fim noi oameni si sa dam fiecare 100-200.000 lei pentru a achita Spitalizarea!!!! Deasemenea putem strange o suma de bani in fiecare luna astfel incat sa-l ajutam pe bietul Iovita!
  In alta ordine de idei va raspund ce as face eu in momentul de fata:
  1. I-as da lui Becali 2 jucatori din iunie pentru a stinge litigiul! Ne salvam credibilitatea! Plus inca doi pentru o suma de bani! Nu conteaza cat da! Asta e onoarea e mai importanta! Cu banii obtinuti as achita din contracte!
  2. As transforma clubul in societatea pe actiuni: As emite actiuni si as putea sa mai obtin bani!
  3. As muta meciurile ehipei in alta localitate! Cand am jucat la Tg Jiu a fost bine! As avea stadion si as mobiliza factorii locali! DEnumirea ehipei va mane tot Sportul Studentesc sediul tot in Bucuresti, dar meciurile le-as juca la Giurgiu de pilda!!!!!!
  4. Daca nu ne salvam as vinde jucatorii consacrati si as incepe reconstructia echipei!
  5. Nu as avea nimic impotriva unei colaborari cu Siman!
  6. As vinde creanta datoriei lui Litex Loveci! Cum ? bulgarii trebuie sa ne dea 350.000$ As da-o cu 150.000$ dar banii acum pe loc! Cumparatorul se descurca el cum ii recupereaza doar ii raman 200.000$

  #53950
  Radu Dobrin
  Member

  Cezare, total de acord cu tine in privinta lui Iovita. (cu toate ca din cite mi-a facut mie impresia, Siman nu lasa lucurile asa cum sint acum..)
  Despre ce s-ar putea face acum am si eu unele pareri:

  1. Lui Becali nu i-as da nimic mai mult decit merita. Si in nici un caz jucatori pe care sa ii ia la pret de sfecla. Sa ne salvam credibilitatea?…fata de cine? de becali???? hai sa fim seriosi….

  2. De acord cu idea. Nu stiu insa daca e atit de simplu pe cit suna. Daca e, atunci toate echipele de fotbal ar fi societati pe actiuni. Oricum idee de luat in consideratie

  3. Din punctul meu de vedere, total exclus! Sportul este echipa din bucuresti si acolo joaca..bine/rau..mult/putin. Daca ne mutam la giurgiu poate la fel de bine sa se numeasca “Ambianta Valea Ciorii”

  4. De asta nu cred ca scapam fie ca vrem noi sau nu

  5. fara comentarii

  6. din cite stiu eu, noi avem de luat 150k de la bulgari. Restul reprezinta televizari…etc.. Acum, daca vindem 150k pe 50k …nu stiu cit de mult ne ajuta

  Doar pareri…nu dat cu parul….

  #53951
  ion
  Member

  Daca cineva poate, sa se intereseze daca Iovita a fost ajutat sau nu de club …E bine daca am avea un raspuns ferm !Sa incercam sa stringem bani apoi si sa vedem cum si ce se poate face.Nu mi-a trecut prin cap ca un jucator al unei echipe din A este lasat prin spital sa se descurce cum poate!!!Chiar daca era rezerva!Imi cer scuze daca am inteles gresit situatia lui Iovita …Va rog astept sa concretizam daca e cazul un ajutor pentru Iovita

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 103 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.