Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Valentin Ioviţă 23.01.1984
- This topic has 102 replies, 15 voices, and was last updated 13 years, 8 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
May 9, 2003 at 5:07 pm #50131
razvanR
MemberIovita a fost injunghiat si se afla in stare grava in spital.
Agresorii au facut asta pentru a-i fura telefonul mobil !
May 9, 2003 at 5:10 pm #53938Radu Dobrin
Memberincredibil!……..
May 9, 2003 at 6:00 pm #53939Ultras
Membernu-mi vine sa cred. Dar, in Romania se poate intampla orice! Eram cu George pe Yahoo si a ramas si el socat cand i-am spus
May 9, 2003 at 6:38 pm #53940ultrasro
MemberSe pare ca viata nu-i este pusa totusi in pericol. Am vorbit la 21.35 cu domnul Romeo Chihaia si mi-a dat asigurari ca Iovita are totusi viata pusa in pericol!!!
May 9, 2003 at 8:42 pm #53941Radu Dobrin
Membercum e pina la urma ovidiu?…..
May 9, 2003 at 8:44 pm #53942cameliu
MemberSuntem toti cu el! Doamne ajuta sa treaca peste asta!
May 11, 2003 at 1:08 pm #53943ultrasro
MemberLa vara poate juca fotbal din nou!
May 11, 2003 at 4:00 pm #5394407Ex
KeymasterNici mie nu-mi vine sa cred!!! Stie cineva daca Iovita se simte mai bine sau nu?
May 11, 2003 at 4:07 pm #5394507Ex
KeymasterSa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine cu Iovita. Abia asteptam sa-l vedem din nou in primul 11.
May 11, 2003 at 4:08 pm #53946ultrasro
MemberLa vara poate juca din nou!
May 12, 2003 at 7:52 am #53947dragos
MemberSANATATE MAXIMA!!!!!!!!
speram sa se refaca si psihic cat mai rapid.May 12, 2003 at 6:10 pm #53948Giani
MemberSa dea Dumnezeu sa fie bine. Presimt ca dupa iminenta retrogradare (desi sunt un optimist, cred ca mai avem 10% sanse, adica trei victorii), Iovita va fi un jucator de baza. Imi este greu sa cred ca Dinita, Paduret si Bucur vor mai ramane daca picam.
May 14, 2003 at 10:31 am #53949Anonymous
MemberSiman nu i-a dat lui Iovita nici un telefon! Jucatorul care este orfan de tata, are o situatie financiara precara! Daca Siman nu plateste spitalizarea sa fim noi oameni si sa dam fiecare 100-200.000 lei pentru a achita Spitalizarea!!!! Deasemenea putem strange o suma de bani in fiecare luna astfel incat sa-l ajutam pe bietul Iovita!
In alta ordine de idei va raspund ce as face eu in momentul de fata:
1. I-as da lui Becali 2 jucatori din iunie pentru a stinge litigiul! Ne salvam credibilitatea! Plus inca doi pentru o suma de bani! Nu conteaza cat da! Asta e onoarea e mai importanta! Cu banii obtinuti as achita din contracte!
2. As transforma clubul in societatea pe actiuni: As emite actiuni si as putea sa mai obtin bani!
3. As muta meciurile ehipei in alta localitate! Cand am jucat la Tg Jiu a fost bine! As avea stadion si as mobiliza factorii locali! DEnumirea ehipei va mane tot Sportul Studentesc sediul tot in Bucuresti, dar meciurile le-as juca la Giurgiu de pilda!!!!!!
4. Daca nu ne salvam as vinde jucatorii consacrati si as incepe reconstructia echipei!
5. Nu as avea nimic impotriva unei colaborari cu Siman!
6. As vinde creanta datoriei lui Litex Loveci! Cum ? bulgarii trebuie sa ne dea 350.000$ As da-o cu 150.000$ dar banii acum pe loc! Cumparatorul se descurca el cum ii recupereaza doar ii raman 200.000$May 14, 2003 at 11:09 am #53950Radu Dobrin
MemberCezare, total de acord cu tine in privinta lui Iovita. (cu toate ca din cite mi-a facut mie impresia, Siman nu lasa lucurile asa cum sint acum..)
Despre ce s-ar putea face acum am si eu unele pareri:1. Lui Becali nu i-as da nimic mai mult decit merita. Si in nici un caz jucatori pe care sa ii ia la pret de sfecla. Sa ne salvam credibilitatea?…fata de cine? de becali???? hai sa fim seriosi….
2. De acord cu idea. Nu stiu insa daca e atit de simplu pe cit suna. Daca e, atunci toate echipele de fotbal ar fi societati pe actiuni. Oricum idee de luat in consideratie
3. Din punctul meu de vedere, total exclus! Sportul este echipa din bucuresti si acolo joaca..bine/rau..mult/putin. Daca ne mutam la giurgiu poate la fel de bine sa se numeasca “Ambianta Valea Ciorii”
4. De asta nu cred ca scapam fie ca vrem noi sau nu
5. fara comentarii
6. din cite stiu eu, noi avem de luat 150k de la bulgari. Restul reprezinta televizari…etc.. Acum, daca vindem 150k pe 50k …nu stiu cit de mult ne ajuta
Doar pareri…nu dat cu parul….
May 14, 2003 at 11:29 am #53951ion
MemberDaca cineva poate, sa se intereseze daca Iovita a fost ajutat sau nu de club …E bine daca am avea un raspuns ferm !Sa incercam sa stringem bani apoi si sa vedem cum si ce se poate face.Nu mi-a trecut prin cap ca un jucator al unei echipe din A este lasat prin spital sa se descurce cum poate!!!Chiar daca era rezerva!Imi cer scuze daca am inteles gresit situatia lui Iovita …Va rog astept sa concretizam daca e cazul un ajutor pentru Iovita
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.