Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Valentin Ioviţă 23.01.1984
- This topic has 102 replies, 15 voices, and was last updated 14 years ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
May 14, 2003 at 11:47 am #53952
Anonymous
MemberFamilia jucatorului-mama prietena sa deschida un cont la o banca din Bucuresti, cineva -presedintele Asociatiei Suporterilor, etc cineva sa scrie nr de cont pe site iar cine doreste poate trimite bani din orice parte a Romaniei sau din lume catre acel cont! Familia jucatorului fiind singura care sa poata scoate bani din acel cont! Ar fi bine ca donatiile sa nu fie publice! Repet este un gest uman nu publiciate! Stiu ca nu suntem bogati dar cateva sute de mii de lei de fiecare. In situatia lui cred ca i-ar fi de folos!
May 14, 2003 at 11:50 am #53953Anonymous
MemberFamilia jucatorului-mama prietena sa deschida un cont la o banca din Bucuresti, cineva -presedintele Asociatiei Suporterilor, etc cineva sa scrie nr de cont pe site iar cine doreste poate trimite bani din orice parte a Romaniei sau din lume catre acel cont! Familia jucatorului fiind singura care sa poata scoate bani din acel cont! Ar fi bine ca donatiile sa nu fie publice! Repet este un gest uman nu publiciate! Stiu ca nu suntem bogati dar cateva sute de mii de lei de fiecare. In situatia lui cred ca i-ar fi de folos!
May 14, 2003 at 12:02 pm #53954Radu Dobrin
Member…ma mai intreb…de ce oare Siman nu intra pe acest forum sa ne mai lamureasca si pe noi in unele privinte…nu ca ii cerem neaparat socoteala (nu e nimeni care ii vrea capul…etc…bine…cu mici exceptii
)…dar cred ca ar fi interesant (poate si util?) sa participe la discutii din cind in cind. Asta luind in consideratie vedere marimea clubului (din toate punctele de vedere) si tonul pe care se poarta discutiile aici.
May 14, 2003 at 12:06 pm #53955cameliu
MemberAder ideei lui Cezar!
May 14, 2003 at 12:11 pm #53956Radu Dobrin
MemberSi eu!
May 14, 2003 at 1:52 pm #53957ultrasro
MemberIovita a fost a vizitat si ajutat de catre cei de la club pe perioada spitalizarii. Cei din presa incearca sa se razbune pe Siman din cauza faptului ca-i trateaza cu raceala.
Deci nu este nevoie sa facem cheta acum pentru Iovita. Daca vreti sa-l ajutati insa puteti veni la meci si facem acolo un gest frumos, strangem cateva milioane, sa aiba si omul pentru vara asta, ca nu poate juca pana la toamna fiind in refacere.
May 14, 2003 at 2:04 pm #5395807Ex
KeymasterSincer sa fiu nu stiu daca Siman stie de existenta acestui forum. Daca insa are calculator acasa si conectie la internet nu vad dece nu ar putea sa caute forumul pe google.
May 14, 2003 at 2:05 pm #53959ion
Member@Radu Dobrin wrote:
…ma mai intreb…de ce oare Siman nu intra pe acest forum sa ne mai lamureasca si pe noi in unele privinte…nu ca ii cerem neaparat socoteala (nu e nimeni care ii vrea capul…etc…bine…cu mici exceptii
)…dar cred ca ar fi interesant (poate si util?) sa participe la discutii din cind in cind. Asta luind in consideratie vedere marimea clubului (din toate punctele de vedere) si tonul pe care se poarta discutiile aici.
adesea m-am intrebat si eu de de aceasta tacere din partea daca nu a lui Siman macar din partea celor care mai sint din club!Nu cred ca ei nu stiu prin ce stari sufletesti trecem noi si totusi nici un semnal de la ei…e extrem de interesant sa aflam cum ne privesc ei.Sau poate ei traiesc intr-un univers paralel si nici nu stiu ca in afara echipei mai exista si alte chestii pe lumea asta!Oricum aceasta tacere e traditionala la Sportul si e clar ca nu le pasa sa-si faca suporteri…
May 14, 2003 at 2:08 pm #53960ion
Member@ultrasro wrote:
Iovita a fost a vizitat si ajutat de catre cei de la club pe perioada spitalizarii. Cei din presa incearca sa se razbune pe Siman din cauza faptului ca-i trateaza cu raceala.
Deci nu este nevoie sa facem cheta acum pentru Iovita. Daca vreti sa-l ajutati insa puteti veni la meci si facem acolo un gest frumos, strangem cateva milioane, sa aiba si omul pentru vara asta, ca nu poate juca pana la toamna fiind in refacere.
Multumesc pentru raspuns!Sper ca totul sa fie bine pina la urma …Incearca sa obtii mai multe informatii si pe viitor direct de la club te rog …
May 14, 2003 at 2:15 pm #5396107Ex
Keymaster… si inca ceva: Ovidiu, daca se poate spune-le celor de la club de existenta acestui site si acestui forum. Poate intra si ei pe forum si ne mai raspund la intrebarile pe care le avem. 😆
Pana acum nu am vazut niciodata nici un oficial al clubului interesandu-se de noi sau de parerile noastre pe acest forum.May 14, 2003 at 7:48 pm #53962Radu Dobrin
Membercazimir,
eu sint convins ca stie….daca eu as fi patron de echipa ar fi jobul meu sa stiu tot ce se poate despre echipa respectiva..inclusiv pagina oficialaion,
nu cred ca este atit de ‘adinc’…….personal, cred ca e vorba de pura distantare de tot ce potential poate sa strice imagini…publicitate….eventual sa afle presa…etc..“tande pe mande”…e pacat…e si vorba de mentalitate…in tara astora unde stau eu, primul ministru intra citeodata pe cite un ‘chat’ (anuntat unde si cind…etc..) si raspunde intrebarilor lui ‘gigi’..’vasilica’…etc…fara nici un fel de problema
May 15, 2003 at 5:01 am #53963adi
Memberpoate ar fi bine sa cerem ajutorul asociatiei fotbalistilor profesionisti, eventual chiar direct lui prunea la meciul de sambata.
May 15, 2003 at 7:10 am #53964dragos
Membereste anormal, ca o conducere a unui club sa nu vrea sa “atraga” suporteri
cred, ca suntem singurii suporteri (din toata liga) nerecunoscuti de club..
aceasta politica, cum ca “suntem un club sarac si fara suporteri” s-a impamantenit de pe vremea aceea …si acum, in prezent se “merge” tot pe aceasta premiza, cu toate ca NOI formam totusi, un grup de patimasi
suporteri, fara folos insa, caci nu ne baga nimeni in seama. PACAT !!!!!!
Poate ar fi bine sa incercam sa vorbim cu Prunea???May 15, 2003 at 12:31 pm #53965Giani
MemberStati asa, cum adica “suporteri nerecunoscuti”. Ce vrea sa insemne aceasta recunostere???? Mai ramane sa cerem certificat de suporter semnat de Siman. Sau probabil ca recunoastere inseamna sa acvopere clubul transportul si biletul de intrare ale suporterilor in deplasari? Iar prin “atragere de suporteri” ce mai intelegeti? Eu am venit ca suporter la Sportul cand le-am administrat cainilor doua batalii succesive, in campionat si in Cupa, in ’84. Am inceput sa tin cu Sportul pentru ca echipa juca fotbal. Daca vin rezultatele, vor veni si suporterii. Sau prin “atragere de suporteri” intelegeti cumva ceea ce fac Nationalul si Astra?? Aia sunt suporteri??? sambata ne conduceau la 2 goluri si ne depaseau numeric, dar numai incurajarile galeriei noastre se auzeau la TV. Nici macar la golurile lor nu s-au auzit prea tare, parca erau niste matze obosite de colindat acoperisurile din vreo trei cartiere.
May 15, 2003 at 12:55 pm #53966Giani
MemberNu stiu ce sa spun. Cred ca este o politica a clubului in sensul asta, al tacerii. Asta nu insemna in mod obligatoriu omerta, poate ca pur si simplu nu au ce sa ne spuna. Ce sa aflam: formula de echipa de sambata? faptul ca nu s-au gasit banii pentru datoria catre cioban (a propos, de ce sa-i dam 2 jucatori? cum zicea Cezar, unul singur cotat la valoarea de 150 k ii ajunge, oierul vroia pe Bucur si Dinita pentru lichidarea datoriei)? leafa lui Dinita?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.