Valentin Ioviţă 23.01.1984

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Valentin Ioviţă 23.01.1984

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 103 total)
  • Author
    ultrasro
    Member

Ovidiu, Florin, George, Razvan, Tavi, Ion si ……

Tavi
    Member

sa traieshti … sa-tzi faci casa-n bucureshti 😆

ultrasro
    Member

Dar mergem apoi acasa la Iovita (langa stadion), pentru ca la ora 17.00 el a parasit spitalul, deoarece le trebuiau paturi libere, asa incat i-au dat papucii. La doctorii nostri daca nu le dai atentii peste atentii sunt in stare sa te scoata in strada si noaptea! Iovita sta langa biserica de la langa Circa 20 Politie din Crangasi. Il sunam cand ajungem iar apoi ne spune el unde sta.

ultrasro
    Member

Oricum ne spune el unde sa urcam!

Radu Dobrin
    Member

Ovidiu, cum e cu Iovita?

ultrasro
    Member

A fost luat de Maxim de la spital si dus sa-si faca o tomografie. Apoi a ajuns acasa prea obosit ca sa-l mai tinem de la somn. O sa-l vizitam maine, sper sa nu faca si el ca Siman , adica sa dispara-n ceata ….

Radu Dobrin
    Member

chiar ma intrebam…care a fost reactia colegilor de echipa….

ion
    Member

Cu regrete am parasit v-am parasit ieri!M-am simtit excelent si din discutii am realizat ca putem sa facem asociatia relativ repede…Acum va intreb …lui Iovita nu iau gasit banii lui Becali prin stomac ca poate asa retogradam doar in B
    va pregatesc si un material pentru ziare din partea asociatiei .il cititi ,vedeti daca se poate transmite si apoi vorbiti mai departe daca stiti pe cineva daca poate fi publicat…

ultrasro
    Member

Dar datorita soferului lui Iovita, adica celebrul Maxim Florin, nu am reusit sa-l prindem deloc. La Victor Babes am luat la rand clinica privata unde se fac analize, apoi camerele de garda (am crezut ca a facut vreo infectie, am intrebat pana si la sida) dar toti nu stiau nimic. Am banuiala ca s-au molipsit si baietii astia de la Siman: una fac si alta spun. Apoi cand l-am sunat din nou mi-a spus ca ajuns deja acasa si e in pat ca e rupt de oboseala. Incercam sa-l vizitam azi…..

ion
    Member

@ultrasro wrote:

Dar datorita soferului lui Iovita, adica celebrul Maxim Florin, nu am reusit sa-l prindem deloc. La Victor Babes am luat la rand clinica privata unde se fac analize, apoi camerele de garda (am crezut ca a facut vreo infectie, am intrebat pana si la sida) dar toti nu stiau nimic. Am banuiala ca s-au molipsit si baietii astia de la Siman: una fac si alta spun. Apoi cand l-am sunat din nou mi-a spus ca ajuns deja acasa si e in pat ca e rupt de oboseala. Incercam sa-l vizitam azi…..

abia acum imi dau seama!!!
    sa avem grija sa nu fim luati de fraieri …faptul ca tu ai vorbit de 3-4 ori cu
    el in aceiasi zi si mereu a dat-o invirtita imi da de gindit ca nu vrea sa piarda timpul cu noi sau ca maxim ,celebrul maxim,ne desconsidera!

dragos
    Member

sper sa nu ne desconsidere si iovita, macar noi am incercat sa-l ajutam cu putin, dar conteaza decat cei de la club (=00000000!!!!!!!!!!)
    oricum, cert este ca ignoranta si necolaborarea este la ea acasa – in REGIE!!!!!!!!
    asteptam vremuri mai ROZE!!!!!!!

ultrasro
    Member

Ion 100 000
    Ovidiu 100 000
    Florin 100 000
    Cameliu 100 000
    Adi 100 000
    Dragos 100 000
    Razvan 500 000
    Tavi Badea & Radu Dobrin 300 000

Total 1.4 milioane lei

Acum ramane sa-l si prindem pe Iovita ca sa terminam actiunea!

ultrasro
    Member

Chiar nu stiu cauza. Nu am idee!

Anonymous
    Member

Daca tot n-ati incheiat actiunea dati-mi o adresa postala sa trimit si eu…
    Imi pare rau dar saptamina asta n-am fost pe-acasa si am lipsit de la toata tevatura asta…

Ultras
    Member

Adresa mea este postata la topicul Cheta pentru Iovita

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 103 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.