Valentin Lazăr 21.08.1989

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Valentin Lazăr 21.08.1989

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #50885
  07Ex
  Keymaster

  Atenţie! Student cu câine în lesă! “Fanii lui Dinamo l-au înjurat, iar la final l-au aplaudat!” Povestea omului care a schimbat

  Sâmbătă seară, un băiat blond a terorizat partea stângă a apărării lui Dinamo. I-a centrat perfect lui Nistor la golul de 1-1, apoi a înscris chiar el pentru 3-1. Blondul slăbuţ, nu foarte înalt, este Valentin Lazăr (22 de ani), mijlocaşul care joacă de doar 7 luni în Liga I.

  Născut la Ploieşti pe 21 august 1989, cu 4 luni înainte de Revoluţie, Lazăr are un frate născut în aceeaşi zi, dar cu 6 ani mai devreme. “Tatăl lor a fost precis ca un ceas elveţian”, a glumit un prieten de familie. În 1996, Valentin a început fotbalul la copiii Petrolului. Mic de înălţime, a fost refuzat, dar la insistenţele sale a primit legitimaţia. La 11 ani însă, a vrut să se lase de fotbal.

  ” Juca atacant, marcase 60 de goluri în vreo 20 de meciuri, iar părinţii celorlalţi copii deveniseră invidioşi. L-au acuzat de egoism, apoi au început să-l înjure la meciuri. Îi spuneau antrenorului că fumează şi că pierde nopţile. Vali s-a supărat şi a plecat acasă. Noroc că antrenorul a mers la mama lui şi a convins-o să-l lase din nou la fotbal”, povesteşte un fost coleg de grupă.

  Acum 3 ani, juniorul Vali Lazăr a fost dat afară de Vivi Răchită de la Petrolul , împreună cu alţi mulţi fotbalişti. “Răchită l-a luat pe Lazăr la prima echipă, unde îl folosea fundaş, nu mijlocaş. Îl înjura la antrenamente, se lua de el din orice”, spune un alt jucător alungat de Petrolul.

  Killerul lui Dinamo a ajuns în liga a 3-a, la Chimia Brazi, echipă controlată de Florin Bercea. În ianuarie 2011, Lazăr a impresionat într-un amical cu Sportul, iar oficialii din Regie au venit cu o ofertă în aceeaşi vară.

  “A fost impresionat de contactul cu Liga 1. Era ca un copil într-un magazin de jucării. Mi-a spus că vrea să dea 3-4 goluri în primul sezon de Liga I şi până acum a dat 3. Nu e rău pentru un debutant. După golul din «Ştefan cel Mare», s-a dus spre tribuna unde erau mama şi prietena lui. Fanii lui Dinamo l-au înjurat iniţial pe el, apoi pe mama, după care la final au început să-l aplaude” , dezvăluie Claudiu Lazăr, fratele lui Valentin, fost portar la Petrolul şi actualmente student la un colegiu de afaceri în SUA, la Seattle.

  #92860

  Dupa parerea mea, pe Vali Lazar il asteapta un viitor stralucit in fotbal. Are toate atuurile sa ajunga sa joace la cel mai inalt nivel: viteza, control al mingii bun, conditie fizica de invidiat, sut fenomenal. Sper doar ca Siman sa nu se grabeasca sa il vanda prea repede la vara, deoarece nu cred ca inca a ajuns la potentialul maxim de joc . Astfel, poate luam si noi o suma frumusica de bani pe el, cand va ajunge la apogeu…pana la urma din asta ar trebui sa traiasca Sportul in principal, din transferurile talentelor descoperite de club :) .

  #92861
  laucantona
  Member

  Vezi!? Noroc cu fratele lui care a elucidat enigma de “caine in haine studentesti”..baiatul si-a salutat familia nu galeria alb-rosilor!

  #92862
  Zibling
  Member

  Mie mi-a placut de Vali Lazar, inca de la primul sau meci in culorile alb-negru.

  Parerea mea – daca va invata sa faca si jocul defensiv, fara marcaje largi si… in plus, isi va extinde paleta de pase catre atacanti, va deveni un mare fotbalist. In maxim 2 ani, ar avea loc chiar la nationala mare a Romaniei. Doar sa nu i se urce la cap.

  #92863
  dragos
  Member

  ma bucur atat pt Vali cat si pt Ionut Serban. Meritau un club pe masura valorii lor unde sa poata fi platiti.
  FELICITARI !!
  sper ca toti jucatorii aflati in litigiu cu Vasile/clubul, sa-si gaseasca echipe care sa-i merite !

  #92864
  dragos
  Member

  la primul sau meci pt “caini”, Vali a fost titular si a jucat bine o repriza….apoi a fost schimbat la pauza….

  #92865
  dragos
  Member

  evolutiile lui Vali la Dinamo sunt apreciabile….sper sa o tina tot asa !!
  LA MAI MARE !!!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.